BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder maakt een hoer van haar dochter (1)

Mijn moeder is een alleenstaande moeder met 5 kinderen en heeft eigenlijk altijd geldproblemen gehad tot dat zij van mij een hoer maakte. Niemand van ons kon gaan sporten want daar was geen geld voor, wij kregen altijd 2de hands kleren en wij hadden iedere week wel 1 of 2 avonden dat er geen warm eten was. Toen ik 10 jaar was verliet mijn vader ons gezin ik heb hem daarna nooit meer gezien of gesproken. Ik had op dat moment nog een broertje van 5, een broertje van 2 en een tweelingbroertje en zusje van 1 jaar oud.

Als mijn moeder savonds moest werken dan moest ik altijd op mijn broertjes en zusje passen. Op school had ik altijd veel aandacht van de jongens, ik heb mooi lang blond haar en een slank figuur. Op mijn 14de had ik al een cup D waardoor ik er een stuk ouder uitzag dan mijn leeftijdsgenoten. Doordat ik erg slank was waren mijn borsten altijd extra opvallend en dachten veel mensen dat ik al 18+ was. Op mijn 15de verjaardag kreeg ik van mijn moeder eindelijk een navelpiercing want die wilde ik al maanden maar ook hiervoor was geen geld. Als extra verrassing kreeg ik ook 2 tepel piercings van mijn moeder maar daar was ik totaal niet blij mee. Ik schaamde mij om mijn borsten te laten zien aan de man die de piercings deed zetten en ik wist niet eens of ik wel 2 tepel piercings wilden. Omdat ik wist hoelang mijn moeder hiervoor had moeten sparen durfde ik haar niet te zeggen dat ik liever geen tepel piercings wilde want ik wilde niet ondankbaar overkomen. Ik liet de man mijn tepels piercing en bedankte mijn moeder netjes voor het geweldig leuke verjaardagscadeau.

In de eerste weken deden mijn tepels echt heel veel pijn maar uiteindelijk toen ze begonnen te genezen kon ik wel wennen aan het nieuwe gevoel die mijn tepels mij nu gaven. Mijn moeder ging met mij het gesprek aan over de bloemetjes en de bijtjes en vond het tijd dat ik met de pil ging beginnen dus ook dit deed ik. Mijn moeder begon steeds vaker te vragen of ik nog geen vriendje had of dat ik soms een jongen uit mijn klas leuk vond? Zij vond het heel belangrijk dat ik mij deed openstellen voor een leuken jongen. Het feit dat zij alleen is zonder vriend betekend niet dat ik ook maar alleen moet blijven zonder vriendje. Een aantal maanden later vertelde mijn moeder dat als zij savonds extra moest werken zij niet naar haar normale werk ging. Zij sprak dan met leuke mannen af voor seks en kreeg daar ook nog eens geld voor. In het begin vond ik dat heel raar maar omdat mijn moeder daar steeds opener over werd en mij vaak ook foto’s liet zien van de mannen waarmee ze afsprak werd het voor mij steeds normaler dat zij dit deed. Zij legde mij uit dat dit haar manier was om regelmatig toch wel mannelijke aandacht te krijgen. Iedere vrouw had dit nodig dus ik hoefde mij niet tezamen als ik verschillende vriendjes had. Ik moest natuurlijk altijd een beetje giechelen als mijn moeder hierover begon want ik was nog totaal niet bezig met jongens laat staan met seks.

Toen ik 16 jaar werd kreeg ik van mijn moeder opnieuw een vreemd cadeau. Ik kreeg 2 verschillende maten dildo’s, een buttplug en een fles glijmiddel opnieuw schaamde ik mij kapot maar wilde ik niet ondankbaar overkomen en bedankte ik mijn moeder netjes. Toen ik dit op school met vriendinnen deed bespreken moesten zij lachen niemand had dit van hun moeder gekregen maar sommigen die wel al seks hadden gehad werden wel heel nieuwsgierig. Zij vertelde steeds iets meer over hun seks ervaring en dat dit toch echt wel heel lekker was. Omdat ik geen vriend had waren die dildo’s misschien zo slecht nog niet. Een aantal weken achter elkaar vroeg mijn moeder of ik al iets had gebruikt maar steeds moest ik nee zeggen. Uiteindelijk besloot ik om ze toch maar gewoon eens te proberen. De grote dildo paste zeker weten nergens in, de buttplug en kleine dildo waren alle 2 erg pijnlijk zelfs met glijmiddel vond ik het niet fijn. Ik vroeg aan een van mijn vriendinnen of het bij haar ook pijn deed toen zij voor het eerst seks had? Ze begon te lachen en antwoorden: de eerste keer? Ow meid dit heeft de eerste paar keer pijn gedaan. Ik heb misschien wel 3 of 4 keer seks moeten hebben voordat het geen pijn meer deed dit is heel normaal.

Toen mijn moeder weer vroeg of ik haar cadeautje al geprobeerd had vertelde ik haar eerlijk dat het pijn deed. Mijn moeder kreeg tranen in haar ogen van blijdschap dat ik ze eindelijk had geprobeerd. Ook zij vertelde dat het heel normaal was dat het pijn deed en dat ik ze gewoon minimaal 2x per week moest gaan gebruiken. Als ik dit zou doen dan zou ik er snel veel plezier van gaan krijgen. Ik moet eerlijk toegeven dat nu ik ze vaker gebruik ik het inderdaad steeds lekkerder begin te vinden. De buttplug vind ik nog altijd raar aanvoelen en weet ik niet goed wat ik ervan moet vinden maar ook dit went steeds beter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 16549 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Moeder maakt een hoer van haar dochter (1)”

  1. Flink oefenen dan gaat de rest vanzelf. Zorg er wel voor dat je nat bent en jee het gras voor de ingang weg haalt of laat weghalen. Dit voelt veel fijner. Ik wil je wel helpen.
    Ik wacht op de vervolg verhalen.

  2. mooi verhaal hoor. Hoe gaat dit verder? Ik herken trouwens wel e.e.a. Mijn ouders waren ook heel open over seks, al van voor mijn tienerjaren. Ik ben de oudste van 3, heb jongere broer en zus en ook die zijn dus ook erg wijs qua seks. Vertel je verhaal verder aub

Plaats een reactie