BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (8)

Zou Zeva besluiten om haar heuvel kaal te scheren? Zou zij zo ver te drijven zijn? Geen idee, ondertussen was Steffie naar haar ouders vertrokken en had ik dus alleen seks met mijn Nelleke. Die was altijd wel te porren voor een potje seks dus gebrek aan een lekker kutje had ik zeker niet.
Na een paar dagen niks gehoord te hebben van Zeva, besloot ik het heft toch maar terug in handen te nemen. Ik zag haar auto op de oprijlaan toekomen en staan wachten tot de garagepoort openging. Ik haastte mij naar de garage en griste nog snel een speelgoedje mee. Toen ik in de garage kwam was Zeva net aan het uitstappen. Wat is het voor haar leeftijd toch nog een lekkere dame, wel een beetje cocquette maar wel zo lekker als je die kan laten loskomen dacht ik bij mijzelf. Ik ging naar haar toe en groette haar. Wij praten over koetjes en kalfjes, tot ik haar vroeg of zij al zin had in een neukpartij. Zij keek mij een beetje boos aan want had die direkte sexgetinte vraag niet verwacht. Ik keek haar aan en lachte. “Wie denk je wel dat ik ben?” vroeg zij. “Een geile dame” zei ik “ een geile dame die wel eens terug een lekkere warme lul in haar poes wil.” Ik ging korter bij haar staan en legde mijn handpalm in haar kruis. Zij keek mij aan maar trok haar onderlichaam niet weg. Ik drukte een beetje door in haar kruis en wreef over haar heuvel heen.

“Ben je al geschoren” vroeg ik haar. “Neen en dat zal ook niet gebeuren” antwoordde zij hevig. “Geen kale kut, geen lul” zei ik haar. Ondertussen wreef zij haar kut wel tegen mijn hand aan. Ik boog mij naar haar toe en fluisterde in haar oor “en wordt ons sletje al geil?” Zij antwoordde niet maar kreunde wel, wreef haar kut nog sterker tegen mijn hand op. Ik trok mijn hand terug van haar kruis. Zij keek mij verward aan en je zag vraagtekens in haar ogen. Bij het verlaten van ons appartement had ik een trilei meegenomen en nam dat uit mijn broekzak. Ik trok haar rok een beetje omhoog en ging met mijn hand onder haar rok. Zij keek mij verschrikt aan en keek rond in de garage. Ondertussen had ik haar slip bereikt en duwde die een beetje opzij. Haar kut was al flink nat. Ik vingerde haar een beetje en ging met mijn vinger tegen haar klitje aan. Zeva hield het niet meer en kreunde hard, haar kut werd tegen mijn vingers aangedrukt en zij probeerde het ritme te bepalen. Ik bracht mijn andere hand onder haar rok en duwde het trilei tegen haar schaamlippen. Zij heeft vrij grote hangende schaamlippen, ik vind dat altijd geil om te zien maar dat is voor een andere keer hoop ik. Zij keek mij vreemd aan en wilde iets vragen. Ik drukte echter mijn lippen op de hare en begon haar te tongzoenen. Zij ging ook met haar tong in mijn mond tekeer en toen ik het eitje verder naar binnen drukte, kreunde gromde zij uit haar keel. Ik stak het eitje tot het middelste kootje van mijn middelvinger in haar natte pruim. Ik stopte onze tongzoen en ging naar haar oor “gewoon laten zitten, ga terug naar jullie appartement en kom op het terras zitten” fluisterde ik. Daarop trok ik mijn vinger uit haar sappige kut, legde haar slip terug goed en liet haar rok terug naar beneden glijden. Zij keek mij verward aan maar ik gaf haar nog een kus op de wang en draaide van haar weg en ging terug naar mijn eigen appartement.

Een paar minuten later zag ik Zeva op het terras komen en ging zij in een stoel zitten. Zij keek mijn richting uit en deed een gebaar van wat nu? Ik stak de afstandsbediening van het eitje omhoog en zwaaide ermee. Zij keek vragend, niet begrijpend. Tegen Nelleke had zij al eens gezegd dat zij geen sextoys in huis had dus waarschijnlijk kende zij het trilei ook niet. Ik stak mijn duim op en zette de afstandbediening op standje 1. Zij keek vreemd en wiebelde lichtjes met haar onderlichaam. Ik zette de afstandbediening terug af en keek naar haar reactie. Dat was er eentje van verbazing en zag ik ook een beetje teleurstelling? Ik zette de afstandbediening terug aan terwijl ik zelf ook op ons terras ging zitten. Ik hoorde een lichte kreun vanaf haar terras komen, zette de afstandbediening op standje 2 en hoorde haar zuchten. Zij keek mij aan met geile ogen en beet op haar onderlip.

Ik varieerde het trilei van standje 2 naar het hoogste 5, en dan snel weer naar 1 en een paar seconden later weer naar 5. Ik zag haar haar benen optrekken en haar buik intrekken, wat een geile beweging maakte geile Zeva. Terwijl ze keek deed ik teken dat zij haar rok moest optrekken. Dat deed zij en bijna tot tegen haar slip. Ik zag dat haar slip nat was, zij schoof met haar onderlichaam heen en weer, beet op haar onderlip en deed haar ogen dicht. Ik liet het trilei op 5 staan en wist dat het ei ongeveer tegen haar G-spot zat dus dit zou ze niet lang volhouden. Zij schoof naar voor op de stoel, haar rok schoof nog verder omhoog en nu zag je haar slipje bijna helemaal. Zij ging met haar handen naar haar blouse en begon haar tieten te strelen. Een paar seconden later zag je het vocht door haar broek stromen en trok haar lichaam samen in een orgasme trek. Yes het was gelukt om haar weer squirtend te laten klaarkomen.

Toen zij een beetje bekomen was van haar orgasme ging zij terug recht zitten en trok haar rok terug over haar billen. Ik deed teken dat zij naar beneden moest komen en ging zelf ook naar de garage en kwam haar tegen in de hal naar haar berging. Ik drukte haar tegen de muur en begon haar wild te zoenen. Ook zij stak haar tong geil en diep in mijn mond. Ik stopte de tongzoen en trok mijzelf een beetje achteruit. “Mag ik mijn eitje terug” vroeg ik haar. Zij keek mij aan en ik deed teken dat zij het eitje uit haar kut moest halen en terug geven aan mij. Zij trok haar rok een beetje omhoog en een paar seconden later hoorde ik een plop toen het ei uit haar kut kwam. Zij gaf mij het ei en ik bracht het naar mijn mond en likte er met mijn tong over haar geil proevend. “Oooh schat wat smaakt je geil lekker” zei ik tegen haar. Ik ritste mijn broek open en haalde mijn lul uit mijn broek. “Trek mij af” beval ik haar. Zij begon mijn lul af te trekken en onderwijl stak ik het eitje in mijn mond om het helemaal proper te maken. “Ooooh my god, Zeva wat trek je lekker” kreunde ik.

Meer aanmoediging had zij niet nodig en zij ging sneller over en weer met haar hand. Ik stond zo geil dat ik een paar seconden later mijn geil over haar hand spoot. Zij keek mij geil aan en keek nadien naar mijn geil op haar hand. IK stak mijn hand onder haar rok en ging met mijn vinger door haar nog steeds natte kut. Ik trok mijn hand terug en likte mijn vinger af. “Lekker je geil rechtstreeks van de bron” glimlachte ik. Ik stak mijn lul terug in mijn broek, ritste alles dicht en ging korter bij haar staan. “Volgende keer neuken geil sletje, die warme lul in jouw kutje?” vroeg ik haar, draaide mij om en ging weg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6322 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie