BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Papa, mijn valentijn.

Papa wordt met Valentijn verrastToen ik veertien was, stierf mijn moeder bij een ernstig auto-ongeluk. Daarna bleven mijn vader en ik over. Hij zorgde ook voor mij, en zorgde ervoor dat ik alleen het beste had. Soms denk ik dat hij me zo verwend heeft, om het verlies van mijn moeder goed te maken, en ik heb zeker geen nee gezegd. Maar hij hield van mij, zoals ik van hem hield. Hoewel mijn vader na de dood van mijn moeder af en toe uitging, was er nooit een andere vrouw in zijn leven. Hij was een verlegen, rustige man, en een lieve en zachtaardige ziel. Ik was inmiddels negentien, ging naar de plaatselijke universiteit, en had mijn privacy nodig. Maar hij was nog steeds een man. En hoezeer we elkaars ruimte ook respecteerden, er waren tijden, dat mijn vader en ik elkaar toevallig in verschillende stadia van uitkleden zagen. Op een keer was ik in de wasruimte op zoek naar een spijkerbroek, met alleen mijn T-shirt en string aan. Om welke reden dan ook, betrapte ik hem erop, dat hij naar mijn billen staarde, op een manier die ik nog nooit eerder bij hem had gezien. Het was een blik van pure lust, verlangen en behoefte. En het deed me wat om he zo te zien. Daarna zorgde ik ervoor, dat hij me steeds vaker kon betrappen in verschillende lingerie, Bhtje en slipje, een kleine babydoll of knuffels, en zelfs af en toe een minuscuul kleine string. Zijn reactie was altijd hetzelfde, die geile blik in zijn ogen. S ’nachts als ik in bed lag, masturbeerde ik, terwijl ik eraan dacht dat mijn vader door mij opgewonden zo zou raken, en me zou neuken. Toen kwam ik op het idee om hem te verleiden. De vraag was alleen, hoe? Ik besloot van Valentijnsdag een speciale dag voor mijn vader te maken.

We brachten Valentijnsdag altijd samen door, zodat hij niets ongewoons zou vermoeden. Hij kocht dan altijd bloemen voor me, en ik kocht altijd snoep voor hem, dat we allebei op aten, terwijl we tv keken. Dit jaar zou het echter anders zijn. Ik stuurde hem per post een uitnodiging voor een ‘speciaal Valentijns diner’, waarbij ik eiste dat hij zich netjes zou kleden, en om zeven uur klaar stond om opgehaald te worden. Het eerste dat ik deed, was twee flessen bubbels in de koelkast leggen, want ik wilde er een geweldige avond van maken. Daarna ging ik naar de stad, om een nieuwe outfit te kopen voor deze speciale avond. Toen ik een mooie jurk gescoord had, besloot ik om een opwindend lingerie setje te kopen, met een bijpassende jarretellegordeltje, en nylons met een naad. Uiteindelijk werd het een rood Bhtje met halve cups, die mijn volle borsten perfect ondersteunde, maar mijn tepels helemaal vrijliet. Daarbij een string in dezelfde kleur, en een zwart jarretellegordeltje. Toen ik het setje paste, en mezelf in de grote spiegel zag staan, wist ik dat hij hier compleet gek van zou worden! En natuurlijk had een tafeltje gereserveerd in een chique restaurant. Het laatste dat ik geregeld had, hand was de limousine om ons naar het restaurant te brengen. Ik kleedde me om bij een vriendje, en trok mijn nieuwe jurk aan. Het was een lange, mouwloze rode jurk, zonder rug, met spaghettibandjes, en een lange zijsplit tot aan mijn dij. Daaronder droeg ik een lichtbruin kanten topje, een zwarte jarretellegordel met zwarte glanzende nylonkousen, en een rode, satijnen string. Ik had geen Bhtje aangetrokken, wat prima ging met mijn stevige, volle borsten. Ik droeg ook een paar zwarte lak pumps met een dunne hak van twaalf centimeter, en een halsketting met een robijnrood hart, dat mijn vader een jaar geleden voor mijn verjaardag voor me had gekocht.

Ik had mijn donkere kastanjebruine haar opgestoken, en mijn make-up accentueerde mijn groene ogen en volle, rood gestifte lippen. Ik wist dat ik er goed uitzag, door de uitdrukking op het gezicht van de limousinebestuurder. Ik hoopte alleen dat papa het ermee eens was. Toen we bij het huis stopten, kwam mijn vader naar buiten naar de auto. Hij zag er prachtig uit. Hij blijft in uitstekende vorm, en zijn lichaam van een meter negentig, zag er prachtig uit in zijn kostuum. Toen hij in de auto stapte en mij zag, was hij stomverbaasd. Ik zoende hem op de wang, en wenste hem een fijne Valentijnsdag. We reden in stilte naar het restaurant, totdat ik dicht naast hem ging zitten. “Wat is de gelegenheid, lieverd?” vroeg hij. “Ik wil je voor de verandering eens speciaal behandelen. Je hebt me altijd verwend, dus vanavond ga ik jou verwennen,” zei ik. Mijn vader glimlachte, en zoende me op mijn voorhoofd. “Je bent een echte prinses, je bent mijn prinses. Je verdient het om verwend te worden.” “Jij ook pap.” Ik genoot van zijn zoen, terwijl we door reden met zijn arm om me heen. We kwamen aan bij het restaurant, en stapten uit de limousine, ervoor zorgend dat hij mijn in nylon gehulde benen goed kon bekijken, terwijl ik dat deed. Tijdens het diner kletsten we over mijn studie, zijn baan, vrienden en familieroddels. Ten slotte vroeg hij; “maar waarom heeft een mooi meisje als jij geen date vanavond?” Ik bloosde, en zei; “Papa, we hebben elke Valentijnsdag samen doorgebracht sinds ik me kan herinneren. En bovendien is er niemand, die kan wedijveren met mijn favoriete man.” Hij lachte, en zei; “Ik voel me gevleid, maar ik weet zeker dat er veel jongere en interessantere mannen zijn, dan die oude vader van jou.” Ik glimlachte. “Jonger misschien, maar niet interessanter.” Ik aarzelde even, en zei toen; “Of sexy.”

Ik voelde mijn gezicht rood worden toen ik dat zei, net als dat van mijn vader. “Margot!” zei mijn vader in gespeelde woede. Ik was verrast door zijn reactie, en ik denk dat hij mijn nervositeit oppikte. “Even serieus, wat is er met jou aan der hand vanavond?” “Ik houd echt van je papa. Je hebt altijd voor me gezorgd en me verwend, en ervoor gezorgd dat ik alles had wat ik maar kon wensen. En dat waardeer ik echt, en ik wil je daarom vanavond een speciaal gevoel geven.” Daarmee legde ik mijn hand op zijn been, en lachte naar hem met mijn liefste glimlach. “Jij bent mijn vader, en ik houd van je.” Ik bleef hem aankijken, terwijl mijn hand nog steeds op zijn been lag. “Margot, liefje,… ik…” was alles dat hij kon zeggen. “Stil papa, laat me dit doen. Laat me vanavond gewoon jouw Valentijn zijn, oké?” Toen streelde mijn hand zachtjes over de bobbel in zijn broek. Hij sprong bijna uit zijn stoel. Ik zei zacht; “Ik ben zo terug papa.” Ik glimlachte naar hem, stond op, en ging naar het damestoilet. Mijn vader, de perfecte heer die hij is, stond ook op. Ik wierp snel een blik op zijn voor de hand liggende bobbel, keek hem opgewonden in zijn ogen, glimlachte nog steeds, en draaide me om naar het toilet te gaan. Terwijl ik weg liep, draaide ik op mijn hakken met mijn heupen, terwijl ik mijn vaders ogen in mijn rug voelde branden. Toen ik terugkwam bij onze tafel, stond hij galant weer op, en hielp me met mijn stoel. Hij leek wat gekalmeerd te zijn. We bestelden de dessertspecial van aardbeien, chocoladesaus en slagroom voor twee. Mijn vader at rustig, niet zeker wat hij moest zeggen of doen. Wat mij betreft, ik kreeg opnieuw zijn aandacht, door de aardbeien zo suggestief mogelijk op te eten.

Hij had weer die geile blik in zijn ogen, en ik wist toen dat hij die avond van mij was. Uiteindelijk was het diner voorbij, en nadat hij had betaald, kwam onze limousine ons ophalen om ons naar huis terug te rijden. Ik gebruikte dit weer als een kans om hem mijn in nylons gehulde benen te laten zien. Terwijl we in de auto zaten, nestelde ik me weer dicht tegen hem aan. Hij sloeg instinctief zijn arm om me heen, zoals hij eigenlijk al deed sinds ik klein was. “Waar gaat dit heen Margot?” vroeg hij. “Naar huis,” zei ik. “Je weet heel goed wat ik bedoel, jongedame!” Ik draaide mijn gezicht naar hem toe, en zei; “Ik zei toch papa, vanavond ben ik jouw Valentijn.” En daarna zoende ik hem. Het was een zachte, lieve, tedere zoen, maar niet het soort dat een meisje gewoonlijk aan haar vader geeft. Het was het soort zoen, die een vrouw aan een man geeft, op wie ze verliefd is. En het werd gevolgd door een tweede en derde zoen. We keken elkaar in de ogen, en begonnen te tongen, met de passie van geliefden, terwijl onze handen elkaars lijf verkenden. Uiteindelijk vond mijn hand zijn harde lul. Terwijl we tongden, streelde ik zijn lul door zijn broek. Zijn handen verkenden mijn borsten, de schouderbandjes van mijn jurk vielen ver genoeg naar beneden, om mijn tepels bloot te stellen aan zijn mond. Zijn lippen en tong zorgden voor rillingen door mijn lichaam. Terwijl hij mijn borsten verslond, ritste ik zijn broek open, en trok ik een mooie, volle harde lul uit zijn short. Mijn hand streelde zachtjes over zijn lul, terwijl het tongen steeds feller werd. Ik duwde hem tegen de rugleuning aan, en leunde over hem heen in de ruime limousine.

Ik likte over het puntje van zijn lul met mijn tong, rond de paarse eikel draaiend, terwijl mijn vingers zachtjes over de schacht streelden. Vervolgens verkende ik de schacht met mijn lippen, en likte eraan alsof het de ijslolly’s waren die hij voor me had gekocht toen ik klein was. Toen keek ik geil in zijn ogen, en liet daarna mijn rode lippen rond zijn volle lul zakken, en zijn paarse eikel liefdevol in mijn mond laten glijden. Hij snakte naar adem. Terwijl ik mijn vader de beste pijpbeurt gaf die ik kon, voelde ik zijn hand onder de zoom van mijn jurk glijden, en mijn toch al doorweekte string vinden. Terwijl hij mijn billen streelde, baande zijn vinger zich langzaam een weg onder mijn string, en in mijn kletsnatte kutje. God, het voelde zo goed!!! Terwijl ik mijn vader pijpte, vingerde hij me langzaam en liefdevol. Het duurde niet lang voordat ik het trillen van binnen voelde, dat snel plaats maakte voor een verbijsterend orgasme. Ik kreunde hard genoeg, om de chauffeur van de limousine te laten weten, dat we niet alleen aan het knuffelen waren. Na enkele ogenblikken ging ik door met het pijpen van de echt keiharde lul van mijn vader. Hij speelde met mijn haar, en begon me te vertellen wat een sexy kleine slet ik was, omdat ik zijn lul pijpte. Hoe meer hij praatte, hoe geiler mijn pijpbeurt werd. Ik was papa’s kleine Valentijns sletje, en ik vond het vet geil! Toen voelde ik dat zijn lul dikker werd, en wist ik dat hij op het punt stond in mijn mond klaar te komen. Een paar tellen later begon ik ladingen van zijn warme, kleverige sperma door te slikken, terwijl het in golfjes naar de achterkant van mijn keel schoot. Ik slurpte en slikte al zijn sperma naar binnen, en stopte zijn lul toen weer in zijn broek. Toen ik weer rechtop ging zitten, besefte ik dat we voor ons huis stonden, en dat waarschijnlijk al een tijdje.

