BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een ontdekking in de rosse buurt

Een ontdekking in de rosse buurt blijft niet zonder gevolgen.

In mijn studententijd woonde ik samen met twee andere meiden in een studentenhuis. Het was gezellig en we gingen regelmatig met elkaar uit. Ook hielden we gezamenlijk feestjes. Ik vond een baan als serveerster in een pizza restaurant zodat ik naast mijn studiebeurs over voldoende geld kon beschikken. Marja, een van mijn medebewoners had in een schoenenwinkel gewerkt als verkoopster maar had daar op een zeker moment geen zin meer in. Wij woonden vlak bij de rosse buurt van Groningen en regelmatig liepen we door deze buurt heen. Op een avond toen ik er weer doorheen liep, zag ik mijn medebewoonster Marja achter een raam zitten. Ik keek haar aan en liep daarna door. De volgende dag zat ik ’s morgens in de keuken de krant te lezen toen Marja binnen kwam. Ik keek haar aan en zei: “Ik moest wel schrikken toen ik jou gisteren achter het raam zag zitten”.
Marja lachte en zei: “Dit is wel wat anders dan de schoenenwinkel hè”.
“Ja, dat kun je wel zeggen”, antwoordde ik. Ik schonk nog een rondje koffie in voor ons beiden.

Marja vertelde hierna: “Ik liep net als jij regelmatig door de hoerenbuurt en op zeker moment vroeg ik mij af hoe het zou zijn om achter zo’n raam te gaan zitten. In bed fantaseerde ik hoe het zou zijn om diverse mannen te verwennen. Die gedachte liet mij niet meer los. Ik baalde van mijn baan in de schoenenwinkel omdat ik slecht betaald werd en mijn baas een echte vervelende kerel was. Toen ik mijn ontslag had genomen en niet direct een andere baan kon vinden kwam ik op het idee om eens achter het raam te gaan zitten weer bij mij op. In het weekend kwam ik in een café een meisje tegen die ik ook wel eens daar had zien zitten. We raakten aan de praat en van het een kwam het ander. Door de verhalen die zij vertelde werd ik steeds enthousiaster. Op een maandagmiddag besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik stapte naar de beheerder van de ramen en vroeg hem of ik wellicht een avond kon proberen of het wat voor mij zou zijn. Hij stemde in met mijn verzoek en gaf aan dat ik gratis één avond proef mocht draaien. Mocht ik door willen gaan, dan kostte het raam mij 50 euro per avond. Hij liet mij vervolgens een peeskamer zien en legde uit hoe het werkte en wat ik geacht werd te doen. We maakte de afspraak dat ik om 19.00 uur zou beginnen.

Ik ging snel naar huis en kleedde mij om. Ik trok een string en bh aan, deed een paar hold ups en pumps aan en trok een kort rokje en strak truitje aan. Tegen 18.30 uur trok ik mijn jack aan, pakte mijn tas en ging richting beheerder. Met kloppende slapen liep ik daarna met de sleutel naar mijn peeskamer. Ik draaide de deur open en stapte naar binnen. Eenmaal binnen zette ik mijn tasje weg, hing mijn jack op en liep naar het raam. Ik trok het gordijn open en nam plaats op de kruk die achter het raam stond. Het was al best druk met kijkers in de straat. Toen de eerste kijker voor mijn raam stopte en mij uitgebreid bekeek voelde ik mijzelf warm worden. Hij maakte een gebaar dat ik mijn benen moest spreiden. Ik voldeed aan zijn verzoek en toonde hem mijn kruis met string. Ik vond de man er lekker uit zien. Hij had een stoere uitstraling en zou een vent zijn waar ik zo mee zou gaan stappen. Ik wenkte hem naar binnen, stapte van mijn kruk en deed de deur voor hem open. “Wat reken je, schoonheid?”
“Jij mag voor 35 euro met mij stoeien”, zei ik.

De man stapte naar binnen en zei dat hij akkoord was. Ik sloot de gordijnen en begon hem te zoenen. Wel vijf minuten lang bleven we samen aan het zoenen. Toen nam ik hem mee naar het bed en deed zijn gulp open. Er kwam een flinke pik tevoorschijn. Mijn handen haalde hem uit zijn broek en ik begon hem langzaam af te trekken. Kennelijk was hij al aardig opgewarmd want voor ik het door had, spoot hij mijn handen al vol met zijn sperma.
“Zo, en was dat lekker?” vroeg ik hem. Heerlijk antwoordde hij. Ik rekende af en liet hem daarna uit. Ik fatsoeneerde mezelf en het bed en trok daarna het gordijn weer open. Terwijl ik weer op de kruk zat had ik tijd om de eerste klant nog even in gedachte te laten passeren. Wat was het spannend geweest om hem binnen te laten, en wat had ik genoten van het feit dat ik hem zo snel klaar had gemaakt. Er kwam een nieuwe man voor mijn raam staan. Automatisch gunde ik hem een blik in mijn kruis door mijn benen te spreiden. Hij keek even en liep toen weer weg. Ik baalde toen ik hem weg zag lopen. Maar dat was maar voor kort want binnen een minuut stond hij weer voor mijn raam en vroeg wat een wip kostte. Ik antwoordde hem vijftig euro. De man knipte en liep naar de deur. Ik sloot wederom de gordijnen en liet hem binnen.

“Mag ik je beffen”, vroeg hij. Ik had na de eerste klant wel zin om ook eens verwend te worden dus zei ik: “Ja, dat is goed”.
We doken samen op het bed en binnen korte tijd lagen we allebei naakt op bed. Ik ging op mijn rug liggen en liet hem mij met zijn tong verwennen. Wat deed die vent dat lekker. Ik voelde de tintelingen in mijn buik omhoog komen. Als het niet veranderde zou ik in korte tijd gaan komen. De man deed het echter zo lekker dat ik hem zijn gang liet gaan. Toen ik klaarkwam kon ik er niets aan doen maar ik spoot mijzelf helemaal leeg op zijn gezicht. De man lachte en draaide zich om. Hij kwam op mij liggen en ik voelde dat hij een flink uitgevallen pik had.
“Even een condoom aan, dan mag je mij neuken,” zei ik tegen hem.

De volgende vijf minuten werd ik door de man heerlijk verwend. Hij nam me stevig en nagenoeg gelijktijdig kwamen we allebei klaar. De man vertelde dat hij had genoten en wilde graag snel weer langs komen zei hij. Ik rekende met hem af en liet hem daarna uit. Ik had even tijd nodig om mijzelf weer op te knappen. Na een kwartiertje kon het gordijn weer open. Die avond neukte ik nog met vier andere mannen die allemaal op hun eigen manier van mij genoten en ik van hen. Toen vond ik het welletjes. Ik heb de sleutel teruggebracht naar de beheerder. “En, kom je snel weer terug?” vroeg hij. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. “Ja, ik ben na vanavond overtuigd dat ik dit wil gaan doen, dan hoef ik niet meer in de winkel te gaan staan en als ik heel eerlijk ben heb ik er zelf ook de hele avond van genoten. Marja vertelde mij daarna: “Ondertussen ben ik zover dat ik eenmaal per week een avond ga genieten. En ook al ga ik in het weekend uit en neem dan regelmatig een kerel mee naar huis, de afwisseling die ik in mijn werk vind is echt de moeite waard.”

Marja vroeg vervolgens of ik geen zin had om ook af en toe een avondje te komen werken. “Daar moet ik nog eens over denken,” zei ik. Die avond lag ik in bed en liet het verhaal van Marja nog eens de revue passeren. Ik nam de voor- en tegendelen nog eens door en was toen om. Ik ga het gewoon eens proberen besloot ik.

Ik meldde mij een dag later bij de beheerder en net als Marja kreeg ik de kans om een avond proef te draaien. Ik maakte veel werk van het uitzoeken van mijn kleding en make up en was er van overtuigd dat ik de klanten zo kon boeien. Half acht haalde ik de sleutel af en liep naar mijn kamertje. Ik installeerde mijzelf en trok het gordijn open. In de straat was het al druk met kijkers die te voet en met de auto langs kwamen. Ik had een keer of vijf mannen die interesse toonden en toen was het raak. Een knappe vent maakte het gebaar dat hij mijn kruis wilde zien. Ik opende mijn benen en keek hem daarbij geil aan. Zijn keuze was kennelijk snel gemaakt want hij vroeg wat een wip moest kosten. “Vijftig euro, met condoom”, zei ik. Hij vond het prima en ik liet hem binnen. Ik trok het gordijn dicht en rekende met hem af. Daarna tilde hij mij op en legde mij op het bed. Hij kleedde zich vervolgens uit en bij het uittrekken van zijn onderbroek kwam een fors geschapen pik tevoorschijn. Ik trok mijn slipje uit en hij bracht zijn stijve richting mijn kruis. Het voelde heerlijk toen hij met zijn stijve langs mijn clit ging. Ik voelde mijzelf nat worden en nadat hij mij even had opgewarmd kwam hij op mij liggen. Ik voelde hem langzaam bij mij binnendringen.

Zijn forse pik was goed voelbaar in mijn strakke kut en hij nam mij als een echte man waarbij ik niets te kort kwam. Na te zijn klaargekomen vertrok hij en nam ik even de tijd om mijzelf weer op te frissen. Het was bepaald geen straf geweest om met deze leuke vent te moeten neuken. Ik werkte die avond nog acht andere mannen af waarbij de laatste we heel bijzonder was. Hij was de prof waar ik les van kreeg. Hij herkende mij en lachte mij toe. “Wees maar niet bang, dit blijft ons geheim,” fluisterde hij in mijn oor. Ik wilde een hele goede beurt maken bij mijn docent en haalde daarom alles uit de kast. Het was zowel voor hem als mij genieten. Na afloop zei hij: “Ik weet zeker dat ik jou nog veel bezoekjes ga brengen, want je bent een topwijf!”
Blij liep ik naar de beheerder om mijn sleutel weer terug te gaan brengen. Eenmaal thuis telde ik 350 euro aan opbrengst van een avond. Heel wat anders dan de schamele uurlonen die ik elders kreeg. Mijn keuze was definitief. Ook ik zou net als Marja mijn studiefinanciering zelf gaan verdienen. Toen ik na wat te hebben gedronken naar bed ging was ik zo vertrokken. Het was een heerlijke avond geweest.

Marianne

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6804 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie