BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn oudere zus en haar nylons.

Dit verhaal neemt je mee naar de jaren zestig van de vorige eeuw. Jaren, waarin het heel normaal was dat meisjes en/of vrouwen nylonkousen droegen. Veelal de huidkleurige nylons, maar de vrouwen die ze ook graag droegen om hun partner te verleiden, drogen bij voorkeur de lichte nylons met een donkere naad, of de sexy zwarte nylons met naad. Het was de tijd waarin de mode liet zien dat vrouwen een jarretellegordel, mooie lingerie en hoge hakken mochten dragen.

“Jij kleine viezerik! Wat ben jij een smerig geil kereltje!” hoorde ik opeens. Ik sprong op, liet de pumps met hoge hakken in mijn hand, die ik voor mijn neus had gehouden, op de grond vallen, en ik draaide me om en zag mijn mooie oudere zus, Sharon die met haar armen over elkaar, in de deuropening van haar slaapkamer stond. Ik verstijfde, en was sprakeloos. Ik dacht dat ik veilig en alleen in huis was. Omdat mijn moeder altijd op zaterdag moest werken, en ik dacht dat mijn zus ook was vertrokken, om te gaan winkelen met haar vriendin. In gedachten had ik een paar uur voor mezelf bedacht. Gevangen in mijn pure opwinding, mijn obsessie voor naaldhakken en lingerie, en een grote behoefte aan seksuele bevrijding, hoorde ik mijn zus Sharon niet eens de voordeur achter zich dicht doen, en de met vloerbedekking beklede trap op komen naar haar kamer.

Ik voelde mijn hart in mijn borst bonzen, en voelde mijn gezicht rood worden van schaamte. Ik begon te stamelen en te stotteren, terwijl ik de juiste woorden probeerde te vinden, biddend en smekend om het voor elkaar te krijgen dat ze dit niet aan mijn moeder zou vertellen. Daar stond ik in de slaapkamer van mijn zus, op haar vloer met veel nylonkousen en naaldhakken van haar om me heen, mijn lul aftrekkend met een van de nylonkousen van haar, die over, op, en rond mijn harde lul was getrokken. Naast mijn vernedering, droeg ik ook een paar van haar nylonkousen, en rook ik aan een van haar pumps met een naaldhak. “Hoe lang stond je al..,” stotterde ik. “Laat maar zitten! snauwde ze, voordat ik mijn vraag kon afmaken. Lang genoeg om mijn kleine perverse broertje te zien klaarkomen op en in mijn nylons!” Ze schreeuwde het uit, en haar gezicht werd rood. Mijn zus was liefdevol voor mij, maar ook vaak erg streng, en bijna wreed tegen mij, in haar veeleisende manieren. Ik wist dat ik het nodige van haar zou horen!

“Ik wist het! Ik wist dat je mijn nylons aantrok! Ik vond al eerder een paar haaltjes en vlekken op mijn nylons! Jij kleine kousen-pervert! Ik wist dat wanneer ik onverwacht naar huis kwam, ik je zou vangen! Oh mijn god, je draagt mijn nylons, en je ruikt ook nog aan mijn naaldhakken!” Ze huilde bijna. “Ik zie je altijd wel naar mijn benen en voeten kijken, om daarna naar de badkamer rennen om je af te trekken! Dan vind ik altijd een puinhoop van nylons in mijn laatjes, en mijn nieuwe nylons niet goed in de verpakking. Ik wist het, ik wist het gewoon!” herhaalde ze. Terwijl ze langzaam naar me toe liep, trok ik haar nylonkous uit, die over mijn stijve lul zat, en liet die op de grond vallen. Ik probeerde mijn stijve lul met beide handen te bedekken, en voelde de nylonkousen die ik droeg, naar beneden vallen en zich onder mijn knieën ophopen. Haar benen, gehuld in ultradoorschijnende nylons bewogen, en het zonlicht door het slaapkamerraam liet ze glinsteren, toen ze naar me toe kwam; haar slanke enkels wiebelden in de zwarte naaldhakken van zeker tien centimeter.

