BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn dochter 2

Even vooraf, je kunt dit verhaal los lezen maar om het goed te begrijpen is het aan te raden om deel 1 eerst te lezen. M.v.g.

We zijn nu enkele weken verder, Liza en ik zijn thuis een stelletje en voor de buitenwereld gewoon nog vader en dochter. Als er vriendinnen van haar langs komen speel ik de gezellige vader. Liza bleef steeds meer weekeinden thuis zodat we dan extra van elkaar konden genieten. De vakantie stond voor de deur en er waren al heel wat oorden langs gekomen, zowel in het binnenland als het buitenland. We besloten een luxe huisje met alles erop en eraan in België te huren, lekker afgelegen en toch vlakbij een stadje.
Het was prachtig weer en dat zou het de komende weken ook blijven.
Liza trok een leuk kort zomerjurkje aan met knoopjes aan de voorzijde, ze besloot er met een glimlach op haar gezichtje niets onder aan te trekken en liep met haar ingepakte koffer naar beneden.
Ik had mijn koffer al in de auto gelegd en pakte die van Liza op terwijl ik haar een kus gaf en haar vertelde dat ze er betoverend uitzag.
Liza trok mijn gezicht naar haar toe, onze tongen vonden elkaar en onze lippen zogen vast. Ik streelde haar tengere rug en gleed lager over haar heerlijke billen.
Hey had mijn kleine meisje nu geen slipje aan?
We hadden het nog regelmatig over haar moeder, Liza was de laatste tijd vooral geïnteresseerd in ons seksleven. “Wat mama lekker vond en wat ze allemaal deed”. Zo was er ook ter sprake gekomen dat ze soms geen slipje droeg. Liza had dat alleen binnenshuis gedurfd. Met een smile op mijn gezicht gaat mijn hand weer naar haar rug en onze monden laten elkaar los. Ik zeg haar ‘dat ik van haar hou’ en we lopen samen naar de auto. Ik leg haar koffer in de auto terwijl Liza de boel afsluit, we stappen in. We moeten ongeveer 4 uur rijden en hebben tijd genoeg.
Liza zit naast haar vader en kijkt naar hem. Sinds dat ze hem enigszins verleid had waren ze een stelletje, ze had genoten van al de keren dat hij haar verwende en zij hem. Hij had haar al meerdere keren gezegd dat zij hem gewoon bij zijn naam mocht noemen maar ze vond papa toch wel beter en geiler klinken. Ze legt zwijgend haar hand op zijn bovenbeen en streeld langzaam naar boven, kneed zijn ballen en masseert zijn lul. Ze voelde gelijk dat hij harder werd.

Ik rij in een rustig tempo door, ik voel Liza haar hand over mijn lul gaan, als ze zegt “onze eerste vakantie als een stel, we gaan er iets moois en onvergetelijks van maken paps”. Ze blijft mijn lul langzaam kneden. Ik leg mijn hand op haar dij, gelijk gaan haar benen iets uiteen. Teder streel ik de binnenkant van haar dij, steeds ietsje hoger. Liza zit zwaar ademend, achterover in de stoel en sluit haar ogen. Als ik bij haar kruisje kom voel ik idd geen slipje. Kijk naar haar en zeg “wow meisje, je draagt geen slipje”. Blij kijkt ze me aan en zegt alleen “speciaal voor jou pap” en sluit haar ogen weer.
Ik streel haar tienerkutje die al behoorlijk nat is, druk een vinger tussen haar gladde lipjes en ga er mee in en uit haar. Haal de vinger uit haar spleetje, ruik er aan en lik hem af. Ze kijkt me geil aan, trekt haar rokje op. Ik kijk even opzij en zie haar gladde strakke natte tienerkutje. Leg mijn hand weer op haar heerlijkheid en kneed haar gezwollen lipjes, streel haar klitje. Ze rilt en kreunt dat ze klaarkomt. Ik steek voorzichtig 1 vinger in haar en streel haar gspot. Liza voelt weer een orgasme aankomen maar deze is zo heftig. Ze gilt dat ze weer klaarkomt.
Liza knijpt haar benen vast om mijn hand, haar lichaam komt omhoog en ploft weer in de stoel.
Ik voel als ze omhoog komt een stroompje vocht langs mijn hand ontsnappen. Ik lik mijn hand af als mijn dochter nog na zit te genieten. Ze kijkt me een beetje scheef aan en zucht “Ooooh pap dat was hemels, ik ben nog nooit zo klaar gekomen”. Nu gaan haar handen naar mijn broek, vakkundig knoopt ze hem los en bevrijd mijn stijve. Ze zegt zachtjes “op de weg blijven letten hoor”. Haar tong likt nu langs en over mijn eikel terwijl haar handje langzaam op en neer gaat.
Ik voel haar lippen mijn eikel omsluiten en tergend langzaam gaat ze op en neer met haar hoofd. Haar hand kneed mijn ballen als ze even opkijkt en vraagt “of ik het lekker vindt”.

