BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (4)

PRAAGSE SPRINGBREAK

Het wordt door hen ’t Wenceslaus-feest genoemd, naar de nationale beschermheilige of zoiets. De studentenvereniging organiseert het ieder jaar en volgens Andrej wordt het óók ieder jaar ruiger. Een beetje springbreakachtig, zoals wanneer studenten in Amerika in het voorjaar uit hun dak gaan. Andrej was gevraagd om een film van het feest te maken maar hij schoof dat klusje door naar mij. ‘Goed voor jou, leer je van’ zei hij.

Gisteren belde ik met Anna, de voorzitter van de vereniging. Zij vertelde me wat ik al wist, namelijk dat dit klusje niks betaalt omdat ze geen cent te makken hebben. Maar, zei ze, ‘…de drank is gratis voor jou. En misschien heb je ook succes bij onze leuke meisjes…’. Nou ja, ik zie wel, drank moet ik niet te veel nemen en meisjes krijg ik al aardig wat in mijn bed dankzij mijn eigen portfoliobusines. Ik vind het vooral gewoon leuk dit te doen en ik ben ten slotte niet voor niks stagiaire, ik leer er zoals Andrej al zei zeker weer wat van.

Op ‘n onbewoond eiland

Het is een uur of vijf in de middag en ik ben op weg naar een eilandje dat tegenover het oude centrum in de Moldau ligt, de rivier die dwars door de stad stroomt. Op dat langgerekte eilandje ligt een camping die eigendom is van ouders van een lid van de studentenvereniging en in een beschutte uithoek daarvan is het feest georganiseerd.
Als ik aankom zijn er al veel jongens en meisjes aanwezig, een aantal daarvan al behoorlijk bloot in alleen shorts en een bikinitopje, ziet er gezellig uit…. Het is een mooi terrein, veel bomen en groen die het afschermen en met een mooi strandje aan de rivier. Op dat punt is die heel breed, daardoor is er geen inkijk van huizen aan de overkant of van passerende boten, want die nemen daar de buitenbocht. Het terrein ziet er gezellig uit, overal staan leuk versierde drank- en eettentjes, her en der een loungeterras en op een centrale plek is een soort van podium gemaakt.

Karel, ook van het studentenbestuur, komt naar me toe en heet me welkom. Hij vertelt dat er eerst wat spelletjes worden gedaan, om de boel op te warmen. Na afloop daarvan komt er een band en is het dansen geblazen. Hij vraagt me of het mogelijk is van de opnames twéé films te maken, een die kan dienen voor de website van de vereniging en dus niet te expliciet moet worden en een die juist wel ruig mag zijn, voor ‘intern gebruik’. Geen idee hóe ruig het wordt maar met alle dranktentjes die ik zie zal het inderdaad wel féést worden. Naja, ik film gewoon wat ik zie en later monteren Andrej en ik er wel twee films van. Dus ik knik en zeg ‘oké, no problem.’

Ik heb twee camera’s bij me, een grote waarmee ik vooral close up zal filmen en een kleine voor weer wat amateur-achtige achtergrondopnames. Ik ga nu eerst met de kleine camera op pad, beetje de sfeer proeven en het feestterrein verkennen. Het loopt inmiddels al aardig vol, ik heb begrepen dat ze meer dan honderd luitjes verwachten. En ik zie dat het klopt wat Anna vertelde, dat vooral de jongere studenten komen, allemaal zo’n beetje tussen de zeventien en twintig of eenentwintig jaar. De ‘oudjes’ blijven weg, hebben dit al vaker meegemaakt en hebben meestal verkering of zoiets. Nou, top wat mij betreft, gezellig met de jonkies onder elkaar.

Het gaat er nog aardig rustig aan toe, er wordt vooral ingedronken. Ik begreep dat iedereen vooraf heeft betaald en nu onbeperkt mag eten drinken. En dat gaat zo te zien wel lukken, behoorlijk lange rijen al voor de dranktentjes en de eetstandjes. Op het strandje is het al heel gezellig, vanwege de warmte nemen veel lui een duik en ik zie er al de eerste blote tietjes. Relaxed neem ik een overzicht shot en wandel dan tussen de mensen door, af en toe inzoomend op een meisje of een jongen. En natuurlijk op setjes borsten, als ik de kans krijg. Met vaak dan ook daarnaast een hitsige jongen met al een flinke bobbel in z’n broek.

Modder gooien

Daarna wandel ik over de rest van het terrein en het valt me op dat er achter het groen nog behoorlijk veel kleine open plekjes zijn waar je je ‘terug kunt trekken.’ Het is er nu nog rustig maar mij lijkt dat het later op de avond wel gezellig druk wordt hier. Als ik terugloop naar het podium zie ik dat het daar omheen nu goed druk is en van ver film ik het sfeertje, iedereen kletst en drinkt en eet wat, heel gezellig. Dan, het is inmiddels tegen zes uur, klautert Karel op het podium en kondigt hij aan dat het eerste spelletje begint. Er worden jongens en meisjes geronseld, ze mogen persé geen setje zijn en als koppel moeten ze gaan zaklopen. De zakken zijn extra breed, ze moeten er samen in en met ieder een arm aan elkaar vastgebonden over een parkoers hopsen, richting het strandje, daar een stuk door het water, en dan terug.

Ik pak mijn grote camera en ga aan de waterkant staan, hier zal de fun wel uitbreken. En ja hoor, tot het water brengen de meeste setjes het er steeds redelijk goed vanaf maar zodra ze in het water komen valt er niet veel meer te springen. De ene na de andere ‘zak’ kukelt in het water en bijna allemaal stuntelen ze daarna kletsnat verder. Het leuke is dat het daarna een soort van wet-T-shirt contest is. De meeste meisjes dragen een bloesje of shirtje en geil om te zien hoe hun tietjes in de natte stof mooi aftekenen en de tepels vaak ook behoorlijk komen opzetten. Ik sta heel strategisch op de plek waar ze uit het water komen en film ijverig die verzopen katjes en zoom in op wat er maar te zien valt. En duidelijk is dat de jongens in de zak hun ogen ook niet in de zak hebben gedaan, de handtastelijkheden nemen op de terugweg flink toe, er wordt zeg maar veel onnodig gevallen en gegrabbeld.

Tegen de tijd dat het al wat schemert verplaatst het spektakel zich naar een plek naast het strandje, waar de oever in de overgang naar de rivier wat moerassig is. Daar wordt een soort rugbywedstrijd opgezet, waar iedereen aan mee mag doen die er zin in heeft. Er ontstaan twee mega-teams van meer dan twintig of dertig jongens en meiden aan weerszijden en omdat mensen wel aan zien komen dat het een modderige bende wordt gaan de meeste kleren uit. Wat natuurlijk ook de bedoeling is en ik film ijverig al het bloot dat er vrij komt. Sommigen gaan zelfs heel ver en trekken direct alles uit. Karel gooit een rugbybal in het midden tussen de twee ploegen en meteen ploegen en stuiven ze met zijn allen richting rivier, vol de prut in. Van tactiek heeft niemand gehoord, het hele spel is er geloof ik meer op gericht op elkaars ‘ballen’ te pakken te krijgen, er wordt ijverig gegraaid en gegrepen en geknepen.

Doordat al ieder meisje en iedere jongen helemaal onder de modder zit is er amper meer iets om je aan vast te klampen als een ploeg met de bal probeert uit te breken. Het gevolg is dat mensen soms hun hele lijf frontaal in de strijd gooien om iemand tegen te houden of iemand aan een broek of wat dan ook proberen tegen te houden. Het gevolg is dat vaak een soort van miniworstelwedstrijd ontstaat waarbij de laatste kledingstukken onontkoombaar verdwijnen. En omdat zo langzamerhand alle deelnemers wel zo’n beetje bloot zijn is het zó geil om te zien, een half of volledig stijve pik die vol wordt vastgegrepen, een kutje dat zich in de strijd even opent en net wat inwendig roze laat zien, borsten in alle soorten en maten die voortdurend worden belaagd, betast, gegrepen, geknepen.

Het doet me wel wat, geil hoor, mijn pik staat stijf in mijn shorts, jammer alleen dat daardoor ook weer die zaadspanning in mijn buik ontstaat. Net als bij mij zie ik om me heen de opwinding groeien, zeker ook omdat de toeschouwers ondertussen stevig doorzuipen en ik toch ook nogal wat pilletjes naar binnen zie gaan. De staat van ontkleding voltrekt zich razendsnel en het kan niet anders dan dat het hier over een uur of wat een soort van orgie wordt. Juist op het moment dat ik mijn camera laat zakken en van het modderfestijn wil weglopen om van camera te wisselen worden van achteren mijn ogen bedekt en drukt iemand zich tegen me aan, overduidelijk een meisje, te herkennen aan haar borsten met prikkend-stijve tepels. ‘Hello sweety, weet je nog wie ik ben?’ fluistert het meisje in mijn oor.

De straf van het zevende meisje

Ik draai me om en herken haar meteen, een leuk meisje, sprekende bruine ogen, lang donker haar, in een kort rokje en verder alleen een bikinitopje. Een van de meisjes met wie ik een shoot had, blijkbaar studeert ze ook. Ik tel snel in mijn geheugen, nummer zeven volgens mij. Maar haar naam…? Ik weet het echt niet meer en druk haar daarom maar snel een stevige kus op haar mond, die ze opent zodat we eigenlijk meteen al staan te tongen. Ze pakt me vol vast, drukt zich heftig tegen me aan, ik moet uitkijken dat mijn camera niet ten ondergaat in dit geweld.

‘Je weet het niet meer hè?’ fluistert ze. Ik zal maar eerlijk zijn: ‘ik herinner me je heel goed, maar sorry, je naam niet nee.’ ‘Oké mannetje, dan verdien je straf’ is het verrassende antwoord. Het meisje trekt me aan mijn hand mee richting het groen aan de achterzijde van het terrein, dat ik al eerder verkende en waar je je zo lekker kunt verstoppen.

Naja, en dan slaat de vlam in de pan. Ik leg mijn camera veilig weg, pak het meisje stevig beet, druk haar tegen een boom en daar tongen we heftig verder. Even later wurm ik haar rokje omhoog en slipje uit, dan gaat mijn eigen broek er achteraan, ik til haar linkerbeen omhoog, maak haar kutje glad met wat van mijn eigen spuug en al snel daarna lukt het me mijn haar in één heftige beweging diep aan mijn pik te spiesen. Het meisje kreunt, slaat haar armen om me heen, hijst zich aan me op en slaat haar beide benen om mijn heupen. Ze is nu helemaal open voor me en zo neuk ik haar alsof mijn leven ervan afhangt, dé kans om me even van mijn zaad te verlossen, met als bonus een mooi meisje met een heerlijk nauw neuktunneltje op mijn boorkop. Na een minuutje of wat kom ik voor de eerste keer in haar klaar, net op het moment dat het meisje wat jammert dat haar rug door het schuren tegen de boom pijn begint te doen.

Ik draag haar op mijn pik naar een mooi stukje met lang gras en zonder uit haar te raken leg ik haar neer. Dan vouw ik haar benen omhoog tot haar enkels tegen mijn schouders liggen, buig me over haar heen zodat ze zo’n beetje dubbel en ver open onder me ligt en neuk dan ijverig verder. Het meisje kreunt mee op het tempo van mijn stoten, op de een of andere manier maakt me dat nog gekker en steeds weer jaag ik me zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Als ik voor de tweede keer klaarkom draai ik me met haar om. Als het meisje recht op me zit doe ik eerst mijn shirt en dan haar topje uit, daarna sjort ze zelf haar rokje dat nog om haar heupen zit over haar hoofd. Meteen neemt ze het compleet over, ze jaagt zich steeds hard en diep over mijn pik en ook hierin herken ik haar weer, ze lust er wel pap van.

