BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met mijn dochter.

Eindelijk, nog één week werken en dan zouden we drie weken met de camper op vakantie gaan. Zoals elk jaar deden we alleen naturisten campings aan. ‘We’, zijn; Vera, mijn vrouw, onze dochter Eva en ikzelf ben Fred. Vera en ik hebben een goede en drukke baan, we kennen elkaar van kleins af aan en eigenlijk vanaf de middelbare school zijn we altijd bij elkaar gebleven. Onze dochter werd 16 jaar geleden geboren en is uitgegroeid tot een mooie jongvolwassen vrouw, die sprekend op haar moeder lijkt, zo’n 1.65 lang, 55kg, lekkere kleine stevige borstjes, mooie stevige billen met twee gespierde benen eronder. s’Avonds aan het avondeten kwam Vera opeens met het verhaal dat ze pas een week later vakantie kon nemen, wegens ziekte van haar vervanger. Zwaar teleurgesteld keek Eva mij aan en bromde wat tegen haar moeder.

Toen Eva in bed lag zei Vera die zich een beetje schuldig voelde “Als jullie nou gewoon alvast vertrekken en ik een week later het vliegtuig neem..?”, “jullie pikken mij op en dan gaan we met z’n drieën verder. Ik wilde er niets tegenin brengen want het teleurgestelde gezicht van Eva stond nog op mijn netvlies.

De volgende ochtend hoorde ik Eva en mijn vrouw vrolijk kakelen aan de ontbijttafel. Toen ik de deur opende riep ze gelijk “pap we gaan toch..tof hè..” en vloog me blij om mijn nek. De week vloog voorbij en eindelijk was het vrijdagmiddag. Thuis gekomen hebben Eva en ik de camper ingepakt, Vera had al kleding en andere spullen in een koffer gedaan zodat ze zonder bagage kon vliegen en die ging ook mee. Eva was dolenthousiast, we namen de route door en waar we Vera zouden oppikken, om de reis verder met zijn drieën af te maken.

De volgende ochtend namen we afscheid van Vera, eerst kuste ze mij, daarna liep ze op Eva af. De twee grijpen elkaar vast en knuffelen even. Eva zegt nogmaals “bedankt..mam…tot volgende week..” en stapt in. Vera zegt als ik ook instap “wees lief voor papa..veel plezier…” en tegen mij “rij voorzichtig schat..”, “we bellen wel..”.

Als we de straat uitrijden zie ik pas dat Eva mooi is opgemaakt wat ze aan heeft of liever gezegd wat ze niet aan heeft. Ze draagt een minuscuul kort rood rokje, daaronder een zelfde kleur slipje, waar ik zonder enige moeite zicht op heb. Ik heb haar al menigmaal naakt gezien maar nog nooit seksuele gevoelens bij haar gehad. Ik keek in haar lachend, blije gezichtje en haar mondje bleef maar ratelen. Na ongeveer een uur of 3 later besloten we om een sanitaire stop te maken en iets te eten bij een wegrestaurant.

Als ze mijn arm pakt en een kus op mijn wang drukt als we terug lopen, slaat mijn hart een slag over en mijn lul springt iets op. Ik schaam me diep maar kan er niets aan doen, gelukkig laat ze me los als ik de deuren ontgrendel. Tijdens het eten had ik gezien dat ze geen beha droeg wat ook niet echt nodig was met haar kleine stevige b cup, want haar tepeltjes priemden door een strak navel shirtje.

We reden ongeveer weer een kwartier in stilte toen ze uit het niets vroeg “mis je mama al..?” waarop ik lachend antwoordde “een beetje maar jij bent een prima vervangster, lieverd..”. “En vanavond dan? Ik hoor jullie bijna elke avond, gisteravond zelfs nog “plezier” hebben, als ik in bed lig..” zegt ze als haar hoofd schuin in haar nek legt en me aankijkt.
We zijn geheel niet preuts en bespreken veel thuis maar van deze directe vraag bloosde ik toch. Glimlachend antwoord ik haar “dat het wel even zwaar zou zijn maar dat ik ook nog 2 handen had”
“Trek jij je dan af..?” zei ze terwijl ze onrustig met haar kontje over de stoel beweegt.

Het gesprek gaat volgens mij geheel de verkeerde kant op en probeer het als ik met “ja” geantwoord heb en een snoeiharde lul tussen mijn benen een andere richting te geven wat niet echt lukt als ze schaamteloos zegt “ik vinger ook vaak hoor..pap, vooral als jullie bezig zijn en hoor kreunen en steunen..”.

Nu won mijn geiligheid het van mijn verstand en vroeg neutraal maar nieuwsgierig “en waar fantaseer je dan over..?”. “Vroeger over vriendjes” flapte ze er direct uit en na een kleine stilte ging ze met een rood hoofd verder “maar het laatste jaar, eerst hoe jij mama neukt…” en bijna fluisterend met een rood hoofd erachteraan “de laatste tijd…hoe je mij neukt met je grote lul..”.

Ik was met stomheid geslagen en viel even stil, kilometers vlogen onder ons door en mijn gedachten dwaalden af “dit kan toch niet…maar ze fantaseerd er zelf over…als het gebeurt mag het nooit uitkomen..mijn god…ze is zo mooi..”. Ik streel met mijn hand door haar donker blonde krulhaar en zeg zachtjes tegen haar “je hoeft je niet te schamen schatje, ik zal eerlijk tegen je zijn…ik heb je sinds we ingestapt zijn, stiekem zitten bewonderen”, “sorry ik ben je vader…maar ik loop al vanaf dat moment met een lul rond die zijn eigen leven lijdt..”.

Weer volgde een stilte tot kilometers verder draait Eva zich naar me toe en met een blik op haar gezicht die meer uitstraalde en zegt met een verleidelijk stemmetje “…nu we toch eerlijk naar elkaar zijn…mama zei zelf dat ik lief voor je moest zijn…toch??”, knipoogde verleidelijk, pakte mijn vrije hand, legde die op haar blote been en ging verder “we hebben tenslotte een hele week…”.

Ik weet dat het verboden is maar als ze het zelf nu wil, dacht ik. Mijn hand streelt haar been en zeg “we zien wel wat er gebeurt lieverd…” om haar niet aan te moedigen maar ook niet te ontmoedigen. We naderen onze eerste stop omdat ik me nu even goed moet concentreren leg ik mijn handen op het stuur en Eva gaat weer recht zitten. Als ik me gemeld hebbij de camping loop ik terug naar de camper met een plattegrond, bij het instappen zie ik Eva grijnzen. Als ik wil gaan zitten zie ik dat haar slipje op mijn stoel ligt, ik pak het op. Het ding is kleddernat.

Toen haar vader uitstapte trok Eva snel haar slipje uit, het plakte aan haar kruisje. Ze had al bijna de hele weg een lekkend kutje gehad. Ze voelde wel aan dat hij ontzettend twijfelde en wilde hem zo over de streep trekken en legde het op zijn stoel neer. Ze zag in zijn ogen, toen hij haar slipje op pakte, dat hij bezweek. Ze was zeker van haar zaak toen ze zag dat hij het naar zijn neus bracht en er diep aan snoof en hijgde “je ruikt lekker…schatje..”.

We parkeren de camper, zetten de luifel en stoelen neer en kleden ons binnen snel uit, het is tenslotte een naturisten camping.
Ik zie haar mooie pronte borstjes met priemende stijve tepeltjes en haar mooie ronde billen. Als ze zich omdraait, sta ik ook naakt maar met een snoeiharde lul.

Eva vond zijn lul slap altijd al flink maar schrikt toch wel een beetje nu ze hem op volle sterkte ziet. Aarzelend loopt ze op haar vader af en omhelst hem, haar mond drukt kusjes op zijn wang. Ze voelt zijn sterke armen om haar heen slaan en zijn hoofd iets draaien. Hun lippen raken elkaar, Eva likt zachtjes over zijn nog gesloten mond, die zich opende. Hun tongen verkennen elkaars mond en draaien om elkaar, onder gesmoord gekreun.

Ik geef me totaal over en kan niet meer nadenken, ja alleen nog met mijn lul, die fier tegen mijn navel klopt. Ik laat mijn handen over haar rug glijden, pak haar jonge gespierde billen vast en druk haar tegen mij aan, onze monden nog vast aan elkaar. Ik voel haar harde tepeltjes in mijn borst priemen, als ze haar mond losmaakt fluistert ze met een hese stem “dit mag mama nooit weten, hè…ons geheimpje…”.

