BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rape, Sandra

Toch wel trillend op mijn benen, met bijna het zweet in mijn bilnaad, liep ik in een donkerpaarse overall gekleed, met een zelfde kleur bivakmuts op en een dikke groene nachtbril op mijn neus over het geasfalteerde tuinpad naar de zijdeur van de vrijstaande villa aan de rand van het dorp. Langs de lange oprijlaan naar de villa brandden er nu geen lantaarns, terwijl het toch al bijna een uur of een in de nacht was. Zachtjes drukte ik de magneetkaart op de toegangslezer van de zijdeur en met een zucht van ontspanning gleed de deur geruisloos open. Ik deed mijn slippers uit en glipte op mijn blote voeten zachtjes naar binnen en merkte dat er binnen geen verlichting aan was, aan de groenige omgevingskleur welke mijn nachtbril aan mijn ogen door gaf. Heel even schrok ik van mezelf toen ik mijn schaduw in de manshoge spiegel zag, welke in de gang hing. Ik leek wel een kikker op twee benen, alleen de rare bult voor mijn lul zag er best wel vreemd uit. Ook realiseerde ik me dat mijn lul nog steeds knetterhard tegen de ruwe binnenkant van de overall schuurde.

Zachtjes gleed ik naar de brede stenen trap en voorzichtig liep ik naar boven. Boven aan de trap luisterde ik even, terwijl ik mijn adem inhield en werd gerust gesteld door het luide ademen van twee slapende personen. Ik stak mijn hoofd om de hoek van de slaapkamerdeur, terwijl ik mijn lul voelde gaan lekken van de spanning. Op de ballen van mijn voeten liep ik naar de kant van het bed, waar ik duidelijk een man zag liggen en met verrassend gemak, kon ik een brede strook ducktape over zijn mond plakken en kon ik het koord om zijn polsen slaan, vast trok en meteen het overige deel van het koord rond zijn enkels slaan en er een vlugge knoop inleggen. Voorzichtig liet ik de man uit het bed glijden, en verbaasde mij erover dat de vrouw alleen een extra snurkje gaf, toen ik bijna het dekbed met de man mee naar beneden trok.

Ik zag de halfnaakte vrouw nu duidelijk in het groenige licht van mijn nachtbril op haar buik liggen en mijn lul werd door een heftige genotsschok getroffen. Heerlijke gevulde dijen lagen enigszins gespreid en het lichte driehoekje van haar string tussen haar dijen lonkte naar mij. Zachtjes liep ik om het bed, terwijl ik voelde hoe de man mij probeerde te zien in het donker, pakte ik een tweede koord uit mijn overall en met een plotselinge beweging trok ik beide polsen van de vrouw op haar rug en knoopte deze aan elkaar met de rechterpols tegen de linker elleboog, en de linker pols tegen de rechter elleboog. Van deze actie schrok de vrouw wakker en wilde zich verweren, doch ik had haar armen stevig vast en drukte mijn lichaam stevig op haar ronde kont. Heel even spartelde ze nog tegen, en met mijn mond in haar nek, fluisterde ik haar toe dat als ze mee zou werken, haar man niets zou overkomen. Ik pakte de brede strook ducktape van mijn reverse af en plakte deze makkelijk over de mond van de vrouw die nu een binnensmonds gekreun voortbracht.

Ik draaide de vrouw aan haar polsen naar de rand van het bed en duwde haar benen over de rand van de boxspring. Met mijn ene hand drukte ik haar polsen vast op haar rug en met mijn andere hand trok ik haar string met een ruk naar beneden. In het groenige licht van mijn nachtbril, zag ik haar heerlijke billen deinen onder mijn handelingen en ik weerstond de neiging om nu meteen mijn lul in haar kut te pompen. Ik reikte naar de zijkant van het bed en trok met wat moeite de ceintuur uit de naast het bed liggende ochtendjas. Ik sloeg het ceintuur om de nek van de vrouw, legde er een knoop in en sloeg het andere eind van de ceintuur rond haar samengebonden armen. Haar heerlijke kont deinde voor mijn ogen en deden mijn lul nog meer lekken.

