BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn tante, EN mijn moeder! Slot.

Ze maakte om en om een jarretelle los, om die daarna weer te spannen, zodat haar nylons zonder krinkels waren. Terwijl ze dat deed, keek ze me geil aan. Toen ze daarmee klaar was trok ze haar naaldhakken weer aan, en kwam ze naar me toe. “Ik wil dat je me nu neukt.” Meer zei ze niet. Ze ging naast me op het grote bed liggen, spreidde haar benen, en trok me naar zich toe. Ik kwam tussen haar benen liggen, en stootte mijn lul in een keer in haar kletsnatte kutje. Bij elke stoot, kreunde ze. Ze klemde haar nylonbenen om me heen, zodat ze me dichter naar zich toe kon trekken. Omdat ik al een keer was klaargekomen, kon ik langer doorgaan, voordat ik weer klaar zou komen. maar op dat moment drukte mijn moeder de vibrator tot aan de rand in mijn aars. En dat was de druppel die de emmer liet overlopen! Mijn eikel werd dikker, en ik voelde mijn sperma opkomen. Ik kwam klaar in haar kutje! Niet zomaar, maar op een vet geile manier, en dat kwam door de vibrator in mijn aars. Ik bleef stoten, en mijn moeder verhoogde het tempo waarin ze de vibrator in mijn aars drukte. Uitgeput viel ik op mijn tante, die me intens omhelsde, terwijl ze hijgend zei; “schatje, dit was vet! Als ik had geweten dat je met de hulp van een vibrator zo geneukt zou kunnen worden, dan had ik dit al veel eerder bij je oom uitgeprobeerd.” Mijn moeder keek opgewonden naar ons, en vroeg toen; “vond je het lekker? Omdat je toch al heel veel weet, kan ik je zeggen, dat jouw vader dit ook geweldig vindt. Hij gaat zelfs een stukje verder, want hij heeft heel graag een van mijn grotere speeltjes in zijn aars. Normaal gesproken zou ik je dit niet verteld hebben, maar hij neukt me ook graag in mijn aars, omdat die strakker is dan mijn kutje, en hij dan het gevoel heeft dat hij me voor de eerste keer neukt. Natuurlijk zit er ook een andere kant bij, want andersom neuk ik hem ook wel eens met een van mijn dildo’s. dat zorgt er voor dat we na al die jaren nog steeds maximaal van elkaar genieten.”

Mijn mond viel open, toen ze dat vertelde, en mijn tante maakte het nog een graadje erger, door te zeggen dat zij dat ook met mijn oom deed. Mijn moeder streelde me over mijn haar, keek naar haar zus, en vroeg haar; “maak jij zijn lul schoon, of zal ik dat doen?” Zonder aarzeling kwam mijn tante overeind, boog zich voorover, en nam mijn nog half stijve lul in haar mond. Zachtjes zoog ze op mijn lul, haar tong speelde met mijn eikel. Toen gebeurde wat ik nooit had verwacht. Langzaam, maar zeker werd mijn lul weer hard. Ik wist uit ervaring dat ik een paar keer kon klaarkomen als ik me onder de douche aftrok, maar dat dit gebeurde, had ik nooit verwacht. Mijn moeder trok haar zus van me af, en begon haar intens te tongen. Ik hoorde het schuren van de nylons van beide zussen, het was een opwindend geluid om te horen. Mijn tante liet zich achterover op het bed vallen, en trok mijn moeder op zich. Ze streelden elkaar onder het tongen. Toen vroeg mijn moeder opeens; “zou je me in mijn aars willen neuken? Ik vind het heerlijk om in mijn aars geneukt te worden. En al helemaal terwijl ik met mijn zus lig te vrijen. Wil je dat voor me doen?” Ik knikte, compleet verbouwereerd door haar vraag. “Om het wat makkelijker voor je te maken, zal ik een beetje olie op je lul smeren. Dan is het voor ons allebei prettiger.” Ze pakte de olie, en smeerde die over mijn lul. Daarna draaide ze weer naar haar zus, en begon het vrijen opnieuw. Ik keek naar haar bewegende billen, en zag dat ze haar aars ook glad geschoren had, waardoor haar sterretje goed te zien was. Aarzelend rukte ik mijn eikel tegen haar sterretje aan, toen gleed mijn lul heel makkelijk in haar aars. Ik maakte neuk bewegingen, en elke keer dat ik mijn lul in haar aars stootte, drukte zij haar billen tegen me aan. Het voelde hemels aan! Haar aars was echt strak, maar mijn lul ging zonder enige moeite heen en weer.

Ze liet haar zus los, en ging op haar buik liggen, zonder mijn lul los te laten. Als vanzelf gingen beide zussen met hun hand naar hun klit, en begonnen ze daarmee te spelen. Mijn tante bleef me geil aankijken, en kwam even later zwaar hijgend klaar op haar vingers. Ook mijn moeder voelde dat ze op het punt stond om klaar te komen. hijgend zei ze; “neuk me! Neuk me! Ik wil dat je gelijk met mijn klaarkomt!” ze begon te kreunen, en ik had de grootste moeite om haar bij te benen. Toen gilde ze; “ik kom klaar!” op datzelfde moment kwam ik ook klaar in haar aars. Ik spoot de laatste druppels sperma in haar aars. Het was geweldig! Al na een paar tellen werd mijn lul slapper. Ik was op, en ik hoopte dat beide zussen dat ook waren. Ik ging naast mijn moeder op het bed liggen. Ze legde een nylonbeen over mijn benen, keek me intens aan, en zei zacht; “dank je wel lieverd. Je hebt mij heel gelukkig gemaakt, en dat geldt ook voor je tante. We hebben genoten van deze avond, en ik, nee wij hopen dat we dit nog heel vaak mogen meemaken.” Ik keek beide zussen aan, en zei toen;” zal ik de dames dan nog een keertje verwennen? Als we nu gaan douchen, dan was ik jullie rug wel als beloning voor vanavond. Daarna trekken we iets makkelijks aan, en zal ik voor de drankjes zorgen. Is dat een goed idee?” Ze lachten voluit, en samen liepen we naar de badkamer om te douchen. Daar werd ik door de zussen van mijn jarretellegordel en mijn nylons ontdaan, en stapte we onder de douche. Zoals beloofd waste ik hun rug, waarbij de spons regelmatig tussen hun benen verdween, en hun kutjes ook gewassen werden. We droogden elkaar af, en liepen naar de slaapkamer van mijn moeder. Die stelde voor dat ik een huisjasje aantrok met een mooie panty er onder.

Samen met mijn naaldhakken een mooie combinatie. Ze trokken hetzelfde aan, en na een geurtje en lipstick opgedaan te hebben, liepen we naar beneden. Omdat het buiten nog lekker warm was, besloten we op het terras achter het huis te gaan zitten. Ik zat nog niet, toen mijn tante lachend zei; “ik dacht dat je beloofd had dat je ons een drankje zou inschenken.” Ik reageerde lachend, en liep op mijn naaldhakken naar de keuken om voor ons een groot glas witte wijn in te schenken. Toen ik weer buiten kwam, zei mijn tante; “nou lieverd, als ik niet beter wist, dan zou ik zeggen dat je al jaren op die hakken loopt. Het gaat je heel goed af.” Ik dankte haar voor het compliment, en ging bij hun op de loungebank zitten, waarbij ze het niet konden laten om over mijn benen te blijven strelen. Rond een uur of twaalf stelde mijn moeder voor om naar bed te gaan. Toen we haar slaapkamer in kwamen, liep ze meteen door naar een van haar kasten, en haalde daar een kort nachthemdje uit, dat ze me gaf om aan te trekken. De zussen trokken ook een nachthemdje aan, waarna we in het grote bed, dicht tegen elkaar aan in slaap vielen. De volgende morgen werd ik wakker doordat er iemand met mijn lul zat te spelen. Het bleek mijn tante te zijn, die zei dat ze het heel fijn vond om met mijn stijve lul te spelen. Ik ging nog hals wakker op mijn rug liggen, zodat ze de ruimte kreeg om mijn lul in haar mond te nemen. Ze pijpte me heel zachtjes, want ze wilde gewoon genieten. Mijn moeder was ook wakker geworden, en keek met een lach op haar gezicht naar haar zus. “Ik wist het. Je kon het zeker niet laten om hem te verwennen. Nou ja, de dag is nog lang, wie weet wat er allemaal nog gebeurt.”

Ze stond op, en liep naar de badkamer om zich op te frissen. Toen ze naar beneden ging, zie ze dat ze voor het ontbijt ging zorgen. Tien minuten later riep ze dat alles op tafel stond. Nadat wij ons ook hadden opgefrist kwamen we de keuken binnen. Het rook heerlijk, want ze had roerei gemaakt, en de broodjes kwamen warm uit de oven. Met een lekker bakje koffie erbij genoten we van het ontbijt. Toen zei mijn moeder; “je vader en je oom komen rond de klok van vijf uur hier. Ik weet niet of je nog iets zou willen, maar als je dat wel wilt, moet je het nu zeggen. Oke?” Ik zei dat ik nog graag een paar uurtjes buiten zou willen zitten, net zoals gisterenavond. “Wil je je dan ook nog een beetje optutten? Ik bedoel, als je het goed wilt doen, moet je je jurkje wel aantrekken. Ik heb nog een hele mooie lipstick waarmee je je lippen mooi kunt maken. Ik help je daar heel graag bij,” zei mijn tante. Ik besloot om dat te doen, want ik kon later nog wel iets anders aantrekken. De zussen gaven aan dat ze ook iets leuks aan zouden trekken. Toen we op haar slaapkamer kwamen, liep mijn moeder naar haar kasten, en pakte daar een ruim vallend jurkje uit met een panterprint. Ze gaf het aan mij, en zei; “ik denk dat dit je wel past. Wil je er een panty of nylons onder aan trekken?” Ik besloot om er een panty onder aan te trekken, en kreeg van haar een huidkleurige panty met een naadje. Mijn tante vond dat ik er uitzag als een plaatje, en ze hielp me met de lipstick en een geurtje. Ik pakte de rode lak pumps en wilde die aantrekken, tot mijn tante zei dat de zwarte pumps er beter bij zouden staan. Toen ik klaar was, en naar beneden ging, vroeg mijn moeder of ik voor de koffie wilde zorgen. Na een kleine tien minuten kwamen ze naar buiten lopen, en ze zagen er weer uit om op te vreten! Mijn tante had hotpants en een panty aangetrokken, met een minuscuul kort truitje, waar haar stevige borsten frank en vrij bewogen.

Mijn moeder had een “gouden” jurkje aangetrokken dat zo kort was, dat haar kutje bij elke beweging tevoorschijn kwam. Daarbij een hele lichte panty, en een paar gouden open pumps. Allebei waren ze mooi opgemaakt. Ik stond op om de koffie in te schenken. Met alles op een dienblad kwam ik weer buiten. Lekker kletsend zaten we zo een tijdje bij elkaar, tot mijn moeder opeens vroeg hoe ik het had gevonden, zo met zijn drietjes. Ik reageerde daarop, door te vragen hoe zij het hadden gevonden. De eerste die reageerde was mijn moeder. Ze zei; “laat ik voorop stellen dat wat wij de vorige keer, en dit weekend met zijn drietjes hebben beleefd, eigenlijk niet zo hoort. Ik vertel je heel eerlijk dat ik natuurlijk vaak gedacht heb over hoe het zou zijn om op deze manier met jou om te gaan, maar dat het aan je tante te danken is, dat het uiteindelijk toch gebeurd is. ik heb best wel geaarzeld om iets met jou te beginnen, maar ze heeft me er van overtuigd dat ik er spijt van zou krijgen als ik het niet probeerde. En ze heeft gelijk gehad. Je bent een hele fijne jongen, je bent helemaal mijn zoon, maar je hebt daarnaast iets vrouwelijks. En dat was voor mij reden om uit proberen tot hoever ik kon gaan met jou. Ik weet nu dat jij jezelf ook hebt ontdekt, en dat je accepteert dat je die vrouwelijke gevoelens hebt. Ik weet ook dat je, wanneer je het juiste meisje of vrouw vindt, nog meer van haar kunt genieten, juist omdat je nu weet hoe je in elkaar zit. Weet wel, dat je niet alleen altijd bij ons terecht kunt met vragen, maar ook wanneer je weer van ons, en met ons wilt genieten zoals we nu hebben gedaan. Ik vind je een heerlijk jong.”

Ik kwam overeind, liep naar haar toe en gaf haar een zoen op haar wang. Ze zei lachend; “laten we afspreken dat wanneer je mij of je tante een zoen geeft, dat dat dan ook een echte zoen is. oké?” prompt gaf ik haar een heerlijke tongzoen. Toen zei mijn tante; “jochie, je hebt je moeder verbaasd door de manier waarop je je hebt laten zien en gaan, maar mij niet. Ik wist al langer dat je vrouwelijke eigenschappen had, je bent bijvoorbeeld heel behulpzaam en lief voor je moeder. Je interesseert je voor haar, en voor haar kleding. Je geniet van haar als ze er leuk, lekker of uitdagend gekleed uit ziet, en ga zo maar door. Ik ben zelf heel blij dat je me hebt toegelaten, dat ik ook van je mocht genieten. Ik vind het geweldig als je naar mijn tips luistert, en er ook nog iets mee doet. Ik vind je een kanjer, en ik hoop net als je moeder dat ook ik nog vaak van je mag genieten, zoals ook dit weekend het geval was. Je hebt een heerlijk lijf, waar ik van geniet, je bent een echte man in wording, helemaal als ik naar jou lekkere lul kijk, maar met een vrouwelijke touch. Ik houd van je, zoals je bent. En blijf vooral zo.” Met een rode kop zat ik hen aan te kijken, want dit had ik niet verwacht. Toen ik vroeg of het shoppen een eenmalig iets was geweest, begonnen ze allebei te lachen, en zeiden dat ze het geweldig vonden om op deze manier met mij en speciaal ook voor mij te shoppen. “Maar nu jij. Hoe heb je dit ervaren?” vroeg mijn moeder. Dit keer was ik heel snel, ik zei; “mama, als iemand mij had verteld dat ik vrouwelijke genen in mijn lijf had, dan had ik diegene voor gek verklaard. Ik ben echt niet de enige jongen die iets heeft met nylons of een panty. Ik ken genoeg jongens van mijn leeftijd die hetzelfde gevoel hebben als ik. Maar toen ik voor het eerst nylons om mijn benen had, in combinatie met mooie lingerie, kleding en mijn hakken, toen had ik het niet meer. Ik was de controle een beetje kwijt, maar jullie hebben me over een aantal drempels heen geholpen.

Samen shoppen, ik vond het vet! Wat er gebeurde in het pashokje, vet! En niet te vergeten de wijze waarop jullie me hebben geholpen om mijn seksualiteit te vinden, is onbetaalbaar. Ik hoopte al dat jullie zouden zeggen dat jullie een weekend zoals dit, nog graag vaker zouden willen hebben, en ik ben de eerste om te zeggen dat ik dat ook heel graag zou willen. Ik weet niet hoe we hier mee om kunnen gaan, maar ik ben absoluut voorstander van een weekend met jullie, en alles wat dat dan kan gebeuren. Ik vind jullie allebei top vrouwen, jullie zien er geweldig uit, en ik kan niet wachten tot het volgende weekend met jullie. Mijn invulling zou zijn, op vrijdagavond lekker uit eten met een paar extravagant geklede zussen, daarna thuis een lekker drankje, en een lange vrijpartij. Zaterdagmorgen shoppen en mooie dingetjes scoren, en de avond benutten om elkaar te verwennen. Dat is wat heel graag zou willen, maar dat is uiteindelijk aan jullie.” Ze kwamen naar me toe, en omhelsden me intens. Met schorre stem zei mijn moeder; “ik lust nog wel een glas wijn, wil jij dat doen?” Ik stond op om de fles uit de keuken op te halen, en hoorde nog net dat mijn moeder zei; “kijk eens naar hem, wat loopt hij toch mooi op die naaldhakken. Bij elke stap gaan zijn heupen heen en weer. Wat een heerlijke jongen. Vind je ook niet?” Mijn tante beaamde dat. S ’middags hebben we lekker buiten geluncht. Rond de klok van vier uur vroeg mijn moeder of ik zo wilde blijven zitten, als mijn vader en oom thuis zouden komen. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Toen zei ze; “ik heb een advies voor jou. Ik zou als ik jou was, de leren broek aantrekken, met die mooie blouse die ik voor je heb gekocht. Dan zou je daar je rode naaldhakken onder kunnen dragen, dat combineert heel goed bij de zwarte broek. En dan kun je zelf nog bepalen of je nylons wilt aantrekken of een panty. Volgens mij kies je voor de nylons, en daar kan ik je gelijk in geven, want het is toch eens tuk vrouwelijker dan een panty. Maar ik laat het aan jou over.” Ik besloot om haar advies te volgen. Ik liep naar boven, en zag dat ze alles al op haar bed had klaar gelegd. Toen ik de nylons aantrok. Kreeg ik prompt een stijve lul.

Mijn moeder was stilletjes achter aan gekomen, en zag me daar zo staan. Ze kwam naar me toe, en ging op haar knieën voor me zitten. “Ik los dit wel even voor je op,” zei ze. Ze opende haar mond, en even later sloten haar rode lippen zich om mijn eikel. Terwijl ze me pijpte, drukte ze een vinger in mijn aars. Dat was net te veel, want kwam klaar, en spoot mijn sperma in haar mond. “niet aan je tante vertellen,” zei ze zachtjes, en liep weer naar beneden. Toen minuten later kwam ik weer naar beneden, en liep naar buiten. “Je ziet er vet uit, zei mijn tante, ik denk dat je hiermee je vader over de streep trekt.” Iets na vijven kwamen mijn vader en oom thuis. Ze liepen door naar achter, en zagen dat we daar met een glas wijn zaten. Mijn vader keek naar mijn oom, en toen naar mij. Mijn oom knikte instemmend, toen zei mijn vader; “als ik je zo zie dan heb je een leuk weekend gehad, of heb ik het mis? Jongen, wat zie je er goed uit. Ik wist dat je moeder en je tante een goede smaak hadden, maar dit had ik niet verwacht. Als dit is wat jij wilt, dan vind ik het goed. Zolang je maar weet dat wij er altijd voor je zullen zijn.” Hij pakte me beet, en drukte me tegen zich aan, terwijl hij zachtjes zei; “geniet van dit soort momenten. Wat hier gebeurt, blijft hier. Als jij dit wilt, dan heb je mijn zegen. Jij bent mijn zoon, laat dat tot je doordringen, en je krijgt van ons alle ruimte om jezelf te ontdekken. Hopelijk wel met je moeder en je tante. En weet je wat? Dan krijgen je oom en ik ook alle ruimte.” Door zijn antwoord wist ik wat ik wilde met mijn leven. Ik wilde wat ik had meegemaakt ook in de toekomst blijven meemaken, met mijn moeder en mijn tante, en met toestemming van mijn vader. En zou er uiteindelijk ook een relatie ontstaan met een meisje of vrouw, die zich kon vinden in mijn keuze, dan zou dat de kers op de taart zijn. Maar vooralsnog eerst met de beide zussen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9553 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn tante, EN mijn moeder! Slot.”

  1. Wat een geweldig verhaal.
    Steeds een stukje gelezen en moest weer stoppen omdat ik telkens klaar kwam. Zo lekker om een panty vol te spuiten.
    Ga je nog een keertje verder schrijven als de mannen er ook bij zijn?
    Ik kijk er naar uit!

Plaats een reactie