BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mama’s sletje

rooie stiefmoeder plastHallo, mijn naam is Sonja. Ik ben 19 jaar oud, 151 cm lang en weeg 47 kg. In dit verhaal vertel ik je over mijn seksuele relaties met Rosy en … Laten we zeggen een geheime minnaar.

Rosy is een ginger, 187 cm lang, ze weegt 75 kg en is 25 jaar oud. “Vind je het leeftijdsverschil niet groot?” vroeg een klasgenote mij toen ik haar vertelde over Rosy. “Euh nee” antwoordde ik. Dat ik een hele jonge moeder heb durfde ik niet op te biechten.

Ja, een jonge moeder! Rosy is mijn moeder. Stiefmoeder om precies te zijn. Mijn moeder overleed toen ik 8 was. Rosy kreeg 8 jaar geleden een relatie met mijn vader. Ze zijn getrouwd een dag nadat zij 18 jaar werd. Drie jaar lang vormden we met zijn vieren een geluk gezin: mijn vader, Rosy, mijn broertje Kjeld en ik.

Mijn vader is vier jaar geleden verongelukt. Het was voor mij een groot verdriet. Zo erg dat ik weer ’s nachts in mijn bed plaste en poepte. Overdag kon ik mijn broek niet schoonhouden. Ieder uur deed ik wel een plas in mijn slipje, en meerdere keren drukte ik een flinke drol in mijn broek.

De eerste keer dat mijn mama Rosy ontdekte dat ik in mijn bed had geplast was op een zondagochtend. Ik kwam er mee weg omdat ze dacht dat ik de avond daarvoor teveel alcohol had gedronken. Maar toen ik ook door de week in bed begon te plassen en niet lang daarna mijn slipjes bevuilde sprak ze mij wanhopig aan. “Sonja, meisje, wat is er met jou aan de hand? Ik weet dat je wat kinderlijke trekjes hebt, maar dat je nu weer onzindelijk bent, dat verrast mij wel. Zou je niet eens een afspraak maken met de huisarts?” Dat heb ik gedaan. In het ziekenhuis konden ze niets vinden en dus hielden ze het op een soort ptss.

Rosy begreep dat niet helemaal of vond dat ze het duivelse gedrag moest uitdrijven met billenkoek? In ieder geval controleerde ze ’s morgens welke onderbroek ik aan had getrokken en ’s middags bij thuiskomst of ik dezelfde droeg. In de hoop dat deze schoon zou zijn.

Je raadt het al: ik faalde regelmatig voor de test. Ik moest dan mijn broek, rok of jurk uitdoen en met mijn buik op haar bovenbenen gaan liggen. Mama sloeg dan op mijn in slipje gehulde billen. Soms trok je mijn slipje van mijn reet en gaf mij enkele kletsen op mijn blote kontje. “Gore kleuter! Smerig kind! Schaam jij je niet om het als volwassen vrouw nog in je broek te doen? Je bent nota bene 18. Maar, je lijkt wel een dreumes van 18 maanden” sprak ze mij vorig jaar vermanend toe.

In het afgelopen jaar werden de straffen strenger. “Als jij zo dol bent op pis dan krijg je pis. Knielen en mond open.” beval Rosy mij voor ze in mijn mondje begon te zeiken. Groot was haar verrassing hoe ik daar op reageerde. Ik kwam klaar. En niet een beetje. Trillend en schokkend begon ik te squirten. Dikke stralen geil spoten uit mijn kutje.

“Bah, vies sletje” schamperde Rosy. Ik zag dat ze haar glimlach niet kon onderdrukken. Het zal je niet verrassen dat ik het seksspeeltje van Rosy ben geworden.

Twee maanden geleden heb ik voor het eerst geneukt met een man. Ook voor hem was het de eerste keer. Hoewel we het nu dagelijks met elkaar doen beschouw ik mezelf nog steeds als lesbo. Ik neuk met mijn geheime minnaar maar hij is niet mijn vriendje. Rosy is mijn mama én vriendin. Op haar ben ik verliefd.

Ze houdt ook van mij, maar heeft zich officieus verloofd met een man. Haar jonge lover heeft haar ten huwelijk gevraagd. Haar vriend is een knappe, lange en gespierde surfdude. Met een lange, dikke pik! Hoe ik dat weet? Die geile lul vult dagelijks mijn poesje.

Rosy, Kjeld en ik vormen binnenkort een bijzonder gezin. Kjeld en Rosy zijn dan mijn papa en mama. Kjeld en ik zijn dan de ouders van een kleine. Ja, ik ben nu 5 weken zwanger. Het kindje zal alleen onder mijn naam ingeschreven worden. We willen namelijk geen gezeur van moraalridders. Ondanks dat we geen standaard gezinnetje vormen zijn we samen heel gelukkig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12040 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mama’s sletje”

Plaats een reactie