Toen ze dichterbij kwam, deed ik een stap achteruit, totdat ik tegen haar dressoir aan stond, en zij de uitgang van haar kamer blokkeerde. Ze stopte voor me, en stond met haar handen op haar heupen en haar benen iets gespreid naar me te kijken. Met die naaldhakken van tien centimeter, was ze langer dan ik, wat bijdroeg aan de macht, waarvan ze wist dat ze die over mij had in mijn onderdanige ik, smekend om genade. Ze was gekleed in haar gebruikelijke sletterige stijl, waar ze bekend om stond, en ik kreeg er altijd een stijve lul van, als ik haar zo zag. Haar rokje zat zo strak om haar heupen, dat ik de jarretelles door de stof heen kon zien drukken, en ik wist waar haar nylons ophielden. Haar rokje was zo kort, dat ik nog net de boord van haar glanzende zwarte nylons kon zien, ook al droeg ze erg lange nylonkousen.

Toen ik bijna zeventien werd, had ik al te maken met mijn passie en fetisj voor nylons, en alles dat er voor zorgde dat het nog geiler werd. Mijn oudere zus hielp me niet bewust bij mijn obsessie. Ze was negentien en zag eruit als vierentwintig, met lange, adembenemend mooie benen, zoals van een model. Ze had altijd ruzie met onze moeder over de manier waarop ze zich kleedde, maar het kon haar niets schelen. En ze hield van de aandacht die ze kreeg van alle mannen om haar heen. Haar beste vriendin, Suze, kleedde zich hetzelfde, en beiden hadden al een slechte reputatie omdat ze seksueel erg actief waren. Mijn zus en Suze hebben me steeds weer op zitten geilen, waardoor ik me iedere keer weer aftrok. Wanner ik me niet aftrok op de nylonbenen van mijn zus, rukte ik me af bij de gedachte aan die van Suze.

Ze staarde me van boven naar beneden aan, en ze was zo dichtbij, dat ik haar parfum en de haarlak kon ruiken, in het kapsel dat ze droeg. Met haar zware donkere eyeliner rond haar ogen, zag ik dat ze haar wenkbrauw optrok, en de strenge frons op haar gezicht veranderen in een meer dominante glimlach. “Alsjeblieft, smeekte ik, je gaat het toch niet aan mama vertellen? Ik zal alles voor je doen!” “Echt alles?” vroeg ze. “Ja alsjeblieft, alles wat je vraagt, zus!” beloofde ik. Mijn zus haalde haar handen van haar heupen, en wees met een vinger naar mij. “Je bent vanaf nu van mij! Je bent me veel verschuldigd! Vanaf nu doe je alles wat ik je opdraag. De helft van je geld is van mij, als vergoeding voor alle vervelende dingen die je met mijn nylonkousen hebt gedaan, en je zult vanaf nu al mijn nylons kopen. Begrijp je me?” “Ja, oh ja ik begrijp het! Alles wat je wilt, dat beloof ik,” zei ik jammerend. “Mooi, dan begrijpen we elkaar,” ze zei. Met een controlerende blik op haar gezicht, draaide ze zich om, liep naar een van de laatjes van haar dressoir, en rommelde even door haar lingerie, terwijl ze een zwart kort jarretellebroekje met een open onderkant tevoorschijn haalde. Er zaten zes jarretelles aan vast, en het broekje had een rits aan de zijkant. Ze liep naar me toe, hield het broekje op een van haar vingers, en zei: “Aantrekken!” Ik vroeg stamelend wat ze daarmee bedoelde. “Ik wil dat je dat broekje aantrekt, en de nylons die je nu draagt, er aan vast maakt. Je kunt je nu aftrekken waar ik bij ben, jij kleine nylon kereltje. Ik wil je zien klaarkomen, ik wil lachen om je mannelijke zwakte voor mijn nylons en mijn naaldhakken.” Ze keek naar de nylonkousen, die nu los om mijn enkels hingen. “Als je zo graag mijn nylonkousen wil dragen, moet je ze ook goed dragen. Trek dit jarretelle broekje aan, en doe niet alsof je die nooit eerder hebt gedragen. Ik heb er een paar keer korstige sperma vlekken op gevonden, nadat je het weer in mijn lingerielaatje had gelegd.

