BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn tante en ik 2

Met een intense nylon voetfetisj, kon ik niet wachten om haar voeten te zien, en de gladde donkere versterkte hiel en tenen van de nylons die ze droeg. Ik staarde naar haar prachtige zwarte, zachte leren pumps, en die hoge ultradunne hakken. De neus van de pumps was lang en erg puntig, met een laag voorvoetje, dat haar teenafdrukken op het zachte leer liet zien. Er was die kleine rimpel van nylon, en het mooie “teendecolleté” waar ik zo van houd. De zijkanten van de pumps waren ook laag uitgesneden, en ik kon duidelijk de piek van de donkere versterkte hiel zien, die uit de zijkant gluurde. Ik wilde ze gewoon uittrekken, tegen mijn neus houden, en eraan ruiken zoals ik deed met de pumps van mijn moeder, toen ik alleen thuis was. “Nou, je moet eerst mijn hakken uitdoen, schat,” zei ze zacht, terwijl ze haar enkels losmaakte, en beide pumps lichtjes op mijn schoot wiebelde. Ik pakte ze nerveus aan, toen gleden haar voeten uit haar beide pumps. Ik hield van dat lichte, maar kenmerkende sissende geluid van de pumps, die van een nylon voet glijden. Ik dacht dat ik ter plekke zou klaarkomen bij het zien, en bij de geur van haar warme nylon tenen, terwijl ze ermee wiebelde toen ze uit haar pumps kwamen. Ik kon niet geloven, dat op mijn schoot haar beide voeten lagen, gehuld in die hoog glanzende, zwart getinte nylons. Die grote, donkere, versterkte hiel en tenen, op slechts enkele centimeters van mijn stijve lul. Mijn handen trilden toen ik haar voet aanraakte, en ik begon over haar hoge boog en de bal van haar voet te wrijven. Ze glimlachte, en sloot haar ogen, terwijl ze zei; “Oh, dat voelt zo fijn.” Terwijl ik over haar voet wreef, zorgde ik ervoor dat ik geen centimeter miste. Ze fluisterde; “Oh, arme schat, mijn voeten moeten stinken van de hele dag op die hakken zitten.” “Oh nee, smeekte ik, dat vind ik helemaal niet erg tante, echt niet!”

“Wat zeg je nu? terwijl ze me halverwege de zin onderbrak. “Houd je van de geur van mijn voeten in deze versleten nylons?” vroeg ze verbaasd. Met bijna beschamende stem, gaf ik mijn nylon voetfetisj volledig toe; “Ja, tante, zo veel!” Ze glimlachte en zei; “Waarom wist ik dat al?” Ze tilde een van haar voeten op naar mijn gezicht, en ik hield hem stevig tegen mijn neus. Ik liet mezelf gewoon gaan, en begon haar nylon tenen te kussen en te likken. De gladde glanzende donkere versterking over de tenen, voelde als zijde in mijn mond. Haar voetengeur was zo sterk, maar ik kreunde zacht, en zei; “Oh tante!” Ze lachte om de toestand waarin ik verkeerde, en zei: “Mooi, dat is de geur van mijn stinkende nylonkousen. Laat de kracht van mijn nylons de controle over je nemen. Adem diep in….goed zo jongen, dat is het!” Ze draaide zich om, en plaatste de onderkant van een van haar voeten tegen mijn neus. Ik stopte mijn neus direct onder het donkere, versterkte nylon gedeelte van haar tenen, net boven de bal van haar voet, en ademde diep in. Ik voelde mijn lul nog een centimeter groeien. De hoge glans van haar kousen fonkelde, en bewoog over het gladde, gladde nylon oppervlak, terwijl ik haar voeten zoende. De heldere en donkere beelden, die over het scherm van de tv kwamen, droegen bij aan de reflecties op haar nylons in de slecht verlichte kamer. Haar rok was hoog genoeg, zodat ik de boord van haar nylons kon zien, toen ze een van haar benen iets hoger ophief dan het andere. Ik zoende beide voeten met evenveel aandacht, en ze begon haar voet tegen mijn stijve lul te duwen, die nog steeds tot het uiterste onder mijn broek spande. Ik liet mijn handen op en neer gaan langs haar nylon benen, van haar voeten naar de boord van de nylons, en voelde de gespen van de jarretellegordel, die haar nylons zo soepel en bespottelijk vasthielden. Tussen kleine kusjes door, mijn tong tegen haar nylon voet latend, en aan haar nylon tenen zuigen, kreunde ik tegen haar dat ik nylons nog nooit zo glad had gevoeld als die van haar.

Ze glimlachte en zei: “echte nylons ven Gerbe, ze zijn mijn favoriet. Wacht maar tot morgen; Ik zal je een paar van mij geven,” zei ze. Ik kon mijn oren niet geloven. “In je nylonkousen tante?” Ik hapte naar adem, vol ongeloof van wat ik zojuist had gehoord. Ze lachte en herhaalde: “Ja, je hebt me goed gehoord, schat, als ik je maar in een paar van mijn nylons heb!” Ze drukte haar voet stevig tegen mijn pijnlijke lul, en fluisterde tegen me dat ik mijn broek moest losmaken, en mijn lul eruit moest laten. Ze hoefde het me geen twee keer te vragen, en binnen enkele seconden was mijn lul er eindelijk uit, en stond keihard overeind, op een paar centimeter van haar voet. Ik hapte naar adem, kreunde en boog mijn rug tegen de bank, terwijl de gladde zool van haar warme voet mijn harde, ultragevoelige lul vond. Ik voelde mijn lichaam trillen, terwijl ze langzaam over haar nylon voet wreef, en met haar hoge boog naar de tenen over mijn eikel. Op en neer werkten haar voeten magisch. Mijn lichaam beefde van opwinding, en ik voelde dat ik het niet lang meer kon tegen houden. Ik moet een wanhopige uitdrukking van frustratie op mijn gezicht hebben gehad. Ze trok haar rok omhoog, en trok het slipje naar beneden, dat ze over haar jarretellegordel had gedragen. Ik pakte het slipje, en trok dat over haar enkels en voeten. Ze spreidde langzaam haar nylonbenen uit elkaar, liet haar glad geschoren kutje zien, maar hield haar nylon voeten nog steeds om mijn stijve lul geklemd, als een bankschroef. Ik kon duidelijk haar natte kutje zien, toen ze me glimlachend aankeek, en haar kutje heel langzaam voor me streelde. Ik zag haar uitdrukking zachter worden, en haar ogen dicht gaan, terwijl haar vingers diep in haar kutje verdwenen. Ze streelde met haar voet zachtjes rond mijn lul, om ervoor te zorgen dat ik het nog wat langer volhield, en fluisterde me tussen haar diepe ademhaling en gekreun door: “Nog niet schat, wacht nog even!”

Ik keek met grote ogen toe, terwijl ze haar vingers dieper in haar kutje drukte, en ik kon de soppende geluiden horen, terwijl ze haar klit sneller bewerkte. Ze begon dieper te kreunen, en riep: “Ik ga klaarkomen!” Ze zei tegen me: “Nu! Nu kun je klaarkomen tegen mijn nylonkousen!” Ze begon haar zijdezachte voeten met volle druk over mijn lul te wrijven, bijna net zo snel als haar vingers haar kletsnatte kutje bewerkten. Ik voelde mijn ballen pijn doen, en mijn sperma begon over te koken. Mijn jonge lul was in die staat alle controle kwijt, en terugkeer was niet mogelijk. Ik voelde hoe mijn sperma uit mijn ballen omhoog stroomde, en uit mijn eikel spoot, terwijl ik kreunde: “Oh tante!” Ik spoot mijn sperma met lange, harde, volle stoten over haar nylons. Omdat ze nog steeds in haar eigen orgasme zat, en haar ogen op haar nylon voeten gericht waren, werkte ze met haar voeten op mijn spuitende lul. Ze zag hoe mijn sperma tegen haar nylons spetterde, en lachte opgewonden om de rotzooi die ik had gemaakt. Mijn lul was nu bedekt met sperma, terwijl ze langzaam mijn lul bleef strelen met haar voeten, die het laatste beetje sperma eruit knepen. Ze bewerkte met haar voeten mijn sperma dat aan de zijkanten van de bevlekte, natte boord van haar nylon zat, en smeerde het tegen de grote schacht van mijn lul, terwijl ik bleef kreunen van opwinding, bij het voelen en zien van dit alles. Met haar donkere, natte, versterkte nylon tenen, duwde ze nu met grote vaardigheid zoveel mogelijk sperma naar mijn eikel. Ze knielde voor me neer, en spreidde mijn benen. Ze keek geil naar me op, en zei: “Ik kan dit lekkers niet verloren laten gaan!” Ze begon mijn lul te likken en te zuigen.

