BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oma doet alles om te blijven!

Opa lag vaker met ander andere vrouwen in bed dan met oma. Na een huwelijk van bijna veertig jaar trok zij het niet meer en is gaan scheiden. Oma toen achtenzestig, geloof het of niet werd met de nek aangekeken, het was een schande! Met lege handen stond zij op straat.
Mijn vader Jan toen ook gescheiden bij wie ik nog thuis woonde had een slecht contact met zijn moeder. Alleen op haar verjaardagen gingen we kort langs. Ik weet niet waarom oma van mijn vader niet bij ons mocht komen. Dat zijn moeder op straat stond ging hem toch te ver. Totdat oma een oplossing had gevonden mocht zij bij ons wonen. Oma wist maar al te goed dat zij op haar tellen moest passen, bij het geringste conflict kon zij ophoepelen en daar heb ik misbruik van gemaakt. Ik ben Henk toen dertig jaar was loodgieter en helaas vrijgezel. De vrouwtjes zagen me niet staan ondanks dat ik aardig centje verdiende.
Ik reed op een nieuwe Honda Goldwing 1000 cc en gaf elke dag bakken met geld bij de bowlingcentrum uit. Vader was fabrieksarbeider en zat in zijn vrije tijd op een volkstuintje. Samen hadden wij het goed en dat wou mijn lieve stille vader graag zo houden. Dus was hij naar Oma direct duidelijk; “Jij zoekt snel onderdak, jij bemoeit je niet met ons, ik voorzie je van jouw levensbehoefte waarvoor jij de huishouding doet en eten kookt”. Ik kon moeilijk wennen aan de nieuwe situatie, al snel ontstonden er ruzies. Na een maand was vader het helemaal zat; “Moeder! Nog een ruzie dan zet ik je op straat!”.
—————————————————————————————-
Strike! Teamleden tikken op mijn hand, Kees roept; “Henk! Je gaat lekker!”. Kees is een echte maat, vrienden voor het leven, hij is veertig, kan ook geen vrouw krijgen, zijn ouders ook gescheiden, hij woont bij zijn moeder. Onze overwinning vieren wij aan de bar, verliezen ook en als wij niet spelen zijn we hier ook te vinden. Kees vraagt; “Doen we er nog eentje?”. Ik schud mijn hoofd; “Zie je morgen”. Thuisgekomen in de woonkamer gaat oma met een washand over haar benen; “Henk sorry ik kan door jeuk niet slapen, zodra ik de steunkousen uit heb getrokken gaat het mis”. Oma klein en tenger wast haar fragiele benen vol met spataderen. Het klinkt vreemd dit is de eerste keer dat ik van zo dichtbij blote vrouwenbenen zie; “Oma zal ik je helpen”. Ze is verbaast door mijn vriendelijkheid; “Henk wat lief, scheelt me vaak bukken”. Het water is steenkoud; “Heb je er ijsblokjes in gedaan?”. Ze knikt; “Hoe kouder hoe beter”. Zo denk mijn lul er niet over die strak in mijn broek zit. De washand laat ik ‘per ongeluk’ vallen, met blote handen wrijf ik verder; “Henk, wat doe jij?”. Ik zeg; “Wil je oude doos zien, doe je benen wijd”. Oma schrikt; “Doe normaal”. Ik zeg dreigend; “Je gaat toch geen ruzie maken”. Ik doe haar rok omhoog, schuif de onderbroek opzij, streel over vlashaartjes en tussen de schaamlippen, oma stamelt; “Henk alsjeblieft stop ermee, dit kan …… echt niet”. Onder mijn vingertop groeit de clitoris; ”Oma toch, je vind dit lekker”. Ze smeekt; “Henk stop ………. Oooooh …………..”. Balen, hoor pa van de trap lopen, die gaat plassen. Hij komt slaperig de kamer binnen; “He Henk nog gewonnen?” en verdwijnt weer. Oma ziet haar kans om weg te komen.
—————————————————————————-
Zoals elke zaterdagochtend is pa naar zijn volkstuin. Oma zet een paar broodjes voor me neer, ik pak haar hand vast en duw die in mijn schoot; “Het wordt tijd dat jij wat terug doet anders zijn jouw dagen hier geteld”. Zonder een weerwoord trekt zij met haar gerimpelde hand mij af. Met kleine dunne vingers schuift zij de voorhuid heen en weer over mijn eikel. Ik dwing haar op de knieën, schuif de stijve in haar mond, onwennig begint oma te likken en te zuigen. Wow dit mag uren duren alleen dat gaat niet, voel mijn orgasme komen, ik houdt haar hoofd vast, duw mijn lul nog verder, spuit ladingen sperma, oma kokhalst, het zaad druipt uit haar mondhoeken op mijn broek, ik snauw: “Verdomme oma volgende keer slikken”. Een paar uur later hoor ik een bekend geluid, de Kawasaki van Kees, het enige minpuntje van mijn vriend, ik grap: “Alles goed met je kalezaakie”. Hij grijnst; “Beter dan die luie Honda van jou een toermotor voor oude mannen”. Ik vraag; “Eerste een bakkie doen?”. Oma doet er een koekje bij, Kees zegt; “Henk je wordt goed verwend”. Ik zet een grote grijns op; “Vriend je moest eens weten”. Hij kijkt me aan; “Je maakt een grapje”. Ik zeg stoer; “Oma doet alles wat ik zeg”. Ze komt later weer binnen; “Jongens nog koffie?”. Ik zeg; “Oma kom eens hier, wil Kees wat laten zien ……….. doe je rok omhoog ……….”. Ze stamelt; “Dit wil ik niet”. Kees zegt; “Henk laat toch”. Ik zeg; “O nee, ze moet luisteren anders kan ze vertrekken”. Ik schuif haar grijze onderbroek opzij; “Kees je mag wel voelen”. Mijn vriend ook niets gewend wrijft geobsedeerd tussen de schaamlippen. Ik knoop van boven naar beneden de knoopjes van blouse open. Strelend over haar gerimpelde bovenlichaam vol ouderdomsvlekken maak ik de beha los, die totaal overbodig blijkt te zijn. Twee kleine platte lege slappe tietjes voelen als boterhamzakjes, met omsluitende lippen zuig ik de dunne lange tepels hard. Kees fluistert; “Henk ze wordt nat”. Oma wordt onrustig, wankelend op haar benen gehuld in steunkousen kreunt ze; “O jongens …… jullie moeten stoppen …….. oooh”. Geen denken aan, wij leggen haar op de bank, ik houdt voorzichtig haar fragiele benen wijd, duw de eikel tussen de schaamlippen, schuif langzaam door en begin oma te neuken; “O Henk niet doen ……….. dit kan niet ……… je bent mijn kleinzoon……. Ooooh …..”. Wow wat ik heb ik toch veel gemist, wat is neuken toch lekker en geniet van elke stoot. De nauwe ouwe doos wordt zeiknat, oma kronkelt over de bank; “Ik kan niet meer ………. Ik kommmmm………”. Mijn vriend staat er verloren bij, ik zeg; “Kees ze heeft nog een gat”. Jezus zijn kale zaakie is een racemonster, hij draait haar hoofd en schuift zijn enorme lul erin. In de weerspiegeling van glas in de oude vitrinekast, zie ik hoe wij oma op de bank nemen. Dit is te geil, stoot nog een keer diep en laat me zak in oma leeglopen. Het gezicht van mijn vriend betrekt, pompt haar mond vol, nu slikt oma wel alles door.
———————————————————————–
Met een dot gas zijn wij snel in Limburg en pakken een terrasje. Wij moeten elkaar nog knijpen om te weten dat wij niet in een droom hebben gezeten. Kees vraagt; “Zou ik je oma ook mogen neuken?”. Ik grijns; “Als jij trakteert”. Na een heerlijke uitsmijter moeten wij terug, vanavond bowling wedstrijd.
De ene strike na de andere maar niet heus het loopt voor geen meter.
Met veel moeite moet ik mijn uiterste best doen om een spare te gooien.
Gelukkig neemt niemand van ons team het kwalijk, iedereen speelt wel eens slecht. Na een pilsje houdt ik het voor gezien, Kees zegt; “Ga je nu al weg”. Ik zeg; “Moet morgen vroeg op, ik heb pa belooft om de schuur op te ruimen”. Thuisgekomen zit oma te breien, vader kijkt het laatste journaal, ik vraag; “Nog wat gebeurd?”. Hij zegt; “Ze hebben weer iets bedacht, een strippenkaart”. Pa doet de tv uit; “Dat moet je gebruiken in de bus, ik ga naar bed”. Oma legt het breiwerk aan de kant; “Henk wil jij me steunkousen uitdoen?”. Dit geeft te denken, zij kan dit zelf, dit zegt me genoeg, ik doe niet alleen de steunkousen uit, leg haar naakt op de bank, lik haar geil, met één oor luisteren naar eventuele komst van mijn vader schuif ik mijn stijve in de natte kut en begin oma heerlijk te neuken, ik fluister; “Dit is toch wat je wilde ……….”. Ze geeft geen kik toch sopt zij tussen de benen, wij zijn zo stil dat alleen mijn klotsende ballen zijn te horen. Zuigend aan de dunne lange harde tepels en met diepe stoten laat ik oma komen, snel pak ik van de bijzettafel een bol wol en propt die in haar mond. Kronkelend met haar kleine tengere lichaam onder mij, houdt ze me vast, voel haar nagels in mijn rug gaan. Spontaan kom ik klaar, al neukend spuit ik ladingen sperma in de oude kut. Voldaan trek ik mijn broek omhoog, oma ligt uitgeput met de benen nog wijd en zie mijn zaad tussenuit de schaamlippen sijpelen. Ik denk: die hoef ik niet meer te dreigen.
——————————————————————————
De volgende ochtend sta ik met een mok koffie moedeloos in de schuur te kijken. Pa had gelijk ik heb er een puinhoop van gemaakt, waar moet ik vredesnaam beginnen. Iemand slaat op mijn schouders, ik roep; “Kees?! Mijn God! Wat laat je me schrikken! Wat kom je doen?”. Hij lacht; “Je dacht toch niet dat jij dit alleen moest opruimen”. Ik denk: dat is nu een echte vriend. Gelukkig schijnt de zon volop om ruimte te maken gooien wij eerst zoveel mogelijk naar buiten. Kees houdt een oude matras vast en grapt: “Slaap je tegenwoordig in de schuur”. Ik zeg; “O shit had Pa beloofd om die bij grofvuil te zetten”. Oma komt even buurten; “Jongens hoe gaat het?”. Kees kijkt mij aan en ik hem, blijkbaar zien we beide iets vreemd. Dit kan niet waar zijn! Oma draagt een bikini; “Jongens moet je kijken wat ik heb gevonden”. Ik zeg; “Doe normaal mens als pa je zo ziet”. Oma zegt; “Was benieuwd of die nog paste”. Ik grap; “Ben benieuwd of die van Kees in jou past”. In de tuin onder de oude beuk voel ik in haar bikinislipje; “Kees kijk eens, die schaamlippen komt door mij, geil hè”. Oma lijkt het niet te deren en laat zich gelaten vingeren. Mijn vriend heeft dezelfde gedachten als ik en sleept de matras in de schuur. Ik vind het spannend onder de oude beuk, trek de bikini bh over haar tietjes, terwijl ik de tepels zuig, schuif ik een vinger in haar kut en speel met mijn duim haar groeiende clitoris. Oma met haar slipje op de enkels, hangt hijgend tegen de boom, het kutsap druipt over haar ingevallen fragiele benen. Vermoeid door haar orgasme ondersteun ik haar naar de schuur en leg oma op het matras. Kees staat al klaar, kruip tussen haar benen en zie zijn keiharde twintig centimeter langzaam in de kut verdwijnen. Mijn vriend is helemaal uitgelaten, wat wil hij is veertig, dit is zijn eerste keer, hij kreunt; “O Henk ……. Wat is dit lekker man …….. wil je oma vaker neuken…….. ooooh ………”. Ik grap; “Laat maar eerst zien of je het kan”. Oma kreunt; “O wat groot ….. dit is …… oooh…..”. Het best geil om mijn lelijke slungelige vriend mijn kleine oma te zien neuken. Ik doe mijn lul in haar mond en wordt verbazend goed gepijpt. Kees kreunt; “Ik kommm ………. Henk ik ga in jouw oma spuiten ……….. jaaaaaa”. Ik sta ook op springen; “Oma doe je mond open”, ik druk mijn spuitende eikel op haar tong en kijk hoe mijn kwakjes haar keel in glijden.
—————————————————————————
Twee maanden later kijk ik naar oma’s uitpuilende schaamlippen. Ze zijn enorm niet zo vreemd ik heb haar ontelbare keren geneukt. Zodra wij wisten dat de kust veilig bleef gingen wij van bil. Helaas voor mijn vriend was de eerste keer in de schuur zijn laatste. Die middag is Kees aangereden, met een gebroken heup is hij er nog goed vanaf gekomen. Hij ligt in een revalidatiecentrum en volgens de specialisten gaat het helemaal goed komen. Het is trouwens hoog tijd dat ik hem ga opzoeken en stap met motorbladen zijn kamer binnen; “He vriend! Ik heb wat te lezen voor je meegenomen, hoe gaat het?”. Hij steekt zijn duim; “Volgende week mag ik naar huis en daar verder revalideren”. Ik zeg; “Goed nieuws vriend, het team, de eigenaar van de bowling en ik beginnen je te missen”. Hij verbaast; “De eigenaar?”. Ik lach en zeg; “Hij draait vijftig procent minder omzet”. Kees lacht; “Grapjas”. Zijn gezicht betrekt; “Henk ik moet je wat vertellen maar weet niet hoe”. Hij zit een partij te schutteren, ik zeg; “Stel je niet aan man, je kunt alles zeggen, ik ben jouw vriend”. Hij zegt; “Dat is het probleem, juist omdat je mijn vriend bent, ik ben zo dom geweest, sorry ik had het niet mogen vertellen, ik heb zo’n spijt, kwam vast door de medicatie”. Ik zeg; “Mijn God, Kees waar heb je het over? Vertel het gewoon!”. Er wordt op de deur geklopt, het is Piet zit bij ons in het bowlingteam; “He vrienden alles kits”. Het wordt nog gezelliger de moeder van Kees, Bertha komt binnen waggelen; “Wat een gezelligheid”. Twee bezoekers is maximaal en neem afscheid, Bertha zegt; “Henk moet je spreken”. Haar toon klinkt dwingend, Kees zegt; “Ik neem Piet mee naar de ontmoetingsruimte, kunnen jullie rustig praten”. Bertha zet haar dikke reet op een stoel en zegt; “Henk ik zal het gelijk vertellen, ik heb met je vader gepraat, wat jij samen met Kees heb gedaan is pure verkrachting, oude oma, hoe durft je?!”.
Ik ben laaiend; “Weet jij wat je gedaan? Alles kapot gemaakt! Oma geniet, is helemaal opgebloeid, hoe kom je erbij dat zij verkracht is, heeft Kees dat je gezegd?”. Ze schudt haar hoofd; “Nee, nee, nee, Kees zei dat oma het lekker vond maar dat geloof ik niet”. Ik snauw; “Jezus mens! Hoe kon je?! Nu gooit vader oma zeker op straat en mij erbij! Je bent een trut!”. Bertha schrikt van mijn boosheid, ze stamelt; “Henk sorry was denk ik jaloers”. Ik bries; “Sorry? Je hebt alles verknalt!”. Boos trek ik de gordijnen dicht, doe de deur op slot, ze wordt bang; “Henk wat ga je doen?”. Ik pak haar bij de keel; “Bek houden of snij je strot door”. Ik duw haar half over het bed, gooi de rok omhoog, trekt haar panty en slip van haar dikke reet, duw mijn eikel tussen de schaamlippen, ram mijn keiharde lul in de vadsige kut en begin stevig te neuken, ik kreun; “Je bent al nat mens, dit wil je toch?”. Met mijn handen vast in de haar dikke witte billen ram ik snel diep door, mijn ballen klotsen tegen de zeiknatte kut, haar sap met urine guts over haar trillende mollige benen, met haar mond in het laken voorkomt zij een hoop geschreeuw. Ik nog steeds boos neuk haar helemaal stuk, ik voel mijn orgasme komen, druk nog een keer diep en spuit het dikke wijf helemaal vol. Als een plumpudding zakt zij op de grond, ik zeg; “Eigen schuld”. Na mijn ontlading zit ik radeloos in de stoel en denk: wat nu, durf niet naar huis te gaan, vader is vast woedend, oma is waarschijnlijk de deur al uitgeschopt en mijn spullen liggen op straat. Dikke Bertha komt overeind heeft zichtbaar genoten, ik zucht; “Mens besef jij wel dat ik door jou dakloos ben geworden”. Ze zegt; “Henk ik zou me niet te druk maken, ik heb je vader zes weken geleden het al vertelt”. Ik verbaast; “zes weken geleden?”. Ze knikt; “En toen heeft jouw vader tegen mij gezegd dat ik me nergens mee mag bemoeien, gedreigd en ben ik het huis uitgegooid”
————————————————————————————-