Ik kijk haar even aan en kan alleen knikken en kreun “dat ik op knappen sta”.
Liza pijpt me nu weer en zuigt er hard aan, haar tong draait rondjes om mijn eikel.
Ik voel mijn orgasme naderen en spuit het mondje van mijn eigen dochter vol.
Liza voelde de pik van haar vader nog iets dikker worden en wist dat hij zo ging spuiten. Ze zoog en likte al mijn sperma op, deed mijn broek weer dicht en ging weer trots naast me zitten en vroeg heel lief “heeft mama dit wel eens met je gedaan, zo tijdens een autorit?”.
Ik zat nog een beetje bij te komen van mijn heftige orgasme, streelde haar wang en antwoorde haar “dat mama dit nooit gedaan had, dat ik super genoten had maar dat ik nu begreep waarom ze het nooit gedaan had”. Ze keek me aan en vroeg verbaasd “waarom dan??”. “Nou omdat ik wel heel veel moeite had om op de weg te blijven letten”. Ze schoot in de lach en giegelde “dus pappie heeft net zo genoten als ik”. We hebben onderweg nog wat gedronken waar Liza snel een droog jurkje had aangetrokken.
Als we de sleutel in het nabij gelegen dorp hebben opgehaald, komen we via wat smalle weggetjes bij ons huisje, “het ziet er nog mooier uit dat op de foto’s”, zeggen we tegelijk.
We kijken binnen even rond en al het beloofde was aanwezig. De slaapkamer met badkamer zag eruit als in een film zo groot en mooi. Liza omhelsde me en begon haar koffer uit te pakken en kleren uit te zoeken voor vanavond als ze uit eten gingen. Ik schonk 2 glazen wijn in en liep naar de living en plofte op de bank. Liza kwam in haar bloodje bij me zitten en vroeg “of ik zo ook mee ging zwemmen?”. Liza stond op en liep met haar wijn richting het zwembad. Ik liep met haar mee. Ze draaide zich om en liep op me af en zei “zo kun je niet zwemmen” en trok mijn shirt over mijn hoofd, knoopte mijn broek open en trok hem naar beneden.

Ik stapte eruit, sloeg mijn armen om haar middel en tilde haar iets van de grond en zoende haar op haar mond. Haar mond opende een beetje en onze tongen vonden elkaar. Ze sloeg haar armen om mijn nek. Haar kleine borstjes met twee stijve tepeltjes prikken in mijn borstkas. Haar benen slaat ze nu om mijn kont en glijd met haar natte lipjes langs mijn groeiende lul. Als hij volledig hard is springt ze van mij af en duikt lachend het water in. Als ze boven komt roept ze “vanavond ga ik het afmaken, niet nu, lief mannetje”. Ik spring er ook in en grijp haar vast. Met 1 arm houd ik haar vast en de ander tast tussen haar benen, die gewillig uiteen gaan. Ik streel haar billen en laat 1 vinger door haar bilspleet via haar sterretje naar haar kutje. Wrijf er even over en druk weer 1 vinger in haar. Ze kreunt hevig als ik weer over haar gspot ga. Na een poosje hijgt ze dat ze bijna klaarkomt. Gelijk trek ik mijn vinger uit haar. Ze kijkt me aan als ik weg zwem en lachend zeg “vanavond ga ik het afmaken, niet nu, lief vrouwtje van mij”.
Een beetje teleurgesteld kijkt ze me aan.

