BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maarten 18

Alles bij elkaar had het maar enkele minuten geduurd en ik trok Els en Karel mee terug naar de top. Ongemerkt kwamen we uit zicht en stonden nog opgewonden na te praten over wat we hadden gezien. “Ik wist niet dat jullie zo intiem waren?” bracht ik in. Els werd rood maar Karel zei “Onze ouders zijn behoorlijk vrij op het gebied van seks. Ze hebben er geen moeite mee om aan elkaar te zitten waar wij bij zijn. Soms heb ik zelfs het idee dat ze ons uitdagen.” Ik zei dat ik mijn ouders wel bezig had gezien en dat mijn moeder had gezien dat ik zat te kijken maar er niets van had gezegd. Karel zei daarop dat hij wel eens door de kier van zijn ouders hun slaapkamer had gegluurd, dat zijn vader dat had gezien en had gewenkt dat hij stilletjes binnen moest komen. “Ik heb met een keiharde pik bij de deur zitten kijken naar hoe mijn ouders het deden. Ik zag niet veel door de deken die ervoor zat maar het gaf mijn vader volgens mij wel een kick dat hij wist dat ik stond te kijken. Mijn moeder kwam kreunend klaar waarna ik me in mijn kamertje wel drie keer heb afgetrokken.” vervolgde Karel. “En Els?” vroeg ik. Karel moest lachen en zei samenzweerderig, “Man, dat wil je niet weten. Els is bezig mijn vader te verleiden. Echt heftig.”

Ik keek naar Els en zag naast een rood beschaamd hoofd ook een vleugje opwinding en een duivelse fonkeling in haar ogen. “En lukt dat?” vroeg ik. Ondertussen waren we bij het huisje aangekomen en douchten we ons alle drie af. De douche zat aan de achterkant van de WC bij het gebouwtje. Niet echt in het zicht voor de strandgasten. Ik drukte me tegen Els aan en voelde haar warme bultjes tegen me aan. Mijn pik stond omhoog en drukte tegen haar buik. Karel ging aan de andere kant van Els staan en zo sandwichten we haar. Het zand was inmiddels wel van ons afgespoeld. Ik zoende Els hartstochtelijk op de mond. Ze zette haar been op de stenen muur naast de douche. Ik schoof mijn pik tussen haar benen en voelde haar handen op mijn billen. Met een opwaartse beweging schoof ik mijn pik bij haar naar binnen. Ze was zalig warm en glibberig en haar kut voelde als fluweel om mijn harde pik. “Hee, wat krijgen we nou?” zei Karel quasi geïrriteerd. Hij stond achter zijn zus en had zijn handen op haar borsten. Ik had haar billen vast en neukte haar vanuit deze onhandige positie. Na een minuut werd de spanning op mijn benen wat te veel en liet ik mijn pik met veel spijt uit haar glijden.

Mijn nichtje boog naar voren en al snel begreep ik dat Karel haar van achteren aan het neuken was. Dat was pas geil om te kijken en ik begin zelf lekker aan mijn pik te trekken. Ik begeleide mijn nichtje d’r hoofd naar mijn pik waarop ze mijn eikel in haar mond zoog en me lekker ging pijpen. Ik dacht dat ik in de hemel terecht was gekomen. Dit had ik nog niet eerder gevoeld maar ik wist gelijk dat ik dit wel vaker wilde. Na een paar minuten hoorde ik Karel grommen en verschrikt schoot Els omhoog. Net op tijd want Karel spoot zijn zaad over haar billen. Lichtelijk geïrriteerd ging Els tegen Karel te keer dat hij niet in haar mocht spuiten op het naaktstrand en ik stond er een beetje beteuterd bij met mijn geladen wapen in de aanval. Mijn nichtje wilde er echter niets meer van weten en zodoende moest ik onder de koude douche staan om mijn pik weer normale proporties aan te laten nemen. Ik vroeg waarom Els zo geschrokken was. Ze zei dat ze wel aan de pil was maar dat ze geen zin had om straks met een sperma druppende muts op het strand te liggen.

