BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik mijn vrouw en haar minnaar – deel 3 – Parking

Het is een prachtig weer en ik zit hier met Vincent op het terras van mijn tuin met een biertje en we spreken over het komende verjaardagsfeest. Volgende week is het de verjaardag van mijn vrouw die ik nu aanspreek als hoer en die hier rondloopt naakt met hoge hielen en een buttplug in haar kont. Haar aanspreken als hoer en dat ze naakt met een buttplug in haar reet loopt, dat is het resultaat van de laatste weken.

Om te begrijpen wat er gaande is moet ik enkele weken terug toen de hoer mij had gezegd, op onze trouwverjaardag dat ze zwanger was van Vincent. Mijn hart brak daar ik van haar hou en het was een harde klap toen ze dat vertelde. Wel was het voor mij duidelijk dat die slet haar valiezen moest maken en uit mijn leven moest verdwijnen. De volgende dag na haar bekentenis, ik zat aan de ontbijttafel heb ik haar vluchtig gezien daar ze naar de universiteit ging om les te geven, maar ze had geen woord gezegd over de vorige avond. Toen ze was vertrokken kwam enkele minuten later Vincent naar de ontbijttafel. Wanneer ik Vincent zag, dacht ik opnieuw hoe Vincent haar kont was aan het neuken en dat ze tegen mij zei dat ze zwanger was. Ik vroeg onmiddellijk aan Vincent hoe het nu verder zou gaan daar ze zwanger was van hem. Hij heeft mij duidelijk gezegd dat ze niet zwanger is en dat ze mij alleen wou vernederen. Toen we beide klaar waren met ontbijt had ik gisteren beloofd om Vincent naar huis te brengen. Tijdens onze rit vroeg ik Vincent wat hij eigenlijk in mijn vrouw zag, ze is wel aantrekkelijk maar ze is een vrouw van 54 jaar. Vincent zei:

– “Je vrouw is zeer aantrekkelijk en zeer heet. Het voordeel is dat ik geen verplichtingen heb zoals bij vriendinnen die ik vroeger had. Ik moet haar geen bloemen of geschenken kopen. Ik moet haar niet uitnodigen om te gaan dineren. Ik moet haar niet uitnodigen op feestjes van mijn vrienden en moet haar eveneens niet voorstellen bij mijn familie en ik word niet uitgenodigd bij haar familie. Ik moet haar niet uitleggen waar ik ben geweest als ik een vriendinnetje neukt. Ze hijgt, ze kreunt, ze smeekt om haar te neuken in haar kut of mond en nu ook in haar kont. Ze pijpt zonder te klagen en ze slikt door zonder dat ik het moet zeggen. Ze is een aantrekkelijke hoer en goedkoop, wat kan ik meer verlangen.”

Ik moest even slikken daar hij het over mijn vrouw had. Maar hij had gelijk, ze was een goedkope en aantrekkelijke hoer. Toen vroeg ik hem hoe het weekend in Parijs was. Vincent keek me lachend aan en vroeg dat ik echt wou weten hoe het was. Ik knikte van ja en toen begon hij te vertellen.