Als we gegeten hebben lopen we hand in hand terug naar ons huisje en nemen iets te drinken. Ik stel voor om nog even de sauna in te duiken. Snel lopen we naar de sauna, kleden ons uit en Liza gaat languit op een bank liggen en ik ga vlak bij haar zitten en streel haar mooie slanke tiener lichaam, die al behoorlijk bezweet is. Liza sluit haar ogen en geniet volop van mijn handen. Gewillig spreidt ze haar benen als ik haar dijen streel. Haar kale spleetje glimt van het zweet en haar sapjes. Voorzichtig zet ik mijn mond op haar kutje en proef de zoete smaak van haar.
Liza slaakt een kreun en knijpt zelf in haar harde tepeltjes. Ik lik haar diep, net als ik haar moeder vroeger likte, zuig aan haar stijve klitje en steek weer een vinger in haar, gevolgd door een tweede. Langzaam druk ik ze dieper in haar en ga heen en weer. Liza kan niet meer stil liggen. Ze is overweldigd en geeft zich helemaal over aan haar vader.
Ze is inwendig zo blij dat ze haar vader een paar weken geleden heeft kunnen verleiden. Hij had eerst wel bezwaar gehad en zich licht verzet. Maar doordat ze door ging met hem verleiden is hij uiteindelijk toch gezwicht.
Liza voelt de tong van haar vader over haar klitje gaan en zijn vingers diep in haar tunneltje. Ze voelt een orgasme aan komen denderen en schreeuwt het uit, weer spuit ze een klein straaltje over zijn hand en gelijk begint hij alles op te likken. Trillend en totaal bezweet ligt ze bij te komen, haar ogen staan iets open en totaal afwezig draaien ze rond. De timer loopt af en ik sta op, til mijn kleine meid op en loop naar de douche. Daar zet ik haar neer. Nog wankel van haar orgasme gaat ze staan, slaat haar armen om me heen en geeft me een liefdevolle tongzoen. We wassen elkaar en lopen naakt naar buiten om nog even iets te drinken.
Liza is nog loom van haar orgasme en de sauna.

Haar vader is zo lief voor haar en ze kijkt hem even verliefd aan. Loopt op hem af en gaat bij hem op schoot zitten.
Net zoals het begonnen was. Zijn harde lul ligt tussen haar billen. Ze kneed hem door haar spieren aan te trekken en nesteld zich tegen zijn borstkas aan. Haar benen ieder aan een kant van de zijne, kijkt schuin achterom en fluisterd zacht “weet je nog pap, zo is alles begonnen”.
Ik ben gewoon verliefd geworden op mijn eigen dochter, denk ik en druk haar tegen me aan. Zacht streel ik haar kleine borstjes. Haar stijve tepeltjes steken fier vooruit, ik streel ze en knijp er zachtjes in. Haar billen blijven mijn harde kneden. Ik voel een beetje vocht over mijn ballen lopen. Liza wipt iets op en pakt mijn harde, zet mijn eikel tussen haar lipjes, wrijft hem er even tussen en zakt nu verder over mijn lul. Even neukt ze me, ze is goed nat.
Wipt weer omhoog en doet iets wat ik niet verwacht had. Ze draait zich om en pakt mijn glimmende natte pik weer en zet hem tegen haar sterretje.
Ik kijk haar aan en zeg haar dat ik niet speciaal anaal moet. Ik heb wel eens een vinger of mijn tong in haar kontje gestoken maar ze heeft daar mijn pik nog nooit mogen ontvangen.
Liza is vastbesloten en vraagt me bijna smekend om haar anaal te ontmaagden. Ze zegt dat ik de enige ben die ze vertrouwd en dat ik haar geen pijn zou doen.

Ik stel voor om binnen en op bed verder te gaan. We lopen richting slaapkamer waar Liza een tube glijmiddel uit haar tasje haalt.
Ik wil haar niet gelijk nemen maar haar iets voorbereiden en vraag haar op het bed te gaan liggen. Ik leg een kussen onder haar billen en leg haar benen tegen haar schouders. Haar kutje staat nu open. Ik lik eerst haar kutje als ze weer klaarkomt en haar sapjes uit haar stromen smeer ik met mijn vingers haar vocht over en in haar kontje. Lik haar sterretje en druk mijn tong voorbij haar sluitspier. Liza hijgt zwaar en zegt dat ik een vinger in haar moet steken. Als ik haar even gekontvingerd heb trek ik mijn vinger terug. Kijk haar aan en vraag of ze het echt wil. Ze antwoordt “dat ze het zeker weet en dat ik haar dan helemaal bezit, als ik maar voorzichtig ben”.
Ik laat wat glijmiddel op haar kontje lopen en op mijn hand, smeer mijn pik en zet mijn eikel tegen haar strakke holletje aan. Liza ontspant zich en voelt papa’s eikel tegen haar poepje aandrukken. Ze geeft een gilletje als ze zijn eikel harder tegen haar sterretje aan voelt drukken en bij haar naar binnen dringt. Wow alleen zijn eikel zit pas in haar, ze moet even wennen.

