BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Simon en Yentl

Ik heb Simon, mijn zoon de afgelopen weken geholpen toen hij een woning gekocht had. Het klussen is klaar en hij woont er nu twee weken.
Ik zal me even voorstellen ik ben Yentl, 38, blond haar tot over mijn schouder, klein vergeleken met mijn zoon die 1.85m meet, ik vind zelf dat ik stevige benen en een dikke kont heb en naar mijn zin te kleine borsten (b cupje) die gelukkig nog wel mooi rond zijn met kleine tepels.

Simon (21) is mijn enige zoon, die ik vanaf het begin (met enige hulp van mijn ouders) alleen heb opgevoed. Hij is wel 25 centimeter langer dan ik ben, lekkere brede schouders en smal in de heupen, kortom met zijn opgeschoren haar een echte hunk, voor de meiden, om te zien. Ik vind het jammer dat hij het huis uit is, want we deelden altijd alles, we bellen elkaar nu wel elke avond maar dat is toch anders.

Het is vrijdag net na de middag, bloedheet, ik zit in de auto en ben op weg naar Simon. Hij heeft me uitgenodigd, dit weekend. Hij wil me bedanken voor mijn hulp met een etentje en een gezellige dag, samen winkelen. Ik heb een tas met mijn 2 mooiste jurkjes, schoon ondergoed en alles wat ik verder nodig heb, bij me en hoop dat hij ze niet te aanstootgevend vindt. Als ik zijn straat in rijd zie ik zijn auto niet staan, parkeer, pak mijn tas en loop naar de deur. Ik steek de sleutel in het slot en loop naar binnen en zie dat het pas half 3 is. Hij werkt altijd tot 4, dus heb ik genoeg tijd om me op te frissen en loop naar de enige slaapkamer, pak mijn tas uit, hang mijn jurkjes op en loop naar de badkamer.

Simon heeft een uurtje vrij genomen, hij kijkt uit naar het weekend. Zijn moeder die zoveel voor hem gedaan had en altijd voor hem klaar stond en staat, komt. Diep in zijn hart mist hij haar enorm, ze had hem bijna elke dag geholpen in zijn woning. Hij was haar, toen ze op de trap het plafond aan het witten was in een kort wijd broekje, waar haar vlezige billen soms onderuit kwamen en een wijd hemdje, ineens anders gaan bekijken. Hij vond haar eigenlijk behoorlijk aantrekkelijk, ze heeft een lekker figuurtje, lief gezicht, het had hem verward, ze was zijn moeder maar kon zijn ogen niet van haar afhouden. Hij was bijna thuis en parkeerde zijn auto, nog in zijn gedachten verzonken loopt hij zijn huis binnen, rechtstreeks naar de badkamer.

Ik stap onder de douche uit, mijn haar en gezicht met make up, heb ik droog gehouden en droog mijn lichaam af. Smeer mijn armen in met bodylotion. Net als ik mijn borsten en buik insmeer zwaait de deur open, verschrikt kijkt Simon me aan en zijn ogen glijden over mijn lichaam als hij geschrokken “sorry mam…ik was in gedachten en wist niet dat jij er als was” stamelt. Hoewel ik ook schrok, lach ik en zeg “ach joh, je hebt me wel vaker bloot gezien..ja ik was vroeg en had je nog niet verwacht..”. “Maar doe je ding en stoor je niet aan mij..”.

Simon stapt snel binnen en kleed zich snel uit om te douchen, zijn ogen kijken stiekem naar zijn moeder. Met moeite onderdrukt hij een erectie en stapt snel de douchecabine in. Zijn lul staat stijf als hij kijkt hoe ze haar billen en benen insmeert. Ze bukt met haar gestrekte benen iets gespreid met haar rug naar hem toe, nu ziet hij haar geschoren kutje en haar prachtige billen en slaakt een gesmoorde kreun.

Als ik mijn string aan trek zie ik tot mijn verbazing Simon met een echt enorme stijve zich te laat omdraaien. “Hij krijgt toch geen stijve van mij?, ik ben zijn moeder..” schiet er een beetje verward door mijn hoofd. “Jazeker, hij ziet er goed uit en wat ik zag ook goed geschapen..”, “word ik nu nat..?”, met deze gedachten loop ik naar de slaapkamer. Ik trek mijn, zwarte panty over mijn benen en het rode jurkje over mijn hoofd, kijk in de spiegel en zie dat hij perfect om mijn lichaam sluit. Draai een rondje voor de grote spiegel en doe mijn haar in een staartje. Dan komt Simon naakt de slaapkamer inlopen, zijn lul hangt slap tussen zijn benen. Ik kan er niets aan doen maar mijn ogen blijven op zijn forse jongen gericht en krijg jeuk tussen mijn benen.

Simon trekt zich snel af, als ze de deur achter zich sluit en wast zich grondig, zijn zak is mooi glad, net als de rest. Hij droogt zich af en gaat naar zijn kamer, hij fluit even als hij haar ziet staan, een brede grijns op zijn gezicht en is blij dat hij net is klaar gekomen anders had hij daar mooi staan kijken, met een dikke lul. Als hij een boxer uit de kast pakt zegt hij “je ziet er super uit mam”, kust haar op haar voorhoofd en trekt dan zijn boxer aan. Hij pakt een niet te strakke dunne linnen broek met een zwart strak shirt, kleed zich aan en ze lopen samen naar de woonkamer.

Als Simon iets te drinken in doet, bekijk ik zijn taps toelopende, gespierde lichaam, het doet toch wat met me, want er schiet weer een scheutje door mijn kruis. Ik heb mezelf overtuigd dat hij in de douche echt een stijve van me heeft gekregen en eigenlijk ben ik best trots. Later gaan we uit eten wat erg gezellig was, rond 10 uur lopen we lachend de woonkamer in en ploffen naast elkaar op de bank.

Ik kruip tegen hem aan en wil hem bedanken met een kus op zijn wang, hij draait net zijn hoofd naar me toe en kus hem recht op zijn mond. Zonder na te denken streelt mijn tong over zijn lippen, die open gaan. Mijn tong raakt de zijne, hij slaat een arm om mij heen en drukt me kreunend tegen zich aan. Onze tongen liefkozen elkaar teder, zonder na te denken dat we moeder en zoon zijn. Opeens voel ik een hand in mijn borst kneden en zucht diep, mijn tepels worden gelijk hard. Als een veertje tilt hij me op en loopt zonder iets te zeggen naar de slaapkamer. Daar kleden we ons zwijgend snel uit.

Simon draait zijn hoofd en gelijk zit haar mond op de zijne en voelt hij haar tong over zijn lippen strelen. Aangenaam verrast opent hij zijn mond waar hun tongen een vurig spel spelen. Om het moment niet te verbreken tilt hij zijn moeder, na een poosje, zwijgend op en loopt met haar in zijn armen naar de slaapkamer. Snel kleden ze zich uit, als ze op het bed gaat zitten om haar panty uit te trekken, knielt hij vlug en neemt het van haar over. Hij streelt haar benen die ze als hij hoger komt, licht spreidt, zijn mond zuigt één van haar tepeltjes naar binnen. Ze kreunt luid en beiden weten dat er geen weg terug meer is.

Ik voel me als was in zijn handen worden en mijn sapjes druppelen op het dekbed. Ik zie in zijn enige kledingstuk een heerlijk harde staaf zitten en ga zo zitten dat mijn hand hem kan aanraken. Hij kreunt hard als ik hem door de stof heen masseer. “Wow wat een pik..die heeft hij niet van zijn vader” schiet er door mijn hoofd. Lustgevoelens hebben mijn lichaam in bedwang, ik zal en ik moet die heerlijk dikke pik vanavond nog in me hebben. Zijn tong zakt via mijn navel tussen mijn benen, die ik vlug verder spreid en me achterover laat vallen.

Simon snuift haar heerlijke muskusgeur diep in zijn longen, voor hij zijn tong tussen haar glimmende lipjes door haalt en haar nectar gulzig en vol smaak oplikt. Zijn pik is pijnlijk hard en knelt in zijn boxer, als hij haar sap doorslikt en hijgt “waarom niet eerder..”. Hij drukt twee vingers in haar strakke gleufje en vingert haar terwijl hij zijn mond vastzuigt op haar clitoris en zijn tong erover streelt. Na enkele minuten begint ze wild te bewegen en komt bijna huilend klaar.

Ik voel een enorm heftig orgasme aan komen stormen, heb mijn lichaam niet meer onder controle en krijs bijna “jaah…lik…mijn…kut..klaaarr.., OOOOH…IK…KOOOM…” en gooi alle sluizen open, er lijkt geen einde aan te komen. Mijn sappen lopen via mijn bilnaad naar beneden, ik pak zijn hoofd en haal hem van mijn klit, zijn gezicht is drijfnat. Zijn vingers glijden uit mijn kutje als ik hem omhoog en naast me op het bed trek. Ik ruik en proef mijn eigen geil als ik hem begin te tongen. Ik houd er van om tijdens de seks, voor van alles uitgemaakt te worden maar twijfel om hem dat te zeggen. Als ik mij los maak van hem, kijk ik recht in zijn lichtblauwe ogen, ik wordt weer week en fluister “ik wil je pijpen en je zaad proeven, lieverd..”, snel neem ik een besluit, ennuh “je mag me van alles noemen, dat vind ik geil…” en zak af tussen zijn benen. Ik pak zijn stijve vast en druk hem tegen mijn wang, hij is bijna net zo lang als mijn hoofd. Ik kijk van dichtbij hoe ik met mijn hand zijn paarse eikel bloot leg, spontaan golft er een klein straaltje uit mijn kut.

Simon had haar kutje nog wel langer willen likken, dit was echt het lekkerste kutje dat hij tot nu toe geproefd had ondanks dat het ook de oudste was, helaas trok zijn moeder zijn hoofd en hemzelf omhoog. Onderweg bevrijdt hij zijn keiharde lul uit zijn boxer, hij kan het bijna niet geloven maar ziet zijn moeder, geil naar zijn rechtopstaande pik staren en er aan likken. Hij kan een kreun niet onderdrukken als ze haar mond opent en haar lippen om zijn eikel sluit. Zijn moeder kijkt naar hem als haar tong rondjes draait om zijn gevoelige eikel. Dan schieten haar woorden weer door zijn hoofd en zegt zwaar ademend “pijp me slet..vuile pijphoer..zuig me klaar..”.

Ik kijk hem aan als ik hem begin te pijpen, zijn gezicht krijgt een geile grimas. Als ik zijn woorden hoor zakt mijn mond verder, ik kan ongeveer eenderde verwerken, mijn hand gaat mee in het ritme van mijn mond en masseert de rest van zijn stam. Ik heb me nog nooit van mijn leven zo geil gevoeld en kan bijna niet wachten dat zijn heerlijke dikke vleesstaaf straks mijn kutje gaat verwennen. Ondertussen pijp ik gestaag door, met mijn andere hand masseer ik zijn forse ballen, geil lekt uit mijn grotje als ik zonder er aan te komen klaar kom. Als hij kreunt “ik kom bijna..” voel ik zijn pik nog iets groter worden in mijn mond, gevolgd door “hier..hoer…slik..mijn..zaad..OOOH slik slet” en zijn pik in mijn mond stoot. Ik probeer zoveel als ik kan door te slikken maar hij blijft maar spuiten, via mijn mondhoeken loopt het over mijn kin.

Simon kan het niet lang meer volhouden, als hij begint te spuiten in haar heerlijk warme natte mond. Hij ziet haar slikken en zijn zaad op haar kin lopen, hij ziet haar niet meer als zijn moeder op het moment. Hij begint verliefd op haar, het kleine sletje, te worden, zijn pik blijft stijf als ze haar warme mond ervan af haalt en naast hem kruipt. Zijn hand kneed haar borstjes, speelt met haar stijve tepeltjes terwijl hij haar kust en zijn eigen sperma vermengd met haar speeksel proeft.

