BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ruby, twee jaar later

Ruby keek met gemengde gevoelens terug op de afgelopen twee jaar. Nadat ze in een soort van subspace terecht was gekomen na een doorlopend orgasme van een half uur, was ze echter niet door Tom opgevangen, maar door zijn beste vriend Mark. Ruby is Mark tot op vandaag dankbaar voor Marks inzet. Het betekende echter ook het eind van de relatie met Tom. Na die breuk stortte Ruby in een diep zwart gat, waarin er slechts plaats was voor dagenlange huilbuien. Tot Ruby’s verrassing werd ze door een vriendin, waarvan ze het nooit had verwacht, ontzettend goed opgevangen. Eva herkende de malaise waar Ruby op dat moment inzat, liet Ruby haar verdriet verwerken, troostte haar als het nodig was.

Eva deed echter nog veel meer. Toen Eva ervan overtuigd was dat Ruby’s rouwperiode voorbij was, nam ze Ruby op sleeptouw. Het eerste wat ze samen gingen doen was een dagje naar het winkelcentrum van de stad. Ruby had er totaal geen zin in, maar omdat Eva haar min of meer meesleurde, stemde ze toe. Het werd de ommekeer in haar treurnis. Het weer was uitstekend, 23 graden, een matig zonnetje en weinig wind. Eva had haar lange blonde haar in een frivole paardenstaart gedraaid en verder had ze een makkelijke pastelblauwe hotpants aangetrokken met een pastelgroen haltertopje erboven, pastelroze lage laarsjes en een matige make-up, welke bij haar grijsblauwe ogen paste. Ruby had zich in een lichtblauwe denim kniebroek gestoken, die haar volle ronde kont goed deed uitkomen, met een eveneens lichtblauw denim bloesje daarboven. Ruby had haar blonde haar eveneens in een paardenstaart gedraaid en haar make-up aangepast aan haar groene ogen. Lage zwarte laarsjes maakte het compleet.

Gezamenlijk stapten ze in de bus naar de stad en onderweg kwam Ruby een beetje uit haar grot. Langzaam zag Eva het sprankelende licht weer in Ruby’s helblauwe kijkers terugkeren en toen ze tegen de middag in de stad aankwamen, was Ruby min of meer bijgedraaid. Ze besloten eerst wat te gaan eten en schoven een Subway in en bestelde allebei een enorme Veggie Delite. Ruby en Eva spotten een tafeltje in een hoekje, vanwaar ze de zaak een beetje in de gaten konden houden en hadden ondertussen de grootste lol. Nadat ze uit gegeten waren, liepen ze de brede winkelstraat in en liepen de Miss Diva Mode in. Hier viel Ruby eigenlijk voor het eerst op, hoe leuk Eva er eigenlijk uitzag, zeker toen ze in een geitbui samen het invalidepashokje bezetten en ze elkaar alleen in slip en beha zagen. Eva’s behoorlijke C-cup stond gespannen in haar beha en toen Eva voorover boog om dat leuke truitje van het bankje te pakken, glipte Eva’s linkertiet uit de cup en bungelde vlak voor Ruby’s gezicht, die op dat moment net op het bankje zat en haar laarsjes uit deed.

Die dag scoorde ze diverse leuke setjes en sloten de middag af met een etentje bij de Griek in hun eigen wijk.’s Avonds toen ze thuis kwamen, waren ze allebei doodop en ploften met olifantepootjes op de bank met een glaasje rosé erbij. Ruby schoof tegen Eva aan, schurkte zich lekker met haar schouder onder Eva’s oksel en liet haar hoofd tegen Eva’s schouder rusten. Eva had even daarvoor haar laarsjes uit geschopt en lag met beide benen languit op de rand van de salontafel. Ruby’s hand gleed puur van vermoeidheid over Eva’s buik en bleef vlak boven de rand van haar hotpants hangen. Eva’s hand glipte van Ruby’s schouder af en gleed naar haar rechterborst.

Op dat moment gloeide er iets bij beide meiden. Ruby liet haar hand over Eva’s onderbuik glijden en wreef zachtjes over dat heerlijke zachte plekje vlak boven Eva’s schaamheuvel. Eva had haar hand om Ruby’s borst laten glijden en voelde dat Ruby’s tepel hard werd. Zachtjes liet Eva haar hand in Ruby’s denimbloesje glijden en masseerde Ruby’s harde tepel zachtjes en gevoelig. Hmm, kreunde Ruby met gesloten ogen en weggenietend liet Ruby haar hand over de stugge rits van Eva’s hotpants glijden. Heet voelde Eva’s lijf daar aan, en Ruby gleed met haar hand over de stof naar het kruispunt tussen Eva’s warme dijen. Als vanzelf wipte Eva met haar heupen, toen ze die warme hand over haar schaamheuvel voelde glijden en met haar linkerhand probeerde Eva het knoopje van haar hotpants los te wippen.