“Nou, is het waar of niet?” vroeg ze. Met mijn gezicht nog steeds rood, liet ik mijn hoofd zakken om niet in haar ogen te kijken. “Ja, ja dat heb ik gedaan,” bekende ik. “Goed, zei ze, terwijl ze het broekje op de grond liet vallen. “Doe wat je wordt gezegd Sissy-Boy! Ik denk dat ik hier echt van ga genieten,” glimlachte ze, terwijl ze me geil aankeek. Ze draaide zich om, ging op het bed zitten, en kruiste langzaam haar glanzende nylonbenen. Haar slaapkamer vulde zich met het ruisende geluid van haar zwarte nylons, die tegen elkaar aan knisperden. Haar rok was zo kort dat, terwijl ze haar benen over elkaar sloeg, de boord van haar nylons tevoorschijn kwamen, en lieten de metalen jarretelles zien, die haar nylons zo glad, en strak gespannen vasthielden. Ze probeerde niet eens om haar rok naar beneden te trekken, en liet toen een van haar naaldhakken op haar tenen bungelen. Ze stuiterde met haar voet op en neer, en de aanblik van haar gladde nylonkous en de donkere versterkte hiel van haar kousenvoet, zorgde alweer voor een stijve lul. “Schiet op, ik heb niet de hele dag de tijd,” zei ze. Ik draaide mijn rug naar haar toe om mijn erectie te verbergen, terwijl ik het broekje oppakte. “Nee, nee draai je om, en laat me alles zien! Laat me je kleine sissy stijve lul zien!” Ik draaide me langzaam weer naar haar toe, en voelde mijn hart in mijn borst bonzen, zowel van pure opwinding, als van schaamte. Ik haalde mijn handen voor de eerste keer voor haar van mijn lul af, en liet haar mijn stijve lul zien. Ik pakte het broekje op, en gleed er met mijn kousenvoeten in, maakte de rits open, en trok hem omhoog en over mijn nu keiharde lul. Toen het gladde maar stevige broekje mijn harde lul raakte, genoot ik even van de koele satijnen aanraking. Toen ik het broekje hoger trok, sprong mijn harde lul door de open onderkant naar buiten, en stond stevig rechtop, en hoog tegen het zwart satijnen voorpaneel van het broekje. Ik hield van het gevoel van het broekje om me heen, terwijl het mijn kont zo strak vormde en omhelsde. De ogen van mijn zus gingen wijder open, en ze staarde naar mijn opwinding.

Ik ritste de rits aan de zijkant dicht, ging met mijn handen naar beneden, en trok eerst de ene, dan de andere glanzende, zwarte, glanzende nylonkous over mijn been naar de jarretelles, en haakte ze vast zoals ik al zo vaak had gedaan. Mijn zus wees naar een paar van haar zwarte muiltjes, met een hak van tien centimeter, die ik op de grond had zien liggen. Ze zei snauwend; “Nu ook de hakken nog!” Ik hield me vast aan de bovenkant van het dressoir, terwijl ik mijn voeten in de lange dunne muiltjes liet glijden. Het gevoel van de gladde koele leren zolen van de hielen, tegen de zijdeachtige nylon zolen van mijn voeten, was iets waar ik zo van hield. Terwijl ik zo tegenover haar stond, en nu haar zwarte nylons en het strakke broekje met jarretelles droeg, voelde ik me bijna zwak in de knieën. Mijn enkels trilden van de dunne naaldhakken, terwijl ik probeerde mijn evenwicht te bewaren, op het dikke vloerkleed in de slaapkamer. Ik kon het begin van een beetje voorvocht al voelen, toen mijn lul omhoog drukte tegen het gladde satijnen gordelpaneel. Mijn ballen deden pijn, en ik had het gevoel alsof ik golven sperma in de lucht kon schieten, zonder mijn lul zelfs maar aan te raken. De aanblik van de nylon benen van mijn zus voor me, en het hele erotische gevoel om voor haar te staan, met haar nylons en hakken aan, maakte mijn lichaam gevoelloos. Nog steeds beschaamd om zo voor mijn zus te staan, en volledig bloot met mijn lul klaar om verder te gaan, begon ik me wat zelfverzekerder te voelen, en voelde mijn lul nog harder worden. “Goed heel goed, zei ze, met een nu veel lagere en verleidelijke stem. Kom nu naar me toe lopen,” zei ze, wijzend naar een plek recht voor haar. Ik liep met korte passen, om mijn evenwicht niet te verliezen door de torenhoge hakken naar haar toe.

Haar nylon benen waren zo mooi, dat ik er bijna niet tegen kon. Ze waren nog steeds gekruist met de boord nog steeds te zien, en de hoge glans van haar nylons, weerspiegelden het licht in de kamer. We droegen allebei dezelfde nylonkousen, de boorden van haar kousen kwamen overeen met de mijne, met de dunne groene streep aan de bovenkant van elke kous. Op een van haar kousen, zag ik duidelijk de opschrift van het merklabel, tegen de gitzwarte glanzende boord. “Hanes” stond er in fancy letters, het was uitgerekt en werd omhoog getrokken, uit de vorm van de jarretelle, net erboven. Ze staarde nu naar mijn lul, en fluisterde zacht, maar hard genoeg om te horen: “Godverdomme, wat heb je een verdomd grote lul voor je leeftijd!” Toen, met het knipperen van haar ogen, was ze terug in de realiteit, haalde haar ogen van mijn lul af, en keek naar me op. “Op je knieën,” zei ze. Binnen enkele seconden zat ik op het zachte kleed, op mijn knieën, met haar gekruiste benen voor me, en haar hoge hak centimeters verwijderd van mijn kloppende harde lul. “Goed, begin nu maar met je af te trekken,” zei ze. Ik pakte mijn lul, en begon hem langzaam te strelen, terwijl ik naar haar nylon benen en de donkere versterkingen op haar tenen keek. Ze staarde me lang en geil aan, en ik kon haar ogen zien, die zo wijd open stonden, en naar mijn stijve lul keken, dat ze er ontzag voor had. Ze begon zelf een beetje zwaar te ademen, en haar uitdrukkingsloze uitdrukking veranderde van een dwingende glimlach in een geile uitdrukking van seksuele behoefte. “Dus je vindt het leuk om aan mijn hakken te ruiken, nietwaar?” vroeg ze me. Uit schaamte voor mijn zwakte, voor de geur van de pumps van mijn zus, zei ik met een zachte stem “Ja, ja dat doe ik” “Je bent zo’n vervelende kleine viezerik! Je staat te popelen om ook aan mijn stinkende nylon voeten te ruiken, of niet?” zei ze.

Ze schopte haar pumps uit, en plaatste haar zool van een van haar kousenvoeten tegen mijn gezicht, de andere voet drukte stevig tegen mijn harde lul. Ik viel bijna terug van de schok, en de pure sensatie. “Je probeert steeds mijn nylons aan te raken, hè mietje? Doen alsof het gewoon een ongelukje was, dat je hand toevallig langs mijn nylons streek, maar ik wist wat je probeerde te doen; proberen het gevoel van mijn nylonkousen meenemen, zodat je naar de badkamer kon rennen om je af te trekken, of niet?” vroeg ze. Ik kon het gevoel van haar nylon voet op mijn lul niet geloven, en mijn neusgaten vulden zich met haar voetgeur waar ik zo van hield. Ik bekende met een kreunende zachte beschamende stem mijn zwakte voor haar nylons en naaldhakken. Ik kon ook nog steeds niet geloven dat haar zijdezachte nylon voet tegen mijn gezicht wreef, en vooral ook mijn lul aanraakte. Ik kreunde van geilheid, toen ze haar nylon voet weer tegen mijn keiharde lul bewoog. Ik bewoog mijn neus, recht boven de bal van haar voet, net onder haar tenen, en ademde diep in. Haar voet was nog warm van het dragen van haar hakken. De geur van nylon en leer, was sterker dan alleen haar schoenengeur, waar ik ook aan gewend was, om me af te trekken. Ik liet mezelf gewoon gaan, en begon haar mooie nylon tenen te likken en er op te zuigen. Het donkere, versterkte nylon van de tenen, voelde zo glad en glad aan op mijn tong. Ik liet mijn tong glijden en kuste van haar tenen naar beneden en langs haar gladde hoge bogen naar de donkere, versterkte nylon hiel. Ik greep de nylon kuit van haar andere been, dat tegen mijn lul drukte, en gleed met mijn handen op en neer over de kousen, terwijl ik haar been dichter naar me toe begon te trekken, en de gladde nylon zool van haar voet kneedde. Binnen enkele ogenblikken stond ik al op het punt om tegen haar nylon voet aan klaar te komen.

Mijn zus wist het, pakte mijn haar, trok mijn hoofd naar achteren, en haalde haar voet van mijn lul. Ze lachte me uit, en zei geil; “Nee! Nee nog niet!” Met mijn hart bonzend in mijn borst, smeekte ik haar om klaar te mogen komen. Ze spreidde haar benen wijd voor me uit, en trok haar rok omhoog tot aan haar middel. Ik kon duidelijk haar dunne glanzende zwarte nylon slipje zien, dat nu vast geplakt zat tegen haar kutje, dat glanzend en nat was. Ik had alleen nog maar foto’s van een kutje gezien, maar nog nooit een echt kutje, en mijn lichaam beefde bijna van nervositeit. “Nu mijn kleine nylon lover, is het tijd om te doen wat ik wil!” zei ze. “Ja zus, ja alles!” Ik huilde, en likte mijn lippen bij de aanblik voor mijn ogen. Ze pakte het haar op mijn hoofd, en trok mijn gezicht naar beneden, tot net tegen de bovenkant van haar nylon knieën. Haar nylonkousen waren zo glad, vanwege de jarretelles, die zo stevig aan de kousen vast zaten. Haar nylons voelden zelfs gladder aan, dan ik had gedroomd op dat gebied. Ik begon haar nylon dijen te zoenen, en volgde de begeleiding van haar handen op mijn haar omhoog. Ik ging naar de knopjes van haar jarretelles, zoende en likte de donkere glanzende jarretelles, en voelde mijn tong wrijven over het lipje van de jarretelles. Mijn tong gleed van de jarretellegordel naar de gladde, zachte, blote huid boven de nylons, net onder haar slipje. Voor de eerste keer kon ik haar kutje ruiken, op slechts enkele centimeters van mijn gezicht. Het was een sterkere geur dan ik gewend was, van het ruiken van haar slipje in haar mand. Ze trok me naar zich toe, en mijn tong vond de natte plek in haar nylon slipje. Ze kreunde zacht, en ik voelde haar lichaam gespannen. Ik begon haar kutje te likken, door het dunne nylon slipje, en binnen enkele ogenblikken was de voorkant van haar slipje nu helemaal vochtig, en bedekt met kutgeil. We waren nu allebei aan het kreunen, en ze liet een van haar handen los, ging naar beneden, en trok haar slipje opzij. Daar voor me was haar gladde kutje. Het vochtige nylon slipje hield haar grote schaamlippen niet langer vast, en ze hingen uit voor mij. Ik begon eraan te zuigen, te likken, en eraan te trekken met mijn mond. “Oh mijn god!”

Ze hapte naar adem! “Dat is het, jij kleine nylon sissy, zuig op mijn kutje! Doe wat je wordt gezegd, en zuig goed!” zie ze zwaar hijgend. Ze trok mijn hoofd steviger tegen haar kutje aan. Mijn tong ging naar plaatsen waar hij nog nooit eerder was geweest, maar op de een of andere manier wist ik wat ik moest doen. En de kreunende en jammerende geluiden en lichaamsbewegingen van mijn zus, hielpen mijn gretige tong om me te leiden. Ik voelde mijn tong diep in haar warme kutje glijden. Ik begon haar met mijn tong te neuken, en zorgde ervoor, dat ze beloond zou worden voor dit intense erotische moment. Met haar kutje dat over mijn hele gezicht bewoog, en haar gekreun van “Ja, ja, ja!” Mijn handen hielden haar nu vast, en gleden op en neer over haar gladde nylon benen. Ik was in de zevende hemel, om haar mooie kousenbenen vast te mogen houden en te voelen, terwijl ik haar kutje likte. Ze bewoog een van haar enkels naar binnen, zodat mijn harde lul tegen haar kousenvoet zou komen. Ik kreunde, en hapte naar adem, toen ik voelde hoe mijn gevoelige eikel haar nylons raakte. Ik wreef mijn lul langzaam op en neer tegen haar nylon been, terwijl ik haar kutje bleef likken. Ze leidde mijn tong naar haar klitje, en ik voelde haar hele lichaam trillen. Ik zoog en streek er gemakkelijk met mijn tong tegenaan. Ik had nog nooit zoiets nats en glads gevoeld, als het sap van haar kutje dat van mijn kin droop. “Daar, daar! Dat is het, lik het goed, JA! JA!” Ik voelde haar nylon dijen strak om mijn hoofd spannen, en voelde hoe haar lichaam begon te sidderen en te trillen. Ze trok harder aan mijn haar en schreeuwde van geilheid. Ik voelde haar kutje samentrekken in mijn mond, terwijl ze naar lucht hapte. Ze liet mijn haar los, en ik voelde haar lichaam van een gespannen toestand, naar een totale ontspannen stilte en zacht gekreun gaan. Ik trok mijn tong uit haar kutje, en mijn hoofd langzaam naar achteren, en keek hoe haar glanzende dunne zwarte nylon slipje terug glipte, en aan haar volledig doorweekte kutje bleef plakken.