Hartstochtelijk vrijen we minuten lang, mijn hand tast en vind zijn nog harde pik en trek hem heel langzaam af. Zijn vingers trekken en knijpen zacht in mijn tepels. Ik voel niet alleen lust meer maar ook liefde, andere liefde dan die een moeder normaal voor haar kind heeft. Ik nestel me tegen hem aan en sla mijn been en arm over hem heen en leg mijn hoofd op zijn borstkas. Mijn vingers strelen zijn glad geschoren tepels, die gelijk reageren, ik neem ze één voor één in mijn mond. Hij kreunt luidt, ik stop even, kijk hem aan en zeg met hese stem “ik wil je..ik wil je pik in mijn kut..” en kruip op hem. Zijn stijve ligt strak tegen zijn buik gedrukt en ga er bovenop zitten. Met mijn lipjes ieder aan een kant glij ik langzaam, van zijn zak tot zijn eikel en terug. Zijn pik glimt van mijn geil, zo blijf ik nog even doorgaan, tot ik hem vastpak en opwip. Ik zet zijn eikel tussen mijn lippen, zie ze oprekken als ik over zijn eikel zak en geil kreun “oooh wat lekker…neuk je moeders hoerenkut..”. Langzaam zak ik en voel zijn lul elke millimeter van me raken, steeds meer vullen en oprekken. Mijn kutje staat in brand en ik geniet van elke seconde.

Simon voelt haar opwippen en zijn lul rechtop zetten, snel opent hij zijn ogen en trekt zijn hoofd op. Hij wil geen tel missen van dat zijn pik voor het eerst in in haar kutje gaat. Als zijn eikel in haar verdwijnt, wil hij eigenlijk gelijk doorstoten, maar laat het initiatief bij zijn moeder. Haar kutje is strak en zuigt zijn pik bijna naar binnen, hoe verder ze zakt hoe geiler haar gezicht vertrekt. Als haar billen zijn benen raken en ze gelijk weer opwipt begint hij haar op te vangen en roept “neuk me…geil wijf…hoe voelt de pik van je bloedeigen zoon in je neukhol, hė..vieze hoer…”.

Hoe meer hij roept des te harder laat ik me op zijn goddelijke neukstaaf zakken en stamel tussen het wippen door “mijn..zoon..zijn..pik..is..de..lekkerste..ooit..”, ram hem in mijn zaadkut..”. Mijn handen zet ik op zijn borstkas, bij elke stoot spat er geil uit mijn continu klaar komende kut. Ik hijg “wat vul je mama’s kut lekker…ooh ik kom weer..”. Ik voel elke ader, die over zijn pik loopt , als hij met lange halen diep in me beukt. Mijn neukholletje staat in brand en ik smeek bijna “spuit me vol…geef me je zaad..spuit mama’s zaadkut vol..”.

Simon voelt haar zweetdruppels op zijn borst vallen, ze wipt als een bezetene op zijn pik en smeekt om zijn zaad. Hij voelt zijn ballen weer jeuken en ramt zijn heupen omhoog als zijn moeder neerkomt. Dan begint hij te kreunen en met een schorre stem hijgt hij, “ooh..mam..ik..kom..ik..spuit..je..kut…vol” en loost zijn eerste lading warm zaad, diep in de buik van zijn moeder.

Ik ontvang zijn sperma met een “OOOOOW JAAAH.. Simon” en kom ook weer klaar, hij blijft in me tot hij geheel leeg is. Ik laat me vermoeid, nat bezweet en voldaan voorover op zijn borst zakken, als zijn pik verslapt en langzaam uit me glijdt, knijp ik mijn dijen tegen elkaar om zijn sperma zo lang als mogelijk in me te houden. Ik ga naast hem liggen en kruip dicht tegen hem aan in zijn armen. Beiden vallen we bijna gelijk in slaap…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 12409 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Simon en Yentl”

  1. Wat een heerlijk geil verhaal, heerlijk dat moeder en zoon samen zo geil genieten. Ik zou willen dat ik zo geile moeder had . Hopelijk komt er nog een heerlijk geil vervolg verhaal

Plaats een reactie