We pakten de bal weer op en gingen alsnog een potje voetballen. Niet veel later kwamen mijn oom en vader aangelopen om te kijken waar we waren. Ze vonden het wel leuk om even mee te spelen en zo speelden Karel en mijn vader tegen ome Gerrit, Els en ik. Al snel werd duidelijk dat mijn vader het handtastelijk had voorzien op mijn nichtje. Ze was nog niet aan de bal of hij greep haar om haar middel en zette haar van de bal af. Even later stond mijn nichtje met haar rug naar hem toe met de bal voor d’r. Mijn vader greep haar van achter om haar middel en zwiepte met zijn half harde pik tegen naar billen om vervolgens zogenaamd met zijn been tussen haar benen doorging om de bal te pakken. Jaja. Mijn nichtje werd er warm van. Ik zag haar roze tepeltjes verstijven onder de aandacht van mijn vader en ze keek heel verleidelijk naar die dikke pik van hem. Ook werd ze rood op haar wangen als hij haar vastpakte en zijn pik tegen haar aankwam. Het gebeuren wond haar blijkbaar op. Even later was mijn vader aan de bal en zag ze haar kans waar. Ze haakte zijn been waarop mijn vader ten val kwam. In zijn val trok hij haar mee en viel ze bovenop hem. Ze gleed met haar borstjes over zijn rug en bij het opstaan gleden zijn handen over haar billen. Noem het speels maar ik dacht toch duidelijk wat anders te zien in hun spelletje.

Mijn oom en Karel stonden alleen maar te lachen om die ogenschijnlijke strijd tussen jong en oud. Na deze ongelijke strijd gingen we allemaal douchen en liepen we terug naar het windscherm. Daar troffen we mijn moeder en tante op hun buik liggend aan. Het bekende bakken was begonnen. Karel en ik gingen onze kuil verbeteren terwijl mijn nichtje haar handdoek pakte en in de zon ging liggen opdrogen. Mijn vader en oom hadden het over auto’s en hadden geen oog voor de rest van de familie. Terwijl wij mannen altijd zo relaxed mogelijk in het zand willen liggen, hebben vrouwen altijd de neiging met de zon mee te draaien. Zo gebeurde het dat mijn nichtje met haar voeten richting de rest lag. Ze begon zichzelf in te smeren en had daarmee de aandacht van zowel mijn vader als mijn oom. Ze smeerde haar gezicht, armen en schouders in en zonder erbij na te denken, of juist wel, smeerde ze het spul over haar borstjes. Ik hoorde een stilte vallen in de discussie, van mijn vader en oom, die ik half volgde. Toen ik opkeek uit de kuil begreep ik waarom. Mijn vader en oom zaten zich op te geilen aan het insmeren van mijn nichtje. Die had geen benul van de aandacht of speelde het goed dat ze het niet doorhad. Haar borstjes glommen goudbruin van het smeerspul en genietend van de warme zon op haar erogene zones, smeerde ze zich loom in met extra aandacht voor haar tepeltjes. Het viel me op dat mijn vader en oom met een harde pik zaten.

Ze hadden een knie opgetrokken om het niet al te veel op te laten vallen. Om geen argwaan te wekken hadden ze het weer over auto’s maar hun blikken waren onafwendbaar gericht op mijn jonge nichtje. Ze had haar borstjes inmiddels lekker ingesmeerd en was haar buik en zij aan het insmeren. Daarna kwamen haar benen aan de beurt. Ze smeerde haar voeten en onderbenen in en nam de tijd om haar bovenbenen goed in te smeren. Ze deed haar benen wat uit elkaar om de binnenkant goed in te smeren. Dat lukte niet helemaal waarop ze haar knieën wat optrok en zo zat ze op een gespreide manier de binnenkant van haar bovenbenen in te smeren. Haar kut was zo duidelijk zichtbaar voor mijn vader en oom, die beide langzaam met hun pik zaten te spelen. Karel had niets in de gaten en ik deed net of er niets aan de hand was. Onze moeders lagen op hun buik van de zon te genieten. Mijn vader en oom moeten gedacht hebben dat ze niet opgemerkt werden. Met opgetrokken knieën speelden ze met hun pik en ballen, enigszins weggedraaid van elkaar, en ze smeerden zelfs langzaam hun voorvocht uit over hun eikels. Ik vroeg me af of ze het van elkaar wisten. Mijn nichtje smeerde ook haar poesje in om goed beschermd te zijn tegen de zon. Haar kutlipjes glinsterden van de zonnebrand… of wat anders. Mijn vader had zijn vingertoppen om zijn eikel en zat zich zo verscholen af te trekken. Zijn pik stootte tegen zijn handpalm. Mijn nichtje ging achteroverliggen en gunde mijn vader en oom zo een ongestoorde blik op haar jonge kutje. Ogenschijnlijk zonder er erg in te hebben, smeerde ze nog wat zonnebrand weg uit haar lies.

