BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn moeder wil met mij neuken.

Ik ben vrijgezel en ik geniet van mijn leven als vrijgezel. Ik hou er erg van om seks te hebben en ik heb ook al met verschillende oudere vrouwen seks gehad. Maar toen werd alles anders door corona. Ik zag geen vrienden meer ik kon niet uitgaan en iedereen bleef thuis zelfs de datingsites lagen stil. Het enige wat ik kon doen is de hand aan mijzelf slaan maar ja dat is toch niet hetzelfde als neuken. Ik zit de hele tijd thuis opgesloten met mijn moeder. We zitten de hele tijd op elkaars lip omdat niemand ergens heen kan en we thuis moeten blijven. Het enige beetje privacy dat ik heb is mijn slaapkamer. Mijn moeder is achtenvijftig jaar heeft blond haar is een meter zeventig groot heeft een cup d. Ik knuffel mijn moeder gewoon en ik merk aan mijn moeder dat ze dit prettig vindt. Ik merk wel dat onze knuffels langer zijn dan normaal. Mijn frustratie door gebrek aan seks begint toch toe te nemen.

We eten samen en ik zie dat mijn moeder er leuk uit ziet in haar strakke jurk. Na het ontbijt ga ik naar mijn kamer terwijl mijn moeder met haar thuiswerk verder gaat. Aangezien ik geil ben besluit ik een film op te zetten. Ik ben lekker bezig terwijl mijn piemel bezig is op volle oorlogssterkte te komen als opeens mijn slaapkamer deur opengaat en mijn moeder met de was komt binnen komt lopen. Ik kan nog net mijn pornofilm weg klikken en mijn deken over mij heen trekken. Ondertussen legt mijn moeder mijn was neer op het bed en zie ik haar voorover bukken. Omdat ik al geil ben en van de weken zonder seks word ik op slag geil op mijn eigen moeder. Dit wordt er niet beter op als mijn moeder verder voorover bukt om iets op de onderste plank te leggen en haar jurk wat omhoog schuift zodat ik tegen haar mini string aankijk. Ik kijk net iets te lang naar haar mini string en ook naar de kont van mijn eigen moeder. Mijn moeder pakt de was van mijn bed en opeens zie ik dat mijn moeder naar mijn kruis kijkt.

Mijn moeder heeft gezien dat ik een harde piemel heb. Als ze de was heeft weggelegd zie ik dat ze op mij komt aflopen en bij mij op bed komt liggen. Weet je nog van vroeger toen we zo veel en lang praatten met elkaar dat vond ik zo gezellig. In de positie waarin mijn moeder ligt krijg ik een ruime inkijk tot haar grote borsten. En dan kan ik mij niet meer inhouden. Ik sta te lang droog en nu ik de grote borsten van mijn moeder van zo dichtbij zie gaat er een knop in mij om. Ik duw mijn mond op die van haar en ik kus mijn moeder op de mond. Wanneer mijn moeder zich wil losmaken krijgt ze die kans niet en leg ik mijn ontblote lichaam op haar lichaam. Ik lig boven op mijn moeder en ze kan geen kant op. En meteen gaan mijn handen naar de grote borsten van mijn moeder en begin ik haar borsten te kneden. Ik voel dat de tepels van mijn moeder hard zijn geworden en door haar jurk heen prikken. Mijn harde piemel ligt tegen het lichaam van mijn moeder aan. Ik haal mijn mond even van mijn moeders mond af. Geef je over aan mij en geniet ervan. Maar lieverd dit kan niet wat als er iemand naar binnen komt.

