BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Buuf.. en haar zoon Steven (3)

Eindelijk was het dan zondag… Meer dan 4 dagen had ik mezelf niet afgetrokken en had ik m’n zaad opgespaard…  voor vanmiddag…Voor Steven… In de ochtend stuurde hij me al een opgetogen appje….  ‘Nog een paar uurtjes.!’ apptje hij…. ‘Mag ik om 2 uur komen.?’…Natuurlijk mocht dat….. Ik ging douchen… en maakte beneden in de woonkamer de boel in orde… Aan de voorzijde had ik de lamellen gesloten… Dit om inkijk te voorkomen.. maar ook om de felle zon buiten te houden… Ik stak wat wierook aan…, waardoor de kamer zich met een weeïge, muskusachtige geile geur vulde…. Ik maakte en hield ’t zo donker mogelijk binnen..Ik legde een keukenrol in de zitkamer en eentje op de eettafel neer…. Gewoon voor het geval dat….. Ik had zo’n idee dat ’t sperma rijkelijk zou gaan spuiten vanmiddag….

Op m’n laptop opende ik alvast wat porno-websites…. die ik dan vanmiddag moeiteloos en snel naar de TV kon streamen….Zo had ik een gay website gereed staan…. Een andere website met oude en jonge gay’s… Een website met bi-seksuele filmpjes.. en ook nog een hetero website met voornamelijk oudere dames…. met gangbangs en creampies enzo….Bij die laatste website had ik geselecteerd op de wat oudere volslanke dames…. Dames die me aan Conny.. (Steven’s moeder) deden denken…Maar ik zou Steven laten kiezen… Hem vragen wat hij wilde zien….. Ik ging weer even naar boven om me om te kleden… Toch maar een wat makkelijke joggingbroek aan.. Dat leek me makkelijker….

Precies om 2 uur belde Steven aan…. Hij was erg vrolijk en opgetogen… “U moet de groeten van m’n moeder hebben…. Ze weet dat ik hier ben hoor.. Ik heb ’t haar verteld….” zei hij….. “Waar zal ik gaan zitten dan..?”… Steven droeg een dun T-shirtje en een klein krap sportbroekje van een glimmend soort materiaal…Ik dacht toch duidelijk een bult in z’m broekje te zien….. Tjezus.. wat zag dat joch er heet en geil uit..! “Ga maar lekker op de bank zitten jongen..” antwoordde ik… “Tegenover de TV.. daar stream ik zo de filmpjes naar toe…. Wil je wat drinken..? “..”Naaah..”.. reageerde Steven…. “Ik wil eigenlijk gelijk filmpje kijken enzo..””Okeej..”.. zei ik… “Wat wil je eerst zien dan?”….”Heb je jezelf nog afgetrokken na woensdag..?” voegde ik eraan toe….”Nee… echt niet.! Hadden we toch afgesproken.!?”…Ik lachte….. “Nou.. dan zul je wel beregeil zijn denk ik..?”… zei ik…. “Echt wel.!”… lachte hij….”Dan zet ik snel een filmpje voor je op…. en als je t geil vindt mag je je gewoon aftrekken hoor…. Gewoon je broekje uitdoen dan..”…Ik koos de website van de old and young gays op mn telefoon… en koos een filmpje uit…  “Filmpje komt er nu aan jongen… Lekker genieten..”…”Komt u er ook bijzitten dan..?… We zouden toch samen kijken..?”.. Natuurlijk kwam ik er bij zitten…. Ik koos een stoel.. waarbij ik zowel naar de TV als naar Steven kon kijken….