Mijn vader trok al wat harder aan zijn pik. Vanaf zijn standpunt had hij een goed zicht op haar venusheuvel. Haar platte buikje maakte dat haar venusheuvel echt uitstak. Ik dacht aan het sappige holletje waar ik nog geen half uur daarvoor mijn pik tot diep in begraven had. Ik kreeg er spontaan een harde van maar dat was toch voor niemand zichtbaar. Els lag languit met haar knieën opgetrokken. Haar ene hand had ze boven haar hoofd liggen. De andere streek wat zandkorreltjes van haar buik. Terloops plukte ze nog even aan haar schaamhaartjes. Ze trok aan de huid boven haar kut waardoor haar lipjes naar boven werden getrokken. Zonder verder iemand een blik waardig te gunnen lag ze daar met haar schaamhaartjes te spelen. Ik had moeite om mijn gegluur te verbergen en deed nog steeds alsof ik vol overtuiging de kuil aan het verbeteren was. Om vooral aan die ene kant te kunnen blijven knutselen, brokkelde ik “per ongeluk” een stuk af zodat ik daar weer aan moest werken. Mijn oom was even gaan staan om over het windscherm te kijken. Hij was zo opgestaan dat de anderen niet in de gaten zouden hebben dat hij een enorme paal had. Alleen mijn nichtje zou het hebben kunnen zien. Ik zag het ook en ik zag ook dat zijn eikel ontbloot was en glinsterde in de zon. Het voorzaad zorgde er blijkbaar voor dat zijn huid vanzelf over zijn eikel werd getrokken. Mijn vader had in principe vrij spel; niemand die hem bezig kon zien.

Ik bleef doen alsof ik druk met de kuil bezig was maar gluurde me wezenloos. De seksuele energie hing in de lucht en ik wilde er niets van missen. Een blik op mijn nichtje leerde me dat ze wel degelijk door haar wimpers rondkeek. Zoals ze lag kon ze mijn oom bij het windscherm zien staan. De warmte of haar opwinding deden haar de lippen bevochtigen. Mijn oom stond ongetwijfeld naar iets leuks te kijken op het strand terwijl hij met zijn ene been zijn harde pik zoveel mogelijk uit zicht hield. Zijn rechterhand, die het verst weg zat, speelde met zijn pik. Iets dat ik uit de bewegingen van zijn arm opmaakte. Mijn nichtje streelde met haar hand over haar borsten, alsof er nog zonnebrand zat om uit te smeren. Ze nam er net even te veel tijd voor om het geloofwaardig te laten zijn. Ja, ze was duidelijk bezig haar vader te verleiden. Of ze daarbij in de gaten had dat mijn vader er ook van genoot, weet ik niet. Bij een volgende spiekactie zag ik mijn vader licht schokken. Hij kwam volgens mij klaar in zijn hand want vlak daarna waste hij zijn handen met zand. Ik dacht dat mijn moeder en tante lagen te slapen op hun handdoek maar nu ik wat duidelijker kon kijken naar hun beide zag ik heel wat anders. Ze lagen dicht bij elkaar en opeens drong het tot me door: het leek wel of mijn tante op de arm van mijn moeder lag. Vanuit mijn plek kon ik fijn uitkijken op hun billen en benen. Hun benen waren weliswaar gesloten maar ik kon de rest er wel bij fantaseren. Er gebeurde van alles om me heen en het kostte me moeite het bij te houden. Mijn tante bewoog haar benen iets uit elkaar en bewoog haar billen even omhoog om net even anders te gaan liggen.

Ik kon net aan haar kutlipjes zien maar ik had het vermoeden dat er meer aan de hand was tussen die twee zussen. Een moment later ging ze weer iets anders liggen en trok daarbij haar knie die het dichtst bij mijn moeder lag op. Vanuit mijn kuil kon ik heel erg goed haar kutlippen zien. Ik tikte Karel aan en knikte naar wat ik zag en begon lekker met mijn pik te spelen. Karel keek voor het eerst op en begon ook gelijk lekker aan zijn pik te trekken. Wat wij zagen, had ik stilletjes al vermoed. Er friemelden vingers over die schaamlipjes van mijn tante. Ik hield het in de gaten en zag dat de vingers van mijn moeder de lippen van mijn tante streelden. Geen wild gevinger maar gewoon loom gestreel. Mijn tante verschoof af en toe een beetje en heel af en toe schokte ze een piepklein beetje. Verder kon je niet zien dat er iets aan de hand was. Ze lagen gewoon dicht naast elkaar en leken te zonnebaden. Mijn oom bleef gefascineerd naar het strand kijken en vanuit zijn ooghoeken hield hij zijn dochter in de gaten, zoveel kon ik nog wel zien. Els ging wijder liggen met haar benen, waarschijnlijk het idee gevend dat ze goed bruin wilde worden. Haar jeugdige lipjes glinsterden in de zon.

