BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (2.)

Wij hadden allemaal teveel gedronken, ook Niels (17) had een paar biertjes gehad, en was wat aangeschoten.
Het was natuurlijk super stom om bij een jongen in bed te kruipen die tante tegen je mag zeggen.
Het was die dag warm geweest en ik was bij mijn kerel in bed gekropen alleen met een onderbroekje aan, maar dat gesnurk was niet uit te houden en ik was dus bijna slaap wandelend (en een beetje beneveld, door het onbekende bier) bij Niels in bed gekropen.
Die keek een beetje loom en verbaasd toen ik bij hem in bed kroop, hij had alleen een boxer aan.
Eerst dommelde hij verder, maar naar een poosje voelde ik zijn mond op een borst en zoog er aan.

Voorzichtig kroop tegen Niels aan, mijn been lag ter hoogte van zijn pik en ik voelde zijn pik groot worden.
Ik was verbaasd maar het wond mij ook op en mijn hand ging richting zijn boxer en wreef wat over zijn pik, nu voelde ik een hand in mijn onderbroekje gaan, Niels was op ontdekkings reis mijn kut werd zeiknat.
Ik ging met mijn hand in zijn boxer en speelde wat met zijn piemel.
Ik voelde Niels schokken en hij kwam klaar, mijn hand zat onder de kleverige sperma, en Niels draaide zich om en sliep verder.
Een beetje teleurgesteld, maar eigenlijk ook wel een beetje blij, dat ik niet was klaar gemaakt, want het was natuurlijk niet normaal om je als tante te laten klaar maken, door je neefje.

De volgende ochtend stond mijn schoonzus naast het bed, en zei willen jullie straks ook wat eten.
Ik schrok want ik lag daar dus alleen in mijn onderbroek naast haar zoon, en geen laken over mij heen.
Met een rooie kop stamelde ik, Mark lag gigantisch te snurken en ben met een duffe kop hier in het bed gekropen.
Eva de moeder van Niels zei ja ik hoorde Mark snurken en dacht nog aan jou, van hoe hou je dat vol.
Eva ging weg in Niels sliep door.
Ik heb de gewoonte om s,morgens even een half uurtje hard te lopen, ik trok mijn korte strakke broekje aan wat ik normaal bij volleybal ook altijd aan heb. Ik kwam in de kamer en zag Eva kijken, ik legde uit dat ik nog even wilde hard lopen.
Goed idee zei Eva jammer dat ik geen sportbroekje bij mij heb anders liep ik even mee
Kom maar op zei ik heb er nog wel 1, ik rommelde wat in mijn koffer, en zei hier moet je wel met je blote kont in anders voel je alle naden van je onderbroek, ik heb nooit geen onderbroek onder mijn sportbroekje aan trouwens net als bijna alle meiden bij volleybal, de sport waar ik bijna wekelijks mee bezig ben.

Ik gaf het broekje aan Eva die trok snel haar broek en onderbroek uit en mijn sportbroekje aan, haar billetjes kwamen gedeeltelijk uit het broekje en haar lipjes waren zichtbaar in het broekje waarschijnlijk was haar kontje net iets groter dan de mijne.
Ik zei kom we gaan, en even later waren wij wat aan het hard lopen en hadden genoeg bekijks vooral van de mannen.
Toen wij terug kwamen waren onze mannen en Niels ook in de kamer, ik zag hun kijken wij waren redelijk bezweet en onze broekjes kregen genoeg aandacht hoewel er niemand wat van zei, zag ik wel dat de mannen zich wat ongemakkelijk voelden en ik zag dat erbij alle drie wat behoorlijk gegroeid was. Ze keken alle 3 maar zeiden niets.

Ik zei dat ik even ging douchen, prima Eva dan schenk even de koffie in en zet de broodjes klaar dan ga ik na jou douchen.
Na 10 minuten douchen trok ik mijn kleren aan, het was al behoorlijk warm en was in een beetje geile bui en besloot geen onderbroek aan te doen onder mijn korte rokje, dat zou toch niet niemand zien en het is heerlijk zo lekker fris de wind een beetje langs je kutje.
Ik kwam in de kamer en de heren zaten nog wat ongemakkelijk met een bobbel in de broek, het leek ook net of het broekje nog verder in het spleetje was gegaan en ik vroeg mij af doet Eva dat nu expres want zij had een lachje op haar gezicht.
Nadat Eva had gedoucht en met een kort broekje en een strak shirtje in de kamer kwam gingen wij er op uit.
Er was feest in het dorpje waar wij waren, het was een dorpje in Oostenrijk (Langefeld) het schijnt normaal te zijn om met zo’n feest al om 11 uur s,morgens aan de bier te zitten.
Tot mijn verbazing stelde Mark voor om aan de locals mee te doen en ook maar een biertje te bestellen, mijn zwager en Eva vonden het prima en even later zaten wij achter een half liter bier.
Het dronk weg net water, en na een paar biertjes fluisterde Eva ben jij vergeten jouw onderbroek aan te trekken, er zitten nu meerdere mannen op het terras met een stijve.

Ik schrok want ik was vergeten dat ik in kijk had tussen de benen.
Later die dag zei Eva dat het leuke dag was geweest maar dat zij loom was geworden ik zei, dan gaan we zo even zwemmen hier onder in het complex dat knap je zo weer op.
De mannen zaten nog op het terras, en Eva en ik hadden gezegd dat wij ons wat gingen opfrissen.
Na een kwartiertje zwemmen waren we weer wat fitter en ik vroeg Eva of ze zin had om mee te gaan naar het sauna gedeelte, ik zei dan zweet je de drank er zo weer uit.
Eva liep achter mij aan en zag daar een paar naakte mensen en ik trok mijn bikini ook al uit.
Moet dat bloot vroeg Eva zachtjes, Yep zei ik maar wij zijn allemaal naakt geboren dus kom maar.
Eva trok haar bikini uit en hield een hand voor haar kutje, ik zei dat went zo jo.
Eva haalde haar hand weg en ik zag een mooie zwart behaarde kut mooi langs de kant getrimd anders zou het haar natuurlijk uit het bikinibroekje komen.
Ik vond Eva mooi, en we zaten er nog maar nat toen Niels binnen kwam, Eva verschoot van kleur, want zei vond het niet normaal dat haar zoon haar naakt zag.

Maar daar stond Niels met een best wel grote pik, en vroeg verbaasd was jij hier ook aan zijn moeder.
Ik legde uit dat Niels de dag er voor samen met mij in de sauna was geweest.
Het wende langzaam voor moeder en zoon, maar de spanning was wel weg ik zag zelfs Eva zo nu en dan snel even kijken naar wat voor een piemel haar zoon had.
Later die dag fluisterde Eva, ik weet niet hoe ik het zeggen moet maar jij bent zo lekker vrij, Bart haar man en ik moeten Niels nog eens seksuele voorlichting geven maar zouden niet weten hoe, Bart zei al eens was jij maar net zo gemakkelijk als Liza.
Maar mijn vraag is, jij lag gisteren bij Nies in bed zou jij hem niet eens wat willen uitleggen.
Wordt vervolg

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13776 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon (2.)”

Plaats een reactie