BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Papa kwam vroeg thuis

Ik zal me even voorstellen, ik ben Dennis, alleenstaande vader met 1 dochter Esmee van net 17 die voornamelijk bij mij woont aangezien de relatie met haar moeder een tikkeltje lastig is zullen we maar zeggen.

Ik heb een goede baan en toen de Crypto op kwam heb ik mij laten verleiden tot bitcoin en dat heeft mij geen windeieren gelegd, kon na de scheiding een mooi huis kunnen kopen met het zwembad wat we al jaren wilden hebben.
Esmee een prachtige jonge vrouw in wording is dol op ons huis en de ruimte, vele TikToks en insta Story zijn gemaakt in de grote tuin en bij het zwembad, het is een strebertje die haar opleiding en vriendinnen bovenaan haar lijst heeft staan en dan zegt ze altijd , dan komt papa . Ik lach er maar beetje om want ik weet hoeveel ze van haar vader houd en welke vertrouwensband we samen hebben.
Haar beste vriendin Noa woont praktisch in hier en is uit het zelfde hout gesneden, hart op de tong en super zorgzaam. Ook een prachtige jonge vrouw om te zien en uiteraard bekijk ik de dames regelmatig, ik blijf een man hoor, die mooie billen van ze en mooie borsten in die strakke truitjes ontgaan mij niet vaak. Ik doe er niemand kwaad mee en kijken mag denk ik maar.

Het moet een woensdag geweest zijn, het was bloed verziekend warm die dag en ik had het om 14 uur wel gezien op de zaak, was lekker wezen fietsen naar werk en nu in het zonnetje met overhemd uit en T-shirt aan was het een heerlijk tochtje, onderweg even ijsje gescoord en was binnen 40 thuis. Ik hoorde achter de schutting de twee dames al kletsen bij het zwembad.
Opende de deur keek door het raam en zag ze zitten op 1 van de stoelen, ze hadden geen erg in mij en zagen me niet staan. Ik liep naar boven om ook een zwembroek aan te trekken.
Boven aangekomen hoorde ik ze nog gezellig ouwehoeren samen. Voelde met net zo een gluurder, boven achter mijn raam die openstond stond ik schuin naar beneden te kijken naar de twee meiden die nu samen op 1 bedje tegenover elkaar, Esmee zat praktisch op schoot bij Noa.
Ik probeerde op te vangen waar ze het over hadden maar ze gingen steeds zachter praten, ondertussen had ik alles uit en zocht een zwembroek in de kast.
Eenmaal aan liep ik weer naar het raam om beetje te gluren en zag iets wat ik niet zelf bedacht kon hebben, ze waren innig aan het zoenen samen en hun handen waren overal vooral aan elkaar.
Voelde me schuldig maar ik werd er ook opgewonden van hun zo samen, alles ging door me hoofd , zijn ze lesbisch? Wat doen ze nog meer en waar en hoevaak? Ik voelde dat ik door dit schouwspel een erectie kreeg. Esmee kneden de borsten van Noa en Noa haar hand zat duidelijk tussen de benen van Esmee.
Esmee ging wat naar achter hangen en ik dacht shit ze heeft me gezien want ze keek naar boven, maar toch niet en het schouwspel ging door en ik kon duidelijk zien dat Noa het broekje opzij deed van mijn dochter en haar begon te vingeren.
Wat moest ik doen? Kon moeilijk nu aandacht gaan vragen en zo de tuin in wandelen. Ik liep een beetje te ijsberen op de overloop en liep langs haar kamer.
Op de grond kleding en overal servies en papier.
Mijn oog viel op een paar strings op de grond en ik twijfelde maar pakte ze toch op, ik zag de afscheiding in de kruisjes en rook er toch aan, de dames hadden het warm gehad, een zweterig beetje plas luchtje kwam me neus in, daar stond ik met de strings van? 1 van hun of beide en ze roken heerlijk, echt de geur van een vrouwen kutje.

Ik legde ze weer neer pakte ze weer op en rook nogmaals, ik was ondertussen keihard in mijn zwembroek. Ik liep weer terug naar mijn raam en voorzichtig keek ik weer naar buiten, de rollen waren omgedraaid en nu lag Noa achterover en Esmee lag half over haar heen en sabbelde aan de tepels van Noa. Als ik me pik had aangeraakt had ik in me zwembroek gespoten.
Ik zag dat Noa Esmee door op haar schouders te duwen duidelijk wou maken waar ze het tongetje wou hebben. Ik luisterde goed en meende te horen dat ze zei, lik me zweet doosje , lik me Esmee. Esmee daalde af tussen haar bovenbenen en aan de gezichtsuitdrukking van Noa zag ik dat het haar beviel.
Spanning werd mij te groot en ik zocht een doos tissues en leegde me ballen erin.
Denk dat ik nog half uur boven gestaan heb, kijken en luisteren en toen ze beide verzadigd waren en lekker aan het zoenen waren zag ik me kans schoon.
Rende de trap af en kwam met een biertje nonchalant de tuin in, middag dames riep ik, ze schrokken dat ik daar stond.
“Huh we hebben je auto helemaal niet gehoord” zei Esmee, ” dat klopt lieverd , papa was met de fiets, kwam net thuis ..loog ik, direct omgekleed en here i am” ik zag een moment van opluchting op hun gezicht.
Ik vroeg of ze wat wilden drinken en hoe hun dag was geweest. De standaard antwoorden, goed en saai op school, leuk en gezellig hier.
Oke dames goed verhaal ik ga zwemmen. Ik dook erin en trok een paar baantjes, de meiden zaten nu ieder op een bedje en keken elkaar weer aan en dan weer giegelen en kijken en giegelen, ik vroeg wat er zo grappig was en in koor “niks hoor, gaat niet over jou ” oke dan
Zat lekker van mijn biertje te genieten in de zon en keek afentoe met een schuin oog naar de meiden, als ze eens wisten dacht ik alleen maar.

Uit het niets en zonder een aankondiging, Esmee , “pap wanneer krijg jij een nieuwe vriendin?” Huh wat vroeg ik hoezo? Ik maakte haar duidelijk dat ik niet zo op een nieuwe vrouw in huis zat te wachten, en dat mijn vrije leventje wel erg fijn vond
Of ik niks miste in mijn leven, zoals wat vroeg ik en vulde haar vraag maar direct aan, “je denkt dat papa sex mist zeker ?” Noa stikte zowat in haar water en Esmee verschoot van kleur, “papa!! Dat zeg je toch niet zo, maar ja daar waren we wel benieuwd naar.”.
” Nee lieverds, uiteraard is sex leuk maar als papa echt sex wil dan zijn daar echt wel dingen voor te vinden “, Noa eroverheen, ” bel je dan een hoer?” En ze schrok er zelf van dat ze zo ad rem was
Ik lachte ze beide uit en gaf aan dat er wel meer manieren waren dan enkel prostitutie.
Met die gedachte liet ik ze achter en ging nieuw biertje halen, ik hoorde ze allerlei namen opnoemen van vrouwen die ik ken en volgens hun heb ik ze allemaal geneukt, nou klopt dat zeker wel voor een stuk of wat, maar helaas nog niet allemaal.
Het zat ze nog niet lekker en wilden mij nog meer uithoren, wat ik aantrekkelijk vond en hoe oud en met of zonder kinderen..ik gaf ze maar wat ze wilden horen, alles tussen de 17 /18 en 35 is oké, beetje sportief en lang haar.
Ze keken elkaar aan en begonnen weer te giegelen.
“Dus een 17 / 18 jarige sportief als die aanbelt dan heb je sex vanavond?” Vroeg Esmee.
Ik weet niet in welke wereld jullie verblijven maar de kans dat er hier straks iemand aanbelt met jullie omschrijving is vrijwel nul procent.
Soms denk ik wel eens VWO is niet meer wat het geweest is, Haha.
De tijd vloog voorbij en ik kreeg beetje trek, trek in eten en als ik zo keek ook trek in geil tiener vlees.
Ze maakte het mij niet makkelijk en ik was blij dat ik de druk eraf gehaald had vanmiddag, beide met opgetrokken benen en ik zag als ik stiekem keek de schaamlipjes zitten, mijn gedachten vlogen alle kanten op.
Had ze al beloofd dat ik de bbq aan zou zetten en de spareribs van eergisteren even zou opwarmen met een salade.
Ik spoorde de meiden aan NU even te gaan douchen en chloor afspoelen en dat we dan met uurtje zouden eten, ze stonden gewillig op en vanaf de deur riep Noa nog, “heeft u ook worstjes?” Het was er uit voor ik kon nadenken, “Tuurlijk heb ik een worstje voor jou” ik hoorde haar nog lachen toen ze de trap op liep. Ik dacht enkel aan hun samen en douche en …voelde het bloed alweer stromen daar beneden.
De kamado kwam op temp en de spareribs mochten erop, kon ik ondertussen even een salade in elkaar flansen en tafel buiten dekken. Riep even naar boven, dat ze nog 20 min hadden en of ze ook wijntje wilden? “JA EN JA” oke heerlijk hoe hun communicatie gaat.
Ik zat al toen ze naar buiten kwamen, beide in een zomer jurkje en zo aan het bewegen van hun borstjes waren ze BH vergeten, waarom doen ze mij dit aan, kut meiden.

Ze gingen naast en tegenover mij zitten en we toosten op een gezellige avond, Noa zat naast mij en Esmee tegenover mij en we kletsen wat over jongens en dat ze allemaal klootzaken zijn en maar 1 ding willen en dat ook nog eens niet kunnen. Ik was nieuwsgierig naar wat dat zou zijn, en het hoge woord kwam van Esmee, jongens weten niet hoe ze een vrouw moeten klaar likken, nu ben ik heel erg open met alles maar ik moest mezelf even vermanen en zei je moet jongens niet met mannen vergelijken, en vertel je die jongens wat jullie lekker vinden en hoe je het wil?
Ja daaaggg was het samen, ze moeten toch weten hoe ze moeten beffen? Wij pijpen hun toch ook klaar.
Oke dacht ik, dit gaat van prietpraat naar heel intiem in 5 seconden.
Ik stamelde wat en zei, ” papa heeft het vroeger ook moeten leren van verschillende vrouwen en nu krijg ik zelfs complimenten over mijn likwerk”
Ze keken me beide aan en sipte wat van hun wijntjes
Ze waren het er duidelijk niet mee eens en vonden dat iedere jongen dat moest kunnen.
Ik dacht jullie deze kant op, prima, dus ik zei ” als jongens het niet kunnen en jullie weten alles beter dan moeten jullie elkaar maar likken.” Ze schoten beide in de lach en ik zag die ondeugende smoeltjes van ze en die hersens ratelen, heerlijk om ze zo te zien strugglen.
“Nou wie weet doen we dat wel papa” zei Esmee, ik gaf aan dat dat de beste oplossing was en die reactie gaf weer kortsluiting bij de dames. ” Dus jij zou het oke vinden als wij dat deden ? Vroeg Noa
Tuurlijk dames, alles wat lekker is moet je doen en ontdekken en als dat samen is waarom niet?
Ze keken elkaar aan en Noa herhaalde wat ik zei, “dus alles wat lekker is moeten we pakken en doen?”
Ja reageerde ik. ” Dus als ik nu wil zoenen met Esmee en dat doe ben je daar oke mee? Vroeg Noa, ik reageerde , dames hoe duidelijk willen jullie het hebben , ik vind het prima als jullie willen experimenteren samen echt prima. En op dat moment doken de dames over tafel naar elkaar toe en tongde elkaar voor me neus.
Kolere wat een geil gezicht was dat zeg.
Ze gingen weer zitten en keken naar mij, en zeiden” zo dus?”
Ja zei ik met mijn benen over elkaar want ik was keihard geworden.
Ik voelde Noa kijken naar mijn kruis en en zei het ook gewoon, “zo te zien word jou papa beetje opgewonden van ons” aan de ene kant schaamde ik me maar ik hun begonnen.
Ik probeerde me er niet eens uit te lullen en zei eerlijk, inderdaad ik word opgewonden van 2 prachtige dames die voor mijn ogen staan te tongen.

“Heb je een grote piemel” vroeg Noa, Esmee antwoorden direct met ja,
Wat hoe weet jij hoe groot me lul is Esmee? Ze zei dat toen ik nog getrouwd was en wel eens geile appjes stuurde over en weer zij die gezien had en naar zichzelf gestuurd had. Ik wist niet wat ik hoorde
Noa was duidelijk geïnteresseerd en begon overnieuw, “je had me wel een worstje beloofd hè!!”

DAMES KOM OP HE, ik kan toch niet zo even me pik laten zien aan jullie, Esmee is nota bene mijn dochter!
Esmee keek me alleen aan en zei, we willen het alledrie graag, we zien je echt wel kijken en natuurlijk weten we wat je dan allemaal denkt en van droomt.
Hoevaak krijg je die kans om 2 jonge geile meiden te verwennen vulde Noa aan en voor ons is het beide alweer een poosje geleden dat we met een vent wat gedaan hebben. Ze bleef kijken naar mijn stijve die echt ook niet wou zakken, ik probeerde alles te verwerken wat er net gezegd was en ondertussen stond Esmee achter Noa en wreef ze over de stof van het jurkje en maakte ze de tepels van haar keihard.
Ik was al geil en het werd enkel gekker, Esmee trok het jurkje van Noa omhoog en ik keek zo naar haar kale doosje, ” wat denk je papa? Zullen we maar binnen gaan?” Ik kon enkel knikken en naar dat mooie kutje kijken.
Ik volgde de meiden naar binnen en ging zitten op de lounge bank, de dames bleven en staan en ritssten elkaars jurkjes open en lieten ze op de grond vallen, mijn broek zat zo strak het deed gewoon pijn, en toen de meiden elkaar gingen strelen en zoenen werd ik gek ze raakte elkaar aan en vingers gleden over billen en over elkaars kutje. Noa duwde een vinger in Esmee en deze vinger hield ze onder mijn neus, “hier zo, zo smaakt je eigen dochter” wat een zaligheid rook en proefde ik, ik stond op en deed mijn shirt uit en zwembroek, de dames stonden gebiologeerd te kijken naar mijn harde pik. “Zei het toch groter dan die pik van Niels ” Esmee was de eerste die hem aanraakte en haar hand eromheen deed, ze trok me zachtjes af en ze duwde mij terug te stoel in.
Twee hongerige mondjes kwamen dichterbij en voor ik het wist zat mijn eikel in Esmee haar mond en Noa likte onder en over mijn ballen. Wat een ervaring was dit, zo fout maar op dit moment dacht ik niet meer na en genoot van hun mondjes. Esmee was een goede pijpster zeg en ze had niet echt moeite met de eerste 14 cm ik voelde dat ik echt achter in haal keel zat en ze kokte er op los. Noa wou ook en de dames wisselde even en zo zoog Noa me pik net zo lekker af als Esmee.

Ik wou meer en zei tegen Esmee dat ze op de bank moest komen staan en met haar kutje tegen me mond moest komen, ik zag dat kleine doosje van haar en rook de feromonen die vrij kwamen, mijn tong gleed door haar lipjes en een huivering door haar lijf toen ik haar knopje vond, “Oh lekker papa lik me kutje dit wil ik al zolang” ik negeerde dit en likte haar klitje en duwde mijn tong een stukje in haar kutje. God wat was dit geil en ze smaakte zo goed, ondertussen voelde ik mijn zaad borrelen in me zak en gaf Noa aan iets rustiger te zuigen anders zou ik haar keeltje vol spuiten. Ze liet me pik uit haar mondje glippen en keek van onder naar ons geile lik spelletje.
Kut vocht liep langs mijn kin en ik wou niet stoppen met dit heerlijke moment.
Ik zei ” als Noa nou eens op haar knieën gaat zitten en jij op de hoofdleuning dan likken jullie elkaar en ik ga Noa even proeven”
Zo gezegd zo gedaan en ik keek naar het schouwspel van vanmiddag, Esmee beentjes wijd en de tong van Noa die haar kutje verwende, ik stond zo even te genieten toen Noa haar hand naar achter deed en zei “ik voel geen tong” Haha ik ging op mijn knieën zitten en deed haar billen wat uit elkaar, als het net zo goed smaakt als ruikt dacht ik dan is dit een toetje.. mijn tong tikte het sterretje aan en ik likte dat poepertje en godsamme wat geil was dat, Noa kwam omhoog en zei, ” je vader likt aan mijn kontgaatje en het is fucking lekker ” ik zoog aan haar sterretje en ondertussen wreef ik over haar clitje en afentoe duwde ik een duim in haar natte kutje. Ze kon zich moeilijk concentreren op het likken van mijn dochter en ze genoot van de nieuwe ervaring van gerimd worden. Ging beetje op mijn rug liggen , hoofd onder haar onderlijf en begon haar clit te zuigen en ondertussen twee vingers in haar kutje en 1 in haar kontgaatje, voelde haar krampen, dit was allemaal nieuw blijkbaar. Ze was gestopt met beffen en bereiden zich voor op een orgasme.
Ik zoog haar clit en mijn vingers masseerde de binnenkant van haar kut en kontje. En toen voelde ik alles pulseren in haar en ze kneep mijn vingers er zowat af met haar gaatjes, hijgend en steunend onderging ze haar orgasme en liet haar hoofd vallen in Esmee haar schoot.
Toen ze weer bij haar positieve was zei ze” shit je pa kan echt goed likken”
Esmee duidelijk nieuwschierig wou mijn tong ook wel voelen en ook op haar kontgaatje, ze zat er al klaar voor, ” nu mijn gaatjes papa” het leek wel een droom.
Ik knielde achter haar en beroerde haar sterretje ook en ondertussen zoende en streelde de dames elkaar, ik likte alles en mijn vingers deden wat ze moesten doen, clit stimuleren en binnen wandjes masseren, ik neukte haar met twee vingers en likte enkel haar sterretje nu, en het kosten me weinig moeite om ook haar over het randje te helpen, “kijk me aan Esmee als je komt op zijn tong” riep Noa en de twee keken elkaar strak aan, ik voelde haar doosje al strakker worden en toen voelde ik ook haar kutje pulsen om mijn vingers , ze kreunden en bleef Noa aankijken toen ze in haar orgasme zat. Wat een geil gezicht, dat was niet geiligheid dit was liefde tussen die twee.