Met twee handen streelde Els tussen haar benen, denkbeeldig het zand van haar bovenbenen wegvegend. Een ondeugend vingertje gleed op de terugweg door haar natte spleet. Boven haar kutje trok ze de huid nog even strak waarmee de lipjes strak kwamen te staan en ze ongetwijfeld haar bobbeltje stimuleerde. Haar tepeltjes werden hard van opwinding. Mijn oom keek snel om zich heen en zag dat iedereen een andere kant op keek. Mijn moeder en tante lagen sowieso met hun hoofd de andere kant op, mijn vader pakte net wat te drinken uit de koelbox en Karel begon lichtelijk te hijgen. Ik was blijkbaar geloofwaardig genoeg aan het scheppen maar zat lekker met mijn pik te spelen. Ik kon zowel mijn oom als mijn nichtje goed zien. Mijn nichtje keek openlijk naar haar vader. Ze maakte ondeugend met haar tong een bobbel in haar wang terwijl ze een borst streelde en mijn oom verleidelijk aankeek. Dit was te veel voor mijn oom. Nog een blik ter controle of niemand keek en daar schoot hij zijn kwakkie tegen het windscherm. Het kon hem blijkbaar niets schelen. De klodders hingen als spuug aan het rood-wit-blauwe nylon. Een moment later kwam hij weer bij zinnen en ging tegen het windscherm aanstaan met zijn been, het kleverige goedje daarmee aan zijn lichaam plakkend.

“Wie gaat er mee zwemmen?” riep hij een moment later. Karel en mijn vader waren er wel voor te porren. Ik zei dat ik eerst even mijn kant van de kuil af wilde maken maar dat ik ook zo zou komen. In werkelijkheid wilde ik zien wat mijn moeder en tante van plan waren. Els zei dat ze mij wel zou helpen met de kuil. Zo kwam het dat Els in de kuil sprong terwijl de mannen gingen zwemmen. Mijn moeder en tante hadden het te druk. “Zo, hij is echt diep geworden.” zei Els, die inderdaad alleen nog maar met haar hoofd boven de rand uitkwam. “Ja, en onderin is het echt koel.” zei ik haar en wenkte haar naar beneden. Ze begreep de hint en zakte met me mee naar de bodem van de kuil. “Nou inderdaad” zei ze nog even. Ik bracht snel mijn mond naar haar oor en fluisterde “Jij bent ook een ondeugende dochter.” Els werd rood op haar wangen toen ze besefte dat ik alles gezien moest hebben. “Mijn ma is jouw ma aan het friemelen en het zou me niet verbazen als ze haar zo echt diep gaat vingeren.” bracht ik hijgend fluisterend uit. Els d’r ogen vielen zowat uit haar hoofd en fluisterde “Dat meen je niet!” Ik knikte van wel en zei om niet op te vallen “Waarom maak je niet een bankje aan die kant, dan kunnen we in de koelte zitten.” Ik gluurde over de rand van de kuil en zag de brutale vingers van mijn moeder door de spleet van mijn tante glijden. Die was zo gaan liggen dat mijn moeder er goed bij kon. De middelvinger van mijn moeder gleed door de natte spleet van mijn tante. De andere vingers omvatten de hele kut alsof ze alles in haar hand had. Ik gebaarde mijn nichtje dat ze moest komen kijken.