Ik leunde weer naar voren, en mijn tong vond en likte het gladde nylon slipje. Ze duwde mijn schouders naar achteren, en zei, terwijl ze probeerde op adem te komen: “Goed, dat was verdomd goed! Oké, nu mag je afmaken wat je begon, mijn nylon vriendje,” fluisterde ze ademloos. Ze zette haar nylonkous op mijn nog steeds geribbelde lul, en ik hapte opnieuw naar adem bij het zachte, gladde gevoel van haar nylon voet. Toen ze met haar nylon voet over mijn lul begon te wrijven, zei ze: “Denk niet dat je, alleen maar omdat je me zo lekker hebt laten klaarkomen, dat je van de problemen af bent. Je bent nog steeds van mij, en bent me dat verschuldigd! Je bent, gewoon een nylon jochie, die dol is op het dragen van nylonkousen en hakken.” “Oh ja, zus alsjeblieft, alles wat je wilt!” smeekte ik. “Goed, dan doe je wat ik zeg toch?” zei ze spottend. “Ja alles!” beloofde ik. “Goed, hoe erg vind je het om tegen mijn nylons aan te komen?” vroeg ze plagend. “Dat vind ik zo geil,” zei ik. Ze begon langzaam haar voet steeds steviger tegen mijn harde lul te drukken. Ik kreunde van opwinding, zoals ik dat nog nooit eerder heb gevoeld. Mijn zus wist ik dat het nog niet zou eindigen. “Als je op mijn nylons klaarkomt, moet je ze ook schoonmaken, begrijp je dat?” vroeg ze. Een beetje in de war antwoordde ik: “ja natuurlijk wil ik ze graag voor je wassen.” “Nee, niet wassen, maar schoon likken,” lachte ze geil. Omdat ik nog nooit mijn eigen sperma had geproefd, aarzelde ik met een antwoord; ze wist dat dit de ultieme vernedering voor mij was. Op het punt staande om klaar te komen, zou ik alles hebben gedaan wat ze van me vroeg. “Ja, ja, ik zal alles doen wat je vraagt!” Ik ging akkoord. Na mijn antwoord verhoogde ze haar voetsnelheid op mijn nog steeds keiharde lul tussen haar gladde kousen voeten. De aanblik van haar nylon benen, vast gegespte jarretelles, en de aanblik van haar nylon hakken en tenen die om mijn lul gewikkeld waren, deed mijn hart bonzen.

Toen ik naar mijn lul keek, was hij vol en hard, en stak net onder mijn open broekje en jarretelles uit. De zwarte jarretelles spanden mijn nylons nog steeds. Ze zei dat ik een van haar pumps naast me op de vloer moest pakken, en eraan moest ruiken! Ik boog me voorover, pakte de oude versleten leren naaldhak op, hield de open zool van de schoen tegen mijn neus, en ademde diep in. “Ruik aan mijn stinkende schoen, mietje,” zei ze sarcastisch. Dat was het, de geur van haar stinkende schoen, en het gevoel van mijn lul in haar voetbankschroef waren teveel, en ik begon de controle te verliezen. Ik kreunde met een jammerend gedempt geluid in haar schoen, toen ik voelde dat mijn ballen mijn sperma begonnen vrij te geven. Mijn sperma was daar! Ik voelde dat het kwam, en toen over de lengte van mijn lul omhoog schoot. Ik was op dat punt van geen terugkeer, en in die fractie van een seconde, voordat de opeenhoping van sperma uit mijn lul spoot. Ik liet de schoen vallen, en greep de nylon enkels van mijn zus voor evenwicht, toen mijn nylon knieën op het pluche vloerkleed onder mijn knieën begonnen te glijden. Ik kreunde het uit met een “zus, ik kom klaar!” Mijn eerste golf sperma voelde alsof ik een slang met mijn duim over de opening ervan hield. Het spoot zo hard en hoog, dat de ogen van mijn zus wijd open stonden, en ze hijgde bij het zien er van. Mijn tweede golf was vol en krachtig. De enorme klodder parelwit sperma, spoot en landde over haar zwarte kousenbenen. Een derde en vierde golf maakte alleen maar meer een puinhoop op haar nylons, en het hete sperma zorgde ervoor, dat mijn lul soepeler tussen haar nylon zolen van haar voeten gleed. Ze hield mijn lul tussen haar voeten, en wilde niet eerder loslaten, totdat het laatste van mijn sperma uit het einde van mijn voet geneukte lul, en tussen haar voetzolen sijpelde. Helemaal uitgeput en buiten adem, bleef ze haar nylon voeten op en neer schuiven over mijn lul, die de laatste druppels van mijn sperma eruit perste. Ik kreunde van opwinding door de grootste hoeveelheid sperma dat ik ooit heb gehad.

Ze hield haar voet voor mijn gezicht, zodat ik mijn laatste plicht kon doen. Ik aarzelde even, en staarde naar haar kousen, die bedekt waren met mijn sperma. “Doe het!” Commandeerde ze met strenge stem, en ik hield haar enkel vast, om haar mooie been te ondersteunen. Ik gehoorzaamde haar bevel, en begon met mijn tong mijn sperma over haar voet te smeren. Ze reageerde scherp met “Niet smeren! Lik het af! Alles! Proef je eigen sperma sissy, je zult vanzelf wennen aan de zoute smaak ervan!” Ik likte haar voeten schoon, en tot slot de enorme spermavlekken hoger op haar nylon benen. De smaak was bitter en zout, maar niet zo slecht als ik dacht dat het zou zijn. Ik kreeg weer een stijve, en ze duwde mijn gezicht van haar benen. “Jij smerige kleine voetslaaf, krijg je er al weer een harde lul?” Ze was blij met mijn schoonmaakinspanningen, en lachte me uit. “Genoeg, voor nu heb je dingen te doen.” Ze stond op en trok haar jarretelles strak, en trok haar strakke rok naar beneden. Ze gleed in haar hoge hakken, met haar nylon voeten nog vochtig van het wassen van mijn tong. Ze zei dat ik me moest aankleden, met mijn spijkerbroek over het broekje en de kousen, en ze niet uit moest doen. Ik moest ze de rest van de dag dragen bij het shoppen. “Ik ga ervan genieten hoe je de verkoopster bij de kousenbalie om nylons vraagt, zowel voor mij als voor jezelf.” Ze vertelde me, dat ze haar kousen niet zou verwisselen, en dat ze hield van het gevoel van het drogen van overgebleven sperma vlekken. Voordat we het huis verlieten, zei ze dat ze snel moest bellen. Ze ging op de keukenstoel zitten, en wachtte op de telefoon aan de andere kant van de lijn. Ze sloeg haar benen weer over elkaar; Ik kon duidelijk haar jarretelle gespen zien.

Ik begon weer een stijve te krijgen bij het zien van haar nylons, en de manier waarop de kousen die ik nog droeg onder mijn spijkerbroek aanvoelden. “Hé Suze, ja ik ben het. Ik kom je nu ophalen om onze boodschappen af te maken!” Met een klein beetje geklets en gegiechel keek ze op en staarde me aan, en lachte, haar schoen nog steeds bungelend aan haar voet. Ze zei toen: “Ja, ik had gelijk over mijn broer en mijn nylons. Ja, ik heb hem gepakt, ik had gelijk, en ik heb het bewijs om het je te laten zien! We zijn allebei onderweg!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11191 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn oudere zus en haar nylons.”

Plaats een reactie