BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Naar mijn zus

Eerst even voorstellen, ik ben Ian 56, slank en redelijk goed bedeeld al zeg ik het zelf. Het begon twee weken geleden op de verjaardag van mijn zus. Zij woont in het zuiden van het land, er kwam ter sprake dat mijn vrouw drie weken met vriendinnen op vakantie zou gaan. Mijn zus, Cor 54j, 3 jaar gescheiden, blond krullend haar, 1,60m, slank 50kg, een mooi a cupje en een heerlijke kont, vroeg mij wat ik ging doen. Ik vertelde dat ik nog niets gepland had en wel zou zien.

Een paar dagen later werd ik gebeld door Cor, zij vroeg of ik zin had om een paar dagen bij haar te komen als mijn vrouw weg was. We houden beiden van wandelen en dat zouden we dan gaan doen. We spraken af voor de volgende week. Ik moet je zeggen dat ik nog nooit naar mijn zus heb gekeken als lust object en er is in ons hele leven nog nooit iets gebeurt.
Het was zover, de spullen in de auto en rijden maar na anderhalf uur kwam ik aan bij Cor. Het was erg warm en ik was dan ook zomers gekleed ik stap uit en de deur gaat al open en met een stralend lachend gezicht en gekleed in bikini omarmd me en we geven elkaar een kus. Ze laat me los en ik kijk goed naar haar, zeg dat ze er fantastisch uitziet, ze bloost en zegt dat ze het zwembad heeft opgezet en daar lekker lag te zonnen. Lekker zeg ik, ik ga me even iets opfrissen in de logeerkamer en loop naar beneden, we nemen een wijntje en gaan achter in de tuin bij het zwembad zitten.

We praten over waar we naartoe zullen gaan van de week. Na drie wijntjes veranderd het gesprek, ze vertelt me dat ze na haar scheiding geen man meer heeft gehad maar dat haar gevoelens haar steeds meer opspeelden, toen ze het zei zag ik tranen over haar wangen lopen, stond op en sloeg een arm om haar heen en troosten haar, op dat moment leek het of ze brak, ze snikte het uit en zei dat ze dit zo miste, ik streelde haar rug en leek het nu dat ze over mijn boxer heen streek? Ik masseerde haar schouders en eindelijk ontspande ze weer nu voelde ik het weer maar veel meer gericht op mijn pik. Ik schrok, dit was niet wat ik verwacht had, we hadden nog nooit ook maar iets in deze richting ondernomen. Dit kan niet zei ik haar, je bent mijn zus, we zijn beiden volwassenen en ik ben getrouwd. Ze keek me aan en tegelijk keek ze naar mijn pik die door dit alles toch wel wat gegroeid was en vroeg me of ik wist wat mijn vrouw allemaal deed op vakantie. Wat hier gebeurt blijft hier, ik heb het nodig en met dat ze dat zei trok ze m’n boxer naar beneden en greep naar mijn inmiddels harde pik en begon me zachtjes af te trekken.

Op dat moment liet ik al mijn bezwaren varen en klikte haar bikinitopje los, ik streelde haar heerlijke tietjes en er ontsnapte een zachte kreun uit haar mond die net mijn eikel naar binnen zoog. Haar tepeltjes stonden loeihard toen ik ze zachtjes kneedde langzaam streelde ik haar strakke buik en kwam bij haar slip aan, ze spreidde haar benen iets en ik wreef over haar kruisje, weer een kreun maar nu dieper en langer. Dit heb ik zo gemist zegt ze me terwijl ze haar kontje op wipt om haar broekje uit te doen. Ik heb inmiddels mijn boxer ook uit gedaan. Ze glimlacht en ik zal door mijn knieën en begin de binnenkant van haar benen te strelen en te likken, haar benen gaan als vanzelf uit elkaar en ik ga verder, mijn tong gaat langzaam steeds dieper haar liefdesgrotje in ook vergeet ik haar klit niet. Na een minuut of tien zo bezig te zijn zie ik haar buikje iets aanspannen snel duw ik drie vingers diep in haar en zuig en bijt zacht op haar genotsknobbeltje die als een mini pikje uitsteekt. Dan gebeurt het ze begint te kreunen en hevig te shaken. Ze komt klaar en iets wat ik nog nooit in het echt gezien had ze spuit met kracht een paar stralen tegen mijn gezicht aan een paar probeer ik door te slikken.

Wat smaakt ze toch heerlijk, kletsnat sta ik op en ze kijkt me aan met een wazige blik en vroeg wat ik met haar gedaan had. Ze had dit nog nooit meegemaakt, pakte mijn snoeiharde pik en duwt me zacht achteruit naar het kleed wat daar al lag. Ik moest op mijn rug gaan liggen en ze begon me weer lekker langzaam te pijpen, kneedde mijn ballen. Na even zo doorgegaan zijn keek ze me aan en zei, zo grote broer nu mag je je kleine zus neuken, ze ging boven mijn paal zitten en wreef even met m’n eikel over haar klit je, kreunde en stak hem nu voorzichtig tussen haar lipjes. Langzaam zakte ze over mijn lul, hij zat er nu half in maar God wat was ze strak, niet alleen het figuurtje van een achttien jarige maar het kutje van een zestien jarige. Ze keek me recht in de ogen toen ze steeds verder zakte, toen haar lipjes mijn buik raakten voelde ik mijn pik tegen haar baarmoeder drukken. Steeds harder schoof ze over mijn staalharde lul we kreunden zacht want we waren tenslotte wel buiten, ik voelde het toch al strakke kutje van mijn zus nog strakker worden ze kwam klaar en ik stootte nog even goed hard en diep in mijn kreunende zus. Het werd me gewoon zwart voor de ogen toen ik klaar kwam nog nooit had ik zoveel gespoten. Nog even bleven we zo liggen al tongzoenend. Mijn slapper wordende lul gleed uit haar poesje achtervolgd door een enorme lading zaad.

En dat was pas het begin van een lange wandel vakantie. Dit is mijn eerste verhaal, bij genoeg reactie misschien de rest van de vakantie.
Groeten Ian en Cor

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 14693 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Naar mijn zus”

Plaats een reactie