– “Toen we in de trein zaten richting Parijs zat je vrouw het eerste gedeelde van de reis aan het raam en ik naast haar op de zetel aan de wandelgang. Alle plaatsen waren bezet en aan de andere kant van de wandelgang zat een koppel van rond de veertig. Ik was in gesprek met de heer die mij toe fluisterde dat ik een zeer aantrekkelijke moeder had. Na een twintig minuten nam ze mij vast en fluisterde ze in mijn oor dat ik haar moest vingeren daar haar kut nat en zeer heet stond. De man had het gehoord en keek me met grootte ogen aan en toen heb ik mij gedraaid, mijn hand onder haar rokje gestoken en daar ze geen slipje droeg was het gemakkelijk om twee vingers in haar hete kut te steken en haar te vingeren. Toen ze een orgasme kreeg kan ik je vertellen dat dit niet ongemerkt is gebeurd. De man naast mij zat daar met open mond te kijken en later heb ik hem vertelt, fluisterend dat het mijn persoonlijke hoer was. Hij heeft toen eveneens fluisterend gezegd dat hij ook zo een hoer wou. Ik heb zijn telefoonnummer gevraagd en gekregen en hem gezegd dat ik er een voor hem zou zoeken. Tijdens de treinrit zijn we van plaats gewisseld. Ze moest naar het toilet en ik kan je garanderen dat elke man of toch bijna elke man in de treinwagon haar heeft aangekeken. Ik ben er zeker van dat vele met een knuppel in hun broek zaten. Toen ze terugkwam zat ik op haar plaats aan het raam en toen ze naast mij zat heb ik mijn arm rond haar gelegd en toen heeft ze mijn broek geopend en mij zitten onopgemerkt te masturberen. Ze wou mij pijpen maar dat heb ik geweigerd”.

Vincent moest er mee lachen en vertelde dan verder.

– “In Parijs hebben we gelogeerd bij mijn goede vriend Tom. Hij is een Keniaan, rond de 110 kilo, meer dan 2 meter groot, spierbundel en iets ouder dan mij. Vrijdag avond zijn we uitgegaan naar de Boeddha bar en de ganse avond was hij zeer attent met je vrouw en vond haar wondermooi. Ik was er zeker van dat in zijn dromen hij haar graag zou willen neuken. Toen we terug naar zijn appartement gingen waren we alle drie nogal bedronken. Zij was niet zo bedronken daar ze de meeste cocktails doorschoof naar mij en sommige naar Tom. In het appartement had ik mij in de lange zetel gezet en je vrouw naast mij. Tom zat in een kleinen zetel en had muziek opgezet. Na een tijdje heeft je vrouw zich tegen mij gelegd en haar been over mijn benen en haar hoofd tegen mij en toen ben ik in slaap gevallen. Ik weet niet hoe laat het was toen ik wakker werd dat ze weg was en ik hoorde in de verte hijgen en kreunen. Ik was nog te dronken en ben rechtgestaan en ik wilde naar mijn slaapkamer gaan om mijn roes uit te slapen en toen zag ik dat Tom haar aan het neuken was in zijn slaapkamer waar de deur van open stond. Ik zag alleen haar benen wijd open en Tom zat op zijn knieën op het bed en zijn lul in haar kut. Ik heb ooit Tom zijn lul gezien en de afmeting is enorm. Zijn vroegere vriendin had mij vertelt dat ze met twee handen dat gevaarte kon vasthouden. Ik was te dronken en ben naar mijn bed gegaan. De volgende dag lag ze naakt naast mij en toen ze wakker werd is ze op mij gekropen en hebben we geneukt tot dat Tom binnen kwam en lachend zei dat het ontbijt klaar was. Ze heeft mij er niets van verteld van die vorige nacht en ik begon te twijfelen dat ik het niet had gedroomd. De zaterdag nacht zijn we vroeger gaan slapen en heb ik je vrouw verschillende malen genomen en ze heeft gekreund, gehijgd en zelfs gesmeekt om niet te stoppen en wou ze meer zaad in haar hoerenkut. Wat een slet. ”

