BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn dochter laat zich door mij neuken

Ik ben al enige tijd gescheiden. Maar mijn dochter van 17 is bij mij in blijven wonen. Ze heeft haar vriendinnen in de buurt en haar studie. Dit alles is de reden dat ik al een tijdje geen seks had gehad.

Het is een mooie zomerdag. Nicole had de hele dag in de tuin liggen zonnen. Haar prachtige lichaam werd aan alle kanten gekust dit de zon. Op een gegeven moment had ze zelfs haar topje uit gedaan en lag ze dus topples te zonnen. Ik wist best dat ik me had opgegeild aan mijn eigen dochter. Ik ging dan ook vanuit dat ik dat heimelijk had gedaan.

Toch had ze me plagerig aangekeken tijdens het eten. Ze had ook gevraagd of ik zo langzamerhand al weer een vriendin ofzo had. Maar ik had haar aangegeven dat dat nog niet het geval was en dat ik eerst aan onze relatie aandacht wou geven. S’avonds liep ze met alléén een nachtjapon door de kamer. Mijn geilheid was niet meer te verbergen. En enorme bobbel was, hoe ik ook lag of zat, duidelijk zichtbaar.

Nicole ging op tijd naar bed. Dat besloot ik ook te doen, maar eerst even onder de douche. Terwijl ik dat doe, gaat de deur open. Ze gaat op de wc zitten, plassen, kijkt mij aan. Lacht. En als ze klaar is loopt ze de badkamer weer uit. Van het moment dat ze binnenkwam tot ze wegliep was mijn jongen van slap tot keihard gegroeid. Het was me niet eens opgevallen. Tot ik me verder wou douchen.

Bij het afdrogen was hij nog half hard. Ik opende deur om de badkamer uit te gaan. Als ik op de gang sta zie ik door een spleet van de deur, dat Nicole lekker in haar bed ligt. Gezien het een warme dag is, ligt ze deels boven haar lakens. Ik zie haar blote borstjes. Pracht lichaam. Ik kan mezelf niet tegenhouden en loop zachtjes haar kamer in. Ga naast haar op het bed liggen en schuif zachtjes het laken opzij. Druk mezelf zacht tegen haar aan. Mijn lul drukt tegen haar billen. “Hmm”, hoor ik haar mompelen. ‘Is ze wakker? Vindt ze het lekker?’ Ik druk mij harder tegen haar aan. Dan gaat Nicole haar hand naar achteren, pakt mijn lul beet, drukt deze tussen haar benen en laat mijn lul, langs haar slipje, haar kutje in glijden.

Langzaam ga ik haar neuken. Ze kreunt. Ik neuk haar dieper en harder. Haar ademhaling wordt zwaarder. Ik neuk nóg harder. Ze begint te grommen. Dan voelt alles in één keer strakker. Ze hijgt. Ze trekt haar benen op. Gromt. En ik kom ook klaar.

Langzaam wordt mijn lul slapper. Glijdt uit haar kutje. Ik sta op. Geef haar en kus op de wang.

“Welterusten!”
“Hmm. Ja pap!”, mompelt ze.

Ik doe haar de laken weer over en loop haar kamer uit. Als ik omkijk ligt ze alweer te slapen. Voldaan, maar ongemakkelijk over wat ik net gedaan heb, ga ik naar mijn eigen bed en ga slapen.

De volgende ochtend is ze eerder wakker dan ik. Als ik beneden kom is ze ontbijt voor ons beide aan het maken. Aan de tafel kijkt ze me aan.

“Pap!”, begint ze, “Ik heb zo vreemd gedroomd vannacht!”, vervolgt ze wat schuchter.
“Wat dan?”, vraag ik haar wat rood achter de oren.
“Nou, ik heb gedroomd dat jij bij mij in bed kwam liggen en mij daar geneukt hebt!”, zegt ze me recht aankijkend, “En ik vond het lekker!”, zegt ze nu zélf rood wordend.

Even ben ik stil. We kijken elkaar de hele stille tijd aan.

“Dat was ik ook!”, zeg ik dan, afwachtend wat haar reactie is. Wetend dat het niet juist was.

Even is het weer stil.

“Heb jij hem erin gedrukt of deed ik jou lul in mijn kut?”, vraagt ze dan.
“Jij deed hem bij jezelf erin!”, antwoord ik waarheidsgetrouw.

Even is het weer stil.

Dan vraagt Nicole, “Wou je me neuken?”
“Het was niet meteen mijn bedoeling, maar ik was wel geil. En ik was naakt. Dus ja en nee tegelijk!”
“Zou je me weer neuken als ik je vraag?”
“Ja!”, stamel ik.

Weer stilte.

“Neuk me papa!”, zegt ze terwijl ze me recht in de ogen kijkt. Ze staat op, doet haar kleren uit en gaat naakt naast me staan. “Laat me klaarkomen!”, zegt ze tegen me. Ik draai me bij op mijn stoel. Uiteraard weet ik dat Nicole een mooie meid is. Maar nu ze naakt voor me staat. Haar prachtige meisjes tietjes, slanke lijf, kaal kutje. Zo dicht voor me. Even kijk in haar weer in de ogen aan. Schuif dan mijn stoel aan de kant. Ga op mijn knieën. Nicole leunt met haar rug naar de tafel toe op de tafel. Ik spreid haar benen. Zie haar schaamlippen uit elkaar gaan. Zet mijn mond er tegen en begin langzaam haar kutje te likken. Mijn tong over haar klitje. Dan steeds verder naar achteren. Daar steeds dieper in haar kutje. Haar geil begint te lopen. Het vocht is zoet en licht zurig. Heerlijk. Als ik lik pakt ze mijn hoofd beet en drukt deze dieper tussen haar benen. “Fuck pap, wat doe je dat lekker!”

Dan sta ik op. Draai mijn dochter om. Druk haar lichaam op de tafel en zet mijn lul tegen haar kutje. Net als ik bij haar naar binnen wil stoten, zegt ze tegen me, “Ik ben net naar de wc geweest, dus ben ook van achteren schoon!” Ik heb meteen door wat ze wil en zet mijn lul tegen haar kontgat. Ze zet haar handen op haar billen en trekt ze uit elkaar. Haar kontgaatje is duidelijk zichtbaar en gaat wat open. Als ik mijn lul wat harder tegen haar kontgat aan druk, glijdt mijn eikel makkelijk naar binnen. “Yes…”, sist Nicole een gaat meer ontspannen op de tafel liggen. “FUCK ME!”, zegt ze lachend en ik druk mijn lul dieper in haar.

Haar strakke kontgaatje ‘omarmt’ mijn lul en ik voel mijn lul in haar strakke gaatje glijden. Dieper en dieper komt mijn lul in haar. Als hij er helemaal in zit, begin ik haar te neuken. Eerst zachtjes. Dan steeds harder en harder en HARDER. Mijn ballen kletsen tegen haar kutje en klitje. Ze begint te grommen en te kreunen. “Ja papa! Vul mijn kontje met je geil!”, roept ze uit, om zelf kort daarna klaar te komen.

Alles spant samen. Mijn lul wordt gemolken door haar, nu ultra strakke, kontgaatje. Een paar stoten verder komt ik hierdoor ook klaar. Ik spuit mijn warme sperma in de kont van mijn eigen dochter, die nu trillend van genot op de tafel ligt. Lacht. “Je voelt lekker in mijn pap!”, mompelt ze nog, als mijn lul langzaam slap uit haar kontgat glijdt. Sperma vloeit uit haar kont, samen met haar kontsappen. Ik ben nog zo geil dat ik gelijk door de knieën zal en haar aan haar, gapende, kontgat begin te likken. “Papa! Wat doe je nu…..”, schreeuwt ze, gevolgd door, “…. ga vooral door, viespeuk! HEERLIJK!”

Als ik klaar ben, sta ik op. Wrijft het vocht van mijn gezicht en ga weer op mijn stoel zitten. Nog even kijkend naar het gapende gat waar ik in gekomen ben, aan gelikt heb en méér mee zou willen. Dan staat Nicole op. Gaat door haar knieën en neemt mijn lul in haar mond. Zuigt hem langzaam helemaal schoon. Daarna staat op een loopt de tuin in. Naakt gaat ze op één van de ligbedden liggen en gaat zonnen. Het is daar zeker het weer voor.

Ik volg haar en tijdje later. Ze plaagt me dat ik mijn korte broek aan hou. Zo erg dat ik op een gegeven moment óók mijn onderbroek uit doe. Beide naakt liggen we nu een tijdje te zonnen. Dan in één keer hoor ik water lopen. Vreemd, want we wonen afgelegen en we liggen beide op een ligbed. Als ik naar Nicole kijk, kijk ik mijn ogen uit. Er loopt water uit haar ligbed.

Nicole kijkt me aan. Bijtend op haar lip. “Ik moest nodig!”, zegt ze me lachend aan kijkend.

Tot haar verbazing zeg ik, “Zonde!”, antwoord ik te serieus terug.
“Had jij het willen hebben?”
“Ja!”, antwoord ik.
“Dan spaar ik voor je, voor later!”, zegt ze, nu rood tot achter haar oren. “Je bent écht en viespeuk pap!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 14133 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn dochter laat zich door mij neuken”

Plaats een reactie