In de film ging het al snel los…. Beelden van een jonge jongen die voor een oudere man knielde en zijn broek naar beneden trok..De jonge knul nam de pik van de oude man in z’n hand en begon ‘m af te trekken…. Steven zat er gefascineerd naar te kijken… Hij had rode wangen van opwinding…. De oude man in de film had inmiddels een keiharde erectie……..Ik hoorde Steven’s diepe zucht…… op het moment dat de jonge knul in de film de dikke pik van de oude man in z’n mond nam… “Doe je broekje maar uit jongen..”.. fluisterde ik…… Steven stond langzaam maar meteen op.. en deed z’n broekje uit… Zijn ogen bleven op het TV scherm gericht.. waar de oude man nu de jongen in zijn mond neukte… Het kwijl liep langs de jongen z’n kin….Dan trok Steven ook z’n onderbroek uit…. Z’n stijve pikkie sprong meteen tevoorschijn en rechtop…..Ik zag z’n volle ballen bungelen…”Trek je maar lekker af jongen..”… fluisterde ik weer…. “Je ballen zitten zoooo vol met sperma…. dat kun je wel zien hoor..!”….Ik ging even naar de keuken.. en schonk wat te drinken in…. Steven was inmiddels weer op de bank gaan zitten.. en zat zich beheerst af te trekken… Ik hoorde in de keuken z’n ballen ketsen.. op de leren zitting van de bank……

Dan ging ik de kamer weer in… en ging op de vloer.. naast Stevens voeten zitten…..  Instinctief leek Steven mijn bedoeling aan te voelen… Hij keek me even heel kort aan.. en stopte met masturberen…. Zijn stijve lul nu vrij voor mij… om te pakken….Ik pakte de stijve jongenslul.. en begon ‘m rustig af te trekken…. “Lekker genieten jongen…” fluisterde ik weer….. “Gewoon klaarkomen en spuiten als je wilt hoor..”.. “Neeuuh… nog niet..” gromde hij zachtjes….  “Ik weet ook niet waar ik moet spuiten..” zei hij… terwijl hij met volle aandacht de film aan het kijken bleef…In de film was inmiddels een heftige scene aan de gang…. De oude man lag voorover gebogen over een tafel…. en de jongen was hem aan het neuken…. Af en toe kwamen close-ups in beeld van de smalle jongenspik die in en uit de oude man z’n aarsgat gleed…Ik stopte even met het aftrekken van Steven’s lul….. Ik ging op mn knieen nu naast hem… en boog me voorover.. richting de stijve jongenspik..Ik opende m’n mond.. en liet m’n lippen over Steven’s pik zakken…. Zo gleed zijn jongenspik.. waar ik al maanden op geilde…. langzaam in m’n natte hete mond…Even pijpte ik zo z’n pik af….. Steven legde een hand op m’n achterhoofd… en begon stotende beweginkjes met z’n heupen te maken….

Ik liet hem m’n mond even naaien….. Dan.. trok ik m’n hoofd even terug…. Steven’s stijve lul floepte uit m’n mond… en legde een sliert kwijl over m’n kin en wang…. “Je mag spuiten waar en hoe je wilt jongen..”.. vertelde ik hem…. “Gewoon doen en zeggen wat je wilt…. Je mag over je buik spuiten.. of over de vloer.. of salontafel… Maar je mag ook over mij spuiten…. Over m’n pik.. of in m’n mond….. Je mag me zelfs neuken en m’n kont volspuiten…. Alles mag jongen.. en niets moet…”…Ik wil kijken als u zich aftrekt.. wil uw pik zien en als u zichzelf aftrekt enzo..” stamelde de jongen…..”Is goed jongen”…. zei ik….. Ik stond op.. en deed m,n joggingbroek en slip uit….  Ook mijn dikke mannenpik sprong tevoorschijn en stond rechtop…. De blauw/paarse eikel helemaal opgezwollen en ontbloot….Ik ging nu wijdbeens op de stoel zitten.. en begon mezelf af te trekken.. terwijl ik naar Steven’s pik bleef kijken…  Ook mijn volle ballen ketsen tegen de leren zitting….. Voor ’t eerst werd Steven’s aandacht nu weggeleid van de TV….. Ademloos keek hij naar m’n aftrekkende hand.. en m’n dansende kloten…”Oohh.. wat een dikke lul heeft u zeg.!! en zo groot.! Die past nooit in me denk ik..!”…