Ik doe rustig aan en laat haar wennen, haar kontje is verschrikkelijk nauw. Na een halve minuut voel ik Liza langzaam bewegen. Voor mij het sein dat ik dieper in haar kan en begin langzaam te stoten. Liza kreunt en hijgt “Oooh pap wat lekker is dit, kom dieper, ik wil dat je mijn kontje volspuit”.
Na even zit ik volledig in haar strakke kontje en begin nu iets harder te stoten. Liza ligt me glazig aan te kijken en vingerd haar eigen kutje en kermt,”dat ze weer klaarkomt” haar vingers graven zich diep in haar grotje en komt gillend klaar.
Tijdens haar orgasme knijpt haar kontje hard in mijn stotende pik, drie stoten later kom ik grommend, zelf ook geweldig klaar en spuit mijn zaad diep in haar maagdelijke kontje. Liza roept dat ze mijn zaad voelt en komt nogmaals klaar.
Uitgeput val ik op haar, zo blijven we beiden even liggen om op adem te komen. Mijn pik glijd uit haar kontje gevolgd door een staaltje zaad.
Liza kijkt me aan en zegt me “pap dit was geweldig, mijn god ik wist niet dat dit zo lekker kon zijn”. Legt haar hoofd op mijn borst en streelt mijn slappe lul, geeft er een kusje op en hapt hem in haar mondje.
Ik lig nog in een roes met mijn ogen dicht, als mijn kleine meisje mijn slappe lul in haar mond hapt. Ik tril als haar tong over mijn nog zeer gevoelige eikelrand gaat en kreun hard.

Liza blijft hem door pijpen en voelt na enkele minuten dat er weer leven in komt. Tussendoor trekt ze hem even af in hetzelfde tempo. Als zijn pik weer goed hard is zegt ze “zo pap, we neuken altijd teder maar nu wil ik een keertje hard genomen worden” en gaat op haar knieën en handen op de rand van het bed zitten.
Ik sta op en ga achter haar staan. Haar lipjes wijken uiteen als ik er met mijn vingers overheen streel. Ik druk gelijk twee vingers in haar strakke kutje en vinger haar klaar.
Liza voelt hoe haar vader 2 vingers in haar steekt en gelijk begint te stoten, dit is nieuw voor haar. Normaal gaat het veel rustiger. Ze voelt dat ze snel gaat komen door die beukende vingers. Ze geeft een gil en komt klaar en haar armen begeven het, haar hoofd ligt nu op het bed en haar kontje optimaal omhoog.
Ik geef haar geen tijd om bij te komen en sta op, druk mijn nu keiharde pik tussen haar lipjes en druk gelijk door tot ik niet verder kan. Door deze positie kom ik extra diep.

Liza geniet met volle teugen als ze haar vader zijn grote lul ineens diep in haar voelt, haar kutje is inmiddels gewend aan zijn omvang in het begin had ze moeite gehad en moest ze eerst wennen. Ze roept ” kom pap neuk je dochter, toe neuk me ha..ha..aaaah..rd”.
Ik zet mijn handen naast haar schouders en kijk haar aan als ze begint te praten. Ik begin nu hard te stoten en blijf haar aankijken. En vraag haar “zo goed of nog harder?”. “harder pap, zo hard je kunt misbruik mijn kutje” hijgt ze tussen elke stoot door.
Ik voel haar tunneltje als een fluwelen handschoen om mijn paal zitten. Gelukkig kon ik het nu lang volhouden en bleef haar nog minuten lang snel, hard en diep neuken.
Tussendoor was Liza al drie keer klaar gekomen, haar kutje tintelde en was heel erg gevoelig. Haar krachten namen af en ze smeekte na ongeveer een kwartier met haar laatste krachten “pa..ap, ple..ace ko..om…”.

Nog een paar harde stoten en dan voel ik vanuit mijn teennagels mijn orgasme naderen die trekt via mijn ruggengraat naar mijn brein. Ik druk me zo diep als mogelijk in haar en spuit alsof ik nog niet ben klaargekomen straal na straal in haar.
Liza voelt elke straal zaad van haar vader tegen haar baarmoeder spatten en komt nog een keer klaar. Totaal uitgeput en uitgewoond legt ze haar benen naar beneden.
Ik rol opzij, mijn pik nog diep in haar, streel haar gezicht en kus haar op haar gesloten ogen en mond. Ze streeld mijn gezicht en zegt opeens zachtjes “Henk, ik ben gesloopt…mijn kutje is gesloopt…maar lieverd, wat heb ik genoten”.
Ik keek verrast op dat ze mij bij mijn naam noemde en besefte te toen dat ze zich niet meer als mijn dochter zag maar als mijn vrouw. Ik antwoordde” lieverd ik ben ook gesloopt maar vond het ook heerlijk”. Te moe om ons te wassen zijn we al kussend in elkaars armen in slaap gevallen…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 15511 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn dochter 2”

Plaats een reactie