BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Pappas kleine meid, teasing again.

Ik begin me toch zorgen te maken over Tessa hoor, begon Anne tegen Ton tijdens een wijntje in de avond, en ze wees naar hun dochter die op de grond voor de tv lag. In haar ene hand een oude knuffelbeer en in de andere hand haar lievelings barbie. Ze is al 17 en nog steeds zo lekker thuis liggen? Ton haalde zn schouders op. Ach er is misschien wel een kant aan haar die wij als ouders niet kennen, zei Ton in Tessa s verdediging. En het is ook precies wat je zegt: lekker en veilig thuis waar ze zichzelf kan zijn. Ton wist heel goed dat er een compleet andere Tessa bestaat die Anne maar beter nooit weet. Op die leeftijd, ging Anne verder, had ik al aardig wat jongens gehad en al flink wat gewipt hoor! Anne keek Ton uitdagend aan. Ja jij wil er niet van weten maar jij was echt niet de eerste hoor ventje van me. Maar , vervolgde Anne met een lief stemmetje, jij bent wel mijn echte lieve man hoor. En ze gaf hem een kus. Maar wees nu eerlijk, en ze wees weer naar Tessa, die dochter van jou heeft nog nooit een vriendje gehad. Is dat normaal??? En die knuffels, de lego, de barbies en dat cartoon network. We moeten echt eens ergens advies graan vragen want ik ben bang dat we ergens de plank mis hebben geslagen.

Anne stond op en aaide Tessa over haar krullenbol. Ik pak even wat te snacken erbij, zei ze tegen Ton , en verdween de keuken in. Tessa draaide zich direct om en stak een tong uit naar haar vader. Ze wees naar de keuken en maakte het – die is getikt – gebaar. Alsof jij normaal bent, siste Ton haar toe. Tessa ging rechtop zitten en met haar handen duwde ze haar kleine stevige tietjes omhoog. Haar harde tepels waren duidelijk te zien door haar K3 pyjama shirtje heen. Ze deed alsof ze aan haar tepels kon likken en kneep er nog s in om ze nog beter zichtbaar te maken. Toen trok ze haar pyjama broekje zover op dat het kruis tussen haar schaamlippen verdween. Ton zag hoe de stof strak gespannen over haar venusheuvel zat en de cameltoe was watertandend lekker om te zien. Toen hoorden ze Anne weer rommelen en richting de zithoek komen. Direct lag Tessa weer zoals toen Anne weg ging. Alles leek hetzelfde behalve dan de dikke bult in Tons broek. Tessa lag nu op haar buik voor de tv en Ton kon zn ogen niet van die heerlijk ronde strakke kontje in die pj short afhouden. Hij bleef gluren hopend dat ze een beweging maakte zodat hij naar binnen kon gluren, even een glimp van die billen of wie weet van dat kale poesje.

Anne bleek niks in de gaten te hebben en die bleef maar doorgaan over plannen maken voor kerst. Kerst? het is nog hoog zomer, zei Ton en veegde daarmee het onderwerp van tafel. Ach ik ga maar weer puzzelen, zei Anne nu geïrriteerd. Half uurtje en dan is t bedtijd. En ze schoof achter de tafel met haar 3000 stukjes puzzel. En jij jongedame, bedtijd, naar boven , commandeerde ze Tessa. Als een voorbeeldige dochter betaamd sprong Tessa op, gaf haar moeder een zoen en boog zich toen over de bank om haar vader een nachtzoen te geven. Ze zei iets tegen hem, of vroeg ze wat? Ton wist t even niet want tegelijkertijd werd, uit het zicht van Anne, zijn hand gepakt en tegen de jonge ontluikende borst van zn dochter gelegd. Tessa keek hem recht aan en gaf een knipoog. Hij voelde haar harde tepel in zijn handpalm, Ze draaide haar bovenlijf zodat die tepel in zijn hand werd geduwd. In gedachte zoog hij er al aan. Nou Ton, ze vraagt je wat, snauwt Anne hem toe. Ton schrok wakker en Tessa stond weer recht voor hem. Hij wilde weer naar die geweldige tiet grijpen maar wist zich nog net in te houden. Kan je even een nieuwe lamp erin draaien op mijn kamer vroeg ik, zei Tessa ongeduldig. Ehh ja, zei Ton nu weer bij de les, moet ik even kijken of we nog een peertje hebben. Toppie, zei Tessa blij, boog zich voorover en kuste hem op de wang, en toevallig rustte haar linkerhand recht op zijn harde pik die nu duidelijk zichtbaar was in zn broek.

Met het zweet in zn handen ging Ton even later de trap op. Tessa had duidelijk een geile bui maar Anne is thuis en zal bovendien zo langslopen onderweg naar hun slaapkamer. En Tessa had de gewoonte hem in moeilijke posities te brengen. Bracht ze hem maar s gewoon in 69 ofzo, bedacht hij en moest er zelf om glimlachen. Hmm inderdaad , de lamp deed het niet. Ik dacht even dat je weer een stom smoesje had, zei Ton tegen zn dochter toen bleek dat de lamp het inderdaad niet deed. Hij pakte een stoel om er bij te kunnen. Hey, kom effe, laat mij dat maar doen. Jij zakt zo door de stoel heen hoor. Zegt Tessa plagend en voor Ton het weet staat ze op de stoel. Hij kijkt begerig naar dat ranke lijfje en weet effe geen raad met zn houding. Hou me beet dan, roept Tessa, straks val ik. Ton pakt haar met twee handen beet om haar middel en staat dichter bij dan nodig. Dit voelt zo goed, denkt hij en hij snuift haar geur op. Onbedoeld knijpt hij zachtjes in haar zij. Uhhh de lamp??? vraagt Tessa na wat wel een volle minuut moet zijn geweest. Hij schrikt en geeft haar het peertje aan. Hij kijkt omhoog en zoals ze hu staat , met haar handen hoog boven haar hoofd heeft hij een flink stuk inkijk in haar shirtje van onderaf. Hij ziet de aanzet van haar borstjes maar nog net niet de tepels.

Tessa kijk omlaag en blijft even zo staan, dan lacht ze minachtend, ouwe gluurder, zegt ze en ze draait haar rug naar hem toe. En daarmee komt haar kontje precies op zijn gezichtshoogte te staan. Door het losdraaien van de lampenkap enzo wiebelt haar hele lijf en haar strakke kontje doet mee. Dat kontje waar hij net nog op zat te geilen. Ton ziet niet dat ze nu letterlijk op hem neer kijkt en ze ziet hoe hij helemaal door haar kont is geobsedeerd. Alsof ze haar evenwicht even kwijt is duwt ze opeens haar kont zo ver naar achteren dan zijn gezicht gewoon bijna in haar bilspleet verdwijnt. Je moet mijn benen maar vast houden, instrueert ze haar vader, dan sta ik steviger. Ton houd haar net boven de knieën vast intussen geplaagd door haar kontje dat ze steeds tegen zijn gezicht duwt. Tess, doe normaal , fluistert hij haar toe. Straks ziet mamma ons zo bezig. Hou jij mijn benen nu maar beet, zucht ze . Zonder te bedenken dat die lamp al lang weer klaar is houd Ton haar dijen stevig vast. Dat gevoel van die blote dijen en dan die billen en dat spleetje gehuld in slechts een pyjama short zo vlak voor zijn ogen, zet zijn verstand op nul en hij begint zachtjes met 1 hand haar kuiten en dijen te strelen. Tessa laat hem gaan en geniet er stiekem van. Steeds durft Ton zijn handen hoger te laten gaan. Zijn paal staat al op volle sterkte achter zijn gulp. Hier word hij geil van. Dan opeens durft hij zijn vingers hoger te laten gaan. De broekspijp van de short in. Het is daar warm en een beetje vochtig. Hij doet dat een paar keer en net als hij verder omhoog wil gaan en haar poesje opzoeken met zn vingers, net op dat moment duwt Tessa hem weg met haar voet.

Doet effe normaal man! sist ze. Denk je nu heus dat ik me door een ouwe geile vent laat vingeren? Ze stapt van de stoel af. Wow whow, kijk dat eens , zegt ze giechelend en ze wijst naar de dikke bult in Tons broek. Denk er om, jij mag niet klaarkomen hoor! lacht ze en stuurt hem haar kamer uit. Even staat Ton op de overloop te twijfelen. Tessa was duidelijk in een stoute bui maar Anne kan elk moment de trap op komen. Zijn kloppende eikel zoekt nog steeds een uitweg en dus besluit Ton op safe te spelen. Hij is in 4 stappen de trap af en vind Anne op haar stoel voor de tv. Ze zit nog even het nieuws te kijken. Ton gaat achter haar staan en masseert even haar nek. Enige reactie is een zachte zucht van goedkeur. Nu streelt hij haar hals en laat een hand bovenlangs haar blouse in glijden. Over haar kanten bh cup heen masseert hij haar grote zachte borst. Een harde zucht nu van afkeur. Ze duwt hem weg. Ton begint opnieuw met haar schouder en rug. Dat vind ze duidelijk wel lekker. Af en toe laat hij een hand haar rokje in glijden om de bovenkant van haar billen te masseren. Een vinger even een stukje van haar bilspleet. Nu zucht ze weer zacht, goedkeuring dus. Hij zit op zn knieën achter haar en met twee handen glijd hij nu onder haar blouse en zijn handen tillen de grote hangende memmen op en kneden ze zacht. Deze keer geen afkeur.

Hij masseert rustig verder en weet haar tieten uit de bh te werken. Anne kijkt allang geen journaal meer maar zit te genieten met de ogen dicht. Dan rolt hij haar tepels tussen zijn vingers en duimen. Nu een harde zucht van lust. Opeens besluit ze toch anders. Ze duwt hem weg, morgen weer vroeg dag jongen. Deze MILF gaat naar bed. En ze loopt de trap op. Ton is vast besloten dat er wel degelijk meer komt en pakt haar op de 7de trede van achteren vast. Bij haar middel en houd haar zo tegen. Zijn hoofd gaat onder haar rokje en door de stof van haar slipje bijt hij in haar bil en likt hij door de bil spleet en haar kut voor zover hij er bij kan. De lucht van haar kut, vochtig krulhaar, pis, geil, zweet… het maakt hem geiler. Met kracht draait hij haar om en weet zijn hoofd nu tussen haar dijen te werken. Trekt de slip opzij en begraaft zijn neus in de krullende zwarte kut haren. Ze duwt hem zacht weg en trekt dan haar vlezige kutlippen open. Wat een sexy view. Haar met donker schaamhaar bedekte dij en schaamlippen en dan de zachte natte roze binnenkant van haar kut. Hij kan de grote clit zien die hem uitnodigend toe schijnt te kijken. Zijn tong glijd ver tussen haar dijen van haar kont gaatje naar boven naar haar clit. Telkens glijd zijn hele gezicht door haar natte kruis. Zijn neus diep tussen haar uitpuilende lippen. Hij zuigt aan de clit alsof hij een kleine lul pijpt. Twee vingers dringen met gemak haar neukgleuf binnen en hij vingert haar terwijl hij niet stopt met beffen.

Opeens , veel sneller dan hij had verwacht, begint ze ongecontroleerd te schokken en spannen haar dijen zich strak om zijn hoofd. Er spuit een straal geil uit haar kut en dan zakt ze even weg. Ohhh lievie dat was geweldig. maar echt hier op de trap. Idioot. ze lacht hem verliefd toe. Wat zal ik lekker slapen, dank je ! En ze is boven voor Ton echt kan reageren. Daar staat hij nog steeds met een paal in zn broek. Hij hoort de douche aangaan en hoopt op nog een laatste kans voor ze in slaap gaat vallen. Ton rent bijna de trap op. Ze staat onder de douche. Gooit zn kleren in de hoek en naar de badkamer komt hij langs het wasrek. Gemeen plannetje komt in hem op en hij grist twee knijpers mee. Anne staat met haar rug naar hem toe als hij de inloop douche binnen stapt. Hij slaat zn armen om haar heen en drukt zn half stijve piemel tegen haar heerlijke grote zachte kont. Jij weet ook van geen ophouden he, zucht ze half lachend. Dan volgt er een harde felle vloek als Ton haar arm achter haar rug draait en de eerste knijper op haar tepel zet. Voor ze zich kan herpakken heeft Ton al de tweede knijper op de andere tepel staan. Hij houd haar armen op haar rug met 1 hand terwijl de andere hand haar buik streelt en haar behaarde venusheuvel samenknijpt. Hij wist dat deze overval met knijpers en zachte maar dwingende dwang success zou hebben. Hij kneed haar venusheuvel en kutflappen en op die manier stimuleert hij haar clit indirect maar heel effectief.

Ze begint al slap in de knieën te staan merkte Ton. Tijd om een vinger door haar neuksleuf te halen. Drijfnat en niet van de douche. Drie vingers zitten al diep in haar geile kut en Anne begint tegen zijn hand op te rijden. Yes, precies wat hij wilde. Van genot zakt ze verder door haar knieën maar dat wil hij niet. Hij was net zo lekker tegen haar reet aan het rijden. Zijn lul door haar bilspleet, hemels gevoel. Hij nam haar vast aan haar haar tot ze bijna op haar tenen stond. Jammerend van lust door de hand in haar pruim en pijn van de hand die aan haar haar trok. Ton draaide zich achter haar en liet zijn eikel door haar kont spleet en tussen haar dijen glijden. Even duwde hij tegen haar sterretje. Ze draaide weg en spreidde haar benen verder zodat hij in 1x diep in haar neukgrot verdween. Eindelijk, dacht Ton. En terwijl hij zn vrouw hard neukte zag hij weer de heerlijke borstjes van zn dochter voor zich. Zijn handen zaten om Annes dijen maar hij zag weer Tessas dijen en hoe dicht bij haar kutje hij was gekomen met zn vingers. Anne kwam sidderend klaar. En zakte nu echt op haar hurken. Ton was nog niet klaar en nam haar hoofd tussen twee handen.

Kom pijp pappa effe lekker, geil sletje van me, hijgde hij. In gedachten nog steeds bij zn dochter. Huh? Anne keek hem even aan. Wat? Pijp me, herhaalde Ton en duwde nu zijn pik diep in haar mond zodat ze er verder niet op in kon gaan. Haar tong ging geraffineerd over zijn eikel en stam. Ze zoog hem tot diep in haar keel. Zijn ballen op haar kin. En toen weer helemaal eruit. En toen spoot en spoot en spoot hij. Ze ving alles op. Ton stond nog op adem te komen toen ze zijn kop beet pakte en er een tongzoen volgde waarbij ze zijn sperma met hem deelde. Slikken slet, zei ze. En slikken deed hij, hij hield van de smaak van verse sperma. En Anne duidelijk ook want die ging weer op haar knieën om zijn pik verder schoon te likken. 10 minuten laten lagen ze in bed. Anne lag diep in slaap al. Blieb Blieb. Een berichtje??? Om deze tijd? Ton pakt snel zijn mobje van het nachtkastje. Van Tessa, ziet hij. Dat was lekker zo te horen. schreef ze. Maar wat zei je nou toen mamma je moest pijpen?? vroeg ze, en ze sloot af met: Ik ga het morgen uitgebreid van je horen. Ton lag even verbaasd en boos en verward in het donker te staren. Toen kwam er weer een berichtje: Had ik niet gezegd dat jij NIET mocht klaarkomen nog ?!
Ton moest even glimlachen. Te laat bitch, dacht hij. Wat denkt ze verdomme wel niet.

De volgende middag zat Ton verdiept in zijn werk op kantoor toen hij opeens gebeld werd. Onbekend nummer. Hallo? Ja met Jessica meneer van Dongen klinkt de vrolijke stem van zijn dochters beste vriendin. En een vervelende bijkomstigheid is dat die Jessica met zijn dochter mee speelt in zijn vernederingen. Toegegeven: het is een lekker wijfie. Mooi, jong, gewillig, geil. Meneer van Dongen wij staan om de hoek van uw kantoor, bij de zij-ingang van de parkeergarage. Ton moest even slikken. Tessa zegt, ging Jessica verder, dat als u de deur niet binnen 5 minuten open doet wij gewoon via de receptie binnen komen. Ton zucht, weet niet wat te zeggen. Is boos en kan dus net de verkeerde dingen zeggen natuurlijk dus hij bijt op zn lip. Oh ja, sluit Jessica af. Tessa zegt dat u misschien beste een handdoek uit de toiletten mee kan nemen. En ze verbreekt de verbinding. Zenuwachtig, geil, boos, vol verlangen, vernederd, vereerd dat ze nog steeds hem willen…. zijn hoofd en lul strijden om zijn emoties terwijl hij gehaast naar de garage gaat. Snel stappen de dames naar binnen. Tessa loopt direct langs hem heen en vraagt waar de auto staat. Ton leid ze naar de auto en snel stappen ze in voordat iemand ze kan spotten. Alle drie op de achterbank van zijn ruime SUV. Tessa, Jessica in het midden en dan Ton.

Luister, begon Tessa gebiedend. WIj hebben net wat gerommeld met de jongens op school maar die lamlullen spoten hun zaakie al binnen een minuut op de grond. Waardeloos dus die schooljochies. Vertelde Tessa. Wij nu geil en wij willen een echte lul zien die echt spuit , legde ze verder uit. Enige reden dat jij hier zit is dat je een grote lul hebt. En, voegde ze er aan toe: een grote lul bent. Ze keek hem zakelijk aan. Dus, zei Jessica nu: broek los en laat eens wat zien. Ton sputterde tegen. Bang te worden betrapt. Tessa had dat dus wel verwacht want ze had haar mobje in haar hand. Ze liet wat fotoos zien van eerdere sessies waar uit leek alsof Ton Jessie en haar pakte, likte en dwong te pijpen. Zal ik dan deze maar naar je kantoor versturen? Ton trok direct zijn broek tot op zn enkels. Daar zat hij in blote kont met zn piemel nog in standje naaktslak. Ik denk, zei Jessie tegen Tessa , dat hij wat motivatie nodig heeft. Als je maar van hem afblijft verdomme, siste Tessa haar toe. Hoef ik ook niet, lachte Jessie, ik weet wel wat nodig is. Ze trok haar jeans naar beneden en begon over het kruisje van haar slipje te wrijven. Duurde niet lang voor Ton zag dat het nat begon te worden. Ze begon zelfs een beetje te hijgen. Dat had zeker effect op Ton. Tessa liet het ook niet koud en trok haar vriendin tegen zich aan. Haar hand legde ze op die van Jessie en nam het spelen met het natter wordende kutje over, Een vinger gleed door de hele lengte van haar kale spleetje. Jessie draaide met haar kont van geilheid. Ton nam zijn nu al keiharde pik in zn hand. Spuugde wat op zn eikel en begon met lange halen langzaam te rukken. Niet klaar komen he! waarschuwde Tessa hem.

Ton werd gek van lust van wat hij voor zich zag. Zijn dochter, zijn kleine meid, zijn lust object, lag daar een andere geile meid te vingeren. Intussen zat Jessie ook niet stil. Haar hand zat achter haar rug duidelijk in Tessas gleuf te wroeten. Ton kon t niet zien maar hoorde het soppende geluid van vingers die in en uit een natte poes gleden. Tons paal stond fier rechtop. Druppels voorvocht deden zijn eikel glimmen. Jessie trok haar slipje nu ook uit. En zat wijdbeens naast Ton terwijl hij zag hoe zijn dochter de kale natte poes vingerneukte. Zonder dat hij had gezien hoe en wanneer had Jessie de heerlijke tieten van Tessa te voorschijn getoverd. Terwijl wel 4 vingers in haar grotje pompten, likte en zoog zij Tessas tepels een voor een met grote overgave en tot groot genot van Tessa. Ton had t niet meer. Kom en proef, gebood Tessa en ze strekte haar slijmerige natte hand naar haar vader. Ton zoog maar wat graag het geil van de vingers op. Hij moest denken aan de vorige keren toen hij wel aan haar mocht komen en haar lekker had gepakt. De dikke paarse aders in zn penis klopten hard. Fuck it Tes, zei Jessie, je hebt me zo opgegeild ik moet die lul van je pa effe hebben hoor. Ze trok zich los van Tessa en boog zich naar Tons kruis. Ton keek nu recht in de met blonde haartjes bedekte kutje van zijn dochter.

Hij voelde hoe twee zachte kleine handjes zich sloten om zijn spermaspuit. Warme natte tong plaagde zijn eikel en toen de warmte van een mond. Hij keek omlaag en zag hoe dat lekkere jonge sletje begerig zijn eikel opslokt. Veel beter dan die stomme gozers, zei ze hardop tussen het slurpen door. Tessa trok haar kutje wijd open en Ton moest gewoon naar adem happen. Haar clitje was nu duidelijk te zien en haar vingers gleden er in rap tempo over. Hij begon wild te stoten in het pijpbekkie van Jessie. Het kind stikte zo wat. VOETSTAPPEN. Ton kreeg bijna een hartstilstand. De meiden doken zo diep mogelijk weg. Ton trok supersnel zn broek weer aan. Met zn shirt nog uit zn broek en zonder schoenen stond hij naast zn auto. Even ruitensproeiervloeistof bijvullen , zei hij tegen de collega die hij alleen van gezicht kende. Na zeker wel 5 minuten wachten , wat een eeuwigheid leek, stapte hij weer in de auto. Jessie was druk bezig een heftig kronkelende Tessa te beffen. Ton zat even intens te genieten van het uitzicht. Jessies kontje omhoog en haar kutje wijd open. Tessa leunend tegen de deur en haar benen geklemd om Jessie. Jessies tong die flitste door de kutlipjes en langs de clit van Tessa. Hij voelde zijn eikel tegen zijn gulp duwen. Ton wilde zijn broek weer uit. Hou maar aan, zei Tessa hees. Bef Jessie maar, misschien komen we wel tegelijk klaar.

Ton streek zachtjes over Jessies kont. Trok haar bilspleet open. Hij gaf lieve kusjes op haar blanke billen. De kusjes gingen over en likken en bijten. Zijn tong vormde een spoor over haar mooie kont en tussen haar bilspleet door. Even duwde hij zijn tong in haar sterretje. Toen gleed hij verder haar smachtend kutje in. Mijn god wat was dit anders dan de grote behaarde neukgrot van zijn vrouw. Spontaan spoot hij zijn ballen leeg in zijn broek. Hij vloekte, dit was geen orgasme, dit was alleen zaadlozen. Hij was even teleurgesteld maar niet te lang want Jessie trok zijn kop weer tussen haar benen. Hij likte haar dijen, lipjes, lies… helemaal glad. Zacht. Nat. Tessa kwam het eerst. Toen begon Jessie te shaken en te snotteren. Ze kwam rillend van genot klaar. De meiden smoesden wat met elkaar. Ton vervloekte zichzelf. Hij had lekker hard en diep in een kut willen klaarkomen. Voor hij wist hoe en wat stapten de meiden uit. Pas op jezelf pa, en doe een droge broek aan, zei Tessa ter afscheid. En Ton moest snel terug naar zijn werkplek. 5de verdieping, aan de andere kant van de kantoortuin. Aarzelend begon hij te lopen. Een grote natte plek op zn broek, juist ja , precies ter hoogte van zijn pik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14622 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Pappas kleine meid, teasing again.”

Plaats een reactie