BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Stiekem met mijn moeder neuken.

Een goede morgen zei zijn moeder terwijl ze haar zoon van achteren omhelsde. Ze boog iets verder over hem heen en gaf hem een kus op zijn mond. Heel even gleed ze met haar tong over zijn lippen en trok haar zoon overeind. Sorry lieverd dat ik je deze week een beetje heb genegeerd. Ik zal het goedmaken zei ze en zakte door haar knieën en trok in een beweging zijn broek naar beneden. Zijn moeder pakte zijn piemel vast en hapte die haar mond in. Rustig begon ze haar zoon te pijpen. Ze voelde hoe zijn piemel begon te groeien in haar mond en schoof met haar mond over zijn eikel. Haar tong cirkelde over zijn gevoelige eikel heen en met gesloten ogen stond haar zoon te genieten. Het duurde niet lang voordat zijn piemel helemaal hard was en zijn moeder naar een hogere versnelling schakelde. Haar hoofd ging op en neer en hij voelde zijn harde piemel steeds dieper in haar mond gaan. Hij keek naar beneden en zag het hoofd van zijn blonde moeder op en neer gaan en legde zijn handen op haar achterhoofd. Jezus mam wat doe je dit lekker en wat een geil gezicht om te zien hoe je mij pijpt. Zijn moeder kwam even los en keek hem geil aan en likte met haar tong over zijn eikel heen. We hebben niet veel tijd lieverd dus hou je niet in zei ze en hapte zijn harde piemel weer in haar mond. Hij pakte de handen van zijn moeder en legde die op zijn kont. Zelf legde hij zijn handen weer achter op haar hoofd en begon rustig te stoten. Zijn moeder pakte zijn ritme op en steeds wilder en dieper begon hij haar in haar mond te neuken. Slijmdraden begonnen uit haar mondhoeken te lopen en maakte haar zoon nog geiler. Binnen vijf minuten voelde hij dat hij ging klaarkomen. Oh shit mam ik ga klaarkomen kreunde hij en had verwacht dat zijn moeder hem dan verder met de hand zou gaan aftrekken maar zijn moeder pakte zijn harde piemel bij de stam vast en bleef hem vol overgave pijpen. Mam oh ja ik kom klaar. Twee tellen later spoot hij zijn sperma in de mond van zijn eigen moeder. Met zijn handen nog steeds op haar hoofd voelde hij de stralen sperma uit zijn harde piemel komen terwijl zijn moeder bezig was zijn piemel schoon te maken met haar mond. Jezus mam en zijn moeder slikte zichtbaar zijn sperma door en stond op. Geeft anders zo een rommel zei ze en gaf hem een kus op zijn mond.

Voor hij het door had liep zijn moeder zijn kamer uit. Heel even stak ze haar hoofd weer om de hoek van de deur met de mededeling dat ze over ongeveer drie kwartier zouden gaan eten. Ze keek nog even naar haar zoon die nog een beetje van de wereld was. Diezelfde avond hoorde zijn moeder dat haar zoon thuis was gekomen en liep de keuken in. Gelukt vroeg ze. Hij knikte en legde het wisselgeld naast de boodschappen op het aanrecht. Bedankt lieverd zei zijn moeder en streelde hem over zijn rug. Waar is dat lekkers dan vroeg haar zoon. Hij vroeg het een beetje verlegen maar toch ook op een manier waaruit je kon opmaken dat hij wel heel nieuwsgierig was. Ze sloeg haar armen om zijn hals en zei straks heb ik een lekkere maaltijd voor je. Door zijn beteuterde blik begon zijn moeder te lachen en ging nog even door met plagen. Wat had je dan verwacht vroeg zijn moeder. Nou ik dacht…hij keek zijn moeder aan maar maakte zijn zin niet af. Wat dan vroeg ze. Gewoon je weet wel… zei hij. Nee zeg nou gewoon wat je bedoelt zei zijn moeder. Jij legde je hand op mijn kruis en had het over wat lekkers dus ik dacht dat je mij dan zou.. zei haar zoon. Wat…zou vroeg zijn moeder. Je weet wel…aftrekken pijpen…zei haar zoon. Nou was dat nou zo moeilijk vroeg zijn moeder die het deed voorkomen alsof dat een hele normale vraag was die je aan je moeder kon stellen. Weet je lieverd ik vind het ook lekker en geil om stiekem met mijn zoon te spelen maar ik vind het nog fijner als je zegt wat je wilt dat je moeder gaat doen. Ik wil dat je me gaat vingeren zei zijn moeder tegen hem. Dus je wilt gevingerd worden hè en duwde zijn hand achter de rand van haar mini string en gleed tussen haar benen. Automatisch deed zijn moeder haar benen uit elkaar om hem meer toegang te verschaffen. Ondertussen had zijn moeder de knoop en rits van haar zoons broek los gemaakt en was bezig om zijn harde piemel wat meer ruimte te geven. Met de rand van zijn broek onder zijn ballen gehaakt begon ze hem af te trekken. Dus dit vind jij een lekkere verrassing vroeg zijn moeder. Uh uh ja zei hij. Zeg het maar lieverd ik wil horen wat je geil vindt zei zijn moeder. Ik wil dat je me pijpt mam zei hij.

We hebben niet veel tijd hoor want je vader kan elk moment naar beneden komen zei ze maar zakte toch door haar knieën en nam zijn harde piemel in haar mond. Met zijn handen op haar hoofd keek hij naar beneden en keek toe hoe zijn moeder hem pijpte. Voor hem mocht dit wel eeuwig duren. Veel te snel kwam zijn moeder weer omhoog en hervatte het aftrekken. Ze duwde haar mond op die van haar zoon en proefde zijn voorvocht. Hij duwde zijn hand onder de jurk van zijn moeder en begon haar kut te vingeren. Duw je vinger in mijn kut. Oh ja en vergeet mijn klit niet moedigde zijn moeder hem aan. Hij gaf gehoor aan haar verzoek en elke keer als hij zijn vinger terugtrok cirkelde hij even met het topje van zijn vinger over haar klit heen en duwde dan zijn vinger weer in haar kut. Ik zou je zo graag willen neuken zei haar zoon die de geur van haar kut kon ruiken. Nu niet lieverd…oh…bewaren we tot een andere keer je doet dit heel goed oh ja kom op twee vingers kreunde zijn moeder. In de keuken was het geslurp van haar natte kut goed te horen en ze was hard op weg naar haar orgasme. Haar zoon duwde een tweede vinger bij zijn moeder in haar kut en versnelde. Oh fuck ja en zijn moeder duwde haar mond op die van haar zoon en al tongzoenend stonden ze geil met elkaar te tongen in de keuken. Niet veel later kwam zijn moeder schokkend klaar. Haar kreun wist ze nog net te smoren door haar hand voor haar mond te houden en stond trillend tegen haar eigen zoon aan. Zijn vingers zaten nog steeds in haar natte kut en langzaam trok ze zijn hand onder haar jurk vandaan. Terwijl ze hem aankeek zoog ze zijn vingers af en proefde haar eigen kut sappen. Zijn moeder was weer door haar knieën gezakt en was begonnen haar eigen zoon vol overgave te pijpen. Af en toe cirkelde ze met haar tong rond zijn eikel en ging daarna weer verder met pijpen. Oh mam kreunde haar zoon. Lekker met je tong over mijn eikel. Ze voelde dat haar zoon zijn orgasme naderde en wilde dat hij ook zou klaarkomen. Het moest een vluggertje blijven want het laatste wat ze wilde was dat haar man ze hier zou betrappen en ze wilde ook niet dat haar zoon zonder klaar te komen zijn broek moest optrekken. Oh mam ik ga ook klaarkomen oh shit hij moest moeite doen om niet te veel lawaai te maken. Zijn moeder voelde haar mond langzaam vol lopen met haar zoons sperma. Ze slikte zijn sperma door en had er heel wat voor over gehad als haar zoon haar kut had kunnen likken.

De volgende dag was haar man al vroeg weg naar zijn werk en ging zijn moeder meteen naar haar slapende zoon om die wakker te maken. Waarom maak je mij wakker mam. We zijn nu eindelijk met ons tweeën je vader is naar zijn werk en zal pas in de middag thuiskomen. Kom op ik heb zin om nu lekker met mijn eigen zoon te neuken. Ik ben geil en wil die lekkere harde piemel van jou in mijn kut voelen komen. Zijn moeder kwam overeind en begon zijn shirt uit te trekken. Toen dat gelukt was draaide ze zich om en deed hetzelfde met zijn short. Zijn moeder schoof naar achteren en zoog zijn slappe piemel haar mond in en cirkelde met haar tong om zijn eikel. Ze voelde hoe die begon te groeien en hoe haar zoon onder haar begon te bewegen. Door de geile praat van zijn moeder was hij wakker geworden. Kom op ik wil dat je mijn kut likt duw die tong in mijn kut oh fuck ik ben zo geil. Zelf lag zijn moeder te trekken aan de harde piemel van haar zoon en wilde niets liever dan zijn harde piemel diep in haar kut krijgen. Ze bokte hevig op en neer en duwde haar kut weer op het gezicht van haar zoon.

Wauw mam je bent echt geil zei haar zoon. Dat zei ik toch zei ze en keek omlaag en zei jij bent voor mij vandaag. Ik wil minstens een paar keer zijn klaargekomen voordat er iemand thuiskomt. Voor de tweede keer in een paar minuten kwam zijn moeder schokkend klaar. Ze veerde op en nam vlak naast haar zoon een uitdagende positie in met haar kont omhoog en haar hoofd op het matras. Zonder wat te zeggen ging hij op zijn knieën achter haar zitten en duwde hij zijn harde piemel zijn moeders natte kut in. Zijn moeder begon zichzelf wild te vingeren terwijl haar zoon haar hard neukte en ze voelde dat nummer drie er aan zat te komen. Toen ze zover was kreunde ze het uit en zijn harde piemel floepte uit haar kut toen ze voorover op bed viel. Hij keek hoe zijn moeder vlak voor hem kronkelend op bed lag. Zijn harde piemel stond schuin omhoog en de dikke paarse eikel glom van het kut vocht. Nu is het mijn beurt zei hij en draaide zijn moeder op haar rug. Doe je benen uit elkaar en zijn moeder deed wat haar gevraagd werd en spreidde haar benen uit elkaar. Geil van verlangen keek hij zijn moeder aan en keek toen naar haar kut en pakte zijn harde piemel vast en duwde zijn eikel langzaam tussen haar natte schaamlippen. Hij wachtte even en terwijl hij zijn moeder aan bleef kijken duwde hij langzaam zijn harde piemel haar natte kut in. Zijn moeder beet op haar lip en voelde hoe zijn harde piemel bezit van haar nam.

Ze bleef hem aankijken en kon aan zijn gezicht zien dat hij op het punt stond om klaar te komen. Waar moet ik… vroeg haar zoon. Kom maar gewoon in mijn kut klaar zei zijn moeder ik wil je voelen klaarkomen in mijn kut. Ze ging tegen het aanrecht staan en spreidde haar benen uit elkaar. Ik wil dat je me nog even vlug vanachter gaat neuken. Met twee vingers spreidde ze haar kut open en trok haar zoon naar zich toe. Tongzoenend liepen ze samen naar de gang waar zijn moeder voorovergebogen ging staan met haar handen tegen de muur aan terwijl ze van achteren door haar eigen zoon word geneukt. Ja lieverd neuk mij maar kreunt zijn moeder. Ik vind het geil om te horen dat ze helemaal opgaat in het neuken met haar zoon. Ik pak de korte blonde haren van haar vast en ik trek aan haar haren terwijl ik haar lekker vanachter aan het neuken ben. Mijn handen zakken naar de heupen van mijn moeder en ik zie haar borsten heen en weer gaan terwijl ze gebukt blijft staan. Na enkele minuten hou ik het niet meer vol en spuit ik mijn sperma diep in de kut van mijn moeder. Ze duwt een hand op haar mond terwijl ik in mijn moeders kut aan het klaarkomen ben meteen komt ze ook klaar op mijn harde piemel als ze voelt dat ik in haar kut klaarkom. Mijn moeder kleedt zich weer aan en ze zegt dat dit tussen ons moet blijven. Ik lig alleen op mijn kamer en denk aan wat mijn moeder en ik zojuist hebben gedaan. Ik heb er van genoten ondanks dat het fout is.

De volgende dag staan mijn zoon en ik midden in de woonkamer als moeder en zoon met elkaar te tongzoenen en onze tongen draaien wild om elkaar heen. Ik voel zijn hand over mijn kont gaan en hij duwde mij tegen zich aan. Mijn kut trok samen van geil genot. Dit is mijn eigen zoon en ik wist niet meer hoe ik dit moest laten stoppen. Hij schoof mijn shirt omhoog en zoog aan mijn harde tepels en duwde mij op de bank. Ik liet me achterovervallen met mijn benen weid gespreid. En mijn behoefte aan hem was groot. Hij pakte meteen een van mijn borsten vast en zoog zich vast aan mijn tepel. Met zijn andere hand duwde hij zijn harde piemel naar mijn openstaande kut. Ik besefte nauwelijks dat het allemaal echt gebeurde. Mijn zoon wilde met mij neuken en ik liet dat ook gewoon gebeuren. Ik voelde zijn eikel tegen mijn natte schaamlippen aanduwen. Hij zei niets en duwde zijn harde piemel tegen mijn natte schaamlippen aan zonder te bewegen. Het maakte mij alleen maar geiler en natter. Langzaam duwde hij zijn harde piemel in mijn kut. Langzaam drong hij dieper in mijn kut met zijn lekkere harde piemel oh ja lieverd wat is dit toch geil. Mijn zoon stopte en langzaam trok hij zijn harde piemel uit mijn natte kut wat voelde ik me geil. Het voelde als klaarkomen terwijl het echte werk nog moet beginnen. Wij zijn moeder en zoon maar dat maakt ons niks uit. Hij duwde zijn harde piemel diep in mijn natte kut. Ik voelde me vol en ik pakte zijn kont vast om hem nog dieper in mijn kut te voelen komen. Dat het taboe is interesseert mij niet. Mijn eigen zoon neukte mij met zijn harde piemel en ik sta op het punt om op zijn harde piemel schokkend te gaan klaarkomen. Hij verhoogde het tempo en duwde zijn piemel nog dieper in mijn kut. Ja lekker diep in mijn kut met je grote piemel lieverd. Mijn kut trok zich samen en ineens spoot hij zijn sperma in mijn kut oh mijn god ik voel hoe mijn zoon klaarkomt in mijn kut en hoe hij straal na straal sperma in mijn kut spoot. We hadden een grens overschreden en ik wilde hem zeggen dat het goed was. Ik zei hem hoeveel ik van hem hou en hij zei mam ik hou ook van jou. Mijn zoon hield mijn gezicht vast en kust me een paar keer op mijn mond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15667 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Stiekem met mijn moeder neuken.”

Plaats een reactie