Ik liet haar aan mijn kant van de kuil staan en ging achter haar staan. Ze staarde naar het streel en friemelwerk van onze moeders. Ik keek naar de lekkere strakke kont van mijn nicht. Ik ging op het provisorische bankje zitten dat mijn nichtje gemaakt had en keek naar haar dikke kutlippen tussen haar benen. Zo af en toe zei ik wat om de illusie hoog te houden dat we samen beneden in de kuil zaten. Zoiets als “Lekker koel hier beneden he? Zo houden we het wel even uit.” Ik stak mijn hand uit en streelde de binnenkant van de bovenbenen van mijn nichtje. Die sprong zowat een gat in de lucht en keek geschrokken achterom. Ik maakte een gebaar om me te verontschuldigen. Ze ging weer kijken maar ging daarbij wat wijder staan. Ik lachte binnensmonds en streelde haar weer tussen haar benen. Ditmaal was ze erop voorbereid. Ik gleed met mijn hand over haar lipjes en onder haar lichaam door naar haar bobbeltje. Ze schokte even maar protesteerde niet. Ik liet me op mijn knieën zakken en zoende haar billen. Ik stak mijn tong uit en met het puntje van mijn tong uit en raakte daarmee haar lipjes aan. Ik liet het puntje door het spleetje glijden en voelde hoe Els haar kont naar achteren op mijn tong duwde. Ik proefde de zoute sappen en mijn harde pik werd zo mogelijk nog harder. Het was een onhandige houding ondanks dat het kutsap zalig was en haar sterretje een genot was om te likken. Mijn nek voelde aan als een WC-eend en ik stopte en ging even staan om ook te kijken.

Ik gluurde even onder het winscherm door dat aan de rand van de kuil stond en constateerde dat de “mannen” nog steeds in zee waren. Ik keek over de schouders van mijn nichtje mee naar onze moeders. Mijn moeder had het ondertussen voor elkaar gekregen om twee vingers in de kut van mijn tante te steken en deze langzaam in en uit te bewegen. Els stond met grote ogen en rode wangen te gluren. Ze zag dat ik meekeek en draaide zich om en trok me mee de kuil in. Met veel moeite wist ze gewoontjes te klinken en wat te zeggen over de koelte en kuil. Het was flauwekul en ik luisterde er niet eens goed naar. Ze gebaarde naar het windscherm en ik begreep dat ze wilde weten of de mannen alweer op de terugweg waren. Ik maakte een gebaar alsof het nog jaren zou duren. Daarop wenkte ze me te gaan staan. Zelf bleef ze in de kuil zitten. Ik stond rechtop en keek naar het lesbische spel van moeder en tante. Net als Els was ik er niet op voorbereid. Ineens zoende ze mijn pik die voor haar neus bungelde. Ik schrok van het plotselinge genot en keek naar beneden, recht in het gezicht van mijn lachende nichtje. “Touche, een likje van eigen deeg.” grapte ze. Ze friemelde met mijn ballen waarop ik me licht in mijn benen voelde. Het volgende moment begon ze me zachtjes af te trekken. Door alle geilheid had ik een glibberige eikel. In no time gleed de voorhuid over mijn eikel. Ik voelde een tong over mijn eikel glijden en kon het niet nalaten ernaar te kijken. Geil keek mijn nichtje naar boven en tuitte haar lippen. Mijn eikel gleed door de getuite lippen haar mond in. Ze liet de eikel er weer uitglijden en duwde mijn pik daarna omhoog, de onderkant van de eikel zoenend. Ik wist niet hoe ik het had en keek afwisselend naar alle vrouwen om mee heen.

Mijn moeder d’r hand was helemaal nat geworden. Het was niet te geloven hoeveel geil vocht mijn tante had laten lopen over mijn moeders hand. De bewegingen van mijn moeder waren wilder geworden, alhoewel ze enorm beperkt was in haar mogelijkheden. Ze lagen tenslotte allebei op hun buik dus dat moest een aardig karwei zijn voor mijn moeder. Al snel stopte mijn nichtje en keek ik klagend naar beneden. Verdomme, ik was bijna klaargekomen. Ze likte haar lippen af en maakte een gebaar dat het weer haar beurt was. We hadden weer even een stom gesprekje, ik geloof over het later gaan tennissen op het strand, om niet op te vallen. Mijn nichtje stond weer rechtop en ik gluurde weer even onder het windscherm door. Ik zag de mannen naar het voetbalveld lopen. Die waren er voorlopig nog niet. Tenzij ze naar het duin gingen maar dat verwachtte ik niet. Ik zag mijn nichtje ongeduldig achteromkijken. Ik ging achter haar staan en genoot van het uitzicht. Ze stond klaar om weer een tong door haar natte spleetje te voelen. Ditmaal had ik echter wat anders in gedachten. Ze stond licht voorovergebogen zodat ik haar goed kon neuken. Ik duwde mijn pik van achteren tegen haar spleetje. Ik hoorde even een zucht en daar floepte mijn pik onder haar door. Met een gerichte tweede poging gleed mijn van geilheid natte pik in haar sappige spleet. Ik duwde hem zover mogelijk naar binnen en voelde haar jeugdige kut als een warme gloed om mijn pik heen sluiten.