Mijn met sperma vol zittende lul, stuiterde nog steeds omhoog, terwijl ik vol ongeloof toekeek hoe hij in haar warme mond verdween. Ze bleef met haar geile ogen naar de mijne kijken, terwijl ze mijn ballen pakte, erin kneep en zei; “Ik wil alles hebben!” Geil lachend, terwijl ze haar mond open liet, zodat ik mijn sperma tegen haar tong en lippen kon zien zitten, en het vervolgens doorslikte. Terwijl ze elk beetje sperma oplikte, bleef ze kreunen en zeggen, hoe zoet mijn jonge sperma smaakte. Ik had nog nooit een pijpbeurt gehad, en haar warme, gladde lippen en tong, voelden heerlijk na mijn nylon voet neukbeurt. Nu mijn lul nog steeds hard was, glinsterde hij nu nat van haar schoonmaakbeurt, met haar verse spuug en speeksel erop. Ze ging weer op de bank zitten, zonder haar ogen van mij af te wenden, terwijl ze haar beide knieën over mijn schoot spreidde. Ik hield haar nylonbenen vast, en trok haar dichter naar me toe. Haar kutje was een paar centimeter van mijn lul. Ze knoopte haar blouse los, en haar enorme borsten werden bij elkaar gehouden in haar dunne zwarte Bh. Ik wist niet wat ik in godsnaam aan het doen was, maar ik probeerde mijn lul omhoog te duwen om bij haar kutje te komen. Ik wilde het eerste kutje van mijn leven voelen. Ze leunde naar voren, en duwde haar grote borsten tegen mijn gezicht. Ik kreunde, en zoende haar glanzende zwarte Bh, die haar harde tepels in de grote cups hield. Ik was gefrustreerd, dat haar Bh haar tepels verborg, en mij niet toestond om ze met mijn mond te bereiken. Ik hapte naar adem, kreunde, en ik voelde haar nog natte schaamlippen tegen de eikel van mijn lul strijken. Ik liet mijn handen van haar nylons glijden, en greep haar stevig vast. Ik wilde mijn lul diep in haar natte kutje duwen, en haar neuken, terwijl ze bovenop me zat, met haar dijen wijd open over mijn heupen. Ze tongde me lang en hard, en ik voelde haar tong in mijn mond komen. Ik proefde haar nu uitgesmeerde rode lippenstift, en ik begon weer te kreunen. Terwijl ze me tongde, voelde ik dat ze sneller begon te ademen. Ik begon haar kont wat steviger tegen mijn lichaam aan te duwen.

