BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (5)

Terwijl de vakantie voorbij vliegt nemen Emma en ik het er flink van. Minimaal 1x per dag hebben wij seks en soms zelfs 2x op een dag. Mijn moeder is echt boos dat Emma en ik de rest van de vakantie samen optrekken maar gelukkig vindt mijn vader het minder erg. Mijn moeder vindt mij nog altijd te jong voor seks en benoemt regelmatig dat ik besneden ben om juist mijn seksuele drang onder controle te krijgen en te beperken, het laatste woord is hier zeker nog niet over gezegd.

De vriendengroep waar Emma en ik samen mee optrekken op de camping hebben natuurlijk door dat wij het samen doen. Zodra dat een van de meiden aan Emma vraagt hoe de seks nu is met een besneden jongen komen ze niet meer uitgepraat. Niet alleen de meiden willen er alles van weten maar ook de jongens zijn erg nieuwsgierig. Hoewel alle jongens het natuurlijk eens zijn dat ze zelf nooit besneden willen worden zijn ze toch heel benieuwd hoe het voor mij is. Emma komt natuurlijk niet uitgesproken over de voordelen van mijn strakke besnijdenis:
– Mijn strakke besnijdenis ziet er mooi uit, dat zijn vrijwel alle dames met haar eens, door mijn altijd glad en strakgespannen huid zie ik er altijd ready uit, of ik nu stijf of slap ben. Bij de jongens ligt dit iets gevoeliger, een paar jongens durven uit te spreken dat het er uitdagender uitziet maar de meeste vinden hun eigen onbesneden exemplaar toch echt het mooiste.
– Emma komt veel vaker klaar tijdens de seks doordat wij langer seks hebben maar ook doordat ik ruwer ben dan de meeste onbesneden jongen. De dames vinden dit natuurlijk erg interessant en willen hier zeker meer van weten terwijl de jongens zich vooral afvragen waarom ik zoveel beter ben en of ik dit zelf ook zo ervaar. Emma legt uit hoe zij mijn orgasme kan beïnvloeden door haar poes te ontspannen of aan te spannen en wat de gevolgen hiervan zijn. De jongens bevestigen direct dat het extra plezier wat Emma aan mijn besneden piemel ervaart ik juist minder ervaar. En doordat mijn plezier minder is duurt het langer voordat ik klaarkom en moet ik harder stoten om genoeg stimulatie te krijgen zodat ik klaar kan komen.
– Emma haakt hier direct weer op in en ervaart nog meer voordeel. De meeste jongens van onze leeftijd willen vooral zelf klaarkomen en zijn daardoor vooral gericht op even snel seks hebben, zaadspuiten en weer door. Doordat ik meer tijd nodig heb besteed ik meer energie aan voorspel en doe ik er totaal niet lastig over om Emma extra goed te verwennen. Emma vindt dat als dit komt doordat ik zelf minder plezier ervaar tijdens de seks dit eigenlijk bij iedere jongen moet gebeuren. Zij heeft echt het gevoel dat de seksuele verhoudingen bij ons tussen geven en nemen perfect in verhouding staan met elkaar. Ik ben de eerste jongen waarbij zij dit zo intens ervaart terwijl ik wel een van de jongste ben. De meeste dames zijn het met Emma eens hoewel zijn het een extreme maatregel vinden bevestigen zijn ook dat veel jongens vooral gericht zijn op hun eigen plezier. De jongens vinden dit natuurlijk buiten proportioneel en vinden het voor mij erg vervelend dat ik zo beperkt word. Geen van de jongens herkent dat zij niet kunnen klaarkomen als hun vriendin zich volledig ontspant. Als zij klaar willen komen lukt dit eigenlijk altijd tenzij ze heel veel hebben gedronken of door spanningen bij een nieuwe meid maar verder zijn ze hiervoor zeker niet afhankelijk.