Na een lange tongzoen tussen de meisjes was het mijn beurt vonden ze, “ga jij maar eens liggen papa” ik deed wat ze vroegen en wederom voelde ik mondjes op en om mijn pik, hun handen masseerden mijn ballen en eronder en ik kon afentoe het kutje van Esmee voelen als ik erbij kon. Het duurde niet echt lang voor ik mijn orgasme voelde opkomen en toen gingen de meisjes kibbelen over welk mondje ik mocht vullen, ” dames geen ruzie ik vul jullie beide mondjes ga maar eens braaf zitten op jullie knietjes” ik trok me zelf af boven hun openstaande mondjes , geil gezicht zo met hun tongetjes eruit. Ik hield het niet meer en spoot een straal in Noa haar keeltje en een tweede in Esmee haar mondje, de rest van mijn zaad spoot ik over hun gezichten en toen ik mijn pik voelde verslappen, begonnen hun elkaar mondjes en wangen af te likken.
Ik viel terug op de bank op dit even te bekijken, kijken hoe ze mijn zaad overtongden en mee speelde in hun mondjes, is gewoon je dochter dacht ik nog even maar dat maakte vrij snel weer ruimte voor geile gedachtes.
Ze likte mijn slappe pik schoon en haalde mijn zaad uit hun lange haren met een handdoekje, wordt zo weer douchen dames. Kom Zei Esmee we gaan zwemmen.
Goed idee eigenlijk en samen liepen we weer naar buiten en doken we het zwembad in.
Ik hing aan de kant en Noa was vlak bij me en fluisterde in mijn oor, ” kan je zo weer? Want ik wil je zo graag in mij voelen” ik knipoogde en zei dat dat zeker wel ging lukken en pakte die heerlijke kont even beet.
Na een poosje wat zwemmen, zoenen voelen en elkaar gek maken stapte de meiden uit het bad en gingen binnen even wat drinken pakken, duurde mij te lang en ik trof ze al 69 end aan op de bank, mijn pik begon alweer kopjes te geven terwijl ik naar ze stond te kijken, ik zag de vingers in en uit kutjes glijden tongen die zo diep mogelijk probeerde om de ander ermee te neuken, mijn pik was alweer op oorlogssterkte. Ik liep naar de bank en Noa lag boven en ging beetje onhandig achter haar staan, maar wist me paal te manoeuvreren en mijn eikel zat al tegen haar kut lipjes, kosten me weinig moeite om dit 17 jarige kutje binnen te dringen want ze was al zeiknat, wat een zalig gevoel dat strakke warme tiener doosje om mijn paal, de tong van Esmee voelde ik langs me ballen gaan terwijl ik haar vriendin lag te neuken, ik voerde het tempo beetje op en doordat ze ondertussen haar clit tegen de hand van Esmee aan het wrijven was duurde het niet lang of ik voelde dat toch al krappe doosje klaarkomen op mijn pik duwde haar billen uit elkaar en wreef nog even met mijn duim over haar sterretje, ik dacht enkel dat gaatje wil ook ook.
Voldaan klom Noa van mijn dochter en Esmee bleef liggen en trok haar knieën op tegen haar tietjes, “neuk mij nu papa, neuk je bloed eigen dochter nu in haar hunkerde tiener kutje, ik weet dat je wil” Die aansporing was niet echt nodig voor mij maar goed wat een geil gezicht, opgetrokken benen, 2 gaatjes onder elkaar en beide glimmend van geil, ik boog voorover rook en proefde eerst haar kutje en liet mijn tong ook nog even over dat sterretje glibberen.

“Kom papa neuk me nou, geef me je harde paal” ik wreef met mijn eikel over haar kutje en zonder veel moeite liet ze mij toe in haar lijfje, als een handschoen zat haar natte doosje om mijn pik heen ik voelde hoe dat kutje zoog aan me pik.
“Kijk me aan papa , neuk me hard , straf me en kijk me aan als je je dochter volspuit met je zaad”
Ik neukte haar best hard en en Noa keek eerst nog toe hoe mijn pik in en uit Esmee haar kutje ging , ze ging kort daarna over haar heen zitten en zei, “lik mijn kontje terwijl je hard geneukt word.” Ik zag Noa rijden met haar kontje op de mond van Esmee terwijl ik dat kleine doosje aan het misbruiken was, de bungelde borsten voor me het het gevoel van dat zuigende kutje ik voelde mijn ballen al omhoog komen, het gevoel overmeesterde mij en ik spoot diep in haar mijn zaad tegen haar baarmoedermond aan, gesmoorde kreten onder het kontje van Noa vandaan , iets in de trend van ik voel je spuiten, ik voel je zaad in mijn buikje.
Langzaam verslapte me pik en gleed ik uit Esmee, daar achteraan mijn zaad wat uit haar kutje sijpelde tussen haar billen door op de bank. Ach who cares maken we wel weer schoon.
Alledrie lagen/hingen we op de bank en keken elkaar enkel aan, niemand zei iets.
Ik begon er toch maar over en vroeg of ze ergens spijt van hadden vanavond. Gelukkig kusten ze mij beiden op de wang en gaven ze aan dat ondanks het eigenlijk niet mocht ze dit wel beide wilden en ze vroegen mij eigenlijk, ” was dit eenmalig of gaan we meer van dit soort bbq avonden hebben?”
Ik lachte en zei” jullie mogen deze papa altijd gebruiken als jullie zin hebben”
Weet niet eens meer hoelaat we gingen slapen, weet enkel nog dat ik wakker werd en dat de kamer naar sex rook en ik 2 geile tieners in mijn huis heb rondwandelen, want later op de ochtend toen Noa even naar huis moest voor schoolwerk en kleding zat mijn tong alweer in Esmee haar gaatjes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 17372 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

13 gedachten over “Papa kwam vroeg thuis”

Plaats een reactie