Ruby zag Eva worstelen en pakte met beide handen de rand van de hotpants en knoopte met een snelle beweging de sluiting los en met een zelfde snelle beweging trok Ruby de rits van Eva’s hotpants naar beneden. Heel even voelde Ruby zich besluiteloos, ze had nog nooit iets met een meisje of een vrouw gedaan, er zelfs niet over nagedacht, maar dit voelde zo goed, ook zo lekker, nu haar tepel heerlijk werd verwend door Eva. Resoluut stroopte Ruby de strakke hotpants naar beneden en werd verrast door een glimmend kaal kutje, daar Ruby met de rukbeweging aan de hotpants van Eva, meteen haar string mee had getrokken. Nog nooit had Ruby van zo dicht bij een kutje gezien, afgezien van haar eigen spleet, maar die zag ze altijd vanuit hetzelfde standpunt.

Voorzichtig liet Ruby haar vinger langs de rand van Eva’s schaamlippen glijden en voelde Eva’s buik bewegen door de zachte rimpeling van genot. Ruby boog voorover, zodat Eva haar hand wel uit Ruby’s bloesje moest laten glijden en Ruby gleed met haar mond over de warme bruine buik van Eva. Nog meer rillingen voelde Ruby door Eva’s buik trekken en Ruby herkende de opwinding. Voorzichtig liet Ruby een vinger langs het klitje van Eva glijden en voelde hoe warm en zacht het daar was. Vlinderzacht daalden Ruby’s vingers tussen Eva’s schaamlippen en voelde hoe nat Eva’s kutje al was. Ruby schoof van de bank, deed de benen van Eva wijd uit elkaar en ging op haar knieën voor het knipogende kutje van haar vriendin zitten. Zacht krulden Ruby haar lippen rond het glimmende kloppende knopje van Eva’s klitje en voelde meteen Eva’s onderlijf krampen. Voorzichtig zoog Ruby aan Eva’s klitje en gleed met een vinger onder haar mond door, het kutje van haar vriendin in.

Verrast door de warmte en de vochtigheid gleed Ruby’s vinger tussen de natte schaamlippen van Eva door en plomp verloren duwde Ruby er nog een vinger bij. Eva’s bekken snokte onder dit genot omhoog en drukte zo haar klitje dieper en harder tegen Ruby’s zuigende mond. Ruby bewoog haar vingers op en neer in Eva’s sappige doos en probeerde haar tong langs het klitje van Eva te laten glijden, terwijl ze dat knopje almaar harder haar mond inzoog. Eva begon rare geluidjes te maken en Ruby herkende het krampende bokken van Eva’s bekken en voelde Eva’s kutje verstrakken. Heftig draaide Eva haar heupen onder Ruby’s zuigende mond, waar het gekmakende gevoel in haar klitje begon. Eva drukte beide handen op het achterhoofd van Ruby en perste zo Ruby’s mond hard op haar kutje en Eva voelde het bulderende geweld van haar orgasme diep in haar onderbuik aan komen stormen.

Eva begon nu te grommen en slaakte wat verwilderde kreetjes van genot. Hard en heftig rolde haar bekken in de aankomende orgasmekramp onder Ruby’s zuigende mond , welke de kittelaar van Eva in een zuignap tussen haar lippen had geperst en met treiterend geweld likte en tikte Ruby’s tong over het bloeddoorlopen genotsknopje van Eva. Eva kwam klaar. Woeste krampen trokken door Eva’s onderbuik, terwijl Ruby standvastig de kittelaar van Eva hard naar binnen zoog en onder het bulderend geweld van Eva’s orgasme haar vriendin extra lang en hard vingerde. Puur uit onmacht liet Eva Ruby’s hoofd los en met wild om zich heen slaande armen rolde haar orgasme door haar lijf.

Treiterend bleef Ruby nog even zuigen op Eva’s klitje en na het verwilderd wegduwen van Ruby’s hoofd, kwam Eva tot rust. Toen pas keek Ruby omhoog en zag dat Eva haar beide tieten over haar haltertopje had geduwd en in haar na-orgasme aan haar tintelende tepels trok. Ruby kwam overeind van de grond, schoof tussen Eva’s dijen door omhoog, voelde hoe Eva’s natte kut een spoor trok over Ruby’s bloes en omhelsde Eva hartstochtelijk in een stevige knuffel. De jeuk in Ruby’s kutje was zo heftig, dat Ruby klaar kwam toen ze met haar schaamheuvel over Eva’s been naar boven schoof.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 8414 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie