BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Logeren bij de tweeling 2/2

“Oké, Gemma, jouw beurt om een uitdaging voor Bas te bedenken.” zei Lian. Gemma dacht even na, “Ik daag je uit om… Ik weet het niet, pak iets gênants uit je spullen.” Hij keek bedenkelijk en dacht na. “Okay, ik ben zo terug.” De zusjes keken elkaar aan. “Waar zijn we aan begonnen?” Lachte Gemma. “Waar gaan we eindigen?” vroeg Lian. “Hij heeft een prachtig lichaam.” Stelde ze vast. Haar zus lachte en begon te blozen.

Even later kwam Bas de woonkamer in en legde aan doosje Durex op de tafel. “Is dat gênant of handig?” vroeg Lian terwijl haar blik van Gemma naar Bas ging. Gemma bloosde. ”Okay ik heb een Dare voor jou Gemma. Heb jij ooit een condoom bij een jongen omgedaan?” Ze schudde van nee. “Ik laat me niet neuken hoor!” waarschuwde ze de andere twee. Bas was ook helder. “Tuurlijk niet. We zijn familie!” “Jouw Dare, Gemma, is leg het condoom aan bij Bas.” Gemma en Bas keken elkaar aan. Hij had nog nooit zo’n mooie meid aan zijn pik gehad.

Het grietje dat hem had afgetrokken was jonger en aangekleed toen ze het deed. Het was tijdens de kermis en ze had geld nodig voor een buskaart om terug te komen naar huis. Tuurlijk was het spannend geweest. Achter de Hully Gully, maar lekker en ontspannen, nee dat niet. Hij voelde zich nu ook niet ontspannen, maar hij voelde een hele andere spanning. Ze waren met zijn drieën, bloot en meer ervaren. Wie wist wat er nog gebeuren kon… Gemma pakte het doosje van tafel en pakte er een condoom uit. Met wat gepiel haalde ze de verpakking er van af. “Kom een dichterbij.” Zei ze zacht. Hij kwam vlak voor haar staan terwijl zijn nichtje op de salontafel was gaan zitten. Onzeker keek ze haar meer ervaren zus aan. “Toemaar, pak zijn pik beet en spreidt het rubbertje een beetje en duw het over zijn eikel.” Hij slikte en zuchtte terwijl ze zijn pik beetpakte, in haar linkerhand had ze het condoom. Ze probeerde een paar keer om het rubbertje over zijn eikel te schuiven. Haar hand schoof telkens over de volle lengte van zijn pik heen en weer. Hij deed zijn uiterste best niet te laten merken wat ze bij hem losmaakte… Dit was zo geil!

Haar zus was er bij komen zitten en gaf aanwijzingen. Bas kreunde opnieuw. Lian lachte… “Zie je dat vocht?” Gemma knikte van ja. “Dat is voorvocht, als je zo doorgaat komt hij klaar.” Bas kreunde. De volgende poging van Gemma lukte en het rubbertje zat om zijn eikel. “Nu afrollen.” Coachte haar zus. Gemma’s hand gleed een paar keer over zijn, inmiddels overgevoelige, pik. Weer kreunde Bas. Lian pakte Gemma’s hand en liet deze over de harde schat van Bart heen en weer schuiven. “Doorgaan…. Doorgaan.” Moedigde Lian haar zus aan. Ze voelde zijn pik zwellen. “Hij komt klaar. Hij komt klaar! Voel je hem zwellen? Hij spuit!!!” Gemma voelde het zaad door de lul springen en zag hem het condoom volpompen. “Dat is geil…” zei ze zacht. Bas zakte door zijn knieën en lande tussen de benen van Gemma. Ze streelde zijn hoofd dat op haar bovenbeen lag. “Dat was… spannend.” Herhaalde ze. “Nee gewoon geil” vond Lian. Bas hoorde de meiden praten en bleef liggen om bij te komen. Hij vroeg zich af wat zijn Dare voor Lian zou zijn, of welke Dare hij opgedragen zou krijgen.

Na een paar minuten kwam hij weer overeind. Zijn geslacht was nog redelijk stijf. Lian keek naar zijn lul en wees haar zus op het volle reservoir. “Doe je hem nu af?” Vroeg ze haar neef. Bas rolde het condoom omhoog en trok het weg. “Jezus… mag ik je bedanken? Dat was spannend en lekker!” Zei hij, Gemma bloosde. Hij gaf haar een handkus en ging in de fauteuil zitten.

Het was aan Bas om de volgende Dare uit te delen. “Lian, Pak jij je dildo eens.” Ze corrigeerde hem. “Het is een vibo deze gebruik je niet alleen om te strelen maar deze trilt ook.” en ze zette de kunststof pik aan. “Ik daag je uit om ons een klein showtje te geven van wat je met een vibo kunt. Laat eens zien hoe je pijpt, streel jezelf er mee. Laat eens zien hoe jij er mee speelt.” Voor het eerst die avond verschoot ze van kleur. Ze glimlachte ongemakkelijk maar pakte de vibo. Ze stopte het in haar mond en liet het dieper en dieper naar binnen zinken tot ze bijna moest kokhalzen. “Dat is indrukwekkend,” complimenteerde Bas haar. Kun je dat ook met een pik?“ Ze keek hem niet aan maar streelde met haar vrije hand haar borsten en kneep in haar tepels. Ze ging op de bank zitten en gooide haar ene been over de leuning, daarna streelde ze haar schaamlippen en liet de trillende staaf over haar lipjes gaan. Ze kreunde zacht toen ze het ding een beetje in haar schede schoof. “Net echt he?” vroeg ze haar neef. Zijn pik kwam weer in beweging. “Jemig dat is zo geil.” “Wacht maar…” ze streelde met haar ene hand haar schaamlippen en clitje terwijl ze de kunstpik, trillend in haar heen en weer pompte. “Ga je klaarkomen?” wilde Bas weten. “HoHo! één Dare per keer!” lachte zijn nichtje en ze zette de vibo uit. Deze stak nog voor ruim de helft in haar kut toen ze Gemma aankeek.

