BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Volgend jaar mag ik langskomen.

Eind september is Janneke vertrokken. Wie is Janneke? Janneke was de vriendin van mijn vader. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 14 jaar was, nu al weer vier jaar geleden. Mijn moeder vertrok met haar nieuwe vriend naar Brazilië en ik heb geen contact meer met haar en ook geen adres. Twee jaar later kreeg mijn vader een vriendin, Janneke, die bij ons introk. Mijn vader was toen 38 en Janneke 23. Ik moet eerlijk zeggen Janneke is een mooie meid en bemoeide zich niet al te veel met mij. Helaas is mijn vader het vorig jaar overleden. Voor hij overleed moest ik hem beloven dat Janneke in ons huis zou mogen blijven wonen. Janneke en ik leefden ons eigen leven hoewel als ik eerlijk moet zijn ik haar bekeek zoals ik ook naar een leuk meisje keek. Vooral toen ik een keer per ongeluk de badkamer in stapte en zij net onder douche vandaan kwam en ik haar lichaam bekijken kon. Ze heeft prachtige borsten en een mooi glad kutje. Ik verwachtte dat ze boos zou worden maar ze zei dat er niks aan de hand was en ging gewoon door met afdrogen.

Vanaf dat moment begon ik te fantaseren ‘s avonds als ik in bed lag dat Janneke naast me lag en met haar hand door mijn nachthemd heen mijn borsten streelde. Mijn hand werd haar hand. Haar hand ging omlaag en schoof mijn nachthemd omhoog en speelde met mijn borsten en tepels. Haar hand ging omlaag en schoof in mijn broekje. Ze ging met haar vingers over mijn kutje. Ze opende mijn lipjes en stopte twee vingers in mijn kutje en begon me te neuken. Ze ging net zo lang door totdat ik schokkend klaar kwam. Toen kwam ik weer bij zinnen en realiseerde me dat niet Janneke maar ik zelf me bevredigd had. Zo ging het bijna elke nacht door.

Toen ik een paar maanden geleden op een vrijdag thuis kwam vroeg Janneke of ik de volgende avond bij een collega van haar wilde oppassen. Elsje zo heette die. Ze moest naar een bruiloftsfeest van haar ouders en had voor ‘s avonds geen oppas. Elsje woont aan de andere kant van onze stad, een half uur fietsen. Het kan nog wel laat worden zei ze en je kunt beter blijven slapen. ‘s Nachts als meisje alleen door de stad fietsen is niet verstandig. De volgende avond was ik om 18 uur daar en Elsje stond al klaar om weg te gaan. Haar zoontje van 5 jaar moest alleen nog zijn boterham opeten en dan nog even tv kijken en dan naar bed. Elsje zag er leuk uit, een strak truitje, een kort rokje en je kon zien dat ze flinke borsten had. Elsje ging weg en ik keek een half uur met Wimpie naar een kinderprogramma en stopte hem daarna in bed. Ik ging op de bank zitten om een boek te lezen. Van lezen kwam niet veel want ik mijn gedachten dwaalden steeds af naar Elsje en in gedachte kleedde ik haar uit om haar borsten en kut te bewonderen.

Om half elf ging ik naar boven naar de logeerkamer. Ik kleedde mij uit en kroop onder dekens. Omdat het te warm was schudde ik de dekens van mij af en lag nu alleen onder het laken. Ik dommelde in en werd wakker toen ik een hand over mijn been voelde gaan. Ik lag met mijn gezicht naar de muur toe en kon niet zien wie het was. Ik hield mij slapende en de hand ging steeds meer naar de binnenkant van mijn been omhoog. Het voelde heerlijk. Ik draaide me zogenaamd in slaap om en ging op mijn rug liggen. Door de wimpers zag ik dat het Elsje was. Ze zat op haar knieën naast het bed, gekleed in een nachthemd. Zachtjes opende ze mijn benen en ging hoger op weg naar mijn kutje. Met haar mond zoende heel licht mijn wang. Ik opende mijn ogen en mijn mond en Elsje zoende me op mijn mond. “Vind je het fijn dat ik je streel?”. Ik knikte en even later streelde haar hand mijn borsten door mijn nachthemd heen.

Onderwijl bleef ze mij zoenen. Met haar andere hand schoof ze mijn nachthemd omhoog en ik lichtte iets op zodat ze die uit kon doen. Ik lag nu met alleen nog een broekje aan op bed. “Kom” zei ze “we gaan naar mijn bed”. Ze trok me omhoog en hand in hand gingen we naar haar slaapkamer. Ik ging op mijn rug op bed liggen en Elsje ging op haar zij naast mij liggen nadat ze haar nachthemd had uitgetrokken. Ze boog over mij heen en ik voelde haar borst tegen mijn borst. Nu begon ze mijn borsten te likken en zoog aan mijn tepels. Haar hand ging al strelend omlaag en ze legde die op mijn kutje. Met een vinger ging ze over mijn gleufje heen. Het voelde heerlijk en veel spannender als dat ik zelf mijn kutje verwende. Haar hand ging omhoog en gleed in mijn broekje. Wat voelt dat fijn als een ander en in mijn geval een vrouw mijn kutje betast.

Even later stroopte ze mijn broekje en ging tussen mijn gespreide benen liggen. Ze zoende de binnenkant van mijn benen en ging tergend langzaam omhoog naar mijn kutje. Met haar duimen opende mijn lipjes en ik voelde haar tong op mijn genotsknopje. Ze begon mijn kutje te likken. Ik wilde dat ze urenlang doorging. Ze stak nu ook een vinger in mijn kutje en begon mijn te neuken. Gelukkig was ik geen maagd meer.

Mijn maagdelijkheid had ik verloren toen ik op een schoolfeestje iets te veel gedronken had en door twee klasgenoten mee naar boven genomen was, op zolder door hen werd uitgekleed en op een tafel gelegd. Mijn hele lichaam werd betast en vooral mijn borsten en kutje werden uitgebreid bekeken en gevoeld. Mijn kutje werd geopend en er gingen vingers naar binnen. Even later werd ik door de ene jongen in mijn kutje geneukt, zelf noemde hij het naaien, en door de andere jongen in mijn mond. Gelukkig had de jongen die me in mijn kutje naaide een condoom om zijn lul. Een paar dagen kreeg ik ik een usb-stick met allerlei foto’s die ze gemaakt hadden in mijn handen gedrukt. Foto’s waarop ik naakt op de tafel lag. Foto’s terwijl ik voorover boog met gespreide benen zodat je van achteren mijn kutje zag en ook een van mijn hangende borsten. Detail foto’s van mijn kutje en borsten met en zonder hun handen of mond. Het ergste waren de foto’s waarop ik geneukt werd. Je zag een lul in mijn kutje en een andere foto liet zien hoe ik een jongen pijpte. Mijn gezicht stond er duidelijk op. Het waren wel 40 foto’s. Op een foto stond de tekst “mondje dicht of we verspreiden de foto’s op school”. Ik dorst thuis niks te zeggen want dan had ik van mijn vader een pak slaag gekregen ook nog. Een paar weken vertelde een wildvreemde jongen mij dat hij mij op een Amerikaanse pornosite had gezien. Ik ben gaan kijken. De smeerlappen hadden de foto’s van mij er op gezet. Er stond bij dat ze al 15353 keer bekeken waren en sommige tot wel 8643 keer gedownload.
Sindsdien moet ik niets meer van jongens hebben. Ik moet er niet aan denken dat kerels zich afrukken terwijl zij naar die foto’s kijken.

Elsje ging maar door en even later stond ze op en kwam met een doos met speeltjes terug. Ze pakte een vibrator in de vorm van maiskolf en duwde die in mijn kutje. Ze zette het ding aan en schoof hem heen en weer in mijn kutje. Ik had het niet meer en begon te kronkelen en de schokken gingen door mijn hele lijf. Na een tijdje vond ze het genoeg en deed een voorbindlul om. Ze duwde de lul eerst in mijn mond en ik moest haar pijpen. Ik moest op mijn knieën en ze knielde achter me en duwde haar lul in mijn kutje en begon mij te neuken. Wel tien minuten ging ze door en daarna bracht ze met veel moeite haar lul in mijn kontgaatje. Dat deed eerst erg zeer maar later voelde dat toch ook fijn. Toen ze er eindelijk genoeg van had bracht ze me terug naar de logeerkamer. De volgende ochtend kreeg ik mijn geld en ze bedankte mij en vroeg nog eens gauw terug te komen. Vanaf die dag verzonnen we elke keer een smoes om bij haar te moeten oppassen. Janneke zei wel dat Elsje met mij bofte. Ze moest eens weten.

Op een zaterdagavond zei Janneke dat ze op bezoek ging bij haar moeder. Ik had geen zin om alleen thuis te blijven en besloot Elsje met een bezoek te verrassen. Ik fietste erheen en ging door de achtertuin naar binnen. De keukendeur was niet op slot dus Elsje was thuis. Beneden was niemand dus ik dacht ze zal boven bezig met haar zoontje. Ik hoorde kreunen. Ik ging zachtjes de trap en zag dat haar slaapkamerdeur op een kier stond. Wat ik binnen zag was niet te geloven. Janneke lag naakt op haar rug op bed met gespreide benen. Elsje lag tussen de benen van Janneke en was bezig de kut van Janneke te likken terwijl ze met haar vingers in de kut heen en weer ging. Ik bleef kijken hoe die meiden elkaar verwenden. Toch werd ik boos dat ze achter mijn rug met elkaar naar bed gingen.

Ik ging de kamer in. Janneke en Elsje schrokken zich een hoedje. Maar al gauw zeiden dat ik erbij moest komen en dat ze mij heerlijk zouden verwennen. Eerst aarzelde ik maar gaf toe en ze legden me tussen hen in op bed. Ze kleedden mij uit en ik werd door vier handen en twee monden te pakken genomen. Janneke nam bezit van mijn kutje en likte die en drong met haar vingers mijn kutje in. Elsje speelde met mijn borsten en tepels. Op het eind trokken allebei een voorbindlul aan en werd ik gesandwitched. Janneke in mijn kutje en Elsje in mijn kontgaatje. Toen we alle drie er genoeg van hadden vertelde Janneke dat alles een doorgestoken kaart was geweest. Zij had mij met opzet naar Elsje gestuurd en haar gevraagd mij in te wijden. Ze had mijn zorgvuldig verborgen dagboek gevonden en gelezen dat ik over haar fantaseerde. Zelf durfde ze niet met mij iets te beginnen. Maar ze was nu blij dat we voortaan open kaart kunnen spelen. Vanaf die dag sliep ik bij haar in bed en als Elsje haar zoontje bij haar oma kon stallen dan was het dolle pret met zijn drietjes.

Hier kwam helaas een eind aan omdat Janneke en Elsje eind september zijn vertrokken, om samen met een B&B te beginnen in Spanje.

Volgend jaar mag ik langskomen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10341 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Volgend jaar mag ik langskomen.”

Plaats een reactie