BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dennis 21 jaar en de eeuwige maagd! (1)

Mijn naam is Dennis ik ben 21 jaar oud en denk dat ik later sterf als maagd. Ik doe een hbo-opleiding in de ICT-sector en woon nog steeds thuis bij mijn ouders. Mijn vrienden hebben het vaak over vriendinnen en seks terwijl ik niet verder kom dan hem in het handje te stoppen en porno te kijken. Vanaf mijn 18de ben ik online gaan zoeken naar een meid of vrouw van welke leeftijd dan ook voor seks. Het lukt mij niet om een leuke meid te score als wij met vrienden op stap gaan en naar de hoeren gaan vind ik maar vies dus ook dit is geen optie voor mij.

Na jaren zoeken kom ik geen stap verder en ga ik op internet nieuwe websites zoeken voor seks. Uiteindelijk kom ik op een site uit waar dominanten en onderdanige mannen, vrouwen en koppels elkaar kunnen vinden. Na diverse dominanten vrouwen aangeschreven te hebben kom ik er achter dat ze alleen maar geld willen vangen en zo een hoge bedragen kan ik niet betalen omdat ik nog student ben. Ik besluit om ook koppels aan te schrijven en ook biseksuele koppels te schijven. Ik val niet op mannen en wil ook absoluut geen homoseks maar als een man mijn kont wil neuken terwijl ik zijn vrouw neuk? Ja wat moet ik zeggen, dit heeft niet mijn voorkeur maar is beter als geen seks. Helaas biedt ook dit geen optie waar ik voor open sta. Bij koppels die reageren wilt vooral de man seks en zal de vrouw toe kijken of doet zij pas later mee. Dit is juist wat ik dus niet wil.

Ik besluit zelf maar een advertentie te plaatsen als laatste wanhoopspoging:
Hallo, ik ben Dennis, 21 jaar oud, heb een slank postuur, ben normaal geschapen, nog altijd maagd, en een echte nerd. Als ik thuis kom van school kruip ik achter mijn laptop waardoor het mij niet lukt om een leuke meid te score. Ik zoek een leuke vrouw of koppelen die genoeg ervaringen hebben en het aandurven om mij volledig de baas te zijn. Omdat ik nog maagd ben en echt 0 ervaring heb met vrouwen sta ik open voor alles. Wat jij of jullie met mij willen proberen maakt mij niet uit zolang er maar geen pis, poep of bloed aan te pas komen sta ik voor alles open.

Mijn advertentie staat een aantal maanden online en als ook hier geen bruikbare reactie op binnen komt besluit ik steeds minder online te kijken. Als ik op een saaie zondagavond na 3x rukken toch nog eens ga kijken of ik nog wat leuks tegenkom zie ik het volgend bericht:
Beste Dennis,
Ik vind het vervelend voor jou dat je op je 21ste nog altijd maagd bent en dat niemand jou een kans wil geven. Mijn naam is Milou, ik ben 45 jaar oud en ik ben een meesteres. Mijn man Erik, is 48 jaar oud, normaal geschapen, besneden, gecastreerd en mijn eerste slaaf. Wij zijn opzoek naar een jonge 2de slaaf die even veel rechten en plichten heeft als mijn man. Mijn man is 100% hetero en wil jullie graag samen dwingen tot mijn biseksuele slaven. Ik heb een paar eisen waar mijn volgende slaaf aan moet voldoen of wat wij samen kunnen bereiken:
1) Mijn nieuwe slaaf woont bij ons in huis. (je krijgt een eigen kamer voor de momenten dat wij geen spel spelen)
2) Mijn slaaf hoeft geen geld slaaf te zijn maar moet minimaal €300,- per maand betalen voor kost en inwonen.
3) Mijn slaaf is besneden. (het gaat niet om jou plezier maar om mijn plezier)
4) Mijn slaaf is gecastreerd. (ik hou niet van zaad en wil al helemaal niet van een slaaf zwanger worden)
Ik begrijp dat mijn laatste 2 eisen erg hard lijken en dat veel jongens hierdoor afhaken maar het is graag of niet. Wil jij de eeuwige maagd blijven of neem je een gokje met ons? Je hebt 48 uur de tijd om te reageren nadat ik jou dit bericht heb gestuurd. Reageer je niet dan blokkeer ik je direct.

Als ik naar de datum en tijd kijk zie ik dat er al bijna 45uur voorbij zijn en dat ik dus van geluk mag spreken dat ik nog op tijd ben. Ik heb de afgelopen week niet 1x meer gekeken of ik nog berichten heb gekregen. Ik vind het best geil als een vrouw mij verplicht om seks met een man te hebben terwijl ik helemaal geen seks met een man wil hebben. Om bij hen te gaan wonen vind ik niet erg als er een leuke klik is. Alleen heb ik niet zoveel geld en vind ik punt 3 en 4 wel een probleem. Milou is heel duidelijk en het is graag of niet. Ik heb weinig tijd om na te denken en in een geile bui besluit ik gewoon te reageren en stel mij direct onderdanig op in de hoop dat ik toch langs mag gaan:
Beste mevrouw,
Bedankt voor uw leuk bericht.
Ik wil graag met u en uw slaaf kennis komen maken.
Ik ben momenteel nog student en weet niet goed hoe ik het geld bij elkaar moet krijgen.
Punt 3 en 4 vind ik erg heftig en wil u graag beter leren kennen voordat ik hier een keuze in maak.

Tot mijn verbazing krijg ik binnen 1 uur een antwoord terug van Milou:
Beste Dennis,
Fijn dat je op de valreep nog even reageert je was bijna te laat geweest. Ik hoop dat je slim genoeg bent en mij vanaf nu niet meer zolang laat wachten. Ik zal jou deze week een adres, datum en tijd doorgeven waar je klaar moet staan. Ik zal je komen ophalen waarna we samen naar een hotel in de buurt gaan. Ik wil dat je een korte witte broek aantrekt zonder onderbroek en een groen T-shirt. Niet meer en niet minder tot snel.

Vol opwinding besluit ik mijzelf vanavond nog maar een keer af te trekken en ga daarna lekker slapen. Ik kijk nu minimaal 3x per dag of ik geen berichten meer binnen heb gekregen van Milou. Een paar dagen later krijg ik dan eindelijk een adres, datum en tijd waar ik mij moet melden. Toevallig moet ik op het stadsplein zijn waar mijn school ook in de buurt ligt dus dit komt best goed uit. Ik ben minimaal een kwartier te vroeg op locatie want ik wil Milou niet meer laten wachten. Ineens spreekt een mooie blonde vrouw mij aan en stelt zich voor als Milou. Als dit de Milou is die 45 jaar is en die mijn meesteres wilt worden dan heb ik heel veel geluk. Ze ziet eruit alsof ze eind 20 of begin 30 is. Heeft grote borsten en een figuur waar ik nu al geil van word.

Ze neemt mij mee naar een hotel verder op en onderweg praten wij over wat koetjes en kalfjes. Zodra wij aankomen in het hotel zit er een man naakt op een stoel. Milou stelt mij voor aan slaaf Erik en geeft mij de opdracht om naakt naast Erik plaats te nemen op een stoel. Ik besef mij dat dit echt de Milou is waarmee contact heeft gehad via internet. Bij Erik valt mij direct op dat hij inderdaad besneden is en dat hoewel zijn piemel slap is zijn huid op zijn piemel helemaal glad zit. Als ik mijn voorhuid terugtrek dan maakt het niet uit of mijn piemel slap is of stijf is ik heb altijd wel wat rimpels huid achter mijn eikel zitten. Erik heeft echt 0 rimpels achter zijn eikel zitten terwijl hij gewoon slap is. Als ik mij uit begin te kleden wat erg snel gebeurd is omdat ik weinig aan heb merk ik dat ik al een stijven begin te krijgen. Als ik naakt ben en op de stoel wil gaan zitten valt mij pas op dat er een dildo op de stoel staat waar ik plaats moet nemen. Verwart kijk ik naar Milou en vraag haar wat ik met de dildo moet doen. Milou antwoord: jij gaat op de stoel zitten, op de stoel staat een dildo, dus jij gaat op de dildo zitten. Op tafel staat een flesje glijmiddel maar wees er zuinig op want dit is de enige wat je krijgt.

