BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kuisman fotosessie

Spannende fotoshoot met de klusjesmanZelf ben ik een dame van 58 en sinds enkele weken zijn wij op zoek naar poetshulp. Via een gespecialiseerd interimkantoor werd ons een kuisman aangeboden. Nu ja , wel een beetje onwennig alvorens dat toe te staan , maar bij gebrek aan directe oplossing werd toch toegestemd.
Een eerste bezoekje van Hugo, om te kijken waar , wat en hoe, verliep erg vlot en hoewel ikzelf twijfels had vond mijn man “den Hugo” een goeie oplossing. Na enkele weken zien wij wel verder zei Mark , mijn man , dus wij waagden het erop. En jazeker met veel genoegen stelden wij vast dat Hugo voortreffelijk werk leverde en ook nog eens een handige Harry bleek en kleine klusje er graag bijnam.

Via Via vernamen wij dat Hugo een hobby fotograaf was met heel wat talent en toen ik op de computer zijn site opzocht schrok ik toch even. Niet alleen zeer mooie familiefoto’s, huwelijksfoto’s en zelfs huisdierenfoto’s waren er ook pikante fotoreeksen met zowel dames als heren. Ik durfde er mijn man niet over aanspreken en deed er verder niets mee. Alleen ging ik soms gluren naar de zeer mooie en sereen pikante poses. Na enkele weken als de familiariteit toenam werd er bij een koffiepauze gepraat over hobby’s en toen zijn hobby, door mij gericht gevraagd, ter sprake kwam zei Hugo dat hij hobbyfotograaf was. Hobbyfotograaf zonder meer informatie te geven. Hoewel ik zijn website al meerdere keren bekeken had zei ik dat niet en reageerde ietwat gemaakt verbaasd . Neem even je ipad dan toon ik je enkele foto’s uit mijn collectie.

Hugo toonde trouwplechtigheden, kinder- en familiefoto’s, die ikzelf al eerder bekeken had. Toen hij het item persoonlijke foto’s wilde voorbij scrollen vroeg ik wat deze foto’s inhielden. Hugo regeerde een beetje zenuwachtig en zei dat niet alle foto’s voor een breed publiek bestemd waren. Ik drong aan en Hugo klikte de gevraagde deelsite aan. Wat ik al wist zag ik opnieuw. Pikante foto’s maar met een hoog kwaliteitsniveau en artistiek verantwoord. Ik vroeg hem hoe hij deze foto’s kon maken en Hugo zei dat zijn naam in dat wereldje gekend is en dames meestal zelf contact opnamen voor een fotosessie. Zelf heb ik ook al wel eens gefantaseerd over pikante foto’s van mezelf. Maar mijn man is geen fotograaf en heeft amper geduld om tijdens verlof foto’s van mij te maken. Als je het echt wil kan ik een fotosessie plannen? Dat kan hier, bij mij in de studio of ergens op het platteland. Aan jou de keuze zei hij. Denk er rustig over na we zien wel binnen enkel dagen wat je in je hoofd hebt.

Ik twijfelde erg maar na enkele dagen dacht ik dat een pikante fotosessie toch moest lukken. Hugo leek mij betrouwbaar en dus werd een afspraak gemaakt. Met mijn man praatte ik niet over de fotosessie en dus stelde ik voor de sessie te organiseren in de studio van Hugo. Een beetje zenuwachtig belde ik bij Hugo die mij ontving met een tas koffie en een rondgang in zijn studio om het ijs te breken. Basic was de studio zeker er was een afscherming met een gordijn, voor het omkleden dacht ik terecht, een spiegelmuur een sofa op wieltjes en zelfs een dubbel bed op wieltjes. Afhankelijk van de lichtinval kan ik zo attributen verschuiven wat met wieltjes gemakkelijk is. Schuift dat dan soms niet weg vroeg ik maar Hugo zei dat er telkens twee wieltjes konden geblokkeerd worden voor de stabiliteit. Hoe gaan we starten vroeg Hugo heb je lingerie meegebracht. Veel lingerie heb ik niet zei ik maar een zwart doorkijkpakje moet wel lukken. Oké zei Hugo kleed je maar om achter het gordijn, dan stel ik de camera in.

Na enkele minuutjes kwam ik wat bedeesd vanachter het gordijn en zag de waarderende blik van Hugo. Zet je in de sofa met gekruiste benen en kijk weg van de camera dan neem ik je eerst in profiel. Het klikken kon beginnen en nadat ook de voorkant en de andere profielkant werden genomen stelde hij de camera recht voor mij op. Kijk nu in de camera en neem de gewone zithouding aan. Hij nam een rode bloem uit een vaas en stelde voor om de bloem tussen mijn borstjes te plaatsen. De kleur contrasteert goed met de zwarte kant zei Hugo en opnieuw werd er geklikt. Leg u nu neer en Hugo plaatste de rode bloem nu kruiselings over mijn Beha daarna op mijn blote buike en dan over mijn kruis. Hoewel ik geconcentreerd meewerkte merkte ik toch dat mijn lichaam reageerde op poses en blikken die misschien professioneel waren maar die ook nieuwsgierigheid uitstraalden. Durven we echt pikant gaan vroeg Hugo en toen ik ja knikte stelde hij voor om de beha uit te doen en de bloem nu tussen mijn naakte borstjes te leggen.

Ik bloosde denk ik want Hugo zei je kan de beha ook achter het gordijn uitdoen. Maan neen gekkie zei ik en ik koppelde de sluiting los. Mooi en nog stevig zei Hugo maar liggend is de pose minder geslaagd. Rechtstaand en hou zelf de bloem met de steel tussen de borstjes en de bloem midden bovenop de borstjes. Mooi zei hij en opnieuw werd er uit verschillende hoeken geflitst. Nu in profiel , zodat de borst beter tot uiting komen en verstop de tepel achter de bloem. Mooi zei Hugo die even verpozing voorstelde bij een kop koffie en mij de reeds genomen foto’s toonden. Ze waren echt mooi en gaven mij een boost van zelfvertrouwen. Iets dat ik van mezelf niet meer dacht.

Tijdens de koffie werd over nieuwe poses gepraat en ik was echt ontspannen en bereid om verder te gaan. Naakt en de bloem over je kruis, je buik, en op je dij, durf je dat aan vroeg Hugo? Ik knikte en vond het nu echt spannend om zomaar voor een vreemde man volledig uit de kleren te gaan en erop rekenend dat Hugo nog mooiere foto’s zou maken. Kom zei Hugo en we gingen opnieuw naar zijn studio waar ik ongegeneerd mijn slipje uittrok. Ik heb een bij-geschoren driehoek en de eerste foto werd staande genomen met de bloem net boven de haarlijn maar met full zicht op mijn liefdesgrot. Nu de bloem op buikhoogte maar niet zomaar rechtop maar schuin onder de borstjes en met de steel richting vagina. Ik hield de bloem zo vast en Hugo keek door de lens. Hij klikte niet maar kwam op mij af om de bloem beter de plaatsen blijkbaar zodat de steel ter hoogte van mijn vagina stond suggererend dat de steel water nodig had om verder te bloeien. Die fantasie deed mij sidderen en later zou ik op de foto zien dat er een glinstering van vocht ter hoogte van de steel deze suggestie bevestigde. Nog nooit zo een mooie foto gemaakt zei Hugo die mij de foto toonde en mijn aandacht op het vochtplekje vestigde. Mag ik je een onbescheiden vraag stellen , vroeg ik en Hugo knikte. Heb jij dan geen gevoelens als je dergelijke fotosessie maakt. Natuurlijk wel zei Hugo die mijn hand nam en naar zijn kruis bracht. Ik voelde zijn strakke mannelijkheid in zijn broek. Als een dergelijke fotosessie voor beiden, vrijblijvend naar meer leidt reken ik niets aan zei Hugo.

Ik ga graag voor een gratis sessie zei ik en Hugo schoof het rolbed naar het midden de studio. Ik hielp hem uit de kleren en ging meteen op de knieên als zijn stijf opgerichte mannelijkheid tevoorschijn kwam. Ik nam zijn stijve lul in de mond en liet mijn tong ronde zijn lul draaien en ik voelde de rillingen van genot die Hugo kreeg. Ik wil je wel voelen klaarkomen in mijn buik , niet in mijn mond zei ik. Ik ben er klaar voor zei Hugo en ik legde mij neer op het bed en zei , ik ook. Hij beklom mijn met vurigheid en speelde met mijn borstjes, likte mijn vagina zodat ik hem moest aanmanen binnen te komen , want ik stond op ontploffen. In een opwelling kwamen we ter gelijkertijd klaar,

Ik voelde mij klaar maar Hugo wilde meer en ging nu mijn vagina kussen terwijl hij gebogen naast het bed stond. Ik nam zijn klepel in de hand en masseerde zijn balzak. Hugo kreunde en ik trok hem over mij zodat we in 69 positie elkaar oraal konden bedienen. Iets wat mijn man niet graag deed maar mij op dat moment super geil deed zijn. Zalig likte we elkaar en ik voelde de spanning in zijn geslacht wat zich vertaalde in de reactie in mijn kruis. En opnieuw kwamen wij ter gelijkertijd klaar met een kleine zaadlozing in mijn mond die ik binnen slikte en slijmen uit mijn vagina die Hugo niet stoorden blijkbaar. We moesten even bekomen om daarna samen onder zijn dubbele douche elkaar te schrobben. Terwijl ik voorovergebogen mijn benen waste duwde Hugo zijn nu half stijve lul tussen mijn benen tegen mijn spons en ik kon opnieuw klaarkomen , maar Hugo zei dat een derde keer er niet inzat. Ik vingerde dan maar en ik kwam onder zijn douche wel degelijk nog een derde keer klaar. Nu volgde nog een hete tongkus als dank voor de geslaagde foto sessie : voor herhaling vatbaar zei ik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9618 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie