BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bedrogen door mijn vrouw en buurman

Dit is een verhaal en is in 1996 echt gebeurd.
Op 2 oktober 1996 (één dag voor mijn 39ste verjaardag) kwam ik rond de middag naar beneden (ik had de nacht gehad) en mijn vrouw zat aan de keukentafel en zat voortdurend door het keukenraam te staren.Dit was niet haar gewone doen en ik vroeg wat er scheelde …Ze begon te wenen… na een tijdje vertelde ze al snikkend dat ze sex had gehad met Mark (de overbuurman). Mark heeft een relatie met Marleen maar dat vlot niet zo goed.Ik had nooit kunnen denken dat ze zou vreemdgaan, temeer omdat haar vorige vriend haar bedrogen had en ik haar daarop gewezen had. Ik was aan de grond genageld en kon de eerste momenten niets zeggen…na een ganse tijd vroeg ik waar en hoe dit gebeurd was?

Ze zei bij Mark in zijn canapé maar het is al van vorige maand geleden toen gij de nacht had en ik heb het je nog niet durven vertellen. (Mijn vorige nachtdienst was begin Juli en is het dus al 3 maanden geleden) Ik vroeg hoe dat dan kwam dat zij ’s nachts bij hem was? Ze vertelde dat Mark gevraagd had om eens te komen spreken met hem over zijn relatie met Marleen.Mark had tegen Marleen gezegd dat hij haar een tijdje niet wou zien en dat hij meer tijd nodig had,en ik had hem beloofd dat ik met hem ging gaan praten als gij naar uw werk was, hij ging de achterdeur op een kier zetten.Toen gij om 22.30 u naar uw werk vertrokken was ben ik mij gaan douchen en heb mijn baby-doll aangedaan en omdat ik de straat over moest mijn badjas eroverheen gedaan, zijn achterdeur stond inderdaad op een kier en ik ben binnen gegaan en daar mijn badjas aan de kapstok gehangen, omdat hij aan het douchen was heb ik mij in zijn canapé gelegd, ik hoorde het water van de douche stoppen en iets later kwam Mark, geheel naakt, in de living, nog zijn haar droog aan het wrijven met een handdoek, hij schrok en had niet verwacht dat ik daar al zou geweest zijn.

Mijn babydoll moet hem wel bevallen zijn want zijn penis ging opeens rechtop staan. Ik kan je zeggen dat het baby-dolletje ,dat ze van mij heeft gekregen voor valentijn, echt zeer doorzichtig is(voor mij heeft ze het nooit aangedaan omdat ze het veel te bloot vond) …Mark ging direct naast de canapé op zijn knieën zitten om mij te bewonderen en zei dat ik zeer mooie borsten had en ik was toen al zo heet dat mijn tepels door de mazen van het kanten bovenstukje priemden, wat heb jij veel haar op je pruim zei Mark, wat mij nog natter maakte. Mark vroeg of ik gaan slapen was en ik zei dat jij de nacht op was en dat hij eens met mij mocht doen wat hij wilde. Mijn baby-doll verdween heel snel en hij draaide mijn benen uit de canapé,duwde mijn knieën uit elkaar en begon mij te likken, ik kwam voor een éérste keer klaar en hij ging door tot ik een tweede keer klaarkwam,hij legde mij weer in de zetel en ging in 69 houding over mij zitten en likte mij verder en ik nam ook zijn lul in mijn mond,ik voelde zijn penis nog groeien in mijn mond en kwam een derde keer klaar en hij ging van mij af en legde zich op zijn rug in de zetel en ik ging bovenop zijn stijve lul zitten.

Het duurde niet lang of ik kwam voor de vijfde keer klaar en hij ging door en ik kwam een zesde keer klaar en voelde zijn zaad diep in mij spuiten … Niemand had eraan gedacht de achterdeur vast te maken en opeens stond Mark zijn schoonbroer(een donkere man) naast ons, hij moet al een tijdje binnen geweest zijn want hij was volledig naakt en trok mij van Mark af en zette mij half in de zetel en plooide mijn voeten naast mijn hoofd zodat ik dubbel geplooid lag en niet kon bewegen. Ik voelde zijn eikel tegen mijn schaamlippen duwen en kwam al klaar bij de gedachte dat ik door een neger werd geneukt.Ik voelde mijn kut open rekken en dacht dat ik zou scheuren, zijn neger lul was veel langer en dikker dan die van Mark (en die van Mark is groter en dikker dan die van u) en ik voelde hem dieper en dieper gaan,ik moest mijn handen rond zijn nek slaan en zo tilde hij mij op zodat ik door mijn eigen gewicht tot het einde van zijn lange dikke neger lul zakte en toen begin hij te pompen

Na drie vier stoten kwam ik al klaar, ik was nog nooit zo diep geneukt, en hij ging maar door tot ik nog een keer klaar kwam en hij mij terug in de canapé legde en mij met mijn knieën op de grond zette en mijn lijf in de zetel,ging achter mij op zijn knieën zitten en pompte zijn lul in een ruk tot tegen mijn baarmoeder hierdoor kwam ik kreunend klaar en hij bleef maar doorgaan,ik wist van de wereld niet meer en ondertussen zag ik dat Mark ook weer een stijve had en ik voelde een vinger van die neger tegen mijn kontgaatje duwen,doordat ik al zaad in mij had was dit tot tegen mijn aars gelopen en ik voelde die vinger ook naar binnen gaan in mijn kont (de dikte van zijn vinger is ongeveer jouw penismaat) en dit deed pijn maar die verdween naarmate ik verder als amazone op zijn neger-lul reed.Mark ging achter mij zitten en ik voelde zijn pik tegen mijn aars duwen en toen zijn schoonbroer zijn vinger uit mijn aars trok stampte Mark zijn lul in één ruk in mijn kont.Een helse pijn schoot door mijn lichaam maar die verdween snel en maakte plaats voor genot en het duurde ook niet lang of kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen en ik bleef ook klaarkomen tot Mark zijn zaad in mij spoot en ik voelde de lul van John(die neger)groeien en wist dat het ook niet lang meer kon duren tot ook hij zou klaarkomen.

Ondertussen was Mark zijn lul uit mijn kont en stopte John en legde mij op mijn rug en hij nam mij in missionarishouding, Ik kon niet stoppen met klaarkomen en voelde langs alle kanten zaad lekken en kwam terug klaar,misschien wel voor de 12 de keer en ik voelde John zijn zaad heel diep in mij spuiten. Hij draaide zich om en begon mij te beffen en duwde zijn eikel in mijn mond.Ik had nog nooit een neger-lul in mijn mond gehad maar het smaakte naar meer en met die dikke zwarte lul in mijn mond kwam ik weer klaar en voelde dat hij ook ging spuiten.Dit had ik nog nooit gedaan(en had dit altijd aanzien als vies) maar door de grootte van zijn zwarte lul kon ik niet anders dan zijn zaadlading door te slikken. We moeten toen in slaap zijn gevallen en het was 06.50 u toen ik volledig naakt wakker werd in de canapé met Mark even naakt als ik,van John geen spoor te zien.Ik vond nergens mijn baby-doll dus enkel met mijn badjas moest ik terug de straat over want jij had om 07.00 u gedaan met werken. Ik had niet meer de tijd om mij eventueel wat te wassen en ben dus zo in bed gekropen.Alles deed pijn onderaan,zowel mijn vagina alsook mijn kont.Ik gebaarde dat ik sliep en kwam niet veel later tegen mij aan kruipen en legde je hand over mijn lichaam en voelde mijn nog stijve tepels en vroeg of ik goesting had.Ik kon niet anders dan vlug op jouw stijve pik te kruipen omdat ik je niet de kans wou geven om mijn,nog gezwollen clit,te voelen en ik zeker niet wou dat je mij ging likken.Je was verwondert dat ik zo nat was en je deed mij ook nog 2 keer klaar komen.Ik was met mijn gedachten bij Mark maar vooral bij John. Moest je geweten hebben dat ik al zaad van 2 verschillend mannen in mijn gleuf en in mijn kont had dan had je mij zeker niet meer geneukt …..ik had nu het zaad in mij van DRIE verschillende mannen.

Haar woorden “is dat nu zo erg” klinken nu na 27 jaar in mijn oren alsof het gisteren was. Je zei me dat je niet anders kon omdat je verliefd was op Mark.
De sex met mijn vrouw(nog steeds) staat sedert dien op zéééééér laag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10217 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Bedrogen door mijn vrouw en buurman”

 1. Ik zou die vrouw 27j geleden de deur gewezen hebben, haar uitleg is van begin af een leugen(verkeerd tijdstip), om met een man over relatieproblemen te praten kleed je je normaal en als zij zich door 2 venten te samen in alle gaten wil laten neuken moet ze maar bij een van hen gaan wonen.

  • Hier hetzelfde Marjolein,
   Ik geniet er enorm van als ik mijn vrouw door een ander geneukt zie worden.
   Vooral als mijn voorganger zich in haar leeg heeft gespoten en ik in zijn zaad moet roeren met mijn pik tot ik mezelf ook in haar leeg spuit.
   Mijn feest is compleet als ik haar daarna verplicht moet beffen.
   Verrukkelijk!

  • Hallo Marjolein45.
   Ik weet niet hoe oud je was toen jij je man bedroog maar mijn vrouw was toen 32jaar ze is vreemdgegaan en zich zonder enige schroom liet vogelen en hem in haar liet klaarkomen en toen ze door zijn schoonbroer betrapt werden zich ook nog liet neuken van een neger en daarop nog meerdere keren klaarkwam en ook hem liet ze zijn zaad diep in haar kut spuiten.Hoe maak jij dan je afspraken? en doe je dit nu nog steeds? deeske19id@outlook.com
   Mijn vrouw is nu 59j.

 2. Ik ben saxo57 zelf en zou graag enkele reacties ontvangen van vrouwen en meisjes die zelf hun man of partner bedrogen hebben en of ze dit voor zichzelf houden of het hem vertellen,zoals in mijn geval.
  Dat het sporen achter laat ondervind ikzelf heel hard,ondanks dat het 27jaar geleden gebeurde.Iedere dag word ik er aan herinnert als ik ’s morgens de rolluiken optrek want dan kijk ik recht op het huis van de overbuurman, en als ik hem toevallig tegen het lijf loop zie ik een grijns in zijn ogen,zo van,”ik heb je vrouw geneukt en ze had het graag”wat ook waar is aangezien ik bij mijn vrouw geen teken van spijt zie of ondervind.Ik weet ook zeker dat het meer dan één keer is gebeurd,ik heb een foto doorgestuurd gekregen van iemand die ik goed ken en daarop staat mijn vrouw die in de auto van de overbuurman wordt geneukt.

Plaats een reactie