Ik heb nog nooit iets in mijn kont gestopt en word nu toch echt wel zenuwachtig. Ik pak wat glijmiddel en wrijf dit over mijn kont gaatje en over de dildo. De dildo is een stuk kleiner als mijn piemel maar zodra het kopje in mijn kont schiet doet dit toch echt wel pijn. Milou blijft mij een kijken en na een korte pauze besluit ik toch de dildo helemaal in mijn kont te stoppen en naakt op de stoel te gaan zitten. Mijn piemel is inmiddels weer helemaal slap van de pijn aan mijn kont. Milou komt met een peniskooi die helemaal van harde plastic is. Ze trekt mijn voorhuid naar achter, doet een ring rond mijn ballen en piemel, stopt mijn blote eikel in de kooi en schroeft de kooi vast aan de ring. Ik merk dat van mijn slappe piemel nog maar de helft overblijft zo klein in de kooi. Ik dacht dat dit alleen voor mijn eikel was maar mijn hele piemel wordt in dat klein ding gepropt.

Milou gaat zich omkleden op de badkamer en laat mij met Erik alleen zodat wij ook even kunnen kennis maken met elkaar. Ik vraag Erik of het klopt dat hij speciaal voor Milou is besneden en gecastreerd en hoe dit voor hem is? Erik bevestigd dat hij beide voor haar heeft gedaan. Vroeger waren ze gewoon man en vrouw maar door de jaren heen is dit steeds verder gegroeid dat hij haar slaaf is geworden en van het een kwam het ander. Erik is in 1x besneden en gecastreerd dus hij weet niet waar het precies aan ligt maar het is duidelijk dat hij er langer over doet voordat hij klaarkomt. Milou vindt dit weer een plus punt dus uiteindelijk is de seks er wel beter op geworden. Erik staat op en laat zien wat er uit zijn kont komt. Een dildo in de vorm van een vuist en ook net zo groot komt tevoorschijn. Erik vindt het belangrijk dat ik mij goed besef dat niet alleen mijn piemel zal veranderen maar ook mijn kont.

Zodra Milou binnenkomt begint mijn piemel te kloppen. Ik krijg direct een stijve maar mijn piemel kan geen centimeter meer groeien door de kleine kooi waar die inzit. Erik neemt direct weer plaats op zijn stoel en laat moeiteloos die hele vuist verdwijnen in zijn kont. Milou heeft een volledig latex pakje aan met enkel een opening bij haar kut en kont. Ik moet met Milou mee naar de badkamer en krijg een klysma van haar zodat ik volledig klaar ben voor mijn test. Ik moet op de rand van het bed gaan liggen met mijn gezicht omhoog. Milou komt met haar kut op mijn gezicht zitten en duwt haar kont tegen mijn neus aan. Ik heb nog nooit een vrouw in het echt naakt gezien en nu heb ik ineens een kut in mijn mond. Voordat ik het doorheb staat Erik aan de rand van het bed en voel ik zijn eikel tegen mijn kontgaatje aan drukken. De druk op mijn gaatje wordt steeds meer en meer. Even is de druk weg maar dan voel ik ineens glijmiddel tegen mijn kont aankomen. Zonder waarschuwing gaat 1 vinger in mijn kont en word er direct nog wat glijmiddel bij gespoten. Zodra Eriks vinger uit mijn kont is voel ik weer zijn eikel aandringen bij mijn gaatje en met het aangebrachte glijmiddel kan ik geen weerstand meer bieden. Zijn eikel schiet in mijn kont en ik voel door mijn heel lijf de pijnscheut doortrekken.

Erik gaat gewoon door met zijn opdracht en dat is om zo snel mogelijk in mijn kont klaar te komen. Mijn opdracht is om Milou zo lekker mogelijk te beffen en probeer mij niet te laten afleiden door wat er in mijn kont gebeurt. Erik neukt mijn komt minimaal 15 minuten voordat hij klaarkomt. Zodra zijn piemel uit mijn kont is krijg ik een but plug in mijn kont gestopt ik moet nog een tijdje door met het likken van Milou. Enige tijd later stapt Milou van mijn gezicht af, gaat bij Erik op schoot zitten en stopt zijn piemel in haar kont. Normaal word ik niet zo geil van anale seks maar mijn piemel doet nu gewoon pijn omdat die niet stijf kan worden. Milou begint een kortverhaal: Zo Dennis dit is een kort voorproefje van wat wij doen. Als je besluit om bij ons te komen wonen dan zullen we dit diverse keren per week doen en nog veel meer. Je krijgt dadelijk 1 keer de kans om met je vieze voorhuid binnen 3 minuten klaar te komen. Je mag zelf kiezen of je mijn kut of kont wilt. Als je niet binnen 3 minuten klaar bent dan heb je pech. Milou komt van Erik af, maakt mijn peniskooi los en gaat op de rand van het bed liggen. Ik moet veel moeite doen om de kooit van mijn eikel af te krijgen. Deze zit zo strak dat het mij veel moeite kost. Ook de ring van mijn ballen afhalen doet pijn en gaat erg lastig. Ik verlies minimaal 1 minuut met deze onzin maar Milou heeft dit vast zo uitgedacht. Mijn piemel is nog altijd stijf en ik kies direct voor Milou haar kut. De but plug helpt mij onbedoeld met klaarkomen en binnen 3 keer stoten (nog geen 15 seconde) kom ik al klaar. Ik moet van Milou nu zelf op bed gaan liggen en zodra ik dit doe duwt Milou opnieuw haar kut in mijn gezicht.

Milou zegt: alles wat jij vies maakt dat maak je ook schoon. Jij zal al je zaad aflikken wat je achter hebt gelaten. Dit is precies de reden waarom ik alleen een slaaf wil die gecastreerd is. Die kan mij niet vies maken met zaad dus hoeft ook geen zaad te slikken. Jouw trieste prestatie van 15 seconde is precies de reden waarom ik wil dat mijn slaaf besneden is. Dit kun je toch geen seks noemen. Want een waardeloze prestatie is dit. Je hebt mij gewoon volledig misbruikt voor jou plezier zonder aan mijn plezier te denken. Als Milou vindt dat ik haar kutje goed genoeg schoon heb gemaakt komt ze weer van mijn gezicht af, trekt mijn but plug uit mijn kont en slaat mij hard tegen mijn ballen.

Nou Dennis je hebt weinig tijd genomen voor mij, dan neem ik weinig tijd voor jou. Je hebt 2 minuten de tijd om mij een antwoord te geven. Kan ik een afspraak maken voor jouw besnijdenis en castratie in de hoop dat ik jouw prestatie nog kan trainen? Of blijf je thuis achter je laptop wat porno kijken met je zielige piemel? Wat wordt het Dennis? Mijn orgasme was gewoon geweldig, zo heerlijk als dat ik klaarkwam zo goor was mijn zaad dat ik moest slikken. Ik snap direct waarom Milou niet van zaad houd maar hierdoor kan ik wel nooit meer kinderen krijgen realiseer ik mij. Het feit dat ik binnen 3x stoten klaarkom is inderdaad ook zeer slecht. Zou een besnijdenis dan toch ook niet zo slecht voor mij zijn als ik het dan net zoals Erik langer kan vol houden?

Ik heb weinig tijd om na te denken en ben nog steeds afgeleid door alles wat net is gebeurd. Terwijl ik nog bij komt van mijn eerste orgasme in een vrouw vraagt Milou: Dennis ik wil NU antwoord? Word jij mijn nieuwe slaaf of blijf jij je rukken achter je laptop? Ik antwoord: ja ik word uw nieuwe slaaf!

Milou verteld dat zij in het ziekenhuis werkt als assistent en dat zij al bij veel mannelijke operaties heeft geholpen. Ze gaat nu eerst alles schoonmaken en verdoven, achter ongeveer 45 minuten zal ik als haar slaaf naar buiten lopen. Milou werkt snel door en binnen 10 minuten is mijn piemel en balzak volledig gevoelloos, ze pakt haar mes en vraagt of ik dit zeker weet? Hoewel mijn geilheid is omgeslagen in zware paniek staat Erik met een stijven piemel naast het bed. Als ik dan zie hoe zijn piemel eruitziet kan ik niet zeggen dat die lelijk is. Het lijkt alsof Erik zijn voorhuid naar achter heeft getrokken alleen zie je goed dat zijn schachthuid strakker zit. Ik vraag op Milou ook Erik heeft besneden en beide zeggen in koor ja. Ik besluit om in het diepen te springen ne geef Milou toestemming om te beginnen. Het duurt inderdaad nog geen 30 minuten of ik sta zonder voorhuid en met doorgeknipte zaadleiders weer buiten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9898 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dennis 21 jaar en de eeuwige maagd! (1)”

  1. Heel geil! Maar wel 1 ding: doorgeknipte zaadleiders heet vasectomie of mannelijke sterilisatie. Castratie is het verwijderen van de ballen.

    En een gesteriliseerde man spuit nog steeds zaadvocht. Een gecastreerde man, voor zover hij hem uberhaupt nog omhoog kan krijgen, ook.

    Maar inderdaad, besneden mannen doen er langer over als ze laag zijn besneden.

Plaats een reactie