Ze maakte me los van onze tongzoen, en gaf me kleine zoentjes over mijn gezicht tot aan mijn oor. Ze ademde zwaar, en fluisterde in mijn oor. “Godverdomme, verdomde jonge kerel! Niet nu liefje! Morgen zullen we helemaal alleen zijn, en ik ga je dingen leren waar je nooit van gedroomd hebt. En ik heb een kleine verrassing voor je schat. Ik kan niet wachten om je in een paar van mijn nylons te zien! We dragen morgen allebei nylons! Denk je dat je dat zou willen? Me neuken, en allebei in nylons?” Ik hoorde hoe mijn moeder zich klaarmaakte om naar haar werk te gaan, en ik lag te woelen en te draaien in bed, met de enorme erectie, die ik de hele nacht hard had gehouden. Ik wilde me meer dan eens aftrekken, bij de gedachte aan de gebeurtenissen van de afgelopen avond, met mijn tante en haar nylonkousen. Ik kon ze horen praten en lachen, dus ik wist dat mijn tante al onderweg was. Mijn moeder kwam mijn slaapkamer binnen, om te kijken hoe het met me ging, en zei dat ik mijn tante gezelschap moest houden tot ze thuiskwam van haar werk, en dat we dan uit eten zouden gaan. Ik hoorde de auto starten en de garagedeur sluiten, en ik voelde mijn hart in mijn borst bonzen, bij de gedachte alleen in huis te zijn met mijn mooie tante. Ik vroeg me af of ze al zo vroeg nylons droeg. Terwijl ik op mijn rug lag, kon ik duidelijk een tent zien, vanuit mijn enorme erectie onder de dekens. Het werd stil in huis, en ik kon mijn hart in mijn borst horen bonzen. De deur van mijn kamer was dicht, maar ik hoorde een kleine klop op de deur. En voordat ik kon zeggen kom binnen, kwam mijn tante langzaam binnen, en ging in de deuropening staan. Ze stond met haar rug tegen de muur, met haar beide handen achter zich, en ze hield iets in haar hand. Ze droeg een lange, zuiver witte glanzende ochtendjas, die tot aan haar enkels kwam.

Het was losjes om haar middel vastgebonden, en was open aan de bovenkant. Ik genoot van het decolleté van haar mooie volle borsten, en was open bij haar benen. Ik haalde diep adem bij het zien van haar, en haar mooie lange benen in doorschijnende zwarte nylons. Ze droeg een paar witte muiltjes met een hak van vijftien centimeter. Ik houd van de geur van gesloten pumps, maar mijn nylon voetfetisj is zo sterk, dat ik het uiterlijk van de muiltjes met open teen en hiel nog veel mooier vind. Het contrast van de zwarte nylons met haar puur witte naaldhakken was prachtig. Ik kon duidelijk de donkere versterkte hiel en tenen van haar nylons, duidelijk tegen haar witte muiltjes zien. Door de spleet in het midden van haar ochtendjas kon ik duidelijk tot aan de boord van haar nylons, en het begin van een van haar jarretelles, zien die de kous strak gespannen hield. Ik voelde mijn erectie verstijven bij het zien van haar heerlijke lijf, en de ogen van mijn tante gingen naar mijn erectie onder de dekens. Met een glimlach en een “Goedemorgen!” vroeg ze of ik lekker geslapen had. Ik vertelde dat ik niet zo goed geslapen had, en ze lachte, terwijl ze zei: “Ik heb je gezegd dat je alle rust nodig hebt die je kunt krijgen jongeman!” Ze liep naar het voeteneinde van mijn bed, en gooide een pakje op het bed met een zwarte jarretellegordel, die ze achter haar rug had vastgehouden. Ik wist hoe een pakje nylons eruit zag, en wist ook dat deze nylons gloednieuw waren. Ze kwam naar mijn kant van het bed, en ging zitten. Ze sloeg haar nylonbenen over elkaar, en de kamer vulde zich met het geruis en geknetter van haar nylons, die tegen elkaar aan wreven. Haar witte ochtendjas was opengevallen over haar mooie zwarte nylonbenen, en haar knie was binnen handbereik. Ze legde mijn hand op haar dij, boog zich naar me toe, en tongde me lang en hard. Ik voelde mijn lul nog verder groeien, bij het voelen van haar nylons, terwijl mijn hand over haar gladde glanzende nylons gleed. Ze opende haar mond, en ik kreunde, toen ik haar tong weer naar binnen liet. Haar handen gingen naar mijn dekbed en trok het hard langs mijn dijen naar beneden, tot onder mijn knieën, waardoor mijn nu enorme stijve lul onder mijn witte slip zichtbaar werd. Mijn lul was zo hard, dat je die tegen de witte katoenen stof kon zien, en de bovenste helft van mijn eikel was zichtbaar, en stak boven de strakke elastische tailleband uit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 13068 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn tante en ik 2”

Plaats een reactie