BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik mijn vrouw en haar minnaar – deel 2 – terug uit Parijs.

(Vervolg van – Ik mijn vrouw en haar minnaar )

Het vliegtuig werd verondersteld om twee uur in de namiddag te landen. Eerst werd er omgeroepen dat er een vertraging was van een tiental minuten, later werd dat een uur en nu zou het vliegtuig rond vijf uur landen. Mijn vrouw was met haar minnaar Vincent voor een weekend, van vrijdag namiddag tot zondag middag in Parijs.

Daar ik nu een zee van tijd heb tot dat ze landen kon ik even nadenken over er wat de laatste weken is gebeurd sinds ze Vincent heeft ontmoet en zich door die jonge stier heeft laten neuken. Toen ze mij had verteld van die eerste nacht, had ik toegezegd dat ze hem elke vrijdag mag ontmoeten tot de zaterdag morgen. Er nu zijn reeds drie van deze nachten dat ze gespendeerd heeft met haar minnaar.

Toen ze wist dat ze Vincent terug zou ontmoeten was ze overgelukkig en ze keek uit naar haar volgende ontmoeting. Wel was de overeenkomst dat ze mij alles zou vertellen hoe hij haar had geneukt, hoe ze hem had gepijpt en elke detail zou ze mij de volgende dag vertellen. Indien ze de voorwaarde niet naleefde, kon ze beter een goede advocaat zoeken en zou ik onze dochters en haar familie op te hoogte brengen dat ze een slet is en zou ze worden uitgestoten door haar familie.

Die eerste volgende vrijdag na haar eerste ontmoeting was ze zeer opgewekt en opgewonden en het kon niet snel genoeg avond zijn zodat ik haar naar haar minnaar zou brengen. Ze had zich beeldschoon opgemaakt. Toen ze zich klaar aan het maken was, heb ik even in onze slaapkamer gaan kijken hoe ze eruitzag. Ze zag er heel sexy uit en ik kon mij voorstellen dat Vincent dat ook zou denken. Waarschijnlijk zou het niet lang duren of ze lag met haar benen wijd open en Vincent ertussen om haar als een bezetenen en een jonge stier te neuken. Ze had haar zwarte jarretels aan, zwarte fijn lingerie kousen, een zwart slipje, hoge zwarte hakken en daarover zou ze een roodzijden kleedje dragen met haar rug half naakt zodat haar borsten mooi zichtbaar zouden zijn daar ze geen beha droeg. Haar haren droeg ze steeds los en had die vurige rode lippenstift, lichte make-up en haar ogen zagen door de lichte zwarte schaduw errond als twee vurige hete blikken. Aan haar oren had ze grote zilveren oorringen en rond haar hals een zilveren ketting. Beide waren een geschenk van mij voor haar laatste verjaardag. Toen ze die avond uit de wagen stapte, gaf ze mij vluchtig een kus op mijn lippen, stapte uit en wandelde naar de ingang van het hotel. Als ik haar na keek was het voor mij alsof een hoer haar klant ging bezoeken.

De volgende dag stond ik er op 10 uur en toen ze buiten kwam, zag ze er adembenemend sexy uit. Voordat ze in de auto stapte, keek ze om en wuifde naar een hotelraam op het eerste verdiep waar een jonge blonde man stond die half naakt was. Deze blond man wuifde terug en ik wist dat dat haar jonge hengst Vincent was. Na onze zaterdag winkelen, zoals gewoonlijk hand in hand als een normaal gehuwd koppel, heeft ze mij s ’avonds verteld hoe hij haar geneukt had als een ordinaire hoer die smeekte om zijn lul in haar kut te voelen en zijn hete zaad te ontvangen. Wat mij bij is gebleven was dat die avond toen ze de hotelkamer binnen ging dat Vincent, die naakt was, haar heeft vastgenomen en dan heeft omgedraaid met haar gezicht naar de muur. Haar handen heeft genomen en boven haar hoofde geplaatst, haar benen heeft gespreid en zijn linkerhand via haar billen naar haar kutje had gebracht en onmiddellijk verschillende vingers in haar kutje stak en haar wild stond de masturberen. Met zijn andere hand had hij via de rug opening haar borst vastgenomen en zat deze wild te kneden. Hij vroeg haar constant te vertellen wat een slet ze was en dat ze moest smeken om zijn pik in haar kutje te voelen. Dat heeft ze gedaan, gesmeekt zeggende dat ze moest worden genomen als een straat hoer welke hij dan ook heeft gedaan. Ruw heeft hij haar slipje van haar kont gescheurd en onmiddellijk zijn lul in haar hete hoerenkut geboord.

