BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Replacement – 2

De volgende dag werd ik wakker. Eva was weg. De plek waar ze lag, is leeg. Ik besloot onder de douche te gaan.

De douche was heerlijk warm en met die warmte dacht ik over de nacht. De nacht met Eva. Het was heerlijk. Ik leunde tegen de muur en begon te ontspannen. Met mijn ogen dicht was ik aan het mijmeren. Tot ik ineens een hand mijn balzak vast voel pakken. Ik schrik uit mijn gedachten en open mijn ogen…… Eva..

Eva was nog steeds naakt. Haar stralende ogen keken mij aan. “Lekker?”, vroeg ze, terwijl ze zachtjes aan de onderkant van mijn ballen en mijn lul begon te wrijven. “… H… heerlijk.. “, stamelde ik. “Ontbijt staat klaar!”, zegt ze dan in één keer een loopt met haar strakke kontje de douche uit.

Beneden zit ze op de bank. Benen wijd. Ze heeft een kop koffie op de tafel staan voor ons beide. “Wat eten we?”, vraag ik, terwijl ik denk ik het antwoord wel weet. “Mij!”, zegt ze lachend, als ik al mijzelf tussen haar benen positioneer. Gelijk zet ik mijn handen op haar benen. Druk ze wat verder uit elkaar. Haar kutje, nat, gaat al open staan en ik zet mijn mond op haar roze spleetje. Ik probeer rustig te beginnen, maar ben gelijk mijn controle kwijt. Als een bezetene lik ik alles waar mijn tong bij kan. Diep ik haar kut, tussen haar benen. Haar kontgat…. Haar heerlijke kontgat.

Ik druk haar benen wat omhoog en duw ze nog wat verder uit elkaar. Ik zie ook dat Eva zelf haar handen achter haar benen zeg en nóg verder haar eigen benen uit elkaar trekt. Haar kontgat lacht me toe. Ik zet mijn mond op haar kont. “Ja!”, gromt ze en gaat er nóg beter voor ‘zitten’. Mijn tong gaat steeds dieper en dieper in haar kontgat. Ze smaakt heerlijk. Dit ontbijt wil ik elke dag wel, denk ik bij mezelf, als mijn geilheid het niet meer hebben kan. Ik zet mijn lul tegen haar, nu ontzettend natte, kontgat en druk mijn lul gelijk helemaal naar binnen, diep ik haar kont, in haar darm. Ik voel zelf hoe diep ik zit.

Haar grote ogen kijken me zowel verbaasd als geil aan. Mijn lichaam gaat, als vanuit zichzelf, bewegen. Steeds harder, zo diep ik kan. Harder en harder. Eva beweegt helemaal. Haar tietjes bewegen mooi en geil mee heen en weer.

Mijn buik ramt tegen haar kutje aan. Dan begint Eva harder te kreunen. “Papa, wat neuk je mijn kont lekker. Ik ga komen!”. Ze zegt dat zo droog dat ik haar niet geloof. Maar dan zie ik haar gezicht, haar ogen. Ik voel haar kontgat samen trekken. Mijn lul wordt bijna samengeknepen. Haar lichaam begint te rillen en schudden. Dan laat ze haar benen los. Alles rilt, trilt en schudt. Haar ogen draaien weg. Haar mond valt open en ze schreeuwt, ze schreeuwt hard. “YES.. YES.. FUCK.. YES.. NEE”. En zo door. Terwijl ik haar hard door blijf neuken, zakt langzaam haar orgasme weg, maar ik stop niet met neuken. Dan probeert Eva me bij haar weg te duwen.. “Nee, Have mercy!” en ze begint te lachen.. Maar ik neuk haar door. Heb haar stevig vast. Ze kan niet weg.

En dan valt Eva stil terwijl ik haar nog steeds hard neuk. Ze slaat ineens haar armen HARD achteruit. Ze bolt haar buik naar voren. Slaat een ademstoot uit. Grijpt de kussens. Bijt op haar lippen. “F….fff…….UCK!!!” Weer komt Eva klaar. Maar nu anders dan de eerste keer. Binnen 2 minuten heb ik mijn dochter twee keer laten klaarkomen, maar bij deze keer spuit ze. Ze spuit mijn lichaam helemaal nat. En dan. Dan kan ik niet meer en zak ik zelf door mijn benen. Ik had graag in haar kont willen klaarkomen, maar daar was het schijnbaar nog te vroeg voor voor mijn lichaam, maar mijn lul staat nog wel stijf.

Als ik naast haar op de bank ga zitten, gaat zij voor me op de knieën. Pakt mijn lul beet en gaat me pijpen. Als mijn lul diep in haar mond zit, doet ze haar handen achter haar rug. Slaat haar hoofd op en neer. Mijn eikel elke keer dieper in haar keel laten gaan. Dan sta ik op. Dat is makkelijker. Ik pak haar hoofd beet. Ik neem haar bewegingen over. Ik ben nu mijn dochter in haar mond aan het neuken. Ik haar keel. Alsof het haar kut of kont is. “Glokkende” geluiden komen uit haar mond. Het voelt heerlijk, mijn lul zo diep in haar keel. Het duurt seconden, minuten. En ik blijf haar maar neuken. Nog steeds kan ik niet klaarkomen, maar het voelt ook zo fijn. Als ik naar beneden kijk zie ik een plas water onder haar ontstaan. Steeds groter en groter. Ik vind het wel vreemd, maar neuk haar door. Ze houdt me immers niet tegen.

Dan ineens… Ineens kom ik. Keihard. Diep in haar keel. Kuchend duwt Eva me nu van haar af. Ze moet even adem happen en mijn sperma wegslikken. Dan staat ze op. Ik zak op de bank, maar mijn voeten zijn nat. “Wat is dat in vredesnaam?”, vraag ik haar. “Ik heb geplast!”, zegt ze geil en lachend. Ik kijk even naar de vloer. Dan zeg ik haar recht in het gezicht “Jammer!”. Eva kijkt me verbaasd aan. “Had jij dat willen hebben?”. Daar antwoord ik “Ja” op. “Nou, dan is dat een ‘date’”, zegt ze lachend, als ze naar de keuken loopt om daar een doek te halen om de vloer te dweilen.

Als de doek al haar plas heeft opgenomen, houdt ze hem dicht bij zich. En wringt hem net boven haar borsten uit. Haar lichaam wordt nat van haar eigen plas. Als ze de doek weg legt, kom ik naast haar op mijn knieën zitten. Pak haar borsten beet en zuig al het vocht eraf. Het smaakt heerlijk.

Dan gaan we naar de eetkamer tafel om echt van ons ontbijt te genieten. We hebben de hele dag nog voor ons…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 12680 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie