BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn zoon op vakantie 2

Zoals beloofd hier het 2e deel van mijn verhaal: “Met mijn zoon op vakantie”

De eerste keer dat Tom en ik seks hadden gehad zal ik nooit meer vergeten. Wat een fantastisch moment was dat. Nooit geweten dat het zo lekker zou zijn en zo vertrouwd zou voelen. En dat allemaal op onze eerste vakantie die we samen hebben.
Mijn gevoelens voor Tom werden ook steeds sterker.
We genoten van het samen zijn deze vakantie. En we weken geen moment van elkaars zijde. Overdag deden we leuke dingen en in de late avonduren hadden we heerlijke lange hete seks met elkaar. Dit was puur genieten.

Deze middag zouden we gaan zwemmen in het bad dat bij het hotel hoorde. Tom vond het leuk als ik mijn rode bikini aan zou doen en natuurlijk voldeed ik graag aan dat verzoek. Een bikini waar ik me sexy in voel en uitzie. Een bovenstukje dat strak om mijn borsten zit gespannen en wat nog een deel van mijn borsten laat zien. En een klein bikinibroekje waarin mijn billen heel goed tot hun recht kwamen.
Het water was heerlijk van temperatuur en het was er redelijk druk. We ‘stoeiden’ wat met elkaar in het water. Natuurlijk werd er heel wat afgezoend en konden we niet van elkaar afblijven. Ik had me nog nooit zo gelukkig gevoeld als nu. Ik voelde me weer als een verliefde puber. Op een gegeven moment zwommen naar de zijkant van het bad waar we nog net konden staan maar met nog net de schouders boven water. Ik ging met mijn rug tegen de wand staan en Tom ging recht voor me staan. Ik deed mijn armen om zijn nek en hij zijn armen om mijn middel. Dat er zoenen gingen volgen was logisch. We werden eigenlijk allebei behoorlijk geil en dat voelde ik wel aan mijn kutje wat behoorlijk vochtig was geworden. En doordat Tom met zijn onderbuik tegen mijn onderbuik aan wreef voelde ik zijn bobbel al. En omdat hij voor me stond kon niemand zien wat ik deed. Ik zou het anders nooit gedurfd hebben maar nu deed ik het toch en ik stak mijn hand in zijn zwemshort en pakte zijn pik beet. Wat een genot om die dikke staaf weer in mijn hand te hebben. Langzaam stroopte ik de voorhuid op en neer. Toen hij zachtjes fluisterde dat hij dit superlekker vond was dat voor mij een aanleiding om verder te gaan. Hij hijgde zacht in mijn oor en af en toe was er een lange hete tongzoen. Mijn tepels waren hard en heel gevoelig en stonden strak gespannen tegen het dunne stof van mijn bovenstukje. We waren allebei ook supergeil en ik zou nu dolgraag die dikke staaf in me willen voelen. Dat zou echt spannend en geil zijn om geneukt te worden in een zwembad met veel mensen om ons heen. “Ik wil je in me voelen schatje.” zei ik. “Hier?” vroeg Tom twijfelend waarop ik instemmend knikte. En ik had al een idee hoe dit aan te pakken. Ik deed nu mijn benen rondom zijn middel en omklemde met mijn armen nog steeds zijn nek. Hij begreep meteen wat ik bedoelde en met zijn vingers trok hij mijn bikinibroekje opzij toen voelde ik meteen al zijn pik tegen mijn schaamlipjes gedrukt worden. Mijn hongerige kutje stond al open en met een beetje gewiebel zakte ik met mijn kutje over zijn pik heen.

Het was een rare maar heel fijne gewaarwording dit. Zonder dat iemand het door had stonden Tom en ik hier in het zwembad te neuken met elkaar. De handen van Tom om mijn billen geklemd en zo hielp hij me mee om zijn pik in mijn kut te laten glijden. Door het water was het net alsof alles in slow motion gebeurde. En we deden het ook heel langzaam zodat niemand iets door kreeg van wat wij aan het doen waren. Steeds gleed zijn harde staaf gewillig diep in mijn hete kutje. Ik bewoog mijn onderlichaam op en neer en voelde steeds zijn ballen tegen mijn schaamlipjes aandrukken. Wat was dit geil zeg. Nooit gedacht dat ik dit zou durven en nu deed ik het zelfs met mijn eigen zoon.
Af en toe was er een lange tongzoen waardoor alles nog geiler werd. En ineens voelde ik iets warms in mijn kutje stromen. Ik keek Tom aan maar die hield de ogen gesloten. Elke schok, die zijn pik maakte toen hij zijn zaad in me spoot, voelde ik heel goed. Ik keek vluchtig rond of iemand iets merkte of naar ons keek maar dat was niet het geval. Ik kneep mijn kutje strak om zijn pik om zo elke druppel zaad uit zijn pik te knijpen. Wat een ontzettend geil gevoel was dit. En wat spannend ook want dit alles gebeurde in het zwembad met veel mensen erin.
Heel even stopten we met alles om even bij te komen. Toms pik nog diep in mijn kutje gevangen terwijl er de laatste druppels uit kwamen. Langzaam kwam ik omhoog met mijn onderlichaam en voelde ik hoe zijn pik uit mijn kutje gleed.
We fatsoeneerden ons en deden alsof er niks was gebeurd. Mijn bikinibroekje deed ik weer goed en Tom trok zijn short weer omhoog. We zwommen nog wat heen en weer en gingen ons daarna afdrogen en in de zon liggen.

Toen we, na het eten, weer in onze hotelkamer kwamen belanden we meteen op bed. Kledingstukken vlogen in het rond en binnen een mum waren we allebei alweer naakt en hitsig. Ik zag hoe Tom alweer verlekkerd naar mijn gladde kutje keek. Nog voordat ik iets kon doen had hij zijn hoofd al tussen mijn benen gestopt en begon hij me gretig te likken. Telkens als hij mijn clitje raakte met zijn tong ging er een golf van wellust door me heen. Ik weet niet hoe hij het steeds voor elkaar kreeg maar ik kwam binnen een mum alweer klaar. Ik hoorde hoe Tom gulzig mijn sapjes op likte die nu rijkelijk stroomden. Het was zo lekker om steeds zijn tong te voelen als hij die een stukje in mijn hete spleetje deed verdwijnen. En hoe lekker en fijn was het om zijn tong over mijn clitje te voelen glibberen. Al snel kreeg ik een 2e orgasme die echt vanuit mijn tenen leek te komen. Heel heftig en heel lang. Ik genoot echt met volle teugen van mijn likkende zoon.
En toen ik weer wat rustig was duwde ik hem op zijn rug en ging over hem heen zitten, met mijn kutje ter hoogte van zijn omhoog wijzende dikke pik. Langzaam zakte ik omlaag met mijn lichaam en stuurde daarbij zijn pik richting mijn kokende grotje dat smachtend zat te wachten op die dikke leuter die weer langzaam naar binnen gleed. Met mijn handen steunend op zijn benen begon ik Tom ,als een ware amazone, te berijden. Wat een lekker gevoel was dat weer om zijn pik zo diep in me te voelen. De soppende geluiden vulden de kamer en maakten het duidelijk dat ik echt drijfnat was.
Het gekreun en gehijg van ons beiden maakte alles extra geil. Toen Tom ook nog eens in mijn tieten begon te kneden had ik het niet meer. Alles tintelde en alles was supergevoelig. Ik probeerde mijn orgasme wat uit te stellen want ik zou dolgraag willen dat Tom en ik tegelijk klaar zouden komen. Dat viel niet mee natuurlijk maar het lukte me behoorlijk goed. Ik hoorde Tom harder kreunen en zijn ogen draaiden rond. “Toe schatje spuit mama maar weer lekker vol.” spoorde ik hem aan. En ook ik had niet veel meer nodig om klaar te komen. En wonder boven wonder lukte het ook nog. Op het moment dat Tom begon te spuiten kwam ook ik lekker klaar. Nog nooit zo’n zalig gevoel gehad als nu. Vaak heb ik erover gefantaseerd om tegelijk met mijn partner klaar te komen en nu gebeurde het in het echt en nog wel met mijn eigen zoon. Ik had dit nog nooit mogen ervaren maar dit was echt super zalig om mee te maken, om te beleven.
Toen ik van hem afkroop dreef er een flinke lading zaad mee naar buiten. Ik draaide me om en begon dat heerlijke goedje op te likken wat fantastisch smaakte.
We gingen naast elkaar liggen om wat op adem te komen. Het voelde zo heerlijk en zo vertrouwd om in zijn armen te liggen.

De rest van de vakantie kwamen we nog amper uit onze hotelkamer. We genoten van elke minuut dat we bij elkaar waren en ook seks hadden met elkaar.
Ik hoefde nu ook niet meer bang te zijn dat we thuis dit niet voort zouden zetten. Ik wist zeker dat we thuis hiermee door zouden gaan.