De vrouw spartelde nu stevig met haar benen en probeerde mij tussen haar dijen uit te krijgen. Hard gekreun en hartsgrondige verwensingen kreunden uit haar afgeplakte mond. Ik trok de twee drukknoppen aan de voorkant van de overall los en meteen sprong mijn lul naar buiten. Snel rolde ik een condoom over mijn lul en pakte uit de zijzak van mijn overall een flesje glijmiddel en liet een flinke kwak glijmiddel bovenop haar anus vallen. Meteen wreef ik het glijmiddel door naar haar kut en verbaasde mij over het feit dat het wel leek of haar kut al nat was. Hard en stevig liet ik mijn vingers over haar schaamlippen glijden en propte het glijmiddel pardoes haar hete kut in. Hevig spartelde de vrouw met haar benen en ik had moeite mijn lul voor haar kut te krijgen. Stevig trok ik met een hand aan haar armen en zag ik mijn groenige blikveld haar hoofd mee naar achteren getrokken worden, en in dat moment zag ik kans mijn lul in haar kut naar binnen te pompen.

Hard en onredelijk begon ik de vrouw te neuken en haar wild spartelende benen gaven mij dat extra zetje om nog harder en sneller te neuken. Ik liet haar armen los, zag haar hoofd weer naar voren zakken en greep nu met beide handen tussen haar lichaam en het bed haar tieten vast. Haar heerlijke dikke tieten verwelkomden mijn grijpgrage handen en het leek wel of haar dikke harde tepels om de aandacht van mijn vingers vroegen. Stevig knijpend liet ik haar tieten door mijn handen rollen en ondanks het feit dat ik de vrouw ruw verkrachtte, leek haar kut te reageren op hetgeen mijn handen met haar tieten deden. Ook leek het wel of haar gekreun een ander geluid liet horen. Meer het kreunen van genot. Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam, liet mijn handen onder haar tieten vandaan glijden, en in het groenige licht van het nachtzicht van mijn bril zochten mijn handen de donkerblonde lokken op het hoofd van de vrouw.

Heet brandde het geil in mijn ballen en ik voelde de eerste genotkrampen in rap tempo aankomen zetten, toen ik het haar van de vrouw vast greep en haar hoofd achterover naar mij toe trok. Harde kreunen klonken uit haar afgeplakte mond en ik greep nu met een hand haar haar vast en met mijn andere hand gaf ik haar een harde klap op haar heerlijke ronde kont, en zag haar billen deinen onder mijn klap. Het hele plaatje was ondanks het groenige licht dermate geil dat ik mij niet meer kon inhouden en met een paar laatste harde diepe stoten pompte ik mijn lul tot aan mijn ballen in haar hete knijpende kut en terwijl ik diep in haar klaarkwam trok ik haar hoofd nog wat verder in haar nek.
Het verbaasde mij heel erg, dat toen ik diep in haar mijn condoom volspoot, het net was alsof haar kut het bekende knijpende krampen had van een vrouw die klaar komt.

Heel even sidderde ik tijdens mijn laatste orgasmekramp en liet ik haar haar los, waarop haar hoofd weer naar het bed zakte. Ik voelde haar volle lichaam trillen en sidderen, en haar kut leek mijn lul wel naar binnen te zuigen, alsof de vrouw een orgasme had gekregen. Op dat moment trok ik ruw mijn lul uit haar kut, propte mijn lul weer in de overall en sloot de drukknopen aan de voorkant van mijn overall. Ik drukte mijn lichaam nog even over haar rug en met mijn lippen vlak bij haar oor fluisterde ik op zachte toon dat ze pas weer mocht bewegen als ze de grote klok uit de hal hoorde slaan. Ik hoorde de vrouw alleen maar grommen achter haar afgeplakte mond, en ik stond ineens op, liep snel naar de deur, toen ik ineens een viertal rode ledlampjes ontdekte.

