BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nichtje Aline 2

Hallo, leuk dat jullie ook dit verhaal weer gaan lezen. Om er lekker in te komen raad ik aan om eerst het eerste deel te lezen.

De volgende ochtend was ik als eerste wakker, stapte zachtjes uit het bed en keek naar het onschuldige gezichtje van Aline. Ik kreeg een warm gevoel in mijn borstkas en liep glimlachend de slaapkamer uit. Maakte een lekker uitgebreid ontbijt klaar en dronk een kop koffie. Er schoot van alles door mijn hoofd “vroeger neukten haar moeder, mijn zus en ik al met elkaar en nu deed ik het met haar dochter, mijn nichtje. Die nog geiler was..”.

De deur die open ging haalde me terug naar de werkelijkheid. Aline had alleen een tshirt van mij aangetrokken, wat haar veel te groot was en liep vrolijk op me af. Ze drukte haar mond op de mijne en zei “goedemorgen lekker ding..”, “ik heb heerlijk geslapen…jij ook?”. “Jazeker, lieverd…kom maar snel zitten..”, antwoordde ik. We deden rustig aan, na een tijd ruimde ik de tafel af. We wasten samen af, ze kon het niet laten om haar kontje af en toe tegen mijn lul aan te wrijven.

Mijn pik stond binnen een paar seconden weer hard. Mijn hand kneedde dan even haar billetjes, ze kreunde dan luid. Toen alles klaar was greep ze me vast en trok me naar haar toe en zei zachtjes “ik wil dat je me neukt, lekker oompje van me..”, draaide zich om en liep naar de keukentafel. Trok haar shirt op en ging er voorover op liggen, benen gespreid, haar onverzadigbare tienerkutje glom al van haar sapjes.

Ik liep op haar af en liet mijn bermuda zakken, zette mijn paarse knop tussen haar lipjes en drukte langzaam door. Zo neukte ik haar heel rustig met lange halen. Ze ademde zwaar en kreunde bij iedere stoot “…jaaahh…lekker…”. We gingen samen helemaal op in ons liefdesspel wat nu al minuten lang aan de gang was. Telkens als ik mijn orgasme voelde naderen, stopte ik even tot hij weer weggebt was. Als Aline klaarkwam kneep haar toch al strakke kutje hard in mijn pik.

Na een flinke tijd en vele orgasmes later, smeekte Aline me bijna of ik haar poesje wou volspuiten.

Nu stopte ik niet toen ik mijn zaad weer voelde borrelen, pakte haar heupen en de laatste stoot ging zo diep als mogelijk in haar. Ze slaakte even een gilletje. Ik kermde “dat ik klaarkwam en haar geile kutje vol ging spuiten..”. “Ooh…jaaahh…spuit…me…vol…” hijgde ze. Ik trok me uit haar, op de vloer vormde zich een plasje zaad vermengd met haar sapjes. Ze draaide zich om, sloeg haar armen om mijn nek en zei “ik hou van jou, oom Gijs…”, “wat was dat lekker, zo teder”.
Ik kuste haar geil op haar mond en fluisterde “ik ook van jou, kleine nymphomane.. “. We keken elkaar aan en moesten beiden lachen.

We wilden net gaan douchen toen de deurbel ging. Ik trok snel mijn bermuda aan en Aline schoot naar de douche. Ik opende de deur en keek in het gezicht van mijn zus, Brenda. Een beetje geschrokken en blij dat ze niet een half uur eerder had aangebeld. Ze keek me even aan en vroeg lachend “mag ik nog binnenkomen?..ik wou even kijken of hier alles goed gaat…”.
Ik zei haar, verontschuldigend, dat ik verbaasd was omdat ze anders altijd even belde. Kuste haar op beide wangen en nodigde haar uit door te lopen. In de keuken zag ik gelijk het plasje zaad nog op de grond liggen. Met de hoop dat ze het niet gezien had liep ik snel door naar de kamer.