Ondertussen gleden mijn handen over haar heerlijke lichaam. Ik streelde haar in de zij, over haar buikje, omhoog naar haar borsten. Ik nam de twee borstjes in mijn handen en duwde ze van onderen omhoog. Met duim en wijsvinger trok ik de halfzachte tepeltjes naar buiten en speelde er wat mee. Ik neukte haar goed met diepe stoten zoals ik al in veel films had gezien. Ze reageerde door haar onderlichaam bij iedere stoot naar achteren te duwen. Opeens zakte ze met haar bovenlichaam naar beneden om me nog dieper te laten komen. Onderin de kuil hoorde ik haar zachtjes kreunen. Dat zou immers niet te horen zijn boven de kuil. Mijn hart klopte van spanning in mijn keel. Als mijn moeder of tante opeens op zouden staan dan zou alles duidelijk zichtbaar zijn. Als ze alleen om zouden kijken was er niets te zien en aan die gedachte hield ik me vast. Ik voelde vanuit mijn tenen mijn orgasme opkomen. Niets zou me nog kunnen stoppen. Met twee handen had ik de heupen van mijn nichtje vast. Ik trok haar op mijn pik en stootte een laatste keer diep in haar. Mijn benen trilden vanaf het moment dat ik mijn zaad diep in haar schoot. Ongecontroleerd stootte ik nog een paar maal hard in haar. Het was haar geloof ik even te veel maar op dat moment had ik een dierlijk genoegen om klaar te blijven komen. Na een aantal stoten en ferme ontladingen zaad werd mijn pik slapper en was ik helemaal leeg. Zowel qua zaad als qua energie. Ik liet mijn pik uit haar glijden en zag tot mijn genoegen dat ze nog even mijn pik schoon wilde likken. Haar tongetje dartelde over mijn eikel en ze stak het puntje van haar tong plagerig in het gaatje.

Het leven was er wel even uit. Ik keek naar mijn tante en zag nog net dat ze lag te schokken. Dat betekende dat ze klaar was gekomen. Wij moesten als de sodemieter gaan oppassen. Ik gebaarde Els dat er gevaar was en in no time zaten we op de bodem van de kuil en spraken we gedempt over school. Niet veel later stond mijn moeder boven de kuil en vroeg of het onderin lekker koel was. Het moet geleken hebben alsof we daar aldoor al zaten en gewoon niet te horen waren buiten de kuil. Mijn moeder zag rood van opwinding… of de zon, en zei even te gaan zwemmen. Els sprong op en zei dat ze ook even meeging. Of ik ook mee wilde. “Ja zo!” riep ik en was nog even aan het bijkomen van alle opwinding. Even later hoorde ik mijn tante snurken. Blijkbaar was ze zo ontspannen geraakt van haar orgasme dat ze ervan in slaap was gevallen. Ik moest lachen en zette de achtervolging in naar de zee. Mijn half harde pik zwiepte lekker heen en weer. Ik zag verschillende vrouwen naar me kijken. “Ja kijk maar,” dacht ik, “ik heb net mijn nichtje geneukt!” Lachend liet ik me in zee vallen. Ik dolde wat met mijn moeder en nichtje en voelde af en toe een hand langs mijn pik gaan. Of die nou van mijn moeder of nichtje was, of van beide kon ik niet vertellen. Ook ik pakte regelmatig een lekkere tiet beet of streelde aan hun billen en zelfs bij mijn moeder even langs haar kittelaar. Die dag zijn er geen belevenissen meer gebeurd die bovenstaande overtreffen. Het was nog niet helemaal over maar het wildste is wel verteld. Op weg naar huis vroegen mijn ouders of het leuk was. Ik glimlachte en zei dat ik graag snel weer een keer wilde. Daar waren ze het mee eens en zo kwamen we allen tevreden thuis van het strand.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 9752 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Maarten 18”

  1. Heerlijk geschreven familiesexverhaal. Wat staat er nog meer te gebeuren. Mag Maarten zijn geile nichtje Els een flinke doorsmeerbeurt geven? Die meid verdient dit echt.
    Ga zo door met je verhalen reeks.

Plaats een reactie