BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder wassen

Nu onze ma een gevallen was en haar arm uit de kom was geschoten moesten mijn zus of ik elke dag even bij haar langs om te kijken of ze hulp nodig had. Ze had namelijk al last van haar schouders, waarschijnlijk door artrose en nu dit erbovenop.
Onze ma is net 60 en 2 jaar weduwe, wat natuurlijk best wel triest was want een heel druk sociaal leven had ze nooit gehad. En met het wegvallen van pa was dat alleen maar erger geworden.

In de eerste week, toen het mijn beurt was zag ik dat ze eigenlijk heel weinig kon doen met die arm. Ik vroeg haar hoe dat nou ging met bijvoorbeeld aan- en uitkleden. Ze gaf aan dat ze al een keer aan de buurvrouw had gevraagd om even de rits van haar jurk omhoog te trekken en dat mijn zus die ’s avonds alvast een stuk naar beneden had getrokken omdat ze echt niet die beweging zelf kon maken. “en hoe gaat het dan met je wassen of douchen?’
Nou ja, dat ging wel zei ze aarzelen, niet echt goed natuurlijk maar ze redde haar wel. Ik zag aan haar dat ze een beetje jokte.
“Mam, ik geloof er niets van. Maar dat kan niet zo. Miranda kan best jouw rug wassen en ik wil dat ook best doen.”
Dat vond ze natuurlijk helemaal niet nodig, maar uiteindelijk begreep ik dat haar lichaam al een paar dagen niet was opgefrist.
“Ma, kom mee naar boven, ik was die rug van je”
“Doe niet zo raar, ik ga me niet voor jou uitkleden
“”niet zo zeuren, je doet gewoon een handdoek om en ik was even je rug en je haar. Na wat heen en weer gepraat stond ze dan voor me en in haar slaapkamer waar ik haar jurk naar beneden ritste en haar bh bandjes loshaakte. Haar panty wurmde ze zelf een stukje naar beneden en ik hielp verder met het over haar knieën trekken en haar te bevrijden uit die panty. Met een handdoek voor haar borsten gingen we in de badkamer. Ik moet eerlijk zeggen dat toen ik die blote rug voor me zag en mijn moeder op slipje. Een degelijk wit Hema slipje, ik me, naast gegeneerdheid, ook wel een rare kriebel in mijn onderbuik voelde. Een BH uittrekken associeerde ik vanzelf met seks, wanneer ik mijn vrouw’s bh losmaakte was dat altijd in het kader van een vrijpartij. Maar goed dit was mijn bloedeigen moeder. Ze zag er zeker nog goed uit, rond op de juiste plaatsen, haar buik had de contouren van een ‘oude vrouwen-buik, wat bollig, haar benen die net nog van dichtbij bekeken had, vertoonden geen ouderdomsvlekken of aderen en haar borsten waren cup D schatte ik zo. Ik had echter nooit naar haar gekeken alsof het ze een seksueel wezen was. Ze was mijn moeder.

Nu stond ik achter haar, maakte ik een washandje nat en zei haar dat ze die bh helemaal moest afdoen. Ik zeepte de nu geheel blote en rug in en vergat ook haar flanken niet. Het verschil met mijn vrouw was duidelijk, die was slank, ging wekelijks naar fitness en had kleine stevige borsten. Terwijl m het lichaam voor me hoewel goed geconserveerd, wat plooien had rond de heupen, een niet zo strak vel en borsten die, een stuk zwaarder waren, maar waar de zwaartekracht zijn invloed had doen gelden
“Nu even je arm voorzichtig omhoog, dan kan ik daaronder wassen. Gehoorzaam deed ze wat ik vroeg, met als gevolg dat de handdoek aan een kant werd losgelaten en een borst niet langer bedekt was. Ik realiseerde met dat, maar ik zag verder niet zoveel vanuit mijn positie. Maar na de rechter, moest de linker arm omhoog. “leg maar op je hoofd, beide armen. Nu stond ze kwetsbaar, in een houding die mijn vrouw liet aannemen als ik een dominant spelletje speelden. Ik waste haar oksels maar raakte per ongeluk, was het per ongeluk?, haar borsten aan. Ik realiseerde me dat mij lul nu toch echt opzwol.
Ik aarzelde even, maar toen besloot ik gewoon haar buik en borsten mee te nemen.
“Niet doen joh!”
“Ach ma, doe niet zo gek, ik was je gewoon lekker helemaal” Ik tilde haar borsten op waarvan de tepels nog stoer naar voren priemden. En besteedde ruim de tijd om ze zachtjes in te zepen.
“Nou is het wel genoeg’
“Nou mam, zo vervelend vind je toch niet denk ik”, zeik ik, terwijl ik met mijn duimen over haar tepels streelden. “deze harde tepels zeggen mij dat je het best wel een lekker gevoel geeft”. Ze antwoordde niet en ik kneep zachtjes in beide speentjes. “Of niet soms?’ Herhaalde ik wat dringender.
Nu greep ik haar borsten volledig en met beide handen kneep voorzichtig in het zachte vlees.
Mam begon zachtjes te kreunen. “niet doen, hou op” maar het klonk niet erg overtuigend. Ik duwde haar verder voorover zodat haar achterste goed bereikbaar was.

“Tijd om de billetjes te wassen” Met beide handen stroopte ik langzaam haar onderbroekje naar beneden. Haar ronde kont nodigde uit om erin te knijpen en nog veel meer. Met een hand streelde ik door de bilspleet naar de warme onderkant waar ik de haartjes voelde. Met mijn vinger wreef ik over haar dikke kut die als vanzelf opende.. Het was warm en nat van binnen.
“Jongen waar ben je mee bezig? ”kreunde ze.
Dat vroeg ik me ook af. Ik kwam niks te kort bij m’n vrouw met haar geile strakke lijf, haar borsten en strakke kutje. En hier stond ik te geilen bij een oud lichaam, met dikke, bungelende witte borsten. Tepels met grote donker bruine rimpelige tepelhoven, en mijn vingers in een oude kut. Mijn moeders kut nog wel. Maar ik voelde me geil, super geil. En ik voelde ook de begeerte bij ma. Steeds harder begon ze te kreunen terwijl ik haar met twee vingers neukte.
‘Aaah….aaah,,…jaaaah….ga doooor, knijp in m’n tepels, ooooh ik be zo geeeiiil”
Ik ga een stap naar achteren en bekeek het geile tafereel. Een 60-jarige naakte vrouw met een wit onderbroekje op haar knieën, voorover gebogen die smeekte om bevredigd te worden. “Zeg me dat je geil bent, zeg me dat je een geile teef bent”
“Ik ben zooo geil, neuk, me, Jaaah, neuk me….ik ben je teeefje…”
Meedogenloos ging ik door knijpend in haar tepels Ik knielde, trok haar billen uit elkaar en begon de opgezette dikke schaamlippen te likken, stak mijn tong diep in die drijfnatte kut en met een vinger wreef ik over haar klit.
“OOOOooooooooooooooh” Dat was te veel voor mam. Ze zakte haast door haar benen toen het orgasme beslag op haar nam. Een golf van geil spoelde uit haar kutje.

Ik liet haar even tot bijkomen. Vermande me en zette een lekkere warme sproeier op haar rug. Het lauw warme water deed haar bijkomen. Ik spoelde haar borsten en onderlichaam en zette haar daarna onder de warme douche om haar haar te wassen. Zwijgend onderging ze deze wasbeurt.
In haar slaapkamer zocht ik schoon ondergoed bij elkaar en trok haar pyjama aan.
“Mam, ik denk dat ik morgen maar wat gemakkelijker ondergoed voor je ga kopen. In gedachten zag ik haar al staan met rode jarretels en hoerige kousen daarbij.
’S avonds was mijn mooie vrouwtje blij verrast toen ik haar alle hoeken van de kamer liet zien, met op m’n netvlies het beeld van mijn blote moeder. Goh, wat verlangde ik naar de volgende wasbeurt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16745 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Moeder wassen”

  1. Heerlijk geil verhaal geniet ervan, mijn zoon en ik houden ook van elkaar in het kwadraat.
    Hij is een geile minnaar en doen het bijna elke dag.
    Incest kan niet fout zijn als het spontaan en vrijwillig gebeurt.
    Groetjes

Plaats een reactie