“Oké, Gemma,” zei Lian. “Voor jouw een nieuwe Dare, ik wil dat je gaat liggen en dat jij je woor ons met de vibrator laat teasen… Om te zien of je het leuk vindt, en als je het niet leuk vindt, doen we het ding uit.” Bas glimlachte alleen maar. Lian gaf hem de vibo. “Toe maar neef.” Ze ging achter Gemma zitten omdat ze wat onzeker reageerde. “Nee, dat is niet echt oké, ik wil niet…” sputterde ze tegen. “Oh, kom op.” Zei haar zus. Laat Bas je teasen. Jij hebt hem ook geteast.” Ze stopte haar verzet en ging op haar rug op de bank liggen. Ze spreidde haar benen en Lian gaf Bas aanwijzingen. “Toe maar, streel haar. Met je handen. Van haar borsten naar haar bovenbenen. Van haar hals naar haar kutje, streel de binnenkant van haar dijen. Hij gehoorzaamde. Gemma kreunde zacht onder zijn aanrakingen. “Pak nu de vibo maar en streek haar lipjes, daar beneden.” Gemma kreunde luider terwijl haar neef haar schaamlippen streelde. “Toe maar open ze een beetje.” Hij deed zijn best. “Jezus wat is dit spannend.” Steunde Gemma. “Durf je de vibo in je toe te laten?” Vroeg Lian haar zus. Ze keek tussen haar borsten door naar haar neefje die met een stijve pik tussen haar benen zat. Ze knikte van ja. ”Voorzichtig Bas, toe maar, streel haar lipjes en zoek haar schede…” Hij deed zijn uiterste best om voorzichtig te zijn. De vibo gleed tussen haar lipjes heen en weer, Gemma bloosde en zuchtte. Haar zus duwde haar lipjes open. “Mag het?” Gemma schudde zachtjes van ja. Bas liet de vibo weer omlaag glijden en duwde de kunstpik zachtjes in haar. “Jaaa…” klonk Gemma’s stem zacht. “Niet te diep…”

Bas begon de vibo zachtjes heen en weer te halen. Lian streelde haar zus en kuste Bas op zijn wang. Haar vrije hand ging over zijn lichaam. “Wat ben je lekker hard Bas.” Haar hand ging langzaam over zijn pik heen en weer. Bas nam haar bewegingen over. Lian trok hem af terwijl hij haar zus met de vibo neukte. Gemma lag luidruchtig te genieten. Hij voelde de spanning in zijn lichaam oplopen. Het kutje van Gemma kneep duidelijk steeds krachtiger in de vibo. Lian werd brutaal en zoende de borsten van haar zus. Ze keek opzij en zag hoe haar neef de vibo gebruikte om haar zus te bevredigen. Ze pakte opnieuw zijn harde geslacht beet. Ze trok hem daadkrachtig af. Weer pakte hij haar tempo op, Gemma begon te schokken. “Jezus… ik ga k k komen.” Schutterde ze. Bas kreunde diep. Lian greep haar kans en rolde naar hem toe en sloot haar mond om zijn geslacht. Binnen een paar seconde kwam ook hij klaar en spoot zijn zaad, nu niet in een condoom maar de mond van zijn nichtje. Ze slikte het zonder moeite door en met haar pols reinigde ze demonstratief haar lippen. Bas zakte opzij, half over Gemma heen, zijn hoofd tussen haar borsten. Lian rolde achter hem en sloeg haar armen om haar zus en neef heen. “Kohlere wat was dit bijzonder.” Bracht ze na een korte rust uit.

Tijdens die rust werd Gemma onrustig. “Straks komen onze ouders thuis….” Lian keek op de klok, bijna middernacht, en stelde vast dat ze moesten gaan opruimen en dat ze dan naar hun slaapkamers zouden gaan. Gemma vroeg of ze haar kamer terug mocht. ”Na alles van vanavond wil ik graag in mijn eigen bed slapen.” Bas had geen bezwaar en Lian had nog een plannetje dus na het opruimen gingen Bas en Lian naar haar kamer.

Lian vertelde dat ze genoten had, maar dat ze graag nog een keer “echt” wilde klaarkomen. “Heb je gedaan als of?” wilde Bas weten. “Nee, ik wil dat je mij likt en neukt… Laat klaarkomen en als het kan wil ik jouw spuitende lul diep in mij voelen.” Het werd nog een lange geile nacht voor de neef en nicht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13248 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Logeren bij de tweeling 2/2”

Plaats een reactie