Meteen duw ik mijn hand onder de jurk van mijn moeder en heb ik mijn moeders mini string opzij getrokken. Ik duw meteen een vinger in haar kut en begin mijn eigen moeder te vingeren. Ik duw mijn mond weer op die van mijn moeder en ik voel dat haar mond ook opengaat en dat ze mij terug kust. Ik voel ook haar kut nat worden en dat haar weerstand breekt en dan geeft mijn moeder zich over aan mij. Ik vinger en kus mijn moeder. Dat deze vrouw mijn eigen moeder is telt voor mij niet. Vervolgens ga ik tussen de benen van mijn moeder liggen. Ik trek haar mini string uit en ik duw haar strakke jurk omhoog. Eerst laat ik mijn tong langzaam tussen de schaamlippen van mijn moeder glijden waarna ik haar kut begin te likken. Ik hoor dat mijn moeder haar hand op haar mond doet om niet te hard te gaan kreunen nu ik haar kut lik. Ik voel dat zij geniet dat ik haar kut lik met mijn tong en ik voel dat mijn moeder zich overgeeft aan mij. Het is zo geil dat ik in mijn eigen kamer mijn moeder aan het beffen ben terwijl haar man thuis is en ons zou kunnen betrappen. Ik blijf mijn moeders kut net zo lang likken tot ze schokkend klaarkomt.

Dan trekt ze haar jurk helemaal uit en ligt en komt mijn moeder naakt bij mij op mijn bed liggen. Al snel heb ik een van haar grote borsten in mijn mond en zuig ik aan haar tepels. Dan trekt ze mijn shirt uit en vraag ik aan mijn moeder of ze mij wil gaan pijpen. Gehoorzaam luistert ze naar mij en gaat op haar knieën zitten om mij te gaan pijpen. Ik voel de tong van haar over mijn eikel heen gaan. Langzaam zuigt mijn moeder aan mijn eikel voordat mijn harde piemel helemaal haar mond in glijdt en ze mij begint te pijpen. Ik geniet met volle teugen van haar die mij vol overgave aan het pijpen is. Ik kom klaar in de mond van mijn moeder. Ik zie dat ze alles probeert door te slikken. Ik zie hoe mij moeder al mijn sperma doorslikt en het is een van de geilste dingen die ik ooit heb gezien. Maar mijn piemel blijft hard ondanks dat ik net ben klaargekomen. Terwijl mijn moeder mijn sperma van haar gezicht haalt leg ik mijn moeder op haar rug neer en duw ik mijn nog steeds harde piemel in haar kut. Mijn harde piemel glijdt makkelijk mijn moeders kut in en ik voel dat ik helemaal in haar kut zit. Mijn moeder slaat haar benen om mijn middel heen en laat mij haar gewoon neuken.

Ik neuk mijn eigen moeder normaal is het niet maar het zijn ook geen normale tijden. Ik neuk haar in een rustig tempo en ik neem een van haar borsten in mijn mond en ik zuig aan haar tepel terwijl ik haar neuk. Mijn moeder kreunt ingehouden omdat we niet alleen thuis zijn en we nu betrapt kunnen worden door iemand en dan hebben we wat uit te leggen. Ik zie het hele lichaam van mijn moeder schokken terwijl ik haar lekker aan het neuken ben. Mijn harde piemel gaat diep in en uit haar kut. Ja lieverd neuk mij maar kreunt mijn moeder. Ik vind het geil om te horen dat mijn moeder helemaal opgaat in het neuken met haar eigen zoon. Ze gaat op haar handen en knieën zitten en ik ga achter haar staan en neuk mijn moeder vanachter. Ik grijp de korte blonde haren van haar vast en ik trek aan haar haren terwijl ik haar neuk. Mijn handen zakken naar de heupen van mijn moeder en ik zie haar grote borsten heen en weer gaan terwijl mijn moeder op haar handen en knieën blijft zitten. Na enkele minuten hou ik het niet meer vol en spuit ik mijn sperma diep in de kut van mijn eigen moeder. Mijn moeder duwt een hand op haar mond terwijl ik in mijn moeders kut aan het klaarkomen ben zelf komt mijn moeder ook klaar op mijn harde piemel. Mijn moeder kleedt zich aan en ze zegt dat dit tussen ons moet blijven. Ik lig alleen op mijn kamer en ik geniet dat ik mijn eigen moeder geneukt heb. Ik heb er van genoten ook ondanks dat het zo vreselijk fout is.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 27319 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn moeder wil met mij neuken.”

Plaats een reactie