Als Emma klaar is met haar uitgebreide toelichting en positieve woorden wil de groep vooral weten waarom ik besneden ben en waarom zo strak. Hoewel er heel weinig besneden jongens en mannen op de camping zijn zien zowel de jongens als de dames dat ik wel heel erg strak besneden ben. Daar waar onbesneden jongens vrijwel allemaal hun eikel volledig of gedeeltelijk bedekt hebben als ze slap zijn is mijn eikel altijd volledig bloot. Maar dit vinden ze wel normaal bij een besnijdenis alleen als ze mijn piemel vergelijken met de piemel van die 2 andere besneden mannen die vandaag bij het zwembad zijn dan zie je duidelijk een groot verschil. Het lijkt alsof ik altijd opgewonden ben doordat mijn huid altijd glad op mijn piemel zit en doordat mijn huid altijd zo glad zit ziet het er ook heel strak uit. Die andere mannen hebben ook altijd een blote eikel waardoor je duidelijk ziet dat ze besneden zijn maar bij hun valt op dat wanneer zij slap zijn ze over het algemeen nog losse huid achter hun eikel hebben. Soms zit er duidelijk huid opgerold achter hun eikel of drukt deze ligt tegen hun eikel aan maar zodra deze mannen het ‘’warmer’’ krijgen, of zoals sommige dames het direct corrigeren zodra deze mannen opgewonden raken, en hun piemel iets langer wordt als normaal maar nog altijd volledig slap is en naar beneden hangt zie je dat hun piemel in hun lossen huid groeit. Hun huid wordt dan iets gladder maar heeft nog altijd duidelijk zichtbaar een lossen en geribbelde huid. Bij mij maakt het niet uit of ik nu volledig slap ben, een beetje groter dan normaal of volledig stijf ben mijn huid zit altijd volledig glad.

Ik vind het wel grappig dat dit zo duidelijk opvalt en dat de dames denken dat ik altijd opgewonden ben. Ik begin bij het begin en vertel dat ik pas een aantal jaar bij mijn adoptieouders woon en dat zij dit jaar de keus hebben gemaakt om mij te laten besnijden. Vooral mijn moeder is van de oude stempel en vind dat seks alleen kan als je een relatie hebt, met jezelf spelen vindt zij een van de grootste zondes die er zijn en mijn vader durft haar niet tegen te spreken. Zoals iedereen weet is hij niet besneden maar hebben zij ‘’samen’’ ik denk vooral mijn moeder, de keuze gemaakt om mij zo strak en laag mogelijk te laten besnijden om het mij zo lastig mogelijk te maken om met mezelf te spelen. En als ik dan met mezelf speel moet het vooral weinig plezier opleveren want dan zal ik er vanzelf mee stoppen. In het begin kreeg mijn moeder haar zin en wist ik niet hoe ik mezelf kon aftrekken maar helaas voor haar ga je als jongen altijd opzoek naar een alternatief en uiteindelijk ontdekte ik een nieuwe manier om met mezelf te spelen. Ze kreeg wel haar zin dat ik er weinig plezier uit haal maar binnen een paar maanden lukte het mij weer om klaar te komen. De groep valt van het ene moment vol ongelooft in het andere moment vol onbegrip. Sommige geloven mij niet maar als Emma vertelt hoe mijn moeder aan de tent te keer ging beginnen ze mijn verhaal steeds meer te geloven.

De groep vind het schokkend dat ik bewust extreem strak en laag besneden ben om zoveel mogelijk mijn plezier te beperken en zij vragen zich af waarom ik niet gewoon geweigerd heb of mij gemeld heb bij de instantie die mij bij deze pleegouders hebben geplaats zodat ik een nieuw pleeggezin krijg? Deze instantie zou dit ook nooit hebben goedgekeurd en zullen mij direct helpen. Ik vertel eerlijk dat ik eerst geweigerd had maar dat ik zo vaak straf kreeg en hoorde hoe slecht ik bezig was dat ik uiteindelijk zelf geloofde dat ik een probleem had. Toen mijn ouders mij uit huis wilde laten plaatsen omdat mijn probleem onhandelbaar werd besloot ik toch akkoord te gaan met een besnijdenis. Niet wetende hoe ingrijpend en beperkend de gevolgen waren voor de rest van mijn leven. Als ik vooraf had geweten wat ik nu weet zou ik het nooit hebben gedaan maar om er nu zo een probleem van te maken om zelf een overplaatsing aan te vragen zie ik ook niet zitten. Want mijn voorhuid krijg ik nooit meer terug dus kan ik er beter maar het beste van maken.

Ik vertel dat mijn moeder vooraf niet wilde vertellen hoe ik besneden werd en dat de dokter met 2 woorden genoeg wist om te beginnen zonder dat hij verder informatie deelde. Voordat ik het wist sneed de dokter 4 centimeter achter mijn eikel mijn schachthuid door om vervolgens mijn voorhuid direct achter mijn eikel los te maken. Toen ik op de operatietafel lag en zag dat er een grootdeel van mijn schacht geen huid meer had terwijl dat mijn piemel slap was wist ik direct dat ik te strak besneden zou worden. Nu ben ik zowel slap als stijf een aantal centimeter korter als voor mijn besnijdenis hierdoor heb ik een beknellend en soms zelfs pijnlijk gevoel als ik stijf word. Dit in combinatie met mijn lage besnijdenis zorgt dit voor een verdoofd gevoel waardoor aftrekken lastiger is, veel tijd en moeite kost en weinig bevrediging oplevert. Ik was nog maagd toen ik besneden werd maar ik denk dat ik hierdoor zeker langer en hardere seks nodig heb om klaar te komen terwijl ik ook hier maar weinig plezier ervaar. Mijn moeder heeft dus achteraf toch volledig haar zin gekregen terwijl ik gewoon beperkt ben voor mijn leven.
De groep vind het knap dat ik er zo positief onder blijf en er het beste van wil maken terwijl ik wel heel hard gestraft ben door mijn ouders. Zelfs Emma bekend eerlijk dat zij er niet bij stil had gestaan dat dit zo een invloed had op mijn leven maar direct vult ze aan dat wij gewoon condooms blijven gebruiken. Ik moet lache van hoe duidelijk dat Emma weer is maar vertel ook eerlijk dat als ik minder strak besneden was ik er waarschijnlijk geen probleem mee had gehad om besneden te zijn. Ik vind het vooral vervelend dat mijn stijven piemel zo een beknellend gevoel geeft. Ik vergelijk het met het lopen van een marathon met schoenen die 3 of 4 maten te klein zijn. Iedere stap die je zet is ongemakkelijk of zelfs pijnlijk maar die marathon wil je toch uitlopen. Seks is voor mij vaak ongemakkelijk en soms pijnlijk maar toch wil ik ook klaarkomen. Het gevoel went wel steeds beter maar het zal nooit helemaal weggaan. Dat is hetzelfde als mijn blote eikel in mijn onderbroek, ook dit went steeds beter maar het zal nooit zo comfortabel aanvoelen als mijn eikel veilig in zijn voorhuid.

Als wij later die avond met de groep in de bar aan het drinken zijn merk ik ineens dat er meer dames aandacht van mij willen. Hoe meer bier erdoor gaat hoe losser dat sommige worden. Isa komt op een bepaalt moment bij mij staan en verteld dat zij weet dat Emma alleen orgasme vertragende condooms gebruikt en dat zij het graag zonder condoom met mij wil doen. Ze snapt dat hoe meer gevoel ik heb hoe beter de seks voor mij is en zij vindt dat Emma mij hetzelfde aandoet als wat mijn moeder heeft gedaan en mij dus nog meer beperkt dan dat ik nu al ben. Emma is duidelijk geïrriteerd dat ik vanavond meer aandacht krijg van andere dames. Ik wil niet met ruzie de vakantie afsluiten de vertel Isa dat ze haar mond moet houden en dat ze gewoon naar de tent moet gaan, ik kom achter 10 minuten haar kant op zodat het niet al te veel opvalt. Isa stemt in en gaat richting haar tent.

Even later vertrek ik zonder Emma in te lichten want wij slapen al dagen samen dus zij snap direct wat ik aan het doen ben als ik niet bij haar slaap. Zodra ik Isa haar tent open maak schrik ik ze is niet alleen haar vriendin Noa is er ook. Beide dames zien er niet verkeerd uit maar hebben alle 2 niet zo een dikke borsten als Emma en zijn ook zeker aantrekkelijk maar deze kans moet ik pakken. Zonder verder iets te vragen ga ik tussen de dames inliggen, ik begin Isa te kussen en speel wat met Noa haar borsten. De afwisseling tussen de een en de ander gaat eigenlijk heel soepel en vanzelf. Ik begin Isa te beffen en te vingeren terwijl Noa met mijn piemel speelt. Ze wil mij eerst trekken maar zodra ze mijn piemel vastpakt ervaart ze wat een strakke besnijdenis is. Snel stopt ze met haar poging om mij te trekken en gaat verder met pijpen. Als ik wissel van Isa beffen naar Noa beffen grijpt Isa direct haar kans. Zonder condoom komt zij bovenop mij zitten, ze plaats mijn blote eikel tegen haar schaamlippen en laat mij langzaam naar binnen glijden. Het gevoel is totaal nieuw en voor het eerst ervaar ik een vorm van plezier in mijn piemel die ik nog nooit heb ervaren. Mijn piemel glijdt langzaam op en neer in haar kutje en ik geniet oprecht van het warm en vochtig gevoel. Het duurt niet lang voordat Isa het tempo opvoert en zegt dat ik niet in haar mag klaarkomen. Noa geeft aan dat ik gewoon in haar mag klaarkomen want zij vindt het lekker als iemand in haar spuit.

Isa voert het tempo op maar durft er niet volledig voor te gaan omdat ze bang is dat ik toch in haar klaarkom. Na een tijdje besluit ik te wisselen, Noa gaat op haar rug liggen terwijl ik mijn piemel voor het eerst in haar kutje stopt. Ook Noa is lekker warm en nat en wederom geeft het een heerlijk gevoel om mijn blote eikel langs haar schaamlippen naar binnen te laten glijden. Ieder stoot die ik doe is een genot voor mijn eikel ik voel nu voor het eerst heel duidelijk hoeveel plezier mijn eikel geeft in vergelijking met hoe weinig plezier de rest van mijn piemel geeft. Ik besef nu waarom mijn vader vond dat ik mijn eikel niet moest trainen door mezelf met een sok af te trekken. Hierdoor heb ik zelf versneld mijn laatste gevoelige deel van mijn piemel minder gevoelig gemaakt. Hoewel dit proces de rest van mijn leven door zal gaan omdat mijn eikel altijd bloot is en tegen kleding aan wrijft beloof ik mezelf om dit proces vooral niet meer te versnellen door mezelf met een sok af te trekken.

Ik probeer waar te maken wat Emma over mij verteld heeft en ik ga op mijn rug liggen terwijl ik Isa op mijn piemel laat zitten laat ik Noa met haar nat kutje op mijn gezicht zitten zodat ik haar lekker kan beffen. Isa doet het nog altijd rustig aan waardoor ik de opgebouwde spanning snel kwijt ben. Noa komt niet klaar van het beffen maar als zij er klaar voor is wisselt ze met Isa en terwijl ik verder ga met Isa beffen besluit Noa er volledig voor te gaan. Noa geeft alles wat ze heeft en komt zelf klaar terwijl zij boven opzit, ik voel gewoon hoe haar kutje natter en natter wordt tot haar benen totaal verzuurd zijn. Noa vraagt of Isa nog wil maar zij geeft eerlijk toe dat haar kutje wel pijn doet. Ze was schijnbaar nog maagd en kan nu niet meer mee. Noa gaat op haar rug liggen en terwijl ik de leiding neem en het tempo verhoog geniet ik volledig van iedere stoot in haar steeds natter wordend kutje. Noa komt opnieuw klaar terwijl bij mij eindelijk de druk begint toe te nemen. Mijn eikel wordt dikker maar ook mijn piemel wordt harder wat mijn beknellend gevoel alleen maar versterkt. Zodra ik klaar kom doen mijn ballen pijn van de inspanning en mijn schacht doet pijn van strakheid. Het verschieten van mijn zaad zonder verdovende condoom is heerlijk. Ik geniet van mijn eikel die ik duidelijk op en neer voel glijden in haar en als mijn zak leeg is ga ik tussen de dames in liggen om even bij te komen.

Ik realiseer mij dat mijn schachthuid gewoon geen plezier geeft of dit nu komt doordat het litteken direct onder mijn eikel zit of doordat mijn huid zo strak zit dat weet ik niet. Maar waar mijn eikel een heerlijk gevoel geeft doet de rest van mijn piemel vrij weinig.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9372 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verplicht besneden door mijn nudistische adoptiemoeder (5)”

Plaats een reactie