Zes weken eerder! Mijn zoon Henk is toeren, mijn moeder en ik zitten aan tafel te eten. Zij vraagt; “Jan wil jij een extra gehaktbal”. Ik zeg; “Ma je bent echt goed bezig, ik merk ook dat het tussen jou en mijn zoon goed gaat. Toch wil ik dat jij die seniorenwoning neemt en ik zorg voor huisraad”. Moeder knikt; “Wel jammer vindt het hier gezellig”. Ik zeg; “Dat is te merken maar wil mijn eigen leven terug”. Er wordt aangebeld, Bertha staat op de stoep, ik zeg; “Dat is lang geleden, toch niets ergs met Kees?”. Ze zegt; “Gelukkig niet, volgens de doctoren gaat het goed komen”. Bertha staat erop om mij alleen te spreken en ik stuur moeder weg. Ze zegt; “Jan het is heel erg wat er twee weken geleden in jouw schuur is gebeurd”. Na haar verhaal, maak ik duidelijk dat zij hier verder over moet zwijgen en heb haar de deur gewezen, wat een bemoeial! Dat neemt niet weg om mijn moeder aan de tand te voelen. Ik roep; “Ma! Direct beneden komen!”. Zij ontkent alles, gezien haar houding en blik weet ik genoeg. Omdat ik het niet kan voorstellen dat mijn zoon en zijn vriend mijn moeder van bijna zeventig hebben verkracht blijf ik door vragen. Ze breekt; “Jan sorry, het spijt me en zij hebben me niet verkracht, ik had bewust mijn oude bikini aangetrokken”. Het moet toch niet gekker worden; “Ma je wilt toch niet zeggen dat die jongens daar geil van werden, dit wil ik zien!”. Midden in de woonkamer showt mijn kleine tengere moeder haar bikini, haar beha past niet eens, zie lege slappe tietjes eruit hangen. Ik zeg; Ma sorry, weet niet meer wat ik moet geloven met alle respect dit wilt geen enkele man, kom is dichterbij”. Mijn god, zie door het slipje haar lippen; “Ma doe die uit”. Onvoorstelbaar ik heb zoiets nooit gezien, een kale vagina waar de binnenste schaamlippen ver uithangen, ik moet even tussen de lappen voelen, de opening van de kut is al zeiknat. Blijkbaar doet het ook wat bij mij, doe de broek omlaag, ga op een stoel zitten, zet moeder op mijn schoot, de uitpuilende schaamlippen omsluiten gulzig de eikel, moeder slaat haar armen om mijn nek, ik schuif mijn stijve door haar natte kut en begin moeder te neuken. Met haar slappe tietjes tegen mijn borstkas sop ik haar helemaal geil, ze doet smachtend haar mond op de mijne, onze tongen krioelen over elkaar, diep stotend voel ik haar sap over mijn stijve de kut uitstromen. Haar ingevallen billen klotsen door sap en urine op mijn bovenbenen. Haar armen gaan strak om mijn nek; “O zoon …….. ik kommmmm”. Hevig trillend tegen mijn lichaam voel ik de harde tepels, ik sla mijn armen om moeder en neuk haar met lange halen door. Voel mijn orgasme, ik houdt mijn kloppende eikel diep en spuit ladingen sperma. Uitgeput blijft moeder op me zitten, met de lul nog in de kut voel ik mijn zaad eruit sijpelen. Een uur laten of er niets is gebeurt kijken wij naar het acht uur journaal.
———————————————————————-
Kees zit in de ontmoetingsruimte alleen aan tafel, ik zeg; “hè vriend zie dat Piet al is vertrokken”. Hij vraagt; “En?”. Ik vraag; “Kees hoe lang is het geleden dat jij jouw moeder van oma heb vertelt?”. Hij zegt; “Direct naar mijn operatie dus twee maanden geleden, het was in een roes en vertelde aan mijn moeder wat wij met jouw oma seks hadden gehad, Henk ik heb zo’n spijt”. Ik neem afscheid; “Kees het is goed afgelopen, zand erover”.
Thuisgekomen schept oma het eten op, vader vraagt; “Hoe was het bij Kees?. Oma vraagt aan vader; “Jan wil jij ook een extra gehaktbal?”. Ik zeg; “Kees mag volgende week…….”. Oma onderbreekt; “Sorry Henk, ik moet jullie wat vertellen, het zit me dwars en vindt het niet leuk maar ik moet eerlijk zijn, ik heb vandaan post gekregen kan over twee weken naar een seniorenwoning. Dit moet mijn vader als muziek in zijn oren klinken, hij zegt; “Moeder als jij niet wilt gaan mag jij hier blijven”. Oma maakt een vreugdedansje en roept; “Ik mag blijven! Hoera!” Ik ben stomverbaasd; “Pa?! Waarom?!”. Hij geeft me een vette knipoog en vraagt; “Henk weet jij iemand die betere gehaktballen maakt?”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 19465 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Oma doet alles om te blijven!”

Plaats een reactie