Het klonk alsof hij teleurgesteld was…… en ik probeerde hem wat op te beuren…. “Dat hoeft toch ook niet persé  jongen… M’n pik hoeft toch niet in je kontje als jij dat niet wilt…. Weet je nog..? Alles mag.. en niets moet….”…”Kom even voor me zitten.. op de vloer… Hier.. tussen m’n benen…” moedigde ik hem fluisterend aan… De jongen stond op…. Z’n pik nog steeds stijf…. Voordat hij tussen m’n benen zou gaan knielen… legde ik snel nog even m’n handen op z’n billen.. en trok z’n heupen naar me toe….. Ik boog me wat voorover….. “Kom….”.. zei ik met hese stem…. “Neuk m’n mond nog even…. gewoon even lekker m’n mond naaien jongen…”En terwijl Steven z’n pik in m’n mond stootte.. en ik hem aan het pijpen ging…. zei hij al naaiend..” Ja maar ik wil juist heel graag geneukt worden door u.. alleen ben ik bang dat u pik te dik is ofzo..”… Ik hield me even stil.. en reageerde niet…. Ik genoot teveel van de jongen z’n naaiende pik in m’n mond….. Dan trok hij z’n pik weer uit m’n mond…. En weer bungelde een sliert kwijl uit m’n mondhoek….. “Ik wil u pijpen..!”zei hij opeens…. “Please.. mag ik u pijpen..?”….”Ga maar op je knieën jongen”… zei ik…

Zelf ging ik nu staan…. terwijl Steven voor me knielde…… “Komop Steven… trek m’n pik af jongen..”,, gromde ik……De kleine slanke jongenshand pakte m’n opgezwollen dikke pik… en begon me af te trekken…. M’n dikke lul vlak voor z’n gezicht….”Zie je m’n volle ballen bungelen..?”… gromde ik weer….. “Jaahaaaah… “hijgde de jongen….. “Jahh..”..”Lik ze maar jongen..:”… zei ik…. “Lik m’n bungelende kloten…..probeer ze maar in je mond te zuigen….” siste ik geil…..”Maar wel mn lul blijven aftrekken he..!!”.. commandeerde ik hem…..  De jongenshand ging meteen weer verder met afmelken… Steven kantelde z’n hoofd wat.. en likte nu ook aan m’n ballen…. Het duurde niet lang voor m’n ballen kletsnat van z’n kwijl waren…. Dan lukte het hem om één van m’n ballen in z’n mond te zuigen….. “Hou m’n kloten in je mond jongen..!” bromde ik….. “En blijf me aftrekken hoor..! Goed zo.!  Trek m’n pik maar af.. en zuig aan m’n kloten jongen….”.. Steven deed wat hem gezegd werd….. Hij bleef me afmelken.. en op mn bal zuigen…Dan floepte m’n kloot toch uit z’n mond…. en ik voelde de jongen z’n kwijl langs m’n been druipen….

“Kom jongen… pijp me maar,,, Zuig mn pik maar af.. neem ‘m maar in je mond.. Pijp me….”..Steven opende z’n mond.. Z’n vingers en hand nog strak om m’n pik heen…  Ik duwde de opgezwollen eikel tussen z’n lippen…. en iets verder…Z’n lippen nu ook strak gespannen om m’n lul, die nu voor de helft in z’n mond zat.. Even hield ik stil.. Ik durfde m’n pik niet te ver in z’n mond te duwen…. . Het was zo’n geil en pervers gezicht….. Dat jongensgezicht… met een dikke stijve pik in z’n mond…. Z’n ene wang stond helemaal bol…. en kwijl liep langs z’n mondhoek op z’n borst….  Ik hield ;t niet meer van geilheid….  Elk gevoel voor normbesef leek even weg…. Geleid door pure wellust… drukte ik z’n hoofd tegen m’n kruis.. en begon gewoon de jongen z’n mond te naaien… Stoot na stoot….  Ik hoorde het natte slijmerige gerochel uit Stevens’s keel… M’n kloten nu zeiknat van z’n kwijl…Het is gek en pervers…. maar ik moest opeens aan z’n moeder denken.. Aan Conny…. Dat lekkere wijf…. Een vrouw als haar neuk je niet…. die naai je…Net zoals de mond van haar zoon…. Die naai je….

Proestend en hijgend trok Steven nu z’n hoofd van m’n lul af….. Een golf kwijl liep uit z’n mond…. mijn onderbuik, pik en dijen kletsnat en glibberig makend….Hij snakte naar lucht.. Even maar….. Dan hijgde hij.: “Maak een foto met m’n telefoon please…. Ik wil selfie van uw pik in m’n mond..!”…Ik pakte Steven’s telefoon van de salontafel.. en opende de camera…. “Komop jongen…. pijpen nou..!”…..Ik duwde m’n pik meteen weer in Steven’s natte kwijlmond en begon ‘m meteen weer te naaien….Nu even een paar selfies maken…. Ik duwde m’n pik zover mogelijk in Steven’s mond… en hield dan stil…. Dan richtte ik de cameralens op Steven’s mond…. Ik had nu zijn gezicht volledig in beeld…. De dikke pik in z’n mond… en de natte kloten vlakbij z’n glibberige kin… Een mooi shot..! Afdrukken maar….

Ik kon m’n orgasme echt niet lang meer uitstellen… Het zou niet lang duren op deze manier…. Ik voelde het sperma koken in m’n kloten…. Ik besloot Steven te waarschuwen…… “Ik ga zo klaarkomen jongen..!”.. gromde ik…. “Zal ik in je mond spuiten..? ’t Is wel veel hoor..!”…Steven knikte heftig.. terwijl hij bleef doorpijpen…..”Oh God.. ik ga die jongen z’n mond vol zaad spuiten..!”… dacht ik… en begon Steven z’n hoofd schokkerig te naaien nu…
Er gebeurde iets.. dat ik altijd heb.. als ik heel erg geil ben.. en al een tijd niet ben klaargekomen…. Het gebeurt ook als ik mezelf naai met de jongens-dildo….Vlak voordat ik dan klaarkom.. spuit ik al één straal zaad….. En pas als die eerste straal eruit is… kom ik pas echt klaar.. en volgen er nog 2 of 3 zaadstralen…En zo ging het nu ook…… Toen ik voelde dat m’n orgasme eraan kwam…. hield ik m’n pik even stil… diep in Steven’s mond….. Zachtjes en rustig neukte ik nu z’n mond… Ik ging klaarkomen… Daar voelde ik die eerste straal sperma al uit m’n eikel spuiten… Die straal moet recht in Steven’s keel zijn gekomen… want hij schrok er enorm van…  Het ging allemaal heel erg snel… in een paar seconden…..

Meteen nadat ik de eerste straal zaad in Steven’s keel had gespoten, schrok hij daar zo van… dat hij meteen z’n hoofd van m’n pik aftrok…. In een impuls greep ik m’n kletsnatte lul.. en trok er wat aan… Stevens kletsnatte gezicht… Z’n open mond, betraande wangen en geschrokken ogen…. En ik… ik kwam klaar… De ene na de andere straal zaad spoot ik nu in z’n gezicht….Dan duwde ik m’n zaadlekkende pik weer in z’n mond…..  “Pijp me maar even schoon jongen…. toe maar.. Zuig t sperma nog even uit m’n lul..”De jongen deed braaf wat ik vroeg…. en zoog m’n lul helemaal leeg…. Dan plofte ik achterover in de stoel….. Nagenietend van Steven’s heerlijke pijpbeurt…Steven ging op de vloer naast de salontafel zitten…. en pakte zijn telefoon….  Lachend keek hij me aan…. “Soooo..! u spoot echt veel..! allemaal van dat dikke zaad man..!” grinnikte hij….. Z’n lieve jongensachtige gezicht.. helemaal besmeurd met slierten en klodders dik zaad….. Het zat zelfs in z’n haren…De jongen leek er trots op….  en zo gelukkig…… Hij begon selfies van z’n gezichtje te maken….. Ik keek naar z’n pik….die nog steeds keihard was.. en rechtop stond…… Tijd om die jongen te laten klaarkomen….Wat zou ik graag z’n zaad proeven en slikken……. Ik was in jaren niet zo heftig klaargekomen……Eerst maar even wat te drinken halen….