Met zijn twee handen had hij haar borsten vast en zoals ze had gevraagd werd ze als een straathoer genomen. Ze was verschillende malen klaargekomen en ze vond het heerlijk zo te worden behandeld speciaal als hij zijn hete zaad in haar onderbuik spoot en dat hij haar haar verder bleef neuken. Het soppend geluid maakte haar dat ze meermaals een orgasme kreeg. Later werd ze op verschillende manieren genomen op het bed, op de tafel, op de stoel op de vloer en in de morgen toen ze beide naakt wakker werden had hij haar met haar rug op het bed en haar hoofd aan de zijkant van het bed gelegd zodat ze naar het plafon keek. Ze moest haar mond openen en toen is hij op zijn knieën gaan zitten voor haar hoofd en heeft zijn lul in haar mond gestoken en deze beginnen te neuken. In het begin deed hij het langzaam maar dan ging het ritme sneller en iedere keer als hij zijn lul ver in haar keel stak, kreeg ze zijn ballen tegen haar mond en neus. Bij het opvoeren van het ritme smakte zijn ballen harder tegen haar aan, wat ze niet graag had maar ze wou Vincent niet teleurstellen. Ze wou niet alleen zijn minnaar zijn maar ook zijn neukslet. Gedurende dat diep keel neuken had hij haar borsten vast en na een tijdje begon hij haar spleetje te vingeren. Het duurde niet lang of hij stak zijn harde en dikke lul tot diep in haar keel en spoot dan zijn sperma diep erin. Ze moest bijna kokhalzen en eenmaal hij zijn lul uit haar mond nam, slikte ze alles door en het was alsof ze bijna aan verdrinken was bij zoveel zaad in haar mond.

De week daarna toen ik haar terug afzetten aan het hotel stond hij reeds aan het raam te wachten. Toen ze uitstapte, had ze hem gezien en ze stuurde hem vluchtige kussen. Het was alsof ik niet meer bestond. Het was voor mij zoals de vorige week, toen ik naar huis reed waren mijn gedachten bij mijn vrouw die waarschijnlijk reeds naakt op haar rug lag in bed en met haar benen wijd open in de lucht. Vincent ertussen en met zijn hete pik haar verschillende orgasmes te geven en zijn heet zaad in haar hoerenkut aan het spuiten.
De zaterdag morgen toen ik haar ging ophalen stond ik om tien uur op de hotel parking. Rond kwart na tien was ze nog steeds niet buitengekomen en rond twintig voor elf had ik haar een berichtje gezonden dat ik op de tijd was voor de afspraak en dat het tijd was om haar benen te sluiten. Het was kwart na elf als ze verwilderd buiten kwam. Aan het hotel raam stond Vincent te kijken en had duidelijk een lachje op zijn mond. Ze keek er niet naar, zette zich in de wagen en we reden weg. Thuis gekomen was ze helemaal niet blij met het berichtje dat ik had gezonden daar Vincent het ook had gelezen. Hij wist dat ik om tien uur haar zou komen ophalen en op het moment als ze buiten wou gaan heeft hij haar ruw op het bed gesmeten, haar kleed uitgedaan en haar wild geneukt. Ze wou dat het niet ophield en ze bleef smeken om zijn lul in haar kut te voelen zelfs als ze wist dat ik op haar wachtte op de hotel parking. Vincent bleef herhalen dat haar echtgenoot op geen tien meten van haar zat te wachten op zijn slet die maar bleef vragen om een lul te voelen en zijn zaad in haar te krijgen. Toen hij mijn bericht ook had gelezen was het alsof zijn lul stijf bleef en iets na elf uur toen hij een zoveelste lading in haar had gespoten en zijn lul eruit trok, had hij tegen haar gezegd dat het nu tijd was om haar hoeren benen te sluiten. Ze had er duidelijk van genoten en was weer verschillende malen klaargekomen en had weer miljoenen zaadcellen in haar hete spleet gekregen. Die avond toen we terug thuis waren van het winkelen had ik haar gevraagd dat ze geen angst had om zwanger te worden daar ze zonder condoom neukte. Ze antwoorde hierop dat ik geen angst moest hebben daar ze te oud was om nog zwanger te geraken.

Verleden week vrijdag toen ik haar terug naar het hotel had gebracht heb ik haar duidelijk gemaakt dat ik haar zaterdag om tien uur zou komen ophalen. Als ze dit niet respecteerde was het gedaan met haar minnaar te bezoeken en haar als een straathoer te laten neuken en indien ze hier niet mee akkoord was kon ze beter haar valiezen maken. Ik kan wel verstaan dat het enkele tot maximum tien minuten later kon worden na tien uur.
De volgende dag, zaterdag morgen was ik rond tien minuten voor tien op de hotel parking. Wat er toen zich afspeelde aan het hotel raam, waar ik een zeer goed zicht op had, zal voor altijd in mijn gedachte blijven. Het was iets voor tien als ik mijn vrouw aan het raam zag komen naakt wat ik eigenlijk veronderstelde. Ik zag alleen haar naakt bovenlichaam. Toen kwam Vincent eveneens naakt achter haar staan en plaatste haar handen tegen het raam boven haar hoofd. Ik kreeg een keiharde lul en nam mijn mobile telefoon en begon te filmen. Bij zijn bewegingen kon ik mij voorstellen dat hij zijn lul in mijn vrouw haar kutje had. Hij nam haar borsten vast met zijn twee handen. Het zag er naar uit dat mijn vrouw het blijkbaar niet graag had, haar gezicht maakte een pijnlijke indruk. Ik had de indruk dat haar ademen moeilijk was en als ze haar ogen sloot zag ik regelmatig haar pijnlijk gezicht. Ik kon wel zien dat Vincent zich daar niets van aan trok en haar blijkbaar ruw aan het neuken was. Plots stopte hij, fluisterde wat in haar oor waar ze neen op knikte, maar hij nam ruw haar hoofd vast draaide het zo dat ze in mijn richting keek. Ze sloot haar ogen maar Vincent was opnieuw iets in haar oor aan het fluisteren waardoor ze haar ogen opendeed en terug in mijn richting keek. Hierop begon Vincent haar terug ruw te neuken en nam terug haar borsten vast. Plots stopt hij opnieuw en fluisterde terug iets in haar oor, waardoor ze haar rechterhand van het raam nam en naar mij keek en met dat hand maakte ze het cuckold gebaar, een vuist waar haar pink en duim omhoogstak.

Ik voelde mij openlijk vernederd en eigenlijk was het de waarheid ik ben een hoorndrager een cuckold. Ik ben hiervan de oorzaak en heb mijn vrouw zo ver gedreven dat ze geniet van een andere man zijn lul en zijn zaad in haar kut. Toen ze terug haar handen tegen het raam zette en Vincent haar nog steeds zat te neuken was het alsof hij zijn rug strekte en een met een lach op zijn gezicht dat aangaf dat hij zijn lading zaad in mijn vrouw aan het spuiten was. Hierop ging alles snel en plots waren ze beide van het raam weg. Toen ik ophield met filmen zag ik naast mij op de parking dat er een wagen stond en twee mannen hadden blijkbaar het eveneens gezien en gefilmd. Toen mijn vrouw na een tiental minuten het hotel buiten stapte, zag ze er heel verwilderd uit maar sexy en de twee heren bleven haar filmen. Toen we wegreden begon ik haar te vertellen over het feit dat Vincent haar had geneukt aan het raam en dat ze een pijnlijke indruk gaf. Hierop begon ze te wenen en door haar tranen door zei ze dat hij niet haar kutje had geneukt maar haar strak kontje. Het was de eerste keer dat dat gebeurde en toen we aan het raam stonden zei hij dat hij mijn kontje ging ontmaagden wat hij dan ook heeft gedaan. Het was zeer pijnlijk. Toen ik haar vroeg waarom ze dat toe liet zei ze dat ze van hem hield en dat hij alles mag doen met haar en waarschijnlijk zal hij nu wel meer mijn kontje willen neuken.

Daar mijn vrouw te veel pijn had zijn we niet gaan winkelen en om haar wat op te beuren hebben we in de avond een fles wijn opengedaan. Ik heb het haar niet gezegd, maar ik had ervan genoten. Ik vond het prachtig dat haar kont werd misbruikt. Bij die gedachte dat hij haar kont nog meer zou neuken had ik er een stijve lul van gekregen en gelukkig had ze dat niet gezien. Later in de avond kreeg ik een bericht van een onbekend nummer en toen ik de tekst las wist ik dat het Vincent was. De tekst was “Heb je ervan genoten hoe ik je geliefde haar kontje heb uitgerekt en mijn zaad in haar darmen heb gespoten? ”. Mijn vrouw vroeg wie het was en ik zei dat het Vincent was en vroeg haar dat ze mijn nummer had gegeven. Ze knikte beschaamd ja en zei dat hij het had gevraagd. Toen we gingen slapen en mijn vrouw reeds in bed lag, kreeg ik terug een bericht van Vincent en het was een video. Toen ik het open deed, was het gefilmd van uit de slaapkamer en het begon hoe mijn vrouw naakt naar het raam ging en hij achter haar ging staan en hoe hij haar handen op het raam zette. Toen zag ik hoe hij zijn dikke, stijve lul in haar kontje stak. Ik hoorde hoe mijn vrouw schreeuwde dat ze dat niet wilde. Hij negeerde dat en nam lachend haar borsten vast en riep – ik ga je hoeren vrouw haar kontje neuken, vandaag is het haar geluksdag dat eindelijk haar kontje wordt ontmaagd.

Gedurende het neuken hoorde ik hoe hij opmerkingen maakt dat mijn vrouw een slet was en dat weldra al zijn vrienden haar kont en kut zouden mogen gebruiken. Toen het gebaar kwam dat mijn vrouw het teken van cuckold maakte, draaide hij zich om en keek in de camera en maakte eveneens het cuckold gebaar en riep, nooit zul je je je eigen vrouw nog neuken en zeker nooit in haar kontje dat is voor echte jonge mannen weggelegd. Toen hij zijn zaad in haar kontje spoot en zijn lul eruit trok, zag ik duidelijk hoe het sperma uit mijn vrouw haar kont liep. Hij nam mijn vrouw bij de arm weg van het raam, liet ze knielen en stak zijn lul in haar mond, nam haar hoofd vast en neukte haar keel snel en hard. Iedere keer als zijn lul diep in haar mond ging moest mijn vrouw kokhalzen en als hij zijn lul eruit nam zat ze te hijgen, maar hij gaf haar geen tijd om op adem te komen en ging terug diep in haar keel. Ze probeerde hem met haar handen weg te duwen of probeerde zijn penis te grijpen maar hij nam haar handen samen en hield die boven haar hoofd met zijn linkerhand en met zijn rechter duwde hij haar hoofd zodat zijn lul steeds dieper ging. Na een zeer korte tijd spoot hij zijn lading in haar mond en maakte naar de camera kijkend het cuckold teken waarbij mijn vrouw zijn zaad doorslikte. Toen hij naar de camera liep, zag ik mijn vrouw nog op haar knieën en ze keek naar de camera. Ze zag er verschrikkelijk uit, haar make-up was volledig doorlopen waarschijnlijk door de tranen die ze liet vloeien bij zo veel seks geweld.

Ik had eerst medelijden met haar, maar eigenlijk is dat wat ze wou een ordinaire hoer zijn. Ze wou een seks minnaar, ze had hem gekregen. Vincent liep lachend naar de camera en zette deze uit. Ik heb niets tegen mijn vrouw gezegd en ben naast haar in bed gaan liggen en dacht wat ben ik hier begonnen.
Op maandag toen mijn vrouw thuiskwam van de universiteit nam ze mij innig vast en ze zei dat Vincent haar heeft uitgenodigd om het komende weekend met hem naar Parijs te gaan van vrijdag tot zondag. Ze zouden overnachten bij Tom een goede vriend van Vincent. Zondag is onze huwelijks dag, dan zijn we 30 jaar gehuwd en dat vieren we steeds samen had ik haar gezegd. Ik zei neen maar ze had mij beloofd dat ze zondag in de vroege namiddag terug thuis zou zijn en dat we dan onze huwelijksdag zouden vieren. Ik had toegestemd maar ik moest wel Vincent bij hem thuis ophalen en dan beide naar het treinstadion brengen iets na de middag op vrijdag. Zondag zouden ze terugkomen met het vliegtuig en landen rond twee uur.

Dat waren tamelijk opgewonden weken waar ik mij begon aftevragen hoe dat ging eindigen. Ik vond het wat grappig, dat ik hier een gehuwde en familieman op zijn vrouw en haar minnaar zat te wachten om hen beide terug naar huis te brengen, wel te verstaan Vincent naar zijn huis.

Eindelijk was het vliegtuig geland en na enkele minuten kwamen ze hand in hand buiten. Mijn vrouw zag er sexy uit met haar donkere haren los over haar schouders, rode lippenstift, sexy make up, hoge haken, kort rokje en duidelijk geen beha. Ze lachte naar mij en gaf mij een vluchtige kus op mijn lippen. Gedurende de trip naar huis welke ongeveer een uur en twintig minuten duurde zaten Vincent en mijn vrouw op de achterbank. Ik kon mijn vrouw zien zitten via mijn achteruitkijkspiegel maar niet Vincent. Soms zag ik hem in mijn spiegel dat hij mijn vrouw vurig zat te kussen. Ik kon duidelijk zien dat hun tongen rond elkaar draaide. Toen ik naar achter keek, zag ik dat hij zijn hand tussen haar benen had en haar rokje was volledig naar boven zodat ik duidelijk kon zien dat hij drie vingers in haar spleetje stak. Ik moest terug mijn aandacht geven aan het verkeer op de autobaan maar ik was zeker dat mijn vrouw boven haar spleetje een klein lijntje schaamhaar had en een tattoo. Een tattoo dacht ik, hoe is dat mogelijk die slet heeft iets tegen tattoos en nu heeft ze zelf eentje en dan juist boven haar hoerenkut. Soms keek ik in mijn spiegel en beide waren aan het tongkussen. Dan hoorde ik beide giechelen en daarna hoorde ik mijn vrouw hijgen en kreunen. Het hijgen ging steeds sneller en het kreunen steeds luider en dan niets meer. Toen ik terug in de spiegel keek, zag ik alleen Vincent met gesloten ogen en toen ik snel naar achter keek was mijn vrouw zijn lul aan het pijpen. Ik moest terug voor mij kijken en dan hoorde ik hoe Vincent klaarkwam, waarbij hij luid hijgde riep “Ja, hoer, meer, dieper, lik dat lekker zaad op, pijpslet”. Ik kon het allemaal niet volgen maar het ging op de achterbank tamelijk wild aan toe. Ik keek terug in mijn achteruitkijkspiegel en dan zag ik hoe mijn vrouw op Vincent kroop. Ik zag haar achterhoofd en toen ik snel naar achter keek, zag ik hoe zijn lul in haar spleet verdween. Ik schrok opnieuw, op haar linker bil stond eveneens een tattoo en dat kon ik duidelijk lezen. “Als hoer geboren”.