Brenda was al veel eerder gearriveerd, dan toen ze aanbelde en achterom gelopen. Ze had de achterdeur geopend, toen ze zwaar gehijg hoorde sloop ze naar de keukendeur en opende die heel zacht en voorzichtig. Eerst wilde ze boos naar binnen stormen toen ze zag dat haar broer haar kleine meisje aan het neuken was. Maar toen ze hoorde dat haar dochter vroeg “haar vol te spuiten”, bleef ze stil staan kijken. Ze zag weer voor zich hoe zij en Gijs genoten hadden van al hun vrijpartijen, hoe hij haar teder neukte maar ook hard. Ze dacht opeens “ik moet het hem vertellen..”. Haar kutje begon nat te worden, ze was blij dat ze vanmorgen een kort rokje had aangedaan. Haar hand gleed over haar gladde kutje, met moeite kon ze haar gekreun binnensmonds houden. Ze moest zich vasthouden aan de deurpost toen ze klaarkwam en eigenlijk wou dat zij daar op de tafel lag. Ze bleef tot het einde toekijken, haar slip was drijfnat. Zonder aarzelen trok ze hem snel uit en stopte hem in haar tas. Fatsoeneerde zich stil en sloot de keukendeur en liep snel om naar de voordeur, wachtte nog enkele minuten en belde toen aan.

Ze vroeg gelijk waar Aline was en hoe het ging, toen ze op de bank ging zitten. Ik antwoordde “dat het prima ging en dat ze zich aan het douchen was”. Ze keek me met een schuin oog aan en grijnsde, wenkte me dat ik even bij haar moest komen zitten. Ik ging naast haar zitten, ze legde haar handen op mijn knieën en keek me recht in mijn ogen en zei “broertje, broertje…dat het goed gaat heb ik gezien”. “Ik was er al veel eerder en wou jullie verrassen, door achterom te komen…”. “Wat ik zag maakte me eerst boos, toen geil en toen ik je in haar zag klaarkomen een beetje jaloers…”. Haar ogen keken nu naar beneden.

Ik voelde me betrapt en een beetje schuldig en vertelde haar, in het kort, hoe alles zo gelopen was en dat ik niets gedaan had tegen haar zin. Ik voelde haar hand over mijn been wrijven, steeds iets hoger. Ging mijn pijp in en zocht mijn lul, die gelijk begon te zwellen in haar warme hand. Haar hoofd kwam dichterbij en ze zei zachtjes “ik wil je ook weer eens in me voelen”, “als je wilt bel ik Tom (mijn zwager) vanmiddag op en zeg dat ik teveel gedronken heb en een nachtje overblijf..” ging ze verder en gaf een geil knipoogje. Ik vond het een geweldig plan en zag het al voor me maar vroeg haar toch “hoe doen we dat met Aline?”. “Laat dat maar aan mij over” antwoordde ze.
We hoorden gestommel en Aline naar haar kamer lopen. Ze trok haar hand uit mijn broekspijp en tilde snel haar rokje even op. Ik keek recht op haar nog steeds mooie kutje toen ze zei “doe me nu maar een koffie” en deed haar rokje weer goed.

Aline had gehoord dat haar moeder aan de deur stond, toen ze haar kamer in liep. Snel zocht ze wat luchtige kleren van haar nichtje uit en legde die op bed. Toen ze naar de badkamer liep hoorde ze dat broer en zus met elkaar zaten te praten. Ze douchte zich lekker lang, de douchekop had 5 standen zag ze en draaide er aan. Hij ging van stortdouche tot een harde straal. Ze pakte hem van de muur en masseerde haar lijfje met de harde straal. Ze liet hem even op haar tepeltjes staan, die gelijk keihard werden, langzaam ging ze over haar buikje. Toen ze bij haar venusheuvel kwam kletterde de straal precies op haar klitje, ze kreunde luid, dit was nieuw voor haar. Ze stond te trillen op haar benen en hield de straal op haar klit gericht. Ze kwam snel klaar en moest zich staande houden aan de wand. Nog even stond ze onder de stortdouche en droogde zich toen af, liep naar haar kamer om zich aan te kleden. Ze baalde een beetje dat haar moeder er was want ze had vanmiddag lekker bij het zwembad naakt willen zonnen en haar oompje op willen geilen. Ze trok een leuk kort jurkje aan met alleen een stringetje en liep naar de kamer. Ze begroette haar moeder en gaf haar een kus.

Ze zaten geanimeerd te praten toen ik met de koffie aan kwam lopen en bij ze ging zitten. De temperatuur liep buiten snel op, Aline vroeg of we mee naar het zwembad wilden. Brenda zei “ik wil wel lieverd maar ik heb niets bij me om te zwemmen”. Ze had nog een prachtig figuur maar zou niet in een bikini van mijn dochter passen. Aline reageerde door te zeggen dan ga je toch in je slip en beha, Gijs heeft je heus wel vaker zo gezien, toch?
Ik gooide er tussendoor, knipogend naar Brenda “of we gaan bloot, of durf je dat niet zusje”. Brenda stond op en trok meteen haar blouse uit. Ze droeg geen beha, haar tepels stonden al zichtbaar hard op haar mooie kleine, ronde borsten. Toen ze haar rokje liet zakken, keek Aline verrast. Ze zag dat haar moeder geen slip droeg en haar lipjes glommen.

Zonder aarzelen kleedde haar dochter zich ook uit. Ik zat met een loeiharde lul te kijken naar de twee naakte vrouwen voor me. Aline had hetzelfde figuur als haar moeder, alleen was die ietsje voller. Ze stonden met hun handen in hun zij naar me te kijken. “Nu jij nog, Gijs” zei mijn zus en keek naar mijn kruis “doe jij maar eerst maar wat te drinken in, ik wil een wijntje” zei ze toen ze Aline aan haar arm mee trok naar buiten. Ik schonk drie flinke glazen bol en liep ermee naar buiten. De dames lagen al op een ligstoel.

Ik zette de glazen neer en moest er toen ook aangeloven. Brenda stond op, liep op me af en pakte het elastiek van mijn broek. Toen ze hem naar beneden schoof bleef hij vasthaken aan mijn stijve. Ze zakte door haar knieën en trok zachtjes door. Mijn pik schoot omhoog tegen haar gezicht aan, een kreuntje ontglipte haar mond. Ze trok mijn broek nu uit en stond met een rood opgewonden hoofd weer op, toen ze weer lag vroeg Aline of ik haar rug wou insmeren. Ze rijkte me de zonnebrand aan en ging op haar buik op het kleed liggen. Ik smeerde eerst haar rug in, toen haar billen die iets extra aandacht kregen. Haar benen gingen iets uiteen toen ik haar kuiten insmeerde, langzaam naar boven. Mijn vingers geleden over en langs haar lipjes. Nu kreunde zij licht.

Brenda kwam naast haar dochter liggen en wou ook ingesmeerd worden. Ze kreeg dezelfde behandeling als haar dochter, ze kreunde nu iets luider. Aline keek haar moeder aan en fluisterde “ben je geil mam?”. Haar moeder zag ik knikken, haar ogen sloten zich toen ik twee vingers in haar stak en even liet zitten.

Ik pakte de glazen die we best snel leeg dronken, Aline stond op om ze weer te vullen. Brenda stond ook op en nam een duik in het zwembad, toen Aline met de gevulde glazen aan kwam lopen zette ze ze snel neer en sprong ook in het water. Samen riepen ze dat ik ook moest komen, ik sprong er ook in. We stoeiden met z’n drieën en onze handen zaten overal. Dan voelde ik mijn zus mijn lul pakken en als ik met haar dochter bezig was voelde ik haar handje mijn pik betasten. Ik werd steeds geiler en de meiden ook volgens mij. Ze waren nu samen aan het ravotten in het water.

Aline voelde haar moeders handen op haar borstjes als ze haar oppakte en af en toe streelde er één haar kutje. Zelf ook wat vrijer geworden door de wijn greep haar moeder nu ook bij haar borsten en kneep zachtjes in haar tepels.

Brenda bleef stil staan toen ze haar dochters handen op haar tietjes voelde en slaakte een kreun. Haar ene hand deed hetzelfde bij haar dochter en haar andere streelde tussen haar meisje haar benen. Beiden keken elkaar aan en hun hoofden gingen langzaam dichter naar elkaar toe.

Ik keek vanaf de kant toe, toen ik zag dat ze aan het zoenen waren, liet ik me zachtjes in het water zakken. Zwom op ze af en ging achter mijn zus staan, zette mijn stijve lul tussen voor haar kutje, die nog gevuld was met haar dochters vingers. Brenda trok haar vingers terug en hield haar moeders lipjes open. Ik drukte mijn gevaarte langzaam aan steeds dieper in mijn zus haar kutje, ze kreunde luid en riep “ooh wat is hij groot….ja…vul…me…”.

Aline stond met open mond te kijken hoe haar moeder geneukt werd door haar eigen broer. Hij kneep in haar tepels en en streelde over haar klit.

Al snel kwam ze luid jammerend klaar. Ik trok mijn pik uit haar, Aline wenkte me en sloeg haar benen om mijn middel, positioneerde haar kutje boven mijn eikel en drukte zich erop, me geil aan kijkend. Ook zij kwam snel klaar en zwom toen naar de kant, gevolgd door ons.

We dronken onze glazen weer leeg. Brenda keek me aan en zei “ik heb teveel gedronken om nog auto te rijden. Kan ik vannacht blijven slapen, Gijs?”
Ik vond het prima, zelfs Aline knikte van ja.
“Dan bel ik Tom even om te zeggen dat ik vanavond hier blijf slapen…”. Ze liep naar binnen en kwam een paar minuten later, glimlachend met een fles wijn in haar hand, weer aanlopen “voor elkaar” zei ze toen ze de glazen vol schonk.

Toen haar moeder binnen was, keek Aline me schuin aan en vroeg snel, de deur in de gaten houdend, “jullie hebben vaker geneukt, hè?”. Ik wist niet wat ik moest zeggen en was blij dat Brenda weer aan kwam lopen. Aline liep even later naar binnen om te plassen, wat mij de gelegenheid gaf om Brenda te vertellen wat ze gevraagd had. Het enige wat ze zei was “dan wordt het tijd om eerlijk tegen haar te zijn”.

Toen Aline terug was begon haar moeder haar te vertellen over wat er vroeger allemaal gebeurt was tussen haar en haar broer. Dat we gestopt waren toen ze zwanger was van haar en dat haar vader nergens vanaf wist, ze eindigde met dat ze ons vanmorgen betrapt had en daar verschrikkelijk geil van werd. Aline zat met open mond gebiologeerd te luisteren, haar vingers speelden met haar kutje. Ze zag het helemaal voor zich hoe Gijs haar moeder neukte. En zei met een schorre stem “dan heb ik het dus van jou”.

Ik hield een beetje afstand en keek hoe Aline het opnam. Tot mijn verbazing kuste ze haar moeder op de mond, maakte zich even los, zei “we gaan vandaag genieten mam” en vervolgde haar tongzoen. Hun handen tasten een beetje onwennig hun lichamen af.

Ik zat nog steeds met een keiharde lul te kijken hoe ze elkaar nu aan het vingeren waren, stond op en zette mijn eikel, vlakbij hun zoenende monden. Brenda hapte als eerste mijn eikel in haar mond terwijl Aline mijn zak likte, zo wisselden ze elkaar telkens af. We liepen naar het kleed, waar Brenda wijdbeens op haar rug op ging liggen en zei “ik wil jullie zien neuken..”. Aline ging in 69 op haar liggen. Eerst likten ze elkaar tot ze zwaar ademend klaarkwamen. Ik ging achter Aline zitten, Brenda likte langs mijn zak en zette mijn pik tussen haar dochters lipjes. Ik drukte door en begon haar langzaam met lange halen in haar strakke tunneltje te neuken. Brenda likte en zoog aan haar dochters klit, die gillend klaarkwam.

Aline had wel een keer met haar vriendin gerotzooid maar nog nooit een kutje gelikt. Verder dan vingeren waren ze nooit gekomen. Toen ze met haar hoofd dicht bij haar moeders kutje kwam, rook ze een heerlijk zoete geur. Ze stak haar tongetje uit en opende met haar vingers haar moeders lipjes, die al aardig gezwollen waren. Ze proefde voor het eerst de sapjes van een andere vrouw. Gulzig likte ze het nectar op, zoog haar lippen één voor één in haar mond en zoog er stevig op, wat een luid gekreun opleverde.
Toen ze de pik van haar oom in haar grotje voelde binnendringen en de tong van haar moeder over haar klit likte, kwam ze gillend klaar.

Brenda die met haar tong het klitje verwende kon van dichtbij goed zien hoe die grote pik in en uit haar dochter schoof. Alleen door dit te zien kwam ze klaar. Toen haar dochter hard op haar gevoelige lippen zoog en zachtjes in haar klitje beet rolde ze van orgasme in orgasme.

Na enkele minuten trok ik mijn pik uit Aline haar kutje en zette mijn eikel op haar sterretje. Ik zag toen ik naar beneden keek mijn zus grote ogen opzetten, ik lachte even en zei “ja zusje…je dochter houdt er wel van…” en drukte mijn eikel moeiteloos haar kringspier voorbij. Aline keek over haar schouder en zei met een hese stem “oooh… jaaah…neuk…mijn…kontje…oom Gijs…”. Ik begon haar darmen centimeter voor centimeter verder te vullen. Als ik terug trok zag ik Brenda gefascineerd kijken hoe ik bezit nam van haar dochters kontje.

Brenda had het nooit gedurfd om haar kontje te laten neuken, vroeger al niet en toen was zijn pik toch een stuk korter en dunner. Maar nu ze zag hoe makkelijk het kleine sterretje van haar dochter gevuld werd en haar van genot hoorde kreunen, kreeg ze toch twijfels. Ze bracht haar vingers naar het natte kutje van haar dochter. Ze stak twee vingers diep in het kutje van Aline en wreef ermee over haar gevoelige plekje.

Aline genoot van die heiende paal in haar nauwe kontje, toen ze de vingers over haar gspot voelde wrijven, bouwde zich een spanning op in haar tengere lijfje, die ze nog nooit ervaren had. Het werd zwart voor haar ogen, haar lijfje begon te trillen, hield haar adem in, perste en gilde “…IK KOOOOM…”. Ze spoot drie ferme stralen uit haar kutje, recht in het gezicht van haar moeder, die probeerde zoveel als mogelijk in haar mond op te vangen.

Toen zij spuitend kwam knepen al haar spieren samen wat als gevolg had dat ik ook brullend “ik spuit je kontje vol..” klaar kwam. Toen ik mijn nog stijve lul uit haar kontje trok, ging Aline recht op het gezicht van haar moeder zitten, haar lekkende kontje boven haar mond. Ik keek toe hoe Brenda haar mond op haar dochters poepgaatje zette en gulzig begon te likken. Ik zag zelfs dat ze haar tong naar binnen bracht.

Voldaan stapte Aline van haar moeder af en vroeg “genoten mam?”, “Ik wel, jullie hebben me laten spuiten” erachteraan met een trots gezicht.

Brenda haar haar plakte aan haar gezicht, ze slikte de laatste restjes zaad weg. Keek me met zaadvragende ogen aan en zei schor “neuk mij ook Gijs”.
Ze zag er ontzettend geil uit. Ik kuste haar innig, ze rook naar haar dochters sappen, wat me nog meer opwond. Ik stelde voor om naar binnen te gaan, we schonken onze glazen nogmaals vol en liepen door naar mijn slaapkamer. Brenda pakte me vast en schurkte met haar venusheuvel tegen mijn been, kuste en betastte me.

Brenda moest geneukt worden, ze hunkerde naar een goede beurt. Ze ging op haar knieën op de bedrand zitten. Aline ging achter haar staan en begon haar te vingeren, eerst twee vingers maar al snel zaten er vier diep in haar moeder. Brenda genoot volop en vondt het heerlijk, ze zakte door haar armen, om haar dochter meer ruimte te geven. Ze was nog nooit gefist maar de hand van haar dochter was niet zo groot.

Aline neukte het kutje van haar moeder vol overgave met haar vingers. Toen haar moeder kreunend voorover zakte, vouwde ze haar duim in haar hand en drukte nu iets harder. Haar hand schoot tot haar pols langs haar lippen. Haar moeder hijgde hard en kermde “oooh…mama…komt klaar…Jaaa…rek…me…op…neuk..mijn…kutje…”. Haar hand verdween steeds dieper in het natte kutje van haar moeder. Ze drukte kusjes op haar billen terwijl ze haar onderarm rustig in en uit bewoog.

Ik zag mijn kans schoon, liep op ze af, trok mijn zus haar billen uit elkaar en begon haar sterretje te likken. Ze kreunde luid want de vuist in haar kutje bleef maar in haar stoten. Aline zoog even op mijn pik zodat hij goed nat was. Ik zette mijn eikel tegen mijn zus haar maagdelijke kontje. Ze kreunde even van “nee, Gijs…” en gaf een gil toen mijn dikke knop voorbij haar sluitspier gleed. Ik bleef even zo staan toen ik na enkele seconden dieper in haar darmen doordrong klonk er ineens “oef… ja Gijs…toe neuk me in mijn reet..”. Aline had haar hand even stil gehouden, tot ik begon te stoten. Als ik in haar stootte trok Aline haar arm terug.

Brenda rolde van het ene in het andere orgasme, ze jammerde en kreunde aan één stuk door. Ze was nog nooit zo opgevuld. De pik van haar broer in haar kontje ramde nu stevig door, als ze had geweten dat anaal zo lekker was had ze het al jaren eerder gedaan. Ze moedigde ze aan om haar stevig te nemen en drukte haar kontje hard op zijn pik en haar dochters arm.

Aline zag van dichtbij hoe de pik van haar oom in haar moeders kontje ramde. Het vocht van haar moeder stroomde langs haar arm. Ze vroeg zich geil af of er bij haar zelf ook een vuist inpaste.

Ik pakte mijn zus haar heupen vast toen ik mijn orgasme voelde naderen, ramde mijn pik tot aan de wortel in haar nauwe poepertje en loosde daar staal na straal, roepend “ooh Bren…ik spuit in je kontje…”.
Aline trok haar hand uit het opgerekte, soppende kutje van haar moeder. Toen mijn pik wat slapper werd en uit mijn zus gleed, drukte Aline me aan de kant, likte mijn pik schoon en begon toen het lekkende kontgaatje van haar moeder schoon te likken.

Brenda zakte uitgeput en uitgewoond voorover op het bed, haar gaatjes stonden allebei nog iets open. Aline en ik gingen ieder aan een kant van haar liggen. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keek nog wat glazig toen ze zei “mijn god wat was ik gevuld, dat had ik nodig…” en kuste me liefdevol op mijn mond.

Toen we ons opgefrist hadden stelde mijn zus voor om wat te koken. Ze dook de keuken in en maakte een voedzame maaltijd. Na het eten keek Aline ons aan en zei met haar liefste stemmetje “gaan jullie samen maar genieten, ik ruim wel op”. Brenda gaf haar een kus en bedankte haar waarop ze zei “ja mam jij hebt maar één nachtje, ik heb er nog wat meer..”.

Mijn zus pakte me bij mijn arm en loodste me weer mee naar de slaapkamer. Daar kuste ze me vurig en hijgde dat ze bloedgeil was. We neukten die avond aan één stuk door in alle standjes die we konden bedenken. Toen ik haar aan het likken was ging de deur open en stond Aline daar met twee glazen in haar handen en zei “jullie zullen wel dorst hebben” en reikte ze ons aan. Ze bleef staan kijken hoe ik haar moeder klaar likte, streelde haar eigen kutje en liep toen weer weg.

Het was inmiddels middernacht toen we uitgeblust tegen elkaar aan kropen. Brenda lag nog met gesloten ogen op haar rug. Ik streelde haar kleine borstjes en strakke buik, toen ze uit het niets zei “Gijs, ik moet je wat vertellen…” een stilte volgde. Ik lag te wachten wat er komen zou, toen ze verder ging. “Luister, weet je nog dat we destijds gestopt zijn met elkaar neuken..” ik knikte en antwoordde “ja toen je zwanger was van Aline..”. “Juist, ik hoop niet dat je boos wordt maar…”, weer een lange stilte. Toen ze verder ging begon ze te huilen “Aline is jou dochter…ik was zwanger van jou”.

Ik verstarde en er ging van alles door mijn hoofd. Ik was boos en tegelijk blij, verward omdat ik niet mijn nichtje had geneukt maar mijn eigen dochter. Ik keek in het betraande gezicht van mijn zus, mijn boosheid verdween en kuste haar betraande wangen en vroeg haar “en nu?”.

Brenda keek me aan en wou alles bij het oude laten en er ons geheim van maken. Vermoeid en blij dat ze het na al die jaren toch vertelt had, viel ze in slaap. Ik lag nog wakker toen ik de deur zachtjes open hoorde gaan. Aline kwam binnen, kroop tegen me aan, kuste me en vroeg zachtjes “neuken wij morgen weer…?”. Ik sloeg een arm om haar heen zei zachtjes “natuurlijk lieverd…” en vielen toen in slaap.

Als je eens een verzoekverhaal wilt kun je hieronder reageren. Ik neem dan contact op.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 14925 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn nichtje Aline 2”

Plaats een reactie