Als ik terug de woonkamer in kom, zit Steven relaxed.. en lui achterover in de hoek van de bank… Hij zit zich langzaam af te trekken…..Ik ga naast hem zitten…. en pak zijn pik beet….. en trek ‘m af…. Heel rustig… Dan pakt hij mijn slappe lul.. en begint mij ook in hetzelfde slome tempo af te trekken…Z’n gezicht zit nog steeds onder het sperma…. Hij wil het niet afvegen…. Hij vindt ’t kennelijk prettig.. of geil….Zwijgend trekken we elkaar af…. en in minder dan geen tijd is m’n pik weer keihard…..Steven kijkt ernaar…. en vraagt..: “Buurman..?”… Ik onderbreek hem… “Zeg maar Marc joh… Noem me maar gewoon bij m’n naam oke..?”..”Ja… goed….. maarre.. wil je de volgende keer proberen in m’n kont te neuken..? “.. vraagt hij zachtjes…..”Ik wil zo graag geneukt worden en sperma in m’n kont gespoten enzo..”…

Even aarzel ik… “Is goed jongen.”.. zeg ik… “Ik wil het nu ook wel proberen hoor… M’n pik is weer hard…”.. lachte ik….”Maar ik vind ’t nu fijner om jou klaar te laten komen joh…”.voegde ik er aan toe… “Zal ik je afpijpen..? of wil je me neuken..?”… vraag ik….”Zeg jij ’t maar hoor..”.. antwoord Steven… “Ik wil ’t allebei wel.. dus zeg maar wat jij wilt..””Nou..” zeg ik… “Als ik ’t mag zeggen…. Ik hoop er al maanden op dat je me vandaag zou neuken…. Ik wil dat je me naait jongen.. en je zaad in me spuit..”..Steven reageert razend enthousiast… “Geil..!! ik ga je neuken Marc..!”.. “Jaah.. is goed jongen… Geil..! En als je me straks naait.. dan praat je maar lekker smerig tegen me hoor..!”… spoor ik ‘m aan…”Ik ga even snel naar boven.. maar ben meteen weer terug.. Hou je pik stijf voor me hoor..!”…Boven op de slaapkamer smeer ik m’n aars snel in met gel….. en ook duw ik even de kleine jongens-dildo in m’n kont…Moeiteloos glijdt de dildo tot aan de balletjes in me….Goed zo…. dat komt wel goed….. Snel weer naar beneden……

In de woonkamer maak ik snel de salontafel leeg…. en buig me daar voorover overheen..  Op m’n knieën…. m’n bovenlichaam over de salontafel hangend.. en m’n billen uitnodigend ietsje omhoog….”Neuk me jongen…. Neuk me in m;n reet alsjeblieft….. please… naai me…”… vraag ik zachtjes en op hijgende toon…”Ik ben je slet…. Naai me maar.. en leeg je ballen in m’n kont…. Spuit m’n reet vol met je geile zaad…”..Steven zwijgt….. Ik hoor ‘m alleen snel en zwaar ademen…. Hij knielt achter me.. en ik voel een hand op mn billen…Met één hand spreidt hij m’n billen… en dan voel ik de eikel van z’n pik tegen mn aarsgat duwen….M’n pik is nog keihard als ik Steven z’n jongenslul in me voel glijden…. In één stoot glijdt hij tot aan z’n ballen in m’n kontgat…En dan begint hij grommend te naaien…..  Ik voel Steven’s ballen tegen de mijne bungelen bij elke stoot…. Met m’n rechterhand grijp ik nu m’n stijve pik.. en begin mezelf af te trekken…. terwijl de jongen me neukt…Een droom komt in vervulling.. hier fantaseerde ik al maanden over…… “Jaaah.. ik neuk je geile reet Marc..! ” hoor ik Steven piepen….. “Ik naai je geile hoerenreet man..!!”..”Wil je m’n zaad..??” roept hij… “Zeg dat je m’n zaad wil..!” roept hij harder…..”Jaaa jongen.. ik wil je zaad..!”.. roep ik terug…. “Leeg je ballen in m’n reet jongen…! Neuk me..! Neuk je teef maar..!!”..”Ik wil voor altijd je teef zijn… Voor altijd je zaadslet…. Je mag me altijd naaien.. wanneer je maar wilt….”… hijg ik….