Heel even was ik besluiteloos, omdat ik op dat moment besefte dat er vier infrarode camera’s mijn handelen hadden vastgelegd, doch in mijn vermomming van de overall, voelde ik mij veilig genoeg om nu snel te verdwijnen. Ik liep de trap af, naar de zijdeur, stapte naar buiten, deed mijn slippers aan en liep het tuinpad af. Toen ik door het grote hek de tuin uitliep schoof ik meteen tussen het hek en de aanliggend bosjes in, en liep een meter of twintig door het struikgewas en vond daar mijn fiets. Daar deed ik mijn nachtbril af, trok mijn overall uit en pakte uit de zijtas van mijn fiets een sportbroekje en een t-shirt. Ik liet het volgespoten condoom om mijn nog steeds knetterharde lul zitten, terwijl mij afvroeg hoelang zo’n viagrapilletje zou blijven werken. Snel trok ik mijn sportbroekje aan, gooide mijn t-shirt over mijn hoofd en met een gangetje verdween ik naar huis.

Een week eerder:
Het was een nogal vreemd verzoek van mijn maatje. Gaston en ik kennen elkaar al jaren en delen bijna alles. Alleen onze vrouwen niet, daar zijn we nogal strikt in, dat is er vroeger ingegoten, je blijft van andermans vrouw af. Daarom verbaasde mij Gastons verzoek nogal, of ik in bijgeleverde donkerpaarse overall, met donkerpaarse bivakmuts en een groene infraroodnachtbril bij hem thuis zijn vrouw Sandra wilde verkrachten. Bij het bijgeleverde pak was een lipskaart met alarmcode aanwezig, zodat ik met stille trom binnen kon komen. Het was de bedoeling dat ik zonder het licht aan te doen, Gaston in zijn slaapkamer (zogenaamd) moest vastbinden en zijn Sandra moest aanranden en verkrachten.

Nou was Sandra best een lekker wijffie, maar het was wel de vrouw van mijn maatje, dus ik twijfelde best wel, en besloot om opnieuw met Gaston hierover te bellen. Gaston antwoordde dat hij er over de telefoon niets over wilde zeggen en dat mailen en appen over dit verzoek uit den boze was, wat ik uiteraard sowieso niet zou doen. Gaston zou me die avond bij de hoek van de bioscoop uitleg komen geven. Die avond vond ik Gaston aan de donkere kant van het gebouw en op zachte toon legde mijn gabbertje uit dat Sandra regelmatig de wens had uitgesproken om eens een tweede man erbij te willen hebben als ze in de slaapkamer hun echtelijke spelletjes deden. Ook was het Sandra’s fantasie dat zij ruw uit haar slaap gewekt zou worden en meteen diep en hard geneukt zou willen worden. Gaston vertelde dat als Sandra tijdens het neuken regelmatig deze wens vertelde, het net was alsof haar kut net wat harder kneep als ze klaarkwam.

Aarzelend vertelde ik Gaston mijn bezwaar, maar Gaston keek mij diep in mijn ogen en verzekerde mij, dat hij juist aan mij had gedacht voor dit spel, omdat hij mij onvoorwaardelijk kon vertrouwen. Als ik zou toestemmen, moest ik het bijgeleverde viagrapilletje een half uur voordat ik langs zou komen innemen. Gaston vertelde verder dat Sandra alleen bij het vertellen van haar wens al een natte kut kreeg. Ik keek Gaston serieus aan en gaf toe. Ik wilde hun wens inwilligen, op voorwaarde dat het de relatie tussen Gaston en mij niet zou veranderen. Gaston stak zijn hand uit en zonder worden drukten we elkaars hand en trokken we elkaar in een schouderomhelzing. Frank, zei Gaston, dank je wel. Ik denk dat Sandra alleen met de gedacht aan ons plan, spontaan zou klaar komen. Ik laat je weten wanneer het ons uitkomt. Nou Gaston, zei ik, ik denk dat je ergens midden volgende week nachtelijk bezoek krijgt, zodat het ook voor jou een verrassing zal zijn. Na een gezamenlijke schouderklop gingen we uit elkaar.

Na die nacht waarin ik Sandra had geneukt, kwam laat in de middag Gaston door de achterdeur mijn huis binnen en gaf mij een dikke knipoog. Thanks mate, zei hij. Sandra is vannacht drie keer klaar gekomen toen je haar neukte, en toen ik me uit jouw knullige knopen had bevrijdt, en Sandra had los gemaakt, heeft ze mij bijna verkracht. We hebben heel even geslapen, maar toen Sandra de video terug zag van vannacht ging ze weer door het lint. Ik moest nu echt even weg, want mijn lul is nu even versleten. Mijn lul doet al zeer als ik alleen maar aan neuken denk. Sandra vertelde wel dat ze erg schrok toen ze zo ruw werd wakker gemaakt, en voordat jij haar mond had afgeplakt, zag ze eigenlijk alleen maar een donkerpaarse schim, wat haar agressief maakte. Wel heel mooi van je dat je ons niet zo stevig hebt vast gebonden. Tijdens onze laatste neukbeurt vanmiddag, zei Sandra dat ze het ook wel geil zou vinden als ze op haar rug genomen kon worden, zodat ze wat meer kon zien, wellicht zie jij kans op nog een keertje langs te komen. Je kan de kaartsleutel gebruiken wanneer je maar wilt, is het ook voor mij een verrassing.

Toen ik vanmiddag tegen Sandra zei, dat ik ff bij mijn maatje langs ging, zei Gaston, moest ik je uitnodigen om vanavond bij ons te komen eten. Sandra was bezig met een SandraGoulash, zei Gaston. Eigenlijk wilde ik mezelf weer wat onder controle krijgen, maar een SandraGoulash, sla je niet zomaar af, en ik nam de uitnodiging graag aan. Gaston dronk nog een biertje, en ik dronk mezelf moed in met een halfzoet rood wijntje en rond zessen vertrokken we naar Gastons huis.

Redelijk vrolijk kwamen we bij Gastons huis aan waar we werden verwelkomd door een heerlijke geur van gebraden vlees, gebakken uien en gekruide groenten. Gaston schoof het eerste door de zijdeur naar binnen en zoende zijn Sandra vol op de mond. Hallo schat zei Gaston, Frank is er ook bij, hij wilde eerst niet, maar toen ik over jouw SandraGoulash vertelde was hij niet meer te houden. Toch voelde ik mij enigszins ongemakkelijk toen ik de keuken binnen stapte, maar Sandra draaide haar hoofd naar me toe en gaf me drie klinkende zoenen op mijn wangen, waardoor bij mij de spanning wat wegzakte. Sandra zag er heerlijk uit, alsof ze van binnenuit straalde. Ze had haar vijfenvijftig jarige lichaam in een lichtblauwe spijkerrok, met een rood-groen geruite houthakkersbloes gestoken en stond met blote benen in lichtbruine enkellaarsjes met een laag hakje. Haar donkere haar had ze in een korte staart gedraaid, waardoor haar gezicht die vriendelijke open uitstraling kreeg. Haar grijsgroene ogen leken licht te geven toen ze zich van me af draaide naar het fornuis.

Gaston nam me mee naar de tuin, alwaar wij de buitentafel dekte. Zachtjes zei Gaston tegen mij; Zie je wat ik bedoel, Frank, ze straalt helemaal. Even voelde ik me ongemakkelijk, alsof ….. ja alsof wat. Ik wist op dat moment niet goed hoe ik me wilde/moest uiten. Gaston zag mijn aarzeling en sloeg zijn hand om mijn schouder en zei; kom op maatje, alles oké. Onze wens is uit gekomen, en wij, Sandra en ik, slaan een nieuwe weg in, dank zij jou. Ik hoop dat we jou binnenkort nog een keertje kunnen verwachten, maar wellicht begint Sandra er dadelijk over tijdens de Goulash.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 6715 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rape, Sandra”

Plaats een reactie