BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met klasgenootje van mijn zoon(4) en vriend van mijn dochter.

Ik keek Niels (20) de vriend van mijn dochter en voormalig klasgenootje van mijn zoon aan.
Het was al laat op de avond en bijna iedereen had al te veel gedronken, maar toen Niels tegen mij zei dat ik een geil wijf was, en geweldige borsten had, schrok toch wel even.
Oké we hadden jaren geleden seks gehad (zie vorige verhalen) ik had er nog vaak over gedroomd en ook mijn kut gemasseerd als ik dacht aan zijn ontzettende heerlijk lange pik, als je als vrouw seks met een 20 jaar jongere jongen hebt, daar kunnen de meeste vrouwen alleen maar van dromen.
Ik stond achter een verhoging nog wat hapjes klaar te maken en Niels kwam naar mij toe en gaf mij een zoen en een klap op mijn kont en lalde, wat denk ik nog vaak terug aan die tijd dat wij seks hebben gehad en hij liep slingerend verder naar de wc.
De film van de seks met hem schoot weer door mijn hoofd en ik voelde kriebels bij mijn schaamlippen.
Ik liep naar buiten en zag nu ook mensen naakt lopen, niet iedereen had zijn zwem kleren mee genomen, en nu zag ik verschillende mensen naakt het zwembad in duiken.

Ik zag bij verschillende mannen die wel een zwembroek aan hadden de pik groeien in hun strakke zwembroek.
Nu zag ik meer mannen hun zwembroek uit doen en het koele water op zoeken, de meeste vrouwen stonden er een beetje schaapachtig bij van dat lijkt mij ook wel wat maar het is toch niet normaal.
En aan gezien het voornamelijk mensen van rond de 40 jaar waren, en ook nog collega’s of kennissen was er toch iets van wel leuk maar…
En ik moet toe geven veel vrouwen zagen er ook wel sexy uit in een bikini.
Maar op aan dringen van hun mannen trokken ze hun bikini ook uit.
Mijn Erik zei ook kom schat trek je bikini uit, gelukkig had ik die middag mijn kut nog geschoren wat ook altijd een heerlijk gevoel is net als bij de meeste vrouwen die kutje scheren waren mijn lipjes vochtig en opgezwollen tijdens het scheren en net als veel vrouwen tijdens het scheren had ik nog even met mijn lipjes gespeeld en mijn kut gevingerd en mijn clit gemasseerd tot ik bijna klaar hoorde ik mijn Erik roepen schat duurt het nog lang want ik wil ook even douchen.
Maar goed ik stond in de tuin en deed mijn topje af en gelijk keken bijna alle mannen naar mijn borsten snel bukte ik terwijl ik mijn broekje om mijn voeten weg deed en stond nu poedel naakt gade geslagen door bijna alle mannen en vrouwen die jaloers naar mijn grote cup D borsten keken.

Nu trokken de ander vrouwen ook stoer hun bikini uit en liepen wij allemaal naakt.
Sommige vrouwen hadden een dikke bos haar op hun kut anderen hadden hun lipjes mooi geschoren en weer anderen hadden een mooi drie hoekje of streepje getrimd.
De sfeer was relaxed en rond 1 uur s, nachts dropen de mensen af.
Mijn dochter Kim en Niels hielpen nog even wat op ruimen en mijn man was al naar bed, die was uit geteld.
Een poosje later toen ik op bed lag en ik moest plassen, kwam ik Kim tegen op de gang en die hoorde haar vader snurken. En kim vroeg kun jij daar bij slapen, ik schudde nee.
Kim zei je mag wel bij ons slapen, het bed is groot zat. Dat klopt de vorige bewoners hadden een bed van 2.40 bij 2.40 en waar zij naar toe gingen paste dat bed niet.
Ik zei tegen mijn dochter is dat niet vreemd om bij mijn dochter en haar vriend in bed te kruipen.
Kim zei jij hebt de keus geen oog dicht doen bij pa of bij ons slapen.
Kim ging eerst plassen en even later ik en toen ik mijn hipster slipje met van voren kant had op getrokken en mij af vroeg moet ik nog wat anders aan trekken, maar het was mij te veel moeite ik was ook een beetje aan geschoten en ging naar de slaapkamer van Kim en Niels en had verwacht dat ik aan de zijkant moest liggen en dat Kim in de midden ging liggen.
Kim zei ga jij maar in de midden ik moet vast straks nog weer plassen.

Ik kroop tussen Niels en Kim in, Niels werd wakker en keek gelijk naar mijn borsten, hij mompelde wat een heerlijke droom.
Hij streelde mijn borsten, ik keek Kim aan die zei lachend hij droomt wel vaker van jouw borsten.
Niels ging gewoon verder en mijn kut voelde ik vochtig worden.
Nu voelde ik zijn andere hand over mijn slipje gaan en ik voelde zijn pik groot worden, nu ging zijn hand in mijn slipje en hij zei, mam jouw kut is zo geil als het maar kan.
Inderdaad ik was super geil, Niels sjorde mijn slipje uit en ik keek mijn dochter aan, die fluisterde dit vind je toch niet erg, Niels vertelde eens in zijn slaap dat jullie al eens seks hebben gehad en van mij mag hij jou wel even neuken.
Als jij dat wilt, gelijk opende ik mijn benen en onder toezicht van mijn dochter werd ik door haar vriend geneukt.
Kim speelde met haar kutje, ik dacht dat ik droomde Kim fluisterde best geil om te zien hoe jij geneukt wordt.
Ik kwam met een gil klaar toen Niels zijn lange pik in mij leeg spoot.

De volgende ochtend werd ik wakker met een kater, en keek naast mij en vroeg mij af was dit dan geen droom geweest en wat voor ellende zou hier van komen.
Ik voelde aan mijn kut die was nog wat plakkerig, ik ging uit bed en eerst douchen en aan kleden.
Een half uur later hoorde ik Kim naar beneden komen, zei liep in haar kimono en begroete mij vriendelijk en vroeg nog een beetje duf, heb je goed geslapen.
Ik knikte voorzichtig ik ook zei Kim misschien moeten wij dit eens vaker doen, gelijk kwam mijn man binnen die vroeg wat moet je vaker doen.
Wordt vervolgd, als er belangstelling is

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9973 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Seks met klasgenootje van mijn zoon(4) en vriend van mijn dochter.”

Plaats een reactie