BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon

Ik ben Liza (27) en getrouwd met Mark (31) wij zijn een jaar of 10 samen, wij gingen op vakantie met de oudste zus van Mark en haar man en hun zoon Niels (17). Wij hadden een appartement gehuurd een appartement met 3 slaapkamers en een leuke woonkamer, zwembad in het complex met een apart sauna gedeelte erbij.
Het was niet mijn idee om samen op vakantie gaan en vooral niet met zo’n puber erbij.
Maar goed de eerste nacht zat er op en ik ging douchen en dacht er niet goed bijna dat we niet alleen waren, ik had de deur van de douche niet goed dicht gedaan en het viel mij op dat Niels stiekem stond te kijken naar mij.
Eerst boos maar natuurlijk ook we een beetje leuk dat je nog in de smaak valt bij zo’n jongen van 17.
En vooral als je minder aandacht krijgt van je eigen kerel die zich meer druk maakt voor andere dingen dan met seks met zijn vrouw.
Niet dat lelijk of dik ben ik zie nog veel mannen naar mij kijken.
Om jullie een idee te geven hoe ik er uit zie, ik ben 170 lang slank 68 kg blond haar tot op de schouders en een cup D stevige borsten, een soort Zweeds model.

Ik waste expres mijn borsten goed draaide mijn kontje naar de deur bukte voor over om de zeep te pakken ik draaide mee even later om en stapte onder de douche vandaan en kwam nu wel dicht bij de deur en zag Niels snel verdwijnen. Mijn gedachten bleven bijna de hele dag bij het voorval.
S, middags rond 6 uur hadden we nog zitten eten en gedronken (iets teveel) bier.
Mark en mijn zwager en schoonzus wilde formule 1 kijken op tv, dat vond ik niets net als Niels.
Ik zei kom Niels dan gaan wij zwemmen, hier beneden in het zwembad, Niels sputterde een beetje tegen maar zijn moeder zei, ga maar mee joh Formule 1 vind jij niets en heb je gelijk wat te doen.
Ik trok mijn bikini aan en daar over mijn badjas.
Niels had ook een badjas aan, en we gingen met de lift naar beneden naar het zwembad.
Er waren nog een paar stelletjes aan het zwemmen.
Ik trok mijn badjas uit en Niels zag ik kijken net als een paar mannen in het zwembad.
Oké mijn bikini is niet al te groot, mijn borsten passen er net in en mijn broekje geeft mooi zicht op mijn billen, ik vind het leuk om er een beetje uitdagend bij te lopen, zelfs Mark moedigt mij daar bij aan.

Het werd drukker en zei dat ik naar de sauna ging en vroeg of Niels mee ging, hij had dat nog nooit gedaan.
Maar even later stonden wij voor de ingang van het sauna hokje en viel het mij op dat de mensen naakt waren, ik deed een stapje terug en trok mijn bikini uit en Niels keek verbaasd ik zei kom maar je mag in je zwembroek maar de andere mensen zijn ook bloot.
Verdoofd trok hij zijn zwembroek uit, mijn ogen stonden groot toen ik zag hoe groot zijn pik was en dat vooral oor zo’n jonge, jongen.
Wij gingen in de sauna zitten en ik kon mijn ogen niet van zijn piemel af houden.
Na een poosje gingen de andere mensen weg, en ik bleef met Niels over hij zat recht tegenover mij, met een beetje trilling ging ik in de kleermaker zit zitten, mijn kutlipjes gingen iets open staan en ik zag de pik van Niels stijf worden hij stond recht op en ik ging met mijn vingers langs mijn lipjes mijn kutje werd vochtig en nu ging de deur van de sauna los, ik zag de mensen verbaasd kijken naar de stijve van Niels en ik zei kom Niels we gaan.
Met een paar stijve tepels en een nat kutje gevolgd door Niels met een stijve liepen wij de sauna uit, ik keek naar zijn pik en zei ga maar even onder die emmer staan dat is altijd fijn na een sauna rondje.
Nog in trans stapte Niels onder de emmer ik trok aan het touw en de emmer met koud water stortte over Niels, die schrok en zijn pik werd heel nel kleiner, maar bleef groot zat, nu zat ik schaamteloos naar Niels te kijken net zo als Niels bij mij had gedaan toen ik onder de douche stond.
Die avond dronken we nog wat bier en gingen naar bed, Mark snurkte als een gek en ik besloot om bij Niels in bed te kruipen.

Word vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 25967 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Op vakantie met schoonfamilie en hun zoon”

Plaats een reactie