BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

K.L.M.

Afgepijpt in het vliegtuigMarcel was ingecheckt en licht gespannen. Hij werkte nu één jaar bij een Engelse verzekeraar en was gevraagd een uitleg te komen geven over de manier waarop de Nederlandse klanten reageerden op de Britse manier van pensioen verzekeren. Andere keren reisde hij met de Eurostar van Utrecht naar London. Nu had zijn werkgever een vliegticket verzorgt! Hij was inmiddels door de douane, had wat van de taxfree shopjes bekeken en stond nu lichtjes zenuwachtig in de terminal, in afwachting van zijn eerste vlucht ooit. Hij was 22 en net begonnen als pensioenverzekering adviseur bij een groot Brits bedrijf, net na de NEXIT en hij moest de verschillen tussen de Nederlandse en Britse markt in kaart bergen en als zijn presentatie morgen goed ontvangen zou worden zou hij een plan mogen uitwerken om de Britten ook op de Nederlandse markt te laten doordringen. Hij had die week een paar pittige besprekingen gehad en minstens 30 uur gestoken in het opzetten van de Powerpoint en nu was het donderdag 10:00 hij zou om 10:5r vliegen. Hij nam een biertje tegen de ergste zenuwen. Om 11:30 zou hij op Heathrow opgepikt worden door een chauffeur van het bedrijf. Tot die tijd dook hij in zijn laptop om nog wat te verbeteren aan zijn presentatie.

Uiteindelijk mochten ze boarden. Marcel kreeg een stoel bij het raam op vrijwel de achterste rij toegewezen. Nadat hij zich had gesetteld en zijn laptop in het vak van de stoel voor hem had geschoven ging hij zitten en probeerde te ontspannen. Hij was redelijk op zijn gemak en keek naar de andere passagiers die hun zitplaatsen zochten. Er waren een paar mooie meiden van zijn leeftijd, maar tot zijn teleurstelling zaten ze ver voor hem in rijen. Het instappen leek te zijn afgelopen, maar de twee stoelen naast hem waren leeg. Marcel rekte zich uit en zag een ruime zitplaats wel zitten.

Op het laatste moment kwam er een lange, blonde, vrouw door de aile op de laatste rijen af. Ze liep als een fotomodel en trok de blikken van de mensen die voor haar zaten. Hij keek haar gezicht toen ze dichterbij kwam. Ze was midden dertig droeg een tasje met wat bladen in haar linkerhand. Over haar andere schouder hing een handtas. Ze liep naar zijn rij en plaatste haar tas in het overheadcompartment. ogen waren op haar decolleté gericht. Wat een tieten en wat een inzicht op haar boezem bood ze hem. Ze droeg een zwarte blazer en een fraaie, strakke pantalon en sneaker met witte zolen. Nadat ze haar tas had neergezet, glimlachte ze naar hem voordat ze naast hem op de middelste stoel ging zitten, haar benen over elkaar geslagen.

Hij besefte voor het eerst dat hij iets had met formeel geklede vrouwen. Misschien kwam het doordat zij, in tegenstelling tot hij, de volledige controle over haar leven leken te hebben. Haar decolleté en de glimlach speelden wonderen in zijn brein en zijn fantasie sloeg op hol. Hij stelde zich haar naakt voor, in zijn bed, hem hartstochtelijk kussend, hem naar binnen trekkend, zijn gezicht verdrinkend in haar grote boezem. Zijn geslacht roerde zich in zijn broek en hij begon te blozen. Toen het bordje “Please fasten your seatbelts” oplichtte, ontwaakte hij uit zijn dagdroom. Hij worstelde en raakte een beetje in paniek, omdat hij de werking niet begreep. Op dat moment vroegen de vrouwen met een sluwe glimlach: ‘Eerste keer?’ vroeg ze zacht. “Ja”, antwoordde hij stotterend. Ze reikte met haar handen en maakte de riem vast, en haar hand streek lichtjes over zijn halfharde lul.