Toen ik hem vroeg over de tattoo waren we juist aangekomen aan zijn huis en hij heeft mij lachend gezegd dat ik het haar moest vragen. De maandag avond toen ze thuiskwam en na het avondmaal heb ik haar onmiddellijk gevraagd dat ze zwanger was. Ze begon te lachen en knikte van neen en aan haar antwoord kon ik verstaan dat ze mij in het bijzijn van Vincent wou vernederen daar ik in haar ogen een cuckold ben. Ik ging er niet verder op in en vroeg hoe het was in Parijs.
Ze vertelde mij hetzelfde trein verhaal als Vincent. De vrijdag avond was lichtelijk verschillend van Vincent. Hier haar verhaal
– “In de Boeddha stonden we aan de bar opeengepakt daar de vrijdag steeds veel volk kwam. Tom had mij verschillende malen gezegd dat hij graag zijn hete knuppel in mijn kut wou stekken. Als Vincent drank bestelde heb ik mijn hand in Tom zijn broek gestoken en toen wist ik dat ik dat in mijn kut wou. Ik was niet zeker dat het erin zou gaan maar ik wilde zo graag zijn lul en zijn zaad in mij. Na verschillende glazen tequila en enkele van mijn cocktails was Vincent zeer bedronken. We zijn nog wat aan de bar blijven staan en toen heb ik Toms lul uit zijn broek gehaald op mijn knieën gaan zitten alsof ik iets had laten vallen en stak het begin van zijn knuppel in mijn mond. Niet lang daar ik angst had dat Vincent het zou zien. Nooit heb ik zo een lul gezien, eigenlijk het boezemde mij angst in maar ik was ook nieuwsgierig hoe het voelt om dat ik je kut te krijgen. Niet veel later zijn we naar Tom zijn appartement gegaan en Vincent zat in de lange zetel en ik naast hem. Tom had lichte muziek opgezet. Ik had mijn benen over de benen van Vincent gelegd en mijn hoofd op zijn schouder. Daar ik mijn been over de benen van Vincent had waren mijn billen bloot. Toen Vincent in slaap is gevallen is Tom aan de andere kant naast mij komen zitten in de zetel. Onmiddellijk voelde ik zijn hand over mijn bil gaan richting mijn kut waar hij eerst wat over ging en dan een vinger in stak. Ik stond bloedheet en wou geneukt worden. Liefst door Vincent maar die was blijkbaar niet in staat dat te doen”.

Ze keek mij lachen aan en ze keek naar mijn kruis en ze kon zien dat ik met een tamelijk grootte knuppel in mijn broek zat. Voordat ze verder vertelde gaf ze een opmerking dat hij wat te klein was voor haar. Wat een slet dacht ik en ze vertelde verder.

– “Tom vingerde mij tot dat ik vrij nat was en toen hoorde ik hoe zijn rits opende. Heerlijk gezegd ik kon niet wachten om die zwarte reuze lul in mijn kut te voelen. Toen hij zijn lul in mijn kutje probeerde te steken voelde ik hoe mijn kutje problemen had om dat monster binnen te laten. Zachtjes duwde hij dat zwarte monster in mijn geile kut. Ik zat in een moeilijk positie en heb toen mijn hoofd gedraaid en gefluisterd om naar zijn kamer te gaan. Toen hij dat gevaarte eruit trok was het alsof ik een plof hoorde en mijn kutje zich sloot. Eens in zijn kamer heb ik snel mijn klederen uitgedaan en naakt op zijn bed gaan liggen en wijd mijn benen gespreid zodat ik dat monster in mijn lichaam zou voelen. Tom is niet op mij gaan liggen maar zat op zijn knieën voor mijn kutje en heeft zachtjes zijn zwart monster in mijn kutje gestoken en is mij dan beginnen te neuken. Eerst zachtjes maar toen is hij zelf een monster geworden, een zwart monster dat mij orgasmes gaf, nooit had ik zo’n orgasmes gehad, niet van jou en ook niet van Vincent. Ik kermde, hijgde en smeekte om niet te stoppen, later heeft hij mij verschillende maken genomen als ik op handen en voet zat. Zijn lul vulde gans mijn vagina die werd uitgetrokken alsof er een arm werd ingestoken. Bij elke stoot voelde ik hoe mijn organen trillingen gaven door gans mijn lichaam. Ik heb genoten en dit was het ultieme van seks te hebben en worden geneukt als een hoer. Om dat te begrijpen moet je een hoer zijn en voelen als een hoer en dat ben ik. Hij noemde mij de beste teef dat hij ooit heeft genaaid en speciaal daar zijn zwart monster zijn zaad in zo een slet kon schieten. Later na enkele malen meer geneukt te hebben ben ik naar Vincent gegaan en inslaap gevallen. Voordat ik in slaap ben gevallen heb ik mijn kutje aanraakte was het alsof ze openstond en het sperma stroomde eruit. S ’morgens ben ik op Vincent gekropen en hebben we verschillende malen geneukt zodat hij geen vragen zou stellen waarom het bed zo vol met sperma plekken was”

Ze wachtte even en moest er wat mee lachen. Later vertelde ze mij hetzelfde verhaal als Vincent van de zaterdag avond. Hoe kon het zo ver komen dat ze sprak alsof het de normaalste zaak van de wereld was om een hoer te zijn. Enkele maanden geleden nog een voorbeeldige vrouw en moeder van twee dochters. Nu een ordinaire hoer zelfs dat woord geeft niet aan wat ze is. Haar benen open is iets was ze het best kan, haar studenten in de universiteit moesten eens weten wat een professor ze is. Na het einde van haar verhaal was mijn lul zo gezwollen dat ik haar heb bevolen om mij te pijpen wat ze ook heeft gedaan. Maar hoe! Nog nooit had ze mij zo een zalig gevoel gegeven en eigenlijk kon het mij weinig schelen dat ze haar benen opendeed en haar kut aan de eerste de beste lul gaf om haar te gebruiken, zolang ze me maar pijpte als een echte slet. Toen ik mijn sperma in haar bek schoot dacht ik aan de tattoos dat ze heeft. Ze zat nog op haar knieën dat ik haar aankeek en zei haar dat ik de tattoos wou zien. Ze stond op, draaide zich om en trok haar jurk omhoog en ik was verbaasd dat ze geen slipje droeg. Dan zag ik de tattoo op haar linker bil “Als hoer geboren”. Het was prachtig en eenvoudig gedaan. Het woord -Hoer- was in andere kleur, rood en kwam er duidelijk uit. Ze draaide zich om en toen zag ik juist boven haar kut de andere tattoo en daar stond juist boven een geschoren kut dat alleen een klein streepje kut haar had “Ik ben een hoer, neukt mijn geile kut ”. De woorden hoer en kut waren in hoofdletters en gekleurd, de letter T van het woord kut was in de vorm van een dikke lul. Blijkbaar was het een idee van Vincent. Ik kon het niet laten maar ik kreeg terug een stijve en zonder een woord te zeggen ging ze terug op haar knieën en nam mijn lul en zei lachen voordat ze mij begon te pijpen
.
– “Ben ik geen goede hoer? Daar heb je toch steeds van gedroomd om een vrouw te hebben die je pijpt als een slet en neukt met andere mannen.”

Ik zei niets en genoot van haar Mexicaanse lippen die zich vastgezogen rond mijn lul en met haar handen mijn ballen zachtjes masseerde. Eerlijk, ik wilde niets anders en ze had gelijk. Een pijpslet en hoer was steeds mijn droom geweest.

Enkele dagen later het was woensdag en in de namiddag belde ze mij op van uit de universiteit en vroeg dat het ik akkoord was dat Vincent enkele dagen kon overnachten daar zijn moeder hem had buiten gezet. De reden was dat zijn moeder vond dat Vincent zich niet moest bezighouden met een straat hoer, zo noemde ze mijn vrouw. Vincent zijn moeders is jonger dan mijn vrouw en dat kon ze niet begrijpen. Ik vond het goed en eigenlijk keek ik uit om haar te horen kreunen kermen en stiekem hoopte ik dat hij haar kont zou neuken. Er was wel een voorwaarden als hij kwam, als een van de dochters op verlof kwam moest hij maar naar een hotel gaan en was de hoer terug een voorbeeldige moeder. Ze stemde toe en diezelfde avond trok Vincent bij ons binnen en was ik terug verbannen naar de logeerkamer. Vincent bedankte mij dat hij hier kon blijven tot dat hij een appartement had gevonden. Toen mijn vrouw het niet hoorde heb ik hem toegefluisterd dat het geen probleem was maar dat hij haar elke avond minstens twee keer haar kont moest neuken, en dat hij ze zo hard moest neuken dat ze moest gillen van zijn knuppel in haar reet. Hij keek me lachend aan en knikte dat dat geen probleem zou zijn. Vincent heeft meer dan zijn woord gehouden. De volgende twee avonden toen ik in bed lag heb ik haar horen hijgen, kreunen en toen ik haar hoorde gillen wist ik dat hij ruw haar kont aan het neuken was. Soms ging ik kijken daar de deur open stond en ofwel lag de hoer met haar benen gespreid open maar meestal werd ze genomen als een hond als een hoer dat smeekt om een lul in haar hete kut te hebben. Vrijdag avond toen Vincent thuiskwam en we aan de tafel zaten nam hij een klein geschenkdoosje uit zijn broek en gaf het haar. Ze nam het aan en opende het doosje en er zat een prachtige kegelvormige metalen buttplug in. Aan het einde was een ring zodat je hem gemakkelijk uit de reet kon trekken. Ze keek zeer verbaast naar Vincent en hij zei dat ze hem in haar kont moest steken, de buttplug was 7 cm lang en 4 cm de kegel dikte. Hij zei tot haar.

– “Kijk mijn liefste sletje, het is de dikste en zo zul je je kontje wat meer worden uitgetrokken zodat ik mijn lul dieper erin kan steken zonder dat je pijn hebt. Steek hem nu in je reet.”

Ze knikte van neen en keek mij aan met een uitdrukking op haar gezicht dat ik haar zou helpen om niet dat gevaarte in haar reet te steken. Ik lachte en keek haar aan en zei

– “Waar wacht je op steek dat in je kont”

Ze knikte van neen. Vincent nam haar bij haar haren recht van haar stoel. Hij zette haar nogal ruw met twee handen op de tafel zodat ze moest doorbuigen en trok haar kleed naar boven. Hij zette zijn knie tussen haar benen zodat ze die moest spreiden en nam de butplug die hij ruw in haar kont stak tot het einde. Ze gilde en tranen vloeide over haar wangen, ze riep dat ze het niet wou maar Vincent deed dat hij het niet hoorde. Hij liet zijn broek en onderbroek zakken en nam zijn lul die hij ruw in haar kut stak en hij begon haar te neuken. Ik zat over haar en ze nam mijn hand vast en ze keek mij aan met een pijnlijk gezicht. De pijn maakte plaats voor genot en ze begon de hijgen harder en harder tot ze het uitschreeuwde dat ze een orgasme kreeg en Vincent zijn zak aan het ledigen was in haar hete kut. De ganse tijd hield ze mijn hand vast en keek ze mij aan. Mijn knuppel stond keihard en ik stond recht om naar mijn kamer te gaan om mij te masturberen. Vincent had het gezien en zei tegen mij met een lach op zijn gezicht

– “Steek je lul in haar mond, ik ga je hoeren vrouw nog eens neuken”

Vincent nam haar bij haar haren en dwong haar om te draaien zodat ik mijn lul in haar mond kon steken. Het was heerlijk hoe ze mij pijpte en bij elke duw van Vincent zijn lul in haar kut ging haar mond verder over mijn lul zodat hij diep in haar keel kwam en ze moest kokhalzen. Ik kwam eerst klaar in haar mond en een weinig later spoot Vincent een grootte lading sperma in haar hoerenkut. Toen hij zijn lul eruit trok hielp hij mijn vrouw recht en deed haar kleed uit zodat ze volledig naakt was. Ze had alleen haar hoge hielen aan en de butplug in haar reet. Vincent zei tegen haar

– “Zolang ik hier ben, ga je hier zo rondlopen, naakt, hoge hielen en de butplug in je kont. Ik ben ervan overtuig dat je mannetje er ook gaat van genieten”

Het was prachtig zelfs als Vincent de zaterdag en de zondag werkte in de bar nam hij haar mee in een sexy minikleedje en de buttplug waar het oord, in haar reet. Als Vincent thuiskwam hoorde ik elke avond en soms tot diep in de nacht hoe hij mijn vrouw zat te neuken en speciaal in haar kont. Hij had mij gezegd dat ze het begon leuk te vinden en soms smeekte ze om haar reet uit te boren zoals ze dat noemde. Wel bleef de buttplug steken, als hij haar kont niet neukte en zelfs als ze naar de universiteit ging zat hij in haar reet. Om zeker te zijn dat ze hem er niet uitnam stuurde Vincent haar soms een bericht dat hij onmiddellijk een foto wou van de buttplug. Ze klaagde hierover daar ze voor de klas stond en dat ze dan naar haar tafel moest gaan die vooraan stond en met haar camera onopgemerkt een foto nam van de buttplug. Volgens haar hadden enkele studenten dat gezien en sommige gaven bij het verlaten van de studenten zaal hete opmerkingen. Enkele dagen na het weekend kregen we een bericht dat onze oudste dochter ons voor enkele dagen zou komen bezoeken. Vincent maakte het duidelijk dat de slet die butplug in de dag eruit kon laten maar dat hij er s ’nachts terug moest in zitten. Daar ik nu terug met haar in ons bed zou slapen kon ik dat wel nakijken. Onze dochter zou maar twee nachten blijven en de eerste nacht toen ik in bed kroop naast mijn vrouw lag ik op de rug en ik schrok van wat ik zag aan het plafon.

Vincent had een spiegel geïnstalleerd aan het plafond en in grote rode lippenstift stond erop geschreven “jouw vrouw, mijn hoer”. De laatste weken was het mij meer en meer doorgedrongen dat daar de waarheid stond. We waren een gehuwd koppel maar mijn vrouw behoorde tot een andere man, Vincent. Toen mijn dochter na twee dagen weg was keerden we weer naar een situatie waar Vincent elke dag mijn vrouw neukte en waar ik in de gastenkamer hoorde hoe ze hijgde en soms hard kreunde en dat was waarschijnlijk als hij haar kont uitboorde. Zaterdag en zondag zou ze nu meegaan naar de bar waar Vincent werkte. Toen ze zich klaarmaakte die zaterdag en ik uit de tuin kwam, waar ik graag verbleef, zat ze in de hall op haar knieën en was Vincent aan het pijpen. Vincent had zijn hoofd omhoog, en met zijn twee handen hield hij haat hoofd vast en neukte hij haar mond. Ze moest kokhalzen elke maal als hij zijn lul diep in haar sperma mond stak. Toen hij zijn zaad in haar keel spoot, zei hij tegen haar dat ze mij ook moest pijpen. Ze deed dat zonder aarzelen en ik had het gevoel dat ze beter en beter werd. Met haar linkerhand speelde ze met mijn ballen en met haar mond en tong likte ze afwisselend mijn eikel en maakte ze er zeker van dat ik snel zou klaarkomen in haar mond wat ook het geval was. Toen ze recht kwam, zag ik hoe sexy ze was in haar leren minirokje en met haar doorzichtig wit bloesje kon je mooi haar borsten bewonderen. Ze had hoge zwarte hoge hakken aan en ze zag er adembenemend uit. Toen ze weg waren was ik blij dat ze me had gepijpt, het dagelijks masturberen in mijn kamer op alle hoeren geluiden die uit mijn slaapkamer kwam was dit een welgekomen intermezzo.

Laat in de nacht kwamen ze dronken thuis en het was blijkbaar zeer stil in de slaapkamer, beide waren te dronken om de neuken. Zondag waren ze beide laat opgestaan en maakte ze zich klaar om terug naar de bar te gaan. Die nacht als ze terug thuiskwamen was het alsof Vincent haar ging vermoorden en ik hoorde hoe ze smeekte om het haar te vergeven. Die nacht kon ik geen oog dicht doen, het was alsof Vincent steeds de kracht vond om haar brutaal te neuken in al haar gaten. Ik was zo nieuwsgierig dat ik ging kijken en ik kon mijn ogen niet geloven hoe hij haar behandelde. Hij neukte haar kont zeer hard en sprak voortdurend wat een slet ze was, een straathoer dat hem had bedrogen met twee klanten. Hij had haar handen vastgebonden op haar rug met zijn broeksriem en ze zat op handen en voeten. Hij hield de steel van wc-borstel vast die hij diep in haar kut had gestoken en zijn lul zat in haar kont. Iedere maal als hij zijn lul diep erin bracht draaide hij de wc-borstel en zei erbij dat hij haar aan het reinigen was van het sperma van de twee andere heren waar ze hem met had bedrogen. Ze kermde van de pijn en vroeg vergiffenis. Vincent schoot zijn lading in haar reet en toen hij zijn zaad had geloosd nam hij zijn lul eruit en ging naast haar zitten op het bed. Hij nam haar borsten vast met een hand en met de andere hand bewoog hij de wc-borstel in haar kut. Ze kermde maar het was meer van genot dan van pijn, zelfs ze begon te wispelen.

– “Meer, meer, zalig is dat, meer, ik ben een toilet hoer”.

Vincent deed rustig verder met de borstel erin en eruit te halen en hij draaide hem rond bij iedere maal dat hij de borstel in haar kut stak. Hij keek me aan gedurende het masturberen van mijn vrouw en begon te vertellen.

– “Die hoer heeft zich laten neuken in de bar waar ik werk bij twee klanten. We gingen de bar sluiten en toen ik naar het herentoilet ging en de deur opende kwamen twee mannen in haar klaar. Ze hijgde van genot. Een man stond met zijn rug tegen de muur en had zijn lul in haar kont. De andere stond voor haar en had zijn lul in haar kut. De slet hing tussen de twee mannen en had haar handen rond de man zijn nek die zijn lul in haar kut had en ze had haar benen rond hem. Ze was hem eveneens aan het kussen, hun tongen gingen over elkaar. De andere die haar kont was aan het neuken had zijn handen op haar borsten die hij kneedde. Ze is mijn slet en mijn hoer en ik zal zeggen wie mijn slet kan neuken, verdomme.”

Op dat moment kwam mijn vrouw klaar met de wc-borstel in haar kut en Vincent trok deze nogal ruw eruit. Ze liet haar vallen op haar buik en bleef hijgen. Ik keek naar haar kut en het bed op de plaats was nat van haar kutvocht. Ik ben terug naar mijn kamer gegaan en hoorde Vincent tegen haar zeggen.

– “Je gaat je straf niet ontlopen hoer. Je gaat je straf niet ontlopen. Dit was juist het begin toilet slet”

Sinds die zondag nacht heb ik mijn vrouw de volgende dagen weinig gezien en zeker niet gesproken. S ’morgens is ze vroeg weg en s ’avonds als ze thuiskwam moest ze zich omkleden als een hoer, hoge hakken, netkousen, geen slipje, buttplug en een kort strak kleedje met een diep decolleté, geen beha, zodat haar waar borsten en haar tepels er prachtig doorstaken. Beide vertrokken steeds rond zeven uur. Ze kwamen rond middernacht terug en gingen naar bed en toen hoorde ik haar terug hijgen en kreunen en ze smeekt Vincent om haar te neuken in al haar spleten. Donderdag ochtend, zat ze naakt over mijn aan de ontbijttafel. Ze had de buttplug in haar kont. Mijn lul kwam recht en hard als ze binnenkwam. Dan heb ik haar eindelijk kunnen spreken, dan werk ze niet en Vincent is reeds weg naar zijn kantoor. Ik heb haar gevraagd wat er gaande was de laatste drie dagen, daar ik haar eigenlijk weinig of niet heb gezien, laat staan dat ik haar kon spreken. Ze zat over mij en zegde geen woord. Dan begonnen de tranen over haar wangen te vloeien en begon ze te vertellen.