Ik keek op, en zag de chauffeur van de limo opgewonden achterom kijken in de spiegel. “Meneer, ik geloof dat u nu thuis bent,” zei hij met schorre stem. “Ja natuurlijk, dank je wel,” zei mijn vader, enigszins buiten adem. De chauffeur stapte uit, en opende de deur voor mijn vader om uit te stappen. Toen wilde hij de deur weer dicht doen. “Ik stap ook uit, als dat tenminste mag,” zei ik tegen de chauffeur. “O, ik dacht dat je ergens anders heen ging. De meeste meisjes doen dat gewoonlijk,” zei hij. “De meiden?” vroeg ik. “De begeleiders van de man, mevrouw,” was zijn antwoord. Ik lachte. “Ik ben geen escorte, zei ik, dat is mijn vader!” En daarna stapte ik uit de auto, pakte mijn vader bij de arm, en gaf hem een intense tongzoen. Ik keek achterom naar de chauffeur, glimlachte en liep arm in arm met mijn vader naar ons huis, met die extra draaiende beweging in mijn heupen, waardoor zowel mijn vader als de chauffeur wisten, dat de nacht net was begonnen. Hij deed galant de deur voor me open, en hielp me met het uittrekken van mijn jas. Hij liep achter me aan de kamer in. Opnieuw voelde ik zijn ogen in mijn rug. Ik wist nu dat hij geilde op mijn jurk en mijn naaldhakken, en met wat ik nog van plan was, zou het alleen maar vetter worden. Ik ging op de bank zitten, en sloeg mijn benen over elkaar. Hij ging in zijn eigen stoel zitten die schuin tegenover de bank stond. Hij stond op het punt om iets te zeggen, maar ik was hem net voor. Ik vroeg; “ik heb een fles bubbels in de koelkast gelegd. Zou je voor ons een glas willen inschenken?” hij stond meteen op, liep naar de keuken, en kwam even later terug met twee volle glazen.

Hij gaf me een glas, en ging toen weer zitten, terwijl zijn ogen onafgebroken over mijn lijf gingen. Ik nam een paar slokjes, en zei toen; “zou je een rustig muziekje willen opzetten? Dan ga ik me even opknappen. Is dat goed?” Hij knikte, zonder iets te zeggen. Ik liep naar boven, deed mijn kast open, en pakte een kort, strak zittend goudkleurig jurkje met glimmende pailletten uit de kast, waarvan ik bij voorbaat wist dat hij het vet geil zou vinden. Daarna pakte ik alles dat ik verder aan wilde trekken uit mijn kamer, en liep toen naar zijn slaapkamer. Ik legde alles op het grote bed, en begon me uit te kleden. Het eerste dat ik deed, was mijn make up aanpassen. Omdat ik het rode nieuwe setje aan wilde trekken, moest mijn make up daarop aansluiten. Ik gebruikte een goudkleurige oogschaduw, en kleurde mijn wimpers donkerbruin. Op mijn lippen een fel rode lipstick, en klaar was Kees. Ik pakte de jarretellegordel en gespte die om mijn heupen. Toen pakte ik een paar dunne handschoenen, want ik wilde voorkomen dat mijn nieuwe naadnylons een ladder zouden krijgen, daarvoor waren ze echt te duur. Ik haalde de ragfijne nylons uit de verpakking, en rolde ze voorzichtig over mijn benen omhoog, om ze daarna aan de jarretelles vast te gespen. Ik draaide me om, en zag in de spiegel dat de naad strak over mijn kuiten liep. Daarna mijn string en het Bhtje. De tepels staken een stuk boven de rand van de cups uit, en toen ik ze aanraakte werden ze hard. Als laatste het jurkje. Ik keek naar mezelf in de spiegel, en zag daar de droom van elke man, dus hopelijk ook de droom van mijn vader. De zoom van het jurkje kwam tot net over de boord van de nylons, maar toen ik heen en weer liep, zag ik dat er bij elke stap de boord en een stukje van mijn jarretelles tevoorschijn kwam. Een extra uitdaging dus voor mijn vader. Ik pakte een paar crèmekleurige lakpumps uit de kast en trok die aan. Het uiteindelijke resultaat was verbluffend! Een paar minuten later kwam ik de kamer in lopen, en zag dat hij in een van de grote fauteuils zat, in afwachting van mijn komst. Zijn ogen vielen bijna uit zijn hoofd, toen hij zag wat ik aan had getrokken. Toch wel een beetje onzeker, vroeg ik; “vind je het mooi?”

Hij slikte een paar keer, toen zei hij met hese stem; “je ziet er uit om op te eten! Maar waarom doe je dit allemaal?” Opgelucht door zijn reactie, zei ik met een lach op mijn gezicht; “papa, we missen mama allebei, jij, omdat je je vrouw kwijt bent, en ik, omdat het mijn moeder was. En mama zorgde er altijd voor dat ze er geweldig uitzag. En dat deed ze omdat jij dat zo graag wilde. Ik weet echt wel, wat jullie deden op wat jij de speciale avond noemde. Mama kleedde zich dan bijna altijd zoals ik nu gekleed ben. Je bent nog steeds alleen, ook al ben ik nog thuis. En omdat ik ontzettend veel van je houd, besloot ik om jou een onvergetelijke Valentijn te geven. Daarom heb ik deze dag alles gepland, om dit waar te maken.” Het bleef even stil, maar toen zei hij; “maar lieverd, dit kan toch niet? Ik bedoel, wat er gebeurd is in de auto kan toch niet? En nu sta je voor me, als een op en top echte vrouw, net zoals je moeder dat altijd deed. Wat moet ik nu doen?” “Papa, zei ik, je bent nog steeds een knappe man. En ook al ben ik je dochter, dan wil dat nog niet zeggen dat ik me als zodanig moet gedragen. Je bent in mijn ogen een echt stuk, hebt meer ervaring dan ik, en wat in de auto is gebeurd was wat ik heel graag wilde doen. ik wil graag dat je me ziet als vrouw, en niet als jouw dochter. Ik wil jou, niet alleen als vader, maar ook als maatje, en nog veel belangrijker, als man. Ik doe wat jij graag wilt dat ik moet doen. Maar ik wil jou daarvoor ook. 24 uur per dag, zeven dagen per week, voor altijd.” Voordat hij iets kon zeggen, pakte ik zijn hoofd, en gaf hem een geweldige tongzoen. Toen trok ik hem uit de stoel, dicht tegen me aan, en sloeg ik mijn armen om zijn nek. “Ik wil dat je me zoent, zei ik, een echte zoen.” En hij deed wat ik hem vroeg! Hij gaf me een intense, lange tongzoen, terwijl zijn handen over mijn lijf gingen. Ik voelde dat hij een stijve kreeg, en dat was voor mij reden om me nog dichter tegen hem aan te drukken. Mijn tepels deden pijn, zo hard waren ze. De dunne stof van het jurkje schuurde over mijn tepels, en het was een zalig, geil gevoel.

Toen hij me los liet, liet ik mijn handen over zijn lijf gaan, om even later zijn stijve lul te voelen. Ik keek hem aan, en zei met zachte stem, waarin mijn opwinding duidelijk te horen was; “ik wil je.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 22136 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Papa, mijn valentijn.”

Plaats een reactie