Wat een vernedering, vandaag zijn we 30 jaar gehuwd en de slet pijp haar minnaar en nu is ze hem aan het neuken en daarbij heeft ze een tattoo dat zegt dat ze als hoer was geboren. In mijn achteruitkijkspiegel kon ik duidelijk zien hoe ze op en neer ging op zijn pik. Beide hijgde, kreunde en Vincent noemde haar herhaaldelijk een hete hoer, een straatslet, een lichtekooi en dat ze op haar huwelijksdag haar minnaar pijpte en neukte als een bezetenen. Beide kwamen hard hijgend klaar en ik hoorde mijn vrouw zeggen.

– “Lekker, om je heet zaad weer in mijn hoerenkut te voelen”.

Dertig jaar gehuwd, 54-jarige vrouw en moeder van twee dochters dacht ik, wat is er van haar geworden. Na hun neuk partij was het een tijdje zeer stil op de achterbank als plots Vincent zijn telefoon ringde. Na zijn gesprek die tamelijk kort was en die ik niet kon verstaan, begon hij iets in mijn vrouw haar oor te fluisteren. Toen vroeg mijn vrouw.

– “Vincent heeft zijn huissleutel vergeten en zijn moeder is niet thuis, kan hij bij ons overnachten schat? Hij kan in de gastenkamer slapen.”

Ik zegde toe en dacht als hij in de gastenkamer slaapt kan ik met mijn vrouw een flesje champagne drinken op onze huwelijksverjaardag en kan ik haar mijn felicitatie kaart geven. Hierop vroeg ze dat ik morgen vroeg hem naar zijn huis kon brengen ze kon niet daar ze in de voormiddag les moet geven aan de universiteit. Het was goed voor mij. Toen we thuis aankwamen gingen Vincent en mijn vrouw in de zitkamer zitten en omhelsden elkaar en waren innig aan het tongkussen als een verliefd koppel. Ik schonk er geen aandacht aan en dacht straks is ze even van mij.

Ik zei dat ik de gastenkamer in orde zou maken. Toen ik bijna hiermee klaar was hoorde ik hijgen en kreunen uit onze slaapkamer komen. Toen ik ging kijken, de deur stond wijd open, lag mijn vrouw naakt op haar rug, haar benen wijd open ondersteund met haar handen die haar knieën vasthielden en haar benen wijd uit elkaar hielden. Vincent lag naakt tussen haar benen de slet aan het neuken. Zijn kont ging snel op en af en mijn vrouw had haar benen nu hoog in de lucht gestoken. Blijkbaar had ze reeds verschillende orgasmes gehad en had Vincent eveneens reeds een lading zaad in haar kut geschoten, daar tijdens het neuken het goed zichtbaar was het witte vocht aan haar kutlippen. Ik bleef een tijdje kijken hoe mijn vrouw werd geneukt als een ordinaire hoer. Tussen haar hijgen en kreunen smeekte ze om harder en sneller te worden geneukt, geneukt als een straat hoer en op een gegeven moment zei ze dat Vincent moest denken dat hij een prostituee aan het naaien was. Ik kon het niet meer aanzien en ging naar de zitkamer en schonk mij een whisky in. Ik moest bekomen van wat ik had gezien. De slet met haar benen open op onze huwelijksdag en ze liet haar neuken in ons bed. Het bed dat we reeds zolang hebben gedeeld en eigenlijk alleen voor ons was en niemand anders. Nu deelde ze het met die jonge hengst. Ik hoorde hun constant hijgen, kreunen en roepen. Vincent noemde haar constant een hoer, slet, een snol en tippelaarster en veel meer. Ik hoorde haar roepen dat ze een straathoer was, een slet die haar benen voor hem steeds zal openhouden, een hoer die betaalt moet worden. Haar kut die snakte naar zijn lul en naar zijn sperma, zijn heet zaad. Ik had reeds verschillende glazen whisky gedronken toen ik hoorde hoe mijn vrouw hard riep alsof ze pijn had en Vincent opmerkingen maakte.

Ik ging kijken, de slaapkamerdeur was nog steeds open. Ik zag hoe mijn vrouw op handen en voeten zat en werd genomen op zijn hondje. Ze had duidelijk pijn, haar gezicht was samengetrokken en toen ze mij aankeek, zag ik dat ze tranen in haar ogen had. Vincent, gehurkt achter haar trok er zich niets van aan, zijn handen op haar rug en kont die hij soms sloeg en bonkte zijn lul diep in haar. Hij had mij eveneens gezien. Mijn vrouw probeerde mijn blik te ontwijken maar Vincent keek mij aan en lachte en bleef verder zijn lul in haar te boren op een hoog tempo. Hij deed teken dat ik moest binnen komen en naast hem moest komen. Ik ging de slaapkamer binnen en toen zag ik dat hij zijn lul tot aan zijn ballen in haar kont had gestoken. Toen zei hij tegen mijn vrouw.

– “Zeg het hem.”

Mijn vrouw zweeg en zat te hijgen en wou niets zeggen. Vincent werd ongeduldig en sloeg op haar kont en riep.

– “ZEG HET HEM EN KIJK HEM AAN.”

Ze hijgde en zei mij aankijkend.

– “Ik ben van hem, ik ben zijn bezit, ik ben zijn hoer en pijpslet. Ik ben zijn eigendom”.

Ik schokte en ging de slaapkamer buiten en hoorde achter mij hoe Vincent de hoer hard zat te neuken in haar kont. Toen viel het mij in dat ik in mijn broekzak een kaart had voor onze huwelijks verjaardag. Ik nam deze eruit en ging terug de slaapkamer en wilde dat geven. Vincent deed teken dat ik mijn mobile moest nemen en dat filmen. Hij zei tegen haar.

– “Neemt die mooie kaart slet en kijkt je cuckold aan en laat hem duidelijk de kaart zien als hij een foto neemt en lach voor de foto”.

Ze schudde van neen dat ze dat niet wou. Vincent sloeg meerdere malen op haar billen en beveelt haar dat te doen. Ze nam de kaart hield het voor haar zodat ik en foto kon nemen waarop Vincent over haar boogde met zijn pik in haar kont en met een hand nam hij haar twee borsten vast. Zijn ander hand had hij haar lange haren pijnlijk vast en draaide haar hoofd zo dat ze in de camera keek. Op de kaart was duidelijk te zien dat het een dertigjarige huwelijksverjaardag was. Mijn vrouw haar pijnlijk gezicht liet een klein lachje zien. Toen deed Vincent teken dat ik een foto moest nemen van achter zodat het duidelijk was dat zijn lul in haar kont zat. Met zijn hand draaide hij het hoofd van mijn vrouw zodat ze naar achter keek en ze had de kaart vast. De foto liet zien hoe Vincent zijn lul volledig in haar aars zat tot tegen zijn ballen en de kaart en mijn vrouw haar pijnlijke lach waren duidelijk herkenbaar.

– “Film, cuckold!”

Zei hij tegen mij. Wat ik ook deed en Vincent neukte eerste haar reet verder en toen hij zijn lul eruit nam, liep het sperma in grootte hoeveelheid uit haar kont en dan stak hij zijn lul in haar kut. Ik filmde een dertig second en toen ik wilde ophouden zei hij.

– “Blijven filmen cuck, je vrouwtje moet je wat zeggen”.

Ze hijgde en kermde, ze genoot van zijn lul in haar kut. En toen keek ze mij aan en had tranen in de ogen en zei.

– “Ik ben zwanger”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7705 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Ik mijn vrouw en haar minnaar – deel 2 – terug uit Parijs.”

Plaats een reactie