De vlucht vertrok, maar ze hield hem nog steeds bezig in zijn fantasieën. Nadat het vliegtuig was gestabiliseerd, kwam het signaal om de veiligheidsgordels af te doen. Hij stopte en trok er een tijdje aan voordat hij haar aankeek. Haar ogen waren op hem gericht en ze lachte bijna toen ze zijn worsteling zag. Ze strekte haar hand opnieuw uit, maar deze keer deed ze het veel langzamer, terwijl ze op de terugweg bijna zijn lul streelde en langs zijn dijen streek. Hij vroeg zich af of hij zich dingen verbeeldde. Hij keek haar aan, maar haar ogen waren al op hem gericht. Marcel probeerde zenuwachtig een praatje te maken.

“Hallo, ik ben Marcel.” ‘Cindy,’ antwoordde ze, ze keek hem niet aan. Ze sloeg haar tijdschrift open en begon te lezen. Marcel, die er nu zeker van was dat hij haar daden verkeerd had geïnterpreteerd, keek door het raam naar buiten. De stad verdween langzaam terwijl het vliegtuig door de wolken vloog. Zijn fantasieën verdwenen terwijl hij nadacht over de wolken boven de realiteit van zijn bestaan, en op een gegeven moment bijna in slaap viel. Zo ging een kwartier voorbij.

Plots voelde Marcel een kleine streling over zijn linker been. Cindy zat haar tijdschrift te lezen, maar haar hand wreef over zijn bovenbeen en maakte langzaam plaats voor zijn binnenkant van de dijen. Tegen die tijd klopte zijn hart en stond zijn lul rechtop. Cindy glimlachte bij de beweging in zijn broek. Ze wreef zijn harde lul over zijn broek en gaf er af en toe een kneepje in. Uiteindelijk knoopte ze zijn broek los, stak haar handen in zijn boxershort en trok zijn lul uit zijn boxer en deels uit zijn gulp..

Marcel keek geschrokken om zich heen. Hier werd hij, met zijn lul uit zijn pantalon, geaaid door een, minstens tien jaar, oudere vrouw tijdens zijn allereerste vlucht. Dit was mega surrealistisch, maar toch waren de gevoelens te plezierig om Cindy te zeggen dat ze moest stoppen. Hij keek om zich heen hoopte dat geen van de passagiers of cabinepersoneelsleden hun acties zag.

Ze reikte naar binnen, streelde een beetje zijn ballen en streelde zijn lul. Op dat moment voelde hij een druppel vocht van zijn eikel op zijn been druppen. Ze wreef met haar duim over zijn eikel en trok haar hand terug. Ze bracht deze naar haar mond en likte zijn vocht van haar vingertop. Haar hand ging terug naar zijn kruis en ze nam zijn harde lid in haar hand. Eerst kneep ze er voorzichtig in. Hij kreunde zacht. Ze draaide haar gezicht naar hem toe. “Je moet wel stil zijn…” Cindy’s hand schoof een tikkie sneller over zijn pik. Haar adem galmde zijn oor terwijl de snelheid van haar slagen toenam.

“Sluit je ogen.” fluisterde ze. Hij voldeed. Ze streelde sneller en bracht hem naar een orgasme.
“Kom. Lekker. Marcel.”
Hij was te ver heen om zich de consequenties te realiseren van wat er te gebeuren stond. Cindy bracht haar mond naar zijn lul en zoog aan zijn eikel. Vervolgens nam ze de paarse, gevoelige kop van zijn pik in haar mond. Die sensatie was te veel voor hem! Tuurlijk had hij een vriendin gehad. Tuurlijk hadden ze sex gehad. Maar gepijpt worden? Nee. Alles wat hij met zijn ex deed was veilig thuis in de slaapkamer met de deur op slot. Ook als ze samen thuis waren. Hij kwam en kwam, pardoes spoot hij zijn zaad in de mond van de dame die naast hem op rij 38 was komen zitten.

Toen de eerste schok weg was opende hij zijn ogen. Cindy staarde nog in haar Flair, haar benen zedig gekruist. Terwijl zijn hartslag zakte en de stijfheid uit zijn pik vloeide, keek hij naar de vlek die zich in zijn broek ontwikkelde. Hij kon het niet geloven. Zijn beeld en gevoel waren te helder en gedetailleerd om een natte droom te zijn. Vanuit haar ooghoeken wierp ze een blik op de vlek in zijn pantalon keek met een ondeugende glimlach terug naar haar tijdschrift.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 15380 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “K.L.M.”

Plaats een reactie