BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Spiegelbeeld

Ik heb niet veel zelfvertrouwen als het om mijn lichaam gaat. Ik vind mijn borsten te dik, mijn buik te week en mijn benen te kort… mijn billen te week. In een aangeschoten bui vertelde ik mijn vriend, Dylan, dat het idee om mezelf naakt en sexent in een spiegel te zien me opwindt. Een paar dagen later krijg ik een appje.

“Ik ga je wens laten uitkomen! Bereid je voor op een geile
ervaring. Scheer je poesje, trek je geilste setje aan. Ik zorg
voor champagne en een geile ervaring”

Die avond staat Dylan voor de deur. Keurig in pak, dat vind ik ZO geil! Hij heeft champagne en een rode roos bij zich. We knuffelen en even later gaat weer de bel. Er wordt een driegangen diner bezorgd. Na heerlijk gegeten te hebben en de champagne te hebben genuttigd word ik dapper. “Ik heb zin in je…” open ik het spel. Hij neemt me mee naar mijn slaapkamer en zegt dat ik moet wachten. Even later komt hij binnen met een groot pakket van IKEA. Ik moet op het bed gaan zitten en hij rommelt wat met het grote pakket en een paar minuten later staat er een manshoge en bijna 1 meer brede spiegel naast mijn bed. Ik begin te blozen. Dylan dimt de verlichting en hij pakt mijn hand en we dansen. Terwijl we slowen doe ik zijn colbertje uit en ontdoet hij mij van mijn cocktailjurkje. Hij kijkt naar mijn, in een geil setje gestoken, lichaam. Zijn ogen en handen volgen mijn rondingen, mijn huid, ik houd mijn adem in. Zijn handen zijn zo lekker.

Dan ga ik zitten en al movend en dansend ontkleed Hij zich als een wat houterige stripper. Ik heb mezelf in de spiegel bekeken. Het idee is geil, maar of ik het aandurf om mij zo kwetsbaar op te stellen… Als hij alleen nog zijn boxer met duidelijk zichtbare stijve aanheeft laat hij me opstaan en dansen wij weer samen. Onze handen zijn overal. Ik kneed zijn kont terwijl hij mijn borsten zachtjes door de kanten BH heen streelt. Dan gaat Dylan zitten. Hij trek mij bij zich op het bed. We strelen en zoenen. Bespelen elkaar. Ik neem zijn stijve geslacht in mijn hand en begin hem zachtjes af te trekken. Dylans hand glijdt tussen mijn benen en het streelt mijn schaamlipjes door het slipje heen. “Durf je verder te gaan?” Vraagt hij zachtjes.

Onzeker geef ik toe dat ik nerveus ben. “Jij bent de mooiste vrouw ooit met wie ik de liefde geniet!” zegt hij dan. Ik smelt. Hij gaat wijdbeens op het bed zitten, vrijwel recht tegenover de spiegel. Hij trek mij naar zich toe en laat mij, met mijn rug naar hem toe plaats nemen op het bed. Als ik zit opent hij mijn benen met zijn voeten. Ik leun naar achteren en voel zijn pik tegen mijn billen. Zijn handen gaan over mijn lichaam. Ik kijk in de spiegel. Naar mijn lichaam en zijn handen en concludeer dat we een mooi plaatje zijn, mooier dan ik mijn droom. Hij kijkt langs mijn hoofd naar mijn lichaam. De geilheid in zijn blik is… adembenemend. Elke centimeter van mij lichaam is zichtbaar. Mijn kont nestelt zicht tegen hem aan en ik voel zijn stijve lul tegen mijn achterste.

Ik kijk recht voor me uit en zie mijn eigen spiegelbeeld in de passpiegel die naar de voet van het bed is gericht. Zijn gezicht bevindt zich naast het mijne in de weerspiegeling en kijkt toe hoe ik zelf kijk. Mijn ogen volgen aarzelend de rondingen van mijn lichaam en ik merk dat ik mij op mijn gemak begin te voelen bij het idee dat we elkaar samen kunnen zien als we straks van elkaar genieten.
Mijn harde tepels vallen op in de koele lucht van de kamer, ze staan recht van mijn 38DD’s af. Mijn zachte buik leidt naar de top van mijn dijen, mijn kale poesje nog verscholen in een slipje met een geheim. Ik pak Dylans hand leg deze op mijn schaamheuvel, dan spreid ik mijn benen en voel hoe zijn vingers het open kruis in mijn broekje vinden. Hij kreunt zacht. “Jezes… TEAS…” Zijn vingers verkennen mijn vrouwelijkheid terwijl zijn lippen mijn gevoelige hals kussen. “’Je ziet er prachtig uit.” Klinkt zijn stem zacht terwijl een vinger mijn zachtjes binnengaat. Ik kreun zachtjes als onze ogen elkaar ontmoeten in de spiegel.

Hij begint achter in mijn nek te kussen en plaagt de plek waar ik gek van word, de helling af naar mijn schouder. Zijn vrije hand gaat zachtjes over mijn buik en komt omhoog om mijn borsten te streken. Zijn zachte hand kneed mijn gevoelige borsten terwijl zijn tong het zilte zweet van de zijkant van mijn nek begint te likken. Dylan knijpt elk van mijn puntige tepels tussen zijn duim en wijsvinger begint aan de piercings te trekken. Ik slaakte een zachte kreun, ik hou ervan als hij mijn tepels plaagt. Hij blijft knijpen, trekken en mijn rug buigt om mijn borsten verder in zijn handen te drukken. Mijn kont duwt naar achteren en knarst in zijn harde pik.

Ik reik naar voren en haak mijn BH los. Samen kijken we in de spiegel hoe het kledingstuk van mijn borsten glijdt. ”Wat zijn ze mooi.” Kreunt hij zacht. De vinger diep in mij wordt zachtjes heen en weer gestoten. Even verlaat deze mijn intiemste plek om met een tweede vinger terug te keren. Dit is de eerste keer dat hij mij vingert met twee vingers. Ik kijk in de spiegel en voel en zie wat hij met me doet. Zijn linkerhand op mijn borsten en zijn rechterhand tussen mijn vlezige dijen. Niet alleen een geil plaatje maar ook ozo lekker. Deze trekt hij terug en biedt de natte vingers aan aan mijn mond. “Proef je zelf. Jouw kutje smaakt zo lekker.” Aarzelend lik ik zijn vingers, ook dit is een eerste keer, ik heb mijzelf nooit geproefd.

Ik wil Dylan ook wat geven en mijn linkerhand begint terug tussen onze lichamen te reiken, in de hoop zijn harde pik met mijn hand te voelen. “Laat maar, schat. Vanavond gaat over jou,” zegt hij terwijl hij mijn hand pakt en die van zijn pik haalt. Hij stuurt zijn hand naar mijn linkerborst terwijl zijn rechterhand op mijn buik ligt en zachtjes mijn weke vlees kroelt. Zijn vingers bezorgen me kippenvel. Hij beweegt zijn hand verder omhoog en speelt met mijn tepelringetje. In de spiegel zie ik mijn lichaam. Met op elke borst een andere hand, spelend met de gouden ringetjes. Verder omlaag zie ik het kruis van mijn slipje openstaan en weet dat mijn kutje kaal, nat en hongerig is. Dat verlaat zijn hand mijn borst. Ik haal vol verwachting diep adem en kijk naar zijn hand in de spiegel. Hij strijkt met zijn hele hand over mijn poesje en voelt mijn warmte. Hij kreunt als zijn hand opnieuw mijn nattigheid voelt. “Je staat altijd voor me klaar. Geile meid,” zegt hij.

Ik knik naar hem en ontmoet zijn ogen in de spiegel. Hij haalt zijn hand tussen mijn benen vandaan en brengt die naar mijn mond. Ik open wijd terwijl hij zijn vingers in mijn mond steekt. Terwijl ik zijn oogcontact houd, zuig ik, terwijl ik zijn vingers diep in mijn mond neem. Hij duwt ze iets dieper alsof het zijn harde lul is die ik aan het pijpen ben. De vingers zitten achter in mijn keel en ik kokhals een beetje terwijl het speeksel zich ophoopt in mijn mondhoeken. Hij trekt de vingers naar buiten, het speeksel loopt van zijn vingertoppen naar mijn lippen.

Zijn linkerhand knijpt goedkeurend in mijn tepel en hij beweegt zijn rechterhand terug naar de top van mijn dijen. Hij plaatst twee vingers tussen mijn schaamlippen en zijn andere vingers aan weerszijden van mijn lippen. Zijn hele hand bedekt me, mijn speeksel vermengt zich met mijn vocht. Mijn rechterhand komt omhoog om de zijne te vervangen, mijn rechterborst tot een kom te vormen en de volheid ervan te voelen. Ik trek het metaal tussen mijn vingers, rol en plaag mijn rechtertepel terwijl hij hetzelfde doet met mijn linker. Zijn middelvinger streelt op en neer, vindt mijn clit en cirkelt daar rond. Mijn heupen beginnen tegen zijn hand te bewegen, tegemoet komend aan zijn bediening. Hij stopt met strelen en tikt zachtjes met zijn open hand op mij kut. “Beheers je, raak niet te snel opgewonden.”

Ik knik en stop mijn bewegingen, leun achterover tegen zijn sterke body. Hij tikt weer tegen mijn poesje, een beetje harder deze keer. “Zeg me wat je voelt.” Vraagt hij. Ik kreun. ”Ik voel je harde lul tegen mijn kont, Hoe je vingers mij nemen. Je ogen mij verslinden.” Dylan lacht. “Plaag me niet te veel. Ik wil het…” zeg ik terwijl ik zijn blik in de spiegel ontmoet. “Brave meid.” Zijn middelvinger plaagt me weer zachtjes. Op en neer glijdend over de lengte van mijn poesje tussen door mijn nattigheid. Hij kreunt tegen mijn nek terwijl hij zijn middelvinger diep in me steekt. Zijn lange vinger is gebogen en hij raakt mijn g-spot precies goed, de palm van zijn hand wrijft over mijn gevoelige clit. Hij weet precies hoe ik het lekker vind. Hij begint zijn vinger te bewegen, naar binnen en naar buiten, omhoog en rond. Hij taest me. Ik probeer mijn heupen stil te houden; Ik wil mijn beloning.

Ik kijk in de spiegel terwijl hij met me blijft spelen. Mijn wangen zijn rood, mijn benen nog steeds opengesperd. Mijn borsten stuiteren een beetje mee met zijn bewegingen. Hij vangt mijn blik weer in de spiegel en kijkt hoe ik naar ons kijk. Hij knikt goedkeurend en voegt zijn wijsvinger toe, waardoor ik nog meer verzadigd ben en me krijg wat ik wil. Zijn vingers bewegen naar binnen en mijn spieren spannen zich om hem heen. Hij maakt mijn lichaam gek, en Dylan weet het. Hij blijft met zijn vingers pompen en met zijn duim tegen mijn clit wrijven, een ritme opbouwend. Het is nu echt moeilijk om stil te blijven en de spieren in mijn benen zijn gespannen terwijl ik probeer niet te bewegen.

Ik kan mijn nattigheid op zijn hand in de spiegel zien, ik ben zo dichtbij. “Alsjeblieft, mag ik anders gaan zitten?” vraag ik terwijl ik hem in de spiegel aankijk. “Ja, dat kan”, geeft hij toe. Ik zucht opgelucht en laat mijn heupen bewegen zoals ze willen. Zijn benen houden de mijne nog steeds open, dus mijn bewegingsruimte is beperkt. Mijn heupen stoten tegen zijn hand, waardoor ik de wrijving krijg waar ik zo naar verlang. Mijn schede spant zich samen en ik kan zien dat ik bijna klaarkom. Mijn hoofd rolt achterover tegen zijn schouder en mijn ogen beginnen te sluiten.

“Toe maar. Je moet in de spiegel kijken, zodat je kunt zien hoe mooi je bent als je klaarkomt voor mij”, zegt hij. Hij haalt zijn linkerhand van mijn borst en gebruikt die om mijn keel vast te pakken, terwijl hij mijn blik weer naar de spiegel richt. Mijn linkerhand strekt zich uit om zijn afwezigheid op te vullen en nu bedekken mijn beide handen mijn borsten en spelen met mijn tepels. Ik doe wat hij zegt en kijk naar mezelf, wild op en neer gaande heupen, tieten die op en neer stuiteren bij elke stoot. “J, Jaa, JAA.” Zijn linkerhand blijft op mijn keel, zachtjes knijpend.

“Nu mag je klaarkomen voor mij.” zegt hij in mijn oor, terwijl hij met zijn vingers sneller gaat. Ik bijt op mijn lip en begin harder tegen zijn hand te rijden. Zijn vingers pompen sneller en mijn voeten en benen verkrampen. Terwijl hij mijn kutje voel samentrekken, verstevigt hij zijn greep op mijn keel, waardoor ik precies op het juiste moment stikt. “Ik kom…” piep ik met een kreun. Mijn benen trillen en mijn blik is op mezelf gericht in de spiegel. Ik voel mijn kutje sneller en sterker krampen. Mijn benen proberen te sluiten, maar die van hem houden me open. Mijn kont klemt zich samen en mijn heupen buigen van het bed, gebogen naar zijn hand.
“Oh fuck,” roep ik uit, mijn benen worden slap en voel de kleine spasmen en nagolven van mijn orgasme. Zijn hand en benen verlichten hun greep, maar zijn harde lichaam blijft het mijne ondersteunen terwijl mijn spieren slap worden.
“Dat was toch een mooi gezicht.” zegt hij terwijl hij me een kus op mijn voorhoofd geeft.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8510 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Spiegelbeeld”

Plaats een reactie