Dan voel ik dat ik ga klaarkomen…. In een flits zie ik Steven’s glimmende sportbroekje op de vloer liggen… en ik kan er net bij…Ik pak het kleine broekje.. en wikkel het om m’n stijve kloppende pik… en trek me er verder in af….Tot ik ’t broekje besmeur met m’n sperma…. Weer spuit ik enkele stralen zaad in de jongen z’n sportbroekje…Hoe pervers kun je zijn…!!Dan hoor ik Steven’s grommende ademhaling….. Hij mompelt iets…… Hij gaat klaarkomen denk ik….De stoten in m’n kont worden langer.. en langzamer…. Dan houdt z’n pik even stil.. diep in me….. en ik voel opeens een geil soort warmte in m’n darmen stromen… Hij is aan het klaarkomen… spuit z’n hete zaad nu in m’n reet…..Ik voel me nu echt een teef…….. Een loopse teef…. met zaad gevuld….. Een teef….. zojuist gedekt door Steven…. Als straathonden hebben we genaaid…..

Als steven z’n pik met een zuigend geluidje uit m’n aars trekt….. , draai ik me meteen om.. en ga op m’n zij voor hem liggen…Ik voel een straal sperma uit m;n kont druipen…. langs m’n billen.. op de vloer…Ik neem meteen Stevens glibberige en besmeurde halfstijve pik helemaal in m’n mond…. Ik proef de weeïge smaak van m’n darm en de zilte geilheid van Steven’s sperma…..   Met een paar vingers.. veeg ik het sperma van tussen m’n billen… M’n vingers glinsteren van het zaad… en ik lik ze gretig af…Dan weer Steven’s pik….. Ik zuig en slik alle geiligheid door….. tot ie helemaal schoon is……..Zo liggen we beiden even op de vloer…. Steven nu ook achterstevoren naast me… Elkaars lullen in onze mond…. In de kamer ruikt het geil…… wierook.. vermengd met een spermalucht…. Dan gaat Steven;s telefoon… Z’n moeder appt hem…..”Ïk moet naar huis komen Marc…. We gaan zo eten”.. zegt hij teleurgesteld….. .”Is goed jongen…. ga maar gauw.” zeg ik…. “Het was heel fijn jongen.. Dankjewel voor alles…”….Dan kleedt Steven zich aan…. De natte zaadplek in z’n broekje duidelijk zichtbaar……”Ik app of bel je wel weer Marc..” zegt hij…..Is goed jongen…… Groetjes aan je moeder hoor..!!”… “Doeiii..”…

~ Wordt vervolgd..~

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Deviantsaint

Alleenstaande biseksuele man van middelbare leeftijd. Ik deel en schrijf graag verhalen. Sommige van die verhalen zijn waar gebeurd en anderen zijn ontsproten aan mijn rijke wellustige fantasie

Dit verhaal is 7914 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

10 gedachten over “Buuf.. en haar zoon Steven (3)”

 1. Yes yes yes!! Wat een heerlijk vervolg! KEI harde serie 🥵

  Super goed beschreven.. lekker veel zaad! Zie net dat deel 4 er ook staat.. met een hand in mijn broek lees ik gauw door!

 2. Wat een geile opbouwende verhaal.
  En zeer realistisch geschreven. Zie het zo voor me, net of ik erbij ben, prachtig.
  Nu nog hopen dat je de moeder nog krijgt. En daarna een trio met zoon,
  Dat zou geil zijn.

  • Hoi Peter.. Dankjewel voor je reactie…. en mooie compliment… De vervolgen zijn in de maak hoor..! :-))

 3. MMMMM…..wat een heerlijk geil verhaal; alle drie. Ik kijk uit naar het vervolg.
  En denk dan bij mijn eigen: waar woont die hete geile vent…. ik wil lekker geilen met hem..

  • Dankjewel voor je grappige reactie Stout…. Fijn dat je de verhalen fijn vindt.. Ik moet er wel bij zeggen dat ’t allemaal fantasie is hoor.. IRL ben ik een stuk minder sexueel actief…. maar zeker niet minder geil..!

Plaats een reactie