BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn leraar Engels en ik (2)

Om te weten hoe mijn leraar en ik (toen 49 en 18) elkaar begonnen te neuken een aantal jaar geleden, adviseer ik je om deel 1 eerst te lezen. Hier een kort verhaal van een van de andere keren dat we op school waren.

Het moeilijkste tijdens de schooldagen was om niet de hele tijd aan hem en onze sex te denken. Ik kon me vaak niet concentreren op de lessen omdat beelden van onze sex in mijn hoofd opdoemde. Het enige waar ik aan kon denken was hoe hij zijn harde lul in me duwde. Ik kon vaak niet anders dan naar de wc gaan tijdens de les, mezelf in een wc hokje opsluiten, en mezelf daar klaarvingeren. Met m’n ogen dicht terwijl ik eraan dacht hoe hij m’n binnenste schaamlippen proefde met het puntje van zijn tong, hoe zijn tong uiteindelijk bij mijn klit terecht kwam en hij die hevig begon te likken. Als ik dan was klaargekomen liep ik expres langs zijn lokaal. Hij kon me zien door het raam van zijn deur en wist dan wat ik had gedaan. Hij zei dat ik dat eigenlijk niet meer moest doen omdat hij zijn erectie niet goed kan verbergen.

Op een dinsdagmiddag had ik weer les van hem gehad. Hetzelfde riedeltje voltrok zich: leerlingen de deur uit, ik doe alsof ik nog wat te doen heb, hij draait de deur op slot na een tijdje. Zodra de deur op slot ging begonnen we vrijwel direct met ons dierlijk geneuk. Niet praten, maar gelijk droogneuken eerst. Hij zei dingen als: “de hele dag denk ik al aan je natte kutje, hoe ik je wil voelen, hoe ik je wil neuken.” Ik zei dingen als: “ik denk er al de hele dag aan hoe jij eerst je eikel inbrengt en zachtjes in en uit duwt om me op te warmen, en hoe je je hele schacht vervolgens naar binnen duwt. Totaan je buik.” Dit soort praat maakte ons bloedgeil. Rode, waterige ogen, een hele harde lul en een natte, warme kut.

Deze keer legde hij me op de grond van het lokaal. Hij trok als een bezetene mijn rokje omhoog, mijn slipje naar beneden, en begon me heel lekker te beffen. Ik was zo opgewonden, het idee dat mijn leraar dit met me deed op de vloer van zijn lokaal, terwijl we eerder die dag leraar/leerling waren. Ik vroeg hem te stoppen met beffen en om zijn broek uit de doen. Ik wilde dat hij z’n trui aan liet. Ik trok hem naar mijn hoofd toe en nam zijn hele penis in mijn mond. Hij snapte wat ik wilde en hij begon rustig mijn mond te neuken. Ik hield m’n lippen goed om zijn eikel en dan schacht heen. In en uit. Hij stopte abrupt, trok zichzelf rustig uit mijn mond en zei: “zo, nu is het tijd.” Ik was botergeil, mijn kut was opgezwollen en nat. Ik kwam te zitten en pakte zijn harde schacht vast. Ik vond het lekker om zijn harde pik goed vast te houden en van boven naar beneden te voelen in mijn hand.

Hij duwde me zachtjes weer op mijn rug en kwam boven me te hangen. Het enige dat ik zag waren zijn hongerige en geile ogen. Ik voelde zijn harde lul tegen mijn schaamlippen duwen, vervolgens zijn eikel bij me binnendringen, en heel kort daarna zijn hele harde schacht naar binnen glijden. Ik was zo opgezwollen van binnen, zo nauw, dat hij hard kreunde. Ik kneep m’n kut samen terwijl hij rustig in en uit gleed. Het enige dat te horen was was het gesmak van zijn pik die in mijn natte kut duwde. Dit ging 10 minuten zo door, langzaam, snel, terug naar langzaam. Mijn klit was inmiddels zo opgezwollen omdat zijn schaambeen er steeds over had geschuurd.

Terwijl hij steeds harder werd in mij, en steeds harder begon te stoten, streek hij met zijn duim over mijn grote klit, die nat was van mij eigen vocht. Heel lekker, heel lekker ritmisch. De combinatie van zijn pik in mij voelen, diep totaan mijn baarmoeder, zijn gewicht op me, zijn geile ogen, en mijn klit die gestimuleerd werd, maakte dat ik zei: “ik wil dat je heel hard en heel diep in mij gaat spuiten nu.” Hij zei met rustige stem: “oh ja? Dat kan wel hoor.” Hij haalde zijn pik helemaal uit me ineens, draaide me om en begon me op z’n hondjes te neuken. Daar op de grond. Het voelde zo lekker, ik begon nu zelf over m’n klit te wrijven. Ik voelde hem mij helemaal opvullen nu, tegen mijn baarmoedermond aanstotend. Een paar keer duwde hij lang en stevig met zijn buik tegen me aan zodat hij helemaal in me zat. Ik voelde dan zijn ballen goed tegen me aan ook. “Godverdomme, ik kom….zo hard….in jou…klaar…godverdomme….” hij stootte nog een paar keer heel hard en kreunde het hard uit. Ik voelde zijn warme zaad in me. Hij kwam daarna te zitten, en ik kwam omhoog in zijn schoot, zijn pik nog in me.

Zijn zaad gleed langs zijn nog harde lul uit me en we glibberden zachtjes heen en weer. Haar ademde zwaar. Van achteren vond hij mijn klit weer en terwijl hij me zachtjes bleef neuken, wreef hij snel en hard over mijn klit. Ik hield het niet meer, de combinatie was te goed, en ik kwam heel hard klaar, zittend op zijn lul, in zijn schoot. Ik stond daarna op en zijn sperma droop nu langs mijn benen onder mijn rokje vandaan. Hij gaf me een tissue om het weg te vegen. Toen ik klaar was om naar buiten te gaan, herinnerde hij me aan mijn huiswerk voor morgen. En vervolgens verliet ik het lokaal. We deden alsof er niets was gebeurd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9733 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn leraar Engels en ik (2)”

Plaats een reactie