Ik moest er niet aan denken, dat Vera het te weten zou komen. Ik zou alles kwijt zijn, gelukkig hoefde ik er nu niet zelf over te beginnen. Ik knik glimlachend en zeg “…ons geheimpje”. “Kom mee, lieverd” zeg ik en loop naar het tweepersoonsbed en ga er op mijn rug op liggen. Eva kruipt naast me, ik streel haar overal waar ik bij kan komen.

Eva krijgt kippenvel over haar hele lichaam en geniet van zijn handen die haar strelen. Haar hoofd ligt op haar vaders borstkas, ze kan haar ogen niet, van de in haar ogen, enorme penis houden. Ze begreep nu ook wel waarom haar moeder altijd zo hard kreunde als hij haar neukte. Voorzichtig gaat haar hand richting zijn stijve. Ze pakt hem vast maar haar vingers kunnen hem niet eens omsluiten. Ze voelt de harde pik in haar hand kloppen dat wind haar nog meer op en drukt haar kontje hard tegen zijn knedende hand aan.

Ik ben bang dat ik snel klaar zal komen als haar hand mijn pik begint te strelen en er korte rukjes aan geeft. Ik vraag haar om op mijn gezicht te gaan zitten wat ze snel doet. Ik ruik haar heerlijk zoete muskusachtige geur en zie haar lipjes glimmen. Vol overgave lik ik haar nectar van haar lipjes. Gelijk slaakt ze een gilletje en drukt haar perzik harder op mijn mond. Ik zuig op haar lipjes en laat mijn tong er soms tussen glijden.

Eva is nog nooit gelikt, ze had wel vriendjes gehad maar verder dan vingeren en aftrekken was het niet gekomen. Ze was echter geen maagd meer want haar vliesje was ze kwijtgeraakt toen ze zich te enthousiast had klaargemaakt met een dildo van haar moeder. Het lijkt wel of ze buiten zichzelf treedt als ze een orgasme voelt naderen. Als ze klaarkomt valt ze slap voorover, haar gezicht ligt vol op haar vaders stijve. Ze steekt haar tong uit en likt langzaam over zijn volle lengte, “best geil..” denkt ze, na enkele keren. Opent haar mond en hapt zijn dikke eikel in haar mond en haar tong draait er rondjes om.

Ik word gek en zeg haar dat ik bijna kom. Als ik haar weg trek duwt ze haar mond weer snel om mijn pik. Mijn ballen trekken samen ik slaak een diepe kreun en spuit mijn zaad in haar mondje. Dan trekt ze haar hoofd van mijn pik en kijkt hoe ik nog enkele ferme klodders op haar borstjes en mijn buik spuit. Ik druk een kus op haar jonge kutje en zeg nahijgend “dank je schat..dat was heerlijk..”.

Eva wil voor het eerst de smaak van zaad proeven en drukt haar mond snel weer om haar vaders lul. Als de eerste straal in haar mond klettert, slikt ze snel en trekt haar hoofd terug om te kijken hoe zijn sperma uit zijn lul spuit. Het smaakt lekker vindt ze en voelt zijn goedje tegen haar borstjes spuiten. Als hij uitgespoten is likt ze voorzichtig over zijn nog lekkende eikel en slikt het snel door.

Nadat ze zich heeft omgedraaid blijven we nog even nagenieten. We besluiten om zo friet in het cafetaria van de camping te halen en ons daarna te gaan douchen. Ik sta op en veeg het zaad van mijn buik, Eva veegt haar borsten schoon en samen lopen we naakt naar voren om te gaan eten. Als we terug lopen vraagt Eva “pap?…wil je vanavond met mij neuken…?”. Ik aarzel geen moment meer en antwoord “als jij dat wilt, graag schatje..”, “maar eerst douchen en mama bellen..”.

Omdat we in de camper niet zo’n grote douche hebben besluiten we die van de camping te pakken. Er is verder niemand, dus springen we er snel samen onder. Ik was haar hele lichaam en vinger haar even klaar. Dan wast ze mij, als laatste mijn slappe lul die in een mum stijf staat onder haar strelende handen. Gelukkig kon ik op de terugweg mijn handdoek ervoor houden, wat Eva aan het lachen maakte. In de camper belde ze Vera, vertelde enthousiast over de reis en over de plaats waar we stonden. Ook dat ze lief voor me was en knipoogde schalks naar mij. Ik nam de foon over en zeg dat alles goed gaat en dat we morgen hier ook nog blijven. Zeg dat ik van haar hou en druk haar weg.

Eva kruipt bij me op schoot, kust me op mijn mond. Ik streel haar rug en kneed haar billen. Ze drukt haar kutje tegen mijn lul en kreunt in mijn mond. Ik weet dat ze aan de pil is en geen maagd meer is want dat had mijn vrouw me verteld nadat Eva haar had verteld over een “ongelukje” met een dildo”.

Eva drukt haar kutje tegen de dikke paal van haar vader, haar kutje is kletsnat. Het enige waar ze aan twijfelt is of dat enorme ding wel in haar past. Als ze haar mond losmaakt van de zijne, hijgt ze met een schorre stem “neuk me, pap…neuk me nu..” en wipt op. Haar hand pakt trillend de lul van haar vader vast, zet hem rechtop. Wrijft met zijn paars glimmende knop over en tussen haar lipjes, dan zet ze hem voor haar kleine opening en zakt ietsje naar beneden. Haar lipjes rekken tot hun uiterste op en ze voelt voor het eerst een echte pik in haar kutje.

Ik blijf stil zitten, ze slaat haar armen om mijn nek en houd zich stevig vast. Mijn eikel zit alleen pas in haar nauwe strakke tienerkutje en mijn handen ondersteunen haar billen, als ze in mijn nek hijgt en kreunt “ooh..mijn god..ik..neuk…wat is hij groot..”. Ik trek mijn eikel een klein stukje terug en duw gelijk weer ietsjes dieper in haar. Na enkele minuten was het ons eindelijk gelukt.

Eva haar billen rusten nu op haar vaders benen, haar kutje was nog nooit zo ver opgerekt en krampte om zijn dikke lul. Het zweet loopt van haar voorhoofd als ze haar vader trots aankijkt en begint te tongzoenen. Ze blijft stil zitten om te wennen aan zijn pik, ze glijdt alleen iets van voren naar achteren en komt zwaar hijgend klaar..

Mijn pik klopt in haar buikje, haar kutje lijkt hem te willen wurgen als ze klaarkomt. Langzaam til ik haar iets op en laat haar weer zakken, haar kutje is kletsnat en maakt sopgeluiden. Ze wipt nu op eigen kracht al minuten lang, kreunend en onverstaanbare woordjes uitkramend op mijn stijve. Ik speel met haar kleine deinende borstjes en stijve tepeltjes. Haar strakke tienerkutje melkt mijn pik en is nu goed gewend aan mijn lul.

Eva is al tig keer klaargekomen en kermt zachtjes “oooh pappie…wat lekker…spuit je zaad in me…” terwijl ze steeds iets sneller wipt. Als ze zich laat zakken voelt ze zijn eikel tegen haar baarmoeder aan komen. Een kleine pijnscheut remt haar orgasme maar als ze weer omhoog komt, lijkt het wel of hij haar vacuüm zuigt. Na dit enkele keren gedaan te hebben was de pijn verdwenen en overgegaan in een geil gevoel. Haar orgasmes volgden elkaar in een razend tempo op en ze wipte nu in een stevig tempo over de volle lengte van zijn genotsknots heen. Haar sappen spatten in het rond.

Ik voel mijn orgasme naderen, pak haar heupen vast en druk haar zo ver als mogelijk op mijn verder zwellende pik. Met een kreet spuit ik mijn zaad, straal na straal in mijn dochter. Ik druk haar strak tegen me aan mijn lul nog diep in haar begraven. Half slap en zwaar hijgend hangt ze tegen me aan, heft haar hoofd en kust me. Als ik “dank je…lieverd..” zeg, kijkt ze me glimlachend aan en zegt “jij bedankt…en nu weet ik waarom mama zo luidruchtig is als je haar neukt..”.

We reinigen ons om en om, in de douche van de camper. Ik schenk twee glazen wijn in als Eva zich wast en zet ze bij het bed. Als ze ziet dat ik op bed lig kruipt ze snel bij me, we kijken nog een film, knuffelen nog even en vallen dan voldaan in elkaars armen in een diepe slaap.

Als je wilt weten hoe het verder gaat laat gerust een reactie achter

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 23005 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Op vakantie met mijn dochter.”

Plaats een reactie