– “Ik wilde een minnaar hebben en voor hem een hoer zijn en alles doen wat hij zou vragen. Nu ben ik een straatslet een hoer die neukt voor geld”

Ik keek haar verbaast aan maar zegde niets, door haar tranen door vertelde ze verder.

– “Als straf voor wat er was gebeurd in de toiletten van de bar heb ik de laatste drie dagen mij laten neuken als een prostituee. Hij nam mij elke avond naar een auto parking aan de autobaan. Hij parkeerde de wagen tussen de vrachtwagens en liet mij dan uitstappen. Ik moest voor de wagen gaan staan en toen ging hij aan de deuren van de vrachtwagenchauffeurs kloppen en zei in het Engels tegen de chauffeur en wijzend naar mij dat ik voor 20 euro pijp, 50 euro neukt in mijn kut en voor 70 euro konden ze mijn kont neuken. Natuurlijk ging dat nieuws snel rond bij de andere vrachtwagens chauffeurs die ik denk hoofdzakelijk uit Polen, Bulgarije, Letland, Slovakije en Slovenië kwamen. Voor het pijpen moest ik plaats nemen op mijn knieën tussen twee vrachtwagens en ik moest steeds alles doorsikken. Voor het neuken moest ik mijn handen tegen een vrachtwagen zetten, mijn benen spreiden en doorbuigen, zodat mijn billen omhoogstak. Afhankelijk van wat ze hadden betaald neukten ze mijn kutje of mijn kontje en spoten ze hun zaad erin. Het deed pijn, daar ze mij ruw behandelde. Mijn borsten doen nog steeds pijn. Deze morgen toen hij is opgestaan heeft hij gezegd dat hij er bijna 1900 euro aan had verdiend en zei dat ik de volgenden cijfers goed moest onthouden 20,15 en 10 als ik nog eens beslis om mij te laten neuken in de toiletten van de bar. Ik moest van Vincent zeggen dat je mij nu moest aanspreken als hoer”

Ik had er geen probleem mee zelfs ik vond het geweldig en Ik vroeg haar wat die cijfers betekende en toen zei ze door haar tranen door
.
– “20 keer gepijpt, 15 keer geneukt in mijn kutje en 10 maal in mijn reet. Ik wil dat niet, ik ben geen prostituee, ik ben een hoer maar ik neuk niet voor geld, ik ben geen prostituee”.

Toen zei ze niets en bleef wenen. Verdomme dacht ik, Vincent heeft er goed aan verdiend en ik stond op gaf haar een kus en ging voor haar staan en deed mijn broek open en ze wist wat dat betekende en dat ze mij een pijp beurt moest geven. Gedurende dat pijpen dacht ik aan de cijfers 20,15 en 10. Niet slecht 45 man in drie dagen. Ik kon mij goed inbeelden hoe ze werd gebruikt.

Terug naar het begin waar ik en Vincent in mijn tuin zitten. De hoer heeft ons juist een nieuw biertje gebracht en toen ze met haar kont naar Vincent de biertjes inschonk. Draaide Vincent aan de ring van de buttplug gevolgd met een kreetje van de hoer. Het feest moest iets speciaal worden en in de volgende dagen gingen we daaraan werken maar het moest voor haar wel een verrassing blijven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6420 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ik mijn vrouw en haar minnaar – deel 3 – Parking”

Plaats een reactie