En dit keer is het niet anders, ze heeft een straf tempo, ik denk ook omdat ze volgens mij al flink van wat pilletjes heeft gesnoept. Ze wipt ijverig op en neer en ze ziet er prachtig uit. Hoewel het al bijna donker is kan ik haar dankzij de feestverlichting iets verderop nog behoorlijk goed zien. Haar haren warrelen op het ritme van haar gewip om haar hoofd, net als haar tietjes, die klein maar stevig me nieuwsgierig blijven bekijken, ijverig mee verend in het tempo van hun eigenaresse. Ik zie ook hoe ze zich steeds meer naar binnen keert en zich helemaal concentreert op mijn pik in haar buik en wat ze daarvan wil. En dát is wel duidelijk, ze werkt zich zó heftig naar een orgasme dat ze, als zich dat eenmaal aandient, kreunend en klauwend voorover op me stort en met haar gezicht in mijn haren verborgen gaat ze er helemaal in op.

Het geeft mij de kans tegen te gaan stoten, ik trek mijn knieën op waardoor haar benen verder worden gespreid en ik rag me in haar kutje tot ik honderd procent en nog iets meer in haar zit. Door mijn bekken zo ver mogelijk te kantelen trek ik me behoorlijk ver uit haar, daarna ram ik me weer tot mijn ballen in haar. En zo maar door. Het meisje ondergaat het lijdzaam, helemaal gefocust op haar eigen genot, haar orgasme dat nu al een behoorlijk tijdje duurt en dankzij mijn pompende beweging in haar voorlopig ook niet stopt. Al snel voel ik voor de derde keer mijn zaad opkomen en omdat daar de druk nu wel af is voelt het dit keer zó onwijs lekker. Ik meng me met mijn gekreun in het koortje van háár kreuntjes, samen krijgen we een ritme en een vibe te pakken waar geen pilletje tegenop kan.

Als we zijn uitgeraasd en samen weer wat op adem komen, heel intiem lijf aan lijf nagenietend, vraag ik zachtjes ‘en, ben ik genoeg gestraft?’ Het meisje giechelt heel liefjes, schuift zich nog een paar genietend op me op en neer, mijn pik halfstijf met nog net met mijn eikel in haar nog wat in zich trekkend en dan zegt ze ‘Ja. Sofie.’ Huh? ‘Hey joh, Sofie dus, zo heet ik. Zal je het nou niet meer vergeten?’ Ik til haar koppie op, kijk haar lang en intens aan, en dan tongen we in net zo’n woest spel als zojuist daar beneden haar kutje en mijn pik eensgezind lieten zien. ‘Hmm, lieve Sofie, jou en je naam vergeet ik écht nooit meer.’ Sofie giechelt nog wat, kust me voor het laatst en dan fatsoeneren we ons weer een beetje en kleden ons aan. We lopen samen terug naar het feest. Daar pakt ze mijn hand, schrijft haar nummer op mijn vel en gebaart met duim en wijsvinger aan haar oor ‘bel me’. Mmm, graag. We geven elkaar een afscheidshug, ik sla haar nummer onder ‘Sofie’ op in mijn phone en vervolgens ga ik weer met mijn camera’s aan de gang.

Andrej had gelijk, dit feest kan zich in alles meten met de springbreakgekte in Amerika. En misschien gaan die gastjes hier nog wel iets verder, waar ik ook kijk zie ik blote lijven. Blote lijven die spelletjes doen zoals volley of nog lekker rollebollen in de modder. Maar ook blote lijven die onwijs geil dansen, alleen maar close naast elkaar liggen of het met elkaar doen, in setjes of soms zelfs al met meer. Ik film alles met grote ijver en veel genot, wat nu zonder problemen lukt dankzij Sofie, die me van mijn zaadspanning afhielp.

De dagen erna maken Andrej en ik er twee mooie films van, een gecensureerd exemplaar voor de website en zeg maar gerust een pornoversie voor het bestuur. Als ik ze allebei aflever bij voorzitter Anna en haar vraag waar de pornoversie voor wordt gebruikt zegt ze met een grijns dat het bestuur af en toe wat intieme feestjes heeft en dit soort filmpjes als opwarmer worden gebruikt. En dat ik best eens mag aanschuiven. En ook zij geeft me haar nummer, dat ik opsla onder ‘Anna’. Het leven is goed hier in Praag…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 5101 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Praagse Meisjes (4)”

  1. Je bent weer heerlijk lekker geil aan ’t schrijven, Zara. Schrijf je het aan een stuk of moet je net als ik met de geile beelden in je hoofd, de spanning even weg werken?

Plaats een reactie