We konden terug kijken op een zeer fijne en leuke vakantie en ik was superblij dat het zo was gelopen. Ik wist nu dat ik niet meer zonder Tom zou kunnen. En ik wist ook dat hij maar al te graag de plek in wilde nemen van mijn man. Hij wilde dolgraag ‘mijn man’ zijn. En inderdaad ging onze relatie thuis door. We genoten van elke minuut dat we bij elkaar konden zijn. Ik werd ook steeds verliefder op mijn Tom. Als ik was werken dan miste ik hem al. Ik liep heel de dag met mijn hoofd in de wolken. Mijn beste collega vroeg op een dag al aan mij of ik verliefd was. Ik kon het alleen maar bevestigen en ze was dan ook heel blij voor me. Tegen haar kon ik ook alles vertellen en toen ik vertelde dat ik heel verliefd was op mijn zoon Tom was ze heel blij voor me. Ze zei dat Tom en ik heel goed bij elkaar pasten. En dat gaf mij weer meer vertrouwen.
We hadden de heerlijkste seks met elkaar en af en toe zochten we de grenzen op waar we seks konden hebben. Dan was het weer ergens in het bos achter een struik of op het toilet bij een bioscoop. Hij had me ook al eens lekker klaar gevingerd in de bioscoop.
En als Tom naar school ging dan deed ik wel eens onverwacht een pas gedragen slipje in zijn tas waar hij dan aan kon ruiken op school en aan mij kon denken. Vond dat spannend om te doen.
En Tom die vond dat kei gaaf als ik dat deed.
Een poosje nadien kwam ik er achter dat ik zwanger was van Tom. Ik voelde me echt heel happy en ik wilde het kind graag houden. Maar ik wist niet hoe Tom zou reageren als ik hem zou vertellen dat ik zwanger was van hem. Hij is intussen nog maar net 17 en heeft zijn eigen moeder zwanger gemaakt en dat is niet niks.
En toen hij deze avond thuis kwam van school wachtte ik hem op in de woonkamer op de bank zittend. Hij keek me beetje raar aan dat ik daar op hem zat te wachten.
Ik gebaarde dat hij naast me moest gaan zitten. Ik gaf hem eerst een lekkere zoen en toen liet ik hem de zwangerschapstest zien. Met grote ogen keek hij me aan. “Wauw mam, ben je zwanger?” vroeg hij vertwijfeld. Waarop ik instemmend knikte. “Je word papa schatje.” zei ik en beetje bangig keek ik hem aan om wat voor reactie hij zou geven hierop.
“Mama dit is echt geweldig.” zei hij en ik zag de twinkeling in zijn ogen dat hij oprecht was. Wat was ik opgelucht en blij met deze reactie. Had het alleen maar gehoopt dat hij zo positief zou reageren en gelukkig deed hij dat ook.
Tom kwam voor me staan en ik kreeg een lekkere lieve dikke knuffel en een superlange tongzoen van hem. Dat ik hem weer geil en hitsig had gemaakt dat was duidelijk en niet veel later vlogen de kledingstukken alweer door de woonkamer heen. En even later lagen we lekker te vrijen samen. Mijn kutje werd weer drijfnat en zijn pik weer hard en dik. En wat genoot ik weer toen die harde knots weer diep in mijn kutje verdween. Toen wij voor de 1e keer seks hadden, op vakantie, was het heel fijn en spannend maar nu blijkt het steeds fijner te gaan worden. Ik heb nog nooit zoveel om iemand gegeven als ik nu om Tom doe. Ik heb nog nooit zo’n fijne seks gehad als nu met Tom.
En natuurlijk draait het bij ons niet alleen om de seks maar ook alles om onze relatie heen. Hij ontpopt zich echt als een lieve man als een soort van echtgenoot. Want ook al kunnen we niet trouwen in Nederland is hij voor mij toch mijn echtgenoot.

We zijn nu alweer 2 jaartjes verder. Tom en ik hebben samen een mooie lieve dochter gekregen met alles erop en eraan. Tom is echt een trotse papa geworden en ik een trotse mama.
Als ze me jaren geleden hadden gezegd dat ik ooit een baby zou krijgen van mijn eigen zoon dan had ik die persoon voor gek verklaard. Maar nu het daadwerkelijk waar is ben ik heel blij dat mijn zoon en ik samen een baby hebben gekregen.
Het is de kers op onze relatie.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 19546 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Met mijn zoon op vakantie 2”

Plaats een reactie