BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roos mijn dochter

Roos, mijn dochter is 20 jaar, donkerblond krullend haar tot over haar schouders, 1.75m, 68kg een forse dcup, sportief figuur met een stel heerlijke billen.

Wij wonen al 10 jaar met z’n tweeën sinds haar moeder er met een ander vandoor ging. Ik heb haar alleen opgevoed en haar op zien groeien van een klein dikkertje naar de mooie vrouw die ze nu is.

Jongens kwamen en gingen, een vaste relatie heeft ze nog niet echt gehad. Ze zegt elke keer als ik erover begin “pap ik ben maar één keer jong en wil genieten van alles wat er op mijn pad komt en daar geen verantwoording voor af te hoeven leggen”.
We bespraken alles schaamteloos met elkaar. Over haar vriendjes kreeg ik van alles te horen, hoe ze in bed waren met alle details en dergelijke.

Nu was mijn seksleven niet zo opwindend, de enkele keer dat ik een vrouw had ontmoet moest ik ook alles zo gedetailleerd mogelijk aan haar vertellen. Ze zat dan met rode oortjes te luisteren en zei dan vaak “…kijk zo’n man zoek ik nu ook…”.

Zo ook afgelopen zomer, ik had een date gehad en was daar blijven slapen. De volgende ochtend toen ik thuiskwam, zat Roos, gekleed in alleen een shirt wat net over haar billen kwam, in de keuken. Ik zat nog niet of ze begon al. “..En, was het leuk? Heb je genoten?..toe vertel…”

Ik vertelde dat het gezellig was maar geen vervolg zou krijgen. Ze was na een nummertje in missionaris houding, gelijk in slaap gevallen. Toen ze sliep had ik me maar afgetrokken en mijn kwak in haar slip die naast het bed lag gespoten.
Roos keek me begripvol aan want zij wist dat als ik lekkere seks had ik wel 4 keer kon en zei een beetje plagerig “dus pappie heeft niet genoeg gehad…ach gosh wat zielig..”.
Toen ze dat zei trok ze haar been op de stoel, zo gunde ze me, waarschijnlijk ongewild, een blik op haar mooi gladgeschoren, jonge vruchtje.

Of het kwam doordat ik nog wat gefrustreerd van gisteravond was weet ik niet maar mijn pik begon spontaan te groeien. “…Zoooo fout…” ging er door mijn hoofd maar Roos deed ook geen moeite om anders te gaan zitten.

Haar blik volgt de mijne, ze ziet nu dat haar kutje open en bloot te bezichtigen is. Ze lacht inwendig en verzet haar been nu zo dat haar lipjes iets uiteen gaan en ik een nog beter uitzicht heb.
“Wat ben jij aan het gluren…vies mannetje..” zegt ze een beetje lacherig en kijkt nu naar de bult in mijn broek. “Zo te zien ben je echt te kort gekomen, hè pap..” zegt ze als ze voorover buigt, me aankijkt en met haar hand plagerig over mijn harde lul wrijft en er een beetje in knijpt.

Ik zit totaal perplext op mijn stoel als ze haar hand op mijn kruis legt en me strak aan blijft kijken. Haar hoofd komt steeds dichter bij de mijne, ze kust mijn wang en glijd met haar mondje naar de mijne. Haar hand blijft mijn groeiende lul kneden en strelen en zegt zachtjes “…pap ik verlang al een hele poos naar jou…ik wil dit zelf…ontspan nu maar en geniet…”.

Ik was nog steeds overdonderd, voelde haar warme adem tegen mijn lippen toen ze sprak.
Haar hand bleef mijn inmiddels loeiharde pik door mijn broek masseren. Haar woorden zorgden ervoor dat ik ontspande, “ik verlang al een poos naar jou en wil dit zelf” galmt nog na in mijn hoofd. Mijn hand gaat door haar haar als ze haar mond op de mijne drukt, onze tongen verstrengelen zich minuten lang. Mijn andere hand pakt haar borst, kneed het roomzachte vlees en knijpt zachtjes in haar tepel.
Roos slaakt een diepe zucht, haar hand maakt mijn broek los en bevrijd mijn kloppende lul. Als ik opsta om mijn broek verder uit te trekken, hapt mijn dochter gelijk mijn eikel in haar mond. Nadat ze me even gepijpt heeft zeg ik “zullen we naar mijn kamer gaan?”.
Roos springt gelijk op trekt haar shirt over haar hoofd uit en met een brede geile grijns op haar gezicht zegt ze “…kom ik wil die lekkere dikke pik van je in me voelen…”.
In de slaapkamer duikt ze op het bed, spreidt haar benen en begint zichzelf te vingeren terwijl ik me uitkleed. Ik blijf even naar haar kijken als ze 3 vingers in haar kutje pompt en haar andere hand haar clitje verwend. Hevig trillend en kreunend komt ze al snel klaar, trekt haar benen op en zegt met een wazige blik in haar ogen “kom neuk mijn kutje, pap”.

Ik stap op het bed en neem plaats bij haar kontje, druk mijn eikel hard over haar clitje. Hard duwt ze haar clit tegen mijn eikel, haar hoofd tilt ze op tussen haar knieën en kijkt hoe haar clitje bewerkt wordt. Even later golft haar tweede orgasme door haar lendestreek. Ze wil zijn pik nu in haar voelen maar hij begint haar te likken, zuigt haar lipjes in zijn mond. Zijn tong likt haar sapjes op, dan gaat zijn tong iets lager. Zijn punt van de tong raakt lichtjes haar sterretje, met lange halen likt hij haar van haar gaatje tot haar clitje. Ze voelt haar derde orgasme naderen als hij een vinger in haar kontje drukt en stevig op haar clitoris zuigt.

Ik voel haar lichaam verstrakken als ze klaarkomt lik ik snel haar nectar op. Ze ligt nog bij te komen als ik mijn pik tussen haar lipjes zet en hem langzaam in haar nauwe kutje druk. Haar ogen zijn gesloten en ze kreunt zachtjes als ik steeds dieper in haar verdwijn “… Ooooh wat lekker…neuk me pappie…kom neuk me…” en knijpt hongerig met haar kutspieren in mijn lul.

Als ik in haar begin te stoten laat ze haar benen los en legt ze tegen mijn schouders. Bij elke stoot schudden haar borsten, waar haar tepels zo groot als kersen stijf op staan. Zwaar hijgend vangt ze elke stoot op om hem zo diep als mogelijk in haar genotsgrot te krijgen. Geil vraagt ze tussen de stoten door “is dit lekkerder dan gisteravond, pap?..”.
Kijkend naar mijn pik die telkens bijna helemaal tevoorschijn komt om dan weer tot zijn wortel in mijn dochters strakke neuktunnel verdwijnt. Antwoord ik met een geile grijns op mijn gezicht “een heel stuk beter, lieverd…”, “en zeker strakker…” er kreunend achteraan.

Na een poosje wil ze op z’n hondjes genomen worden. Gaat op haar knieën voor me zitten. Haar handen op de hoofdsteun, holle rug en kijkt over haar schouder als ik mijn kloppende eikel tussen haar gezwollen lipjes zet en zegt “neuk me hard pap…spuit mijn kutje vol..”.

Als ik mijn pik ineens diep in haar ram, slaakt ze een gil, gelijk begin ik haar met lange halen diep en hard te neuken. Bij elke stoot hoor ik een gelukzalig “jaahg…lekker…”. Ik pak met één hand haar haar vast en trek haar hoofd iets omhoog. De andere pakt haar heup, ik neuk haar alsof het mijn laatste keer is. Het zweet gutst van mijn hoofd.

Roos voelt de pik van haar vader nu al een kwartier in haar kutje stampen. Hier had ze al een lange tijd over gefantaseerd en eindelijk was het zover. Er naderde een zoveelste orgasme. Het leek wel of elke zenuw in haar kutje geraakt werd door die heiende paal. Bijna gillend smeekte ze “ga door…neuk mijn slettenkutje…”. Na nog enkele minuten voelde ze zijn pik nog iets dikker worden.

Ik was haar als een bezetene aan het neuken, toen ik mijn orgasme voelde naderen. Ik liet haar haar los en pakte haar heupen nu met twee handen vast en trok haar met al mijn kracht over mijn bijna spuitende pik. Nog drie stoten en onder luid gekreun spoot ik de eerste straal diep haar buikje in, gevolgd door nog enkele.
Mijn nog altijd stijve lul trok ik daarna langzaam uit haar lekkende gleufje.

Roos draaide zich snel om en hapte mijn kletsnatte pik in haar mondje, zoog de laatste druppels er uit en likte hem daarna helemaal schoon. Mijn zaad dat langs haar dijen naar beneden liep ving ze met vingers op en likte dat ook op. Geil keek ze me aan en zei “dat was lekker, pap…heb je nu genoeg gehad..?”.

Ik beaamde dat ik ook genoten had en dat het zeker naar meer smaakte maar voor nu wel even genoeg was. De dag was nog jong.

We sprongen samen onder de douche, wasten, zoenden en genoten van elkaar. Roos trok een alleen een t-shirt aan haar billen goed zichtbaar, haar dikke stijve tepels prikten door de stof.

Mijn pik stond al weer hard, ze liep op me af, pakte hem vast en trok me tergend langzaam af. Ik streelde haar heuveltje en wreef stevig over haar clitoris, toen ze kreunde dat ze bijna kwam stak ik drie vingers diep bij haar naar binnen en zocht haar gspot. Met twee vingers wreef ik stevig over haar gevoelige plekje.

Roos stond te trillen op haar benen. Het was net of haar vader wist wat ze lekker vond. Telkens als ze bijna kwam stopte hij even. De spanning in haar kutje was overweldigend ze stond op ontploffen toen hij na een kleine pauze weer begon te wrijven. Hij moest haar vasthouden anders zakte ze door haar benen. Een elektrische schok schoot van haar kutje via haar ruggengraat naar haar hersenen en terug. Ze kwam zo heftig klaar als ze nog nooit was gekomen. Staal na straal perste ze uit haar overgevoelige kut, grote plassen op de vloer achterlatend. Trillend en bevend stond ze met gesloten ogen uit te hijgen, steunend zei ze “mijn god wat was dat heftig en lekker..”

Mijn benen waren kletsnat, ik ving het laatste straaltje op in mijn hand, rook er even aan, bracht het naar mijn mond en slikte alles door.
Roos keek me aan en trok nu weer aan mijn stijve. Ze zakte door haar knieën en hapte hem in haar mond. Haar tong streelde gekmakend over en achter mijn eikelrand. Haar wangen zogen naar binnen als ze hem dieper in haar mondje neemt. Ik werd gepijpt zoals ik nog nooit gepijpt was. Mijn pik verdween steeds dieper in haar. Ze keek strak me aan met haar mooie bruine ogen en
tot mijn verbazing nam ze hem in haar keeltje. Liet hem even uit haar mond glippen en zei met een schorre stem “neuk mijn keeltje, pap..” en nam hem weer in haar mond.
Haar hand speelde met mijn ballen, af en toe streelde een vinger over mijn ster.

Door haar aangemoedigd begin ik zachtjes in haar mond te stoten, bij elke stoot komt haar hoofd naar me toe. Ik neuk haar nu steeds dieper, elke kreun die ze slaakt trilt door naar mijn ballen. Ze pakt mijn hand en legt die achter op haar hoofd. Ik pak haar hoofd nu vast en druk haar steeds hard op mijn op knappen staande genotsknots. Haar ogen worden glazig en vochtig als ik haar even de ruimte geef, ze hapt naar zuurstof en steekt haar wijsvinger in mijn kontje. Als ze mijn prostaat gevonden heeft, trek ik haar hoofd hard tegen me aan. Mijn pik zit nu diep in haar keel en spuit mijn zaad ver haar slokdarm in.

Roos hapt naar lucht, haar hand voelt haar vaders ballen samentrekken. Ze drukt haar vinger in zijn kont en masseert zijn prostaat. Als zijn pik weer diep in haar keel geramd wordt voelt ze hoe hij in haar keel spuit en komt zelf stil klaar. Naar lucht snakkend trekt hij eindelijk terug. Ze hapt haar longen vol zuurstof, tranen lopen uit haar ogen en slijm uit haar mond.

Ik kijk haar glimlachend aan en zeg “nou meisje, wat ben jij mooi, lekker en geil..”.
Ze kijkt me aan en zegt lachend terug “zo vader zo dochter..” en knipoogt.

Samen lopen we naar de keuken want uren seks achter elkaar maakt hongerig. We eten wat en tijdens het afruimen kunnen we niet van elkaar afblijven. Ik kneed haar volle borsten en druk mijn half harde snikkel tussen haar billen, als ik achter haar sta. Ze kreunt zacht en vraagt zachtjes “wil je me daar ook neuken?”.

Nu had ik nog nooit een vrouw anaal geneukt maar dat stond nog wel op mijn bucketlist. Roos stond nu wijdbeens voorover gebogen aan het aanrecht. Mijn lul vastgeklemd tussen haar billen.
Ik bevrijde hem en vingerde haar al natte kutje, smeerde haar vocht over haar sterretje. Ze kreunde steeds luider, mijn duim verdween in haar holletje en neukte haar kontje. Mijn pik die inmiddels keihard was zette ik tegen haar gewillige poesje en stootte een paar keer diep in haar. Ik trok hem terug en zag hem glimmen van haar sapjes.

Roos kwam die dag voor de zoveelste keer zwaar hijgend klaar. Haar kontje werd geneukt door zijn duim en goed opgerekt als hij hem diep in haar stak. Haar sappen stroomden langs haar dijen. Ze wilde die lekkere neukstaaf van hem in haar kontje voelen.

Ik trok mijn duim uit haar kontje, die iets open bleef staan, wreef nog wat van haar kutvocht in en rond haar sterretje en zette mijn eikel ertegenaan. Roos legt haar hoofd op haar arm op het aanrecht, haar andere hand legt ze op haar clitje en wrijft er hard over. Als ik haar vraag “hard of zacht”, antwoord ze “begin maar zacht en langzaam…hij is zo groot…”.

Ze drukt haar kontje iets naar achteren en mijn eikel verdwijnt achter haar sluitspier. Luid kreunt ze “…wow..lekker…kom maar dieper”. Langzaam begin ik in haar erg strakke kont te bewegen, centimeter voor centimeter ga ik dieper. Beiden kreunen en steunen we als mijn schaambeen tegen haar billen aan komt.
Even blijven we zo staan, mijn handen grijpen naar haar naar beneden hangende tieten, haar tepels keihard. Ik pak ze beiden tussen mijn vingers en knijp erin en trek eraan.

Roos kreunt nu luid, er verdwijnen drie vingers diep in haar genotsgrot, haar duim masseert haar clitoris. Ze voelt zijn pik haar darmen opvullen en komt weer kermend klaar. Haar hand tast nu iets verder naar achteren en pakt haar vaders ballen. Zachtjes laat ze ze in haar hand rollen.

Ik voel in haar darmen dat ze klaarkomt alles trekt met spasmen samen. Als ze met haar hand met mijn ballen begint te spelen, begin ik haar rustig met lange halen te neuken. Als ik in haar stoot trekt haar hand om mijn zak, me telkens nog verder naar zich toe. Na een paar minuten zegt ze “ik kan nu wel wat meer hebben..”.
Ik laat haar borsten los, leg mijn handen op haar heupen, met mijn duimen trek ik haar billen uit elkaar. Kijk even hoe mijn pik telkens onder goedkeurend gekreun, in mijn dochters aarsje druk en verhoog het tempo.

Roos drukt nu vier vingers in haar kutje. Ze voelt zijn pik door het dunne wandje tegen haar vingers schuiven. Het maakt haar niets meer uit, ze wil geneukt worden en hard ze kermt ” kom verkracht mijn kontje..”.

Mijn kloten kletsen bij iedere stoot hard tegen haar kut aan. De keuken vult zich met de geur van zweet en seks. Als in trance neuken we zo minuten lang, haar tieten kletsen telkens tegen het aanrecht. Dan kan ik het niet meer houden trek haar hard over mijn pik en spuit voor het eerst in mijn leven zaad in een kontje, nog wel die van mijn eigen dochter, straal na straal. Als mijn pik begint te slinken en uit haar glijd, hang ik zwaar hijgend, voldaan en vermoeid op haar rug.

Roos hangt voldaan tegen het aanrecht, ze voelt zaad uit haar poepertje stromen en zegt met hese stem “pap…jij weet tenminste wat ik nodig heb…wat kun jij neuken zeg…”.

Als ik recht ga staan geef ik haar een tikje op haar billen en zeg “lieverd we zijn gemaakt voor elkaar…”. Snel frissen we ons wat op en ploffen samen op de bank met wat te drinken. Ieder met zijn eigen gedachten zitten we zo een poosje.

Roos verbreekt de stilte, kijkt me aan met haar lieve gezichtje en vraagt zachtjes “hoe nu verder, pap?”. Beiden weten we dat wat zich vandaag allemaal heeft afgespeeld, eigenlijk niet mag en kan. Dezelfde vraag ging door mijn hoofd. Na enige aarzeling antwoordde ik “ik wou jou hetzelfde vragen maar als jij er een goed gevoel bij hebt mogen er wat mij betreft nog vele dagen als deze volgen..”.

Roos zag haar vader nadenken en was even bang dat hij het hier bij wou laten. Toen hij uitgesproken was glimlachte ze van oor tot oor. Sloeg haar armen om zijn nek en kuste hem vol op de mond. Innig kusten ze elkaar. Ze drukte zich iets van hem af en zei dolgelukkig “Ooh pap ik hou van jou, ik wil vanaf nu alleen van jou zijn..”.

Later die avond hebben we nog urenlang, heel teder en liefdevol met elkaar gevreeën. Sinds die dag zijn wij buiten de deur vader en dochter en binnen de vier muren een heel gelukkig en verliefd stel dat niet genoeg van elkaar kan krijgen…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 17209 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Roos mijn dochter”

  1. zeker een geil verhaal ,en ze is oud en wijs genoeg ,om het weten dat het eigenlijk niet kan en mag ,maar ze wil het zelf dus lang leef de liefde ,geniet van mekaar ,snel nog een verhaal van jullie

Plaats een reactie