BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Bezoek – 2 –

Lien wil van Aline weten hoe ze met Brenda in contact kwam. Brenda’s verhaal zo zegt Aline begon kort nadat jij naar België was vertrokken voor onbepaalde tijd. Ik kwam Brenda tijdens een directie vergadering van de faculteit tegen ze zat naast me in de kleine aula je weet wel.
We geraakten in gesprek en al snel bekende Brenda me haar keuze voor vrouwen we weten vandaag nog altijd niet of het op indicatie was of intuïtie. Ik nodigde Brenda, die overigens Australische is uit om met me naar de mon amour te gaan. Je kan al raden dat het daar gebeurde en vooral specifiek na middernacht enfin ik ga er geen doekjes omdoen, nog voor middernacht stonden we te tongen en in elkaars slipje te wrijven tot we beide samen in een toilet onze natte slipjes uit deden. Ik dat toilet heb ik Brenda dan ook voor ‘t eerst gebeft.
Na middernacht was het een free your dildo night waarbij de ontmaagdings instrumenten vrij te gebruiken waren al dan niet meegebracht of die van de mon amour. Het geil liep er bijna van de muren en we hoefden niet boos op elkaar te zijn, iedereen deed het met iedereen.
Die nacht of beter die ochtend is Brenda met mij naar m’n studio gegaan en ergens in de voormiddag die volgde hebben we meer romantische seks gehad en zijn we eigenlijk verliefd geworden op elkaar. Brenda weet van mijn relatie met jou en weet ook dat ze geen schrik hoeft te hebben voor jou omdat je eigenlijk hetero bent. Het is duidelijk dat wij drieën en ook Lou voldoende ruim denkend zijn en dat we met z’n vier best erg veel van hete seks houden.
Brenda die het gesprek volgt knikt regelmatig ter bevestiging.

Die avond hadden we eigenlijk gepland om ergens bij ons naar een LGBTQ café te gaan maar de warmte van de dag maakt ons eerder lui dan moe, dus we bestelden afhaal chinees en kraakten nog enkele flessen wijn.

‘s Nachts was het blijkbaar feest op de kamer bij Aline en Brenda dat konden de buren die honderd meter verder wonen ook horen vreesden we. Ergens halverwege hun gefikfak ging de deur van onze kamer open, vanwege de warmte lagen wij naakt in bed, Aline en Brenda hadden voor de schijn hun slipje aan. Ho jullie slapen ook nog niet, neen zegde Lien het is gewoon nog te warm. En waren jullie nog zinnens een potje te vrijen misschien en kunnen wij daarbij helpen.
Lien zegt ok kom er naast liggen al hoop ik dat het bed het zal houden.

Aline is naast mij komen liggen en Brenda naast Lien. Zo de kampioen zegt Aline en neemt mijn piemel vast die seconden later stijf staat als een lantaarnpaal, die chinees heeft duidelijk goed gedaan zegt ze. Ik zeg dat is de chinees niet dat ben jij of tenminste jullie zijn dat. Zou jij mij willen neuken Lou vraagt Aline, ik zeg als Lien daar akkoord mee is is dat goed. Lien is druk doende Brenda te zoenen en te strelen en knikt een ok naar Aline en mezelf.
Aline laat er geen gras over groeien en begint me meteen te pijpen en als ze daar mee bezig is trek ik haar over me waardoor we in standje negenenzestig komen te liggen. Zo kan ik Aline’s onderlichaam over mijn hoofd trekken. Als ik opzij kijk zie ik dat Lien en Brenda ongeveer hetzelfde doen maar wel in schaar liggen elkaars kutjes tegen mekaar te wrijven, Lien heeft haar dubbelzijdige dildo klaar liggen merk ik en terwijl ze even stoppen steekt Lien de dildo in Brenda’s kut, het andere uiteinde in haar eigen pruim.
De dildo is blijkbaar een beetje te lang zodat die onder de heftige stoten van beide geile vrouwen
haast dubbel plooit tussenin hun kutjes.
Aline is zo nat als de zee en dat geil verspreid ik met mijn tong van haar aars tot haar clit, mijn beide handen hebben haar tieten vast en die kneed ik alsof het stressballen zijn.
Ik tracht mijn tong in haar kontgaatje te persen wat uiteraard niet lukt maar toch aardig wat reactie oproept bij Aline, die is zelf nu gaan glijden met gans haar kut over mijn lippen en uitgestoken tong.
Ik laat haar rustig doen terwijl mijn vingers haar tepels zoeken. Ik weet dat ik Lien ongezien geil kan maken en naar een orgasme kan leiden door haar tepels te knijpen en te draaien.
Het lijkt erop dat Aline deze grens tussen de stimulatie en pijn ook graag voelt want er volgt geen uitroep van pijn of iets dat daar op wijst. Dan gaat Aline een versnelling hoger zelfs mijn neus doet nu dienst als voorwerp om tegenop te rijden, ik gebruik een hand om haar te doen stoppen wat me de kans geeft haar clit op te zuigen, zuigen en met m’n tong erover aan de snelheid van een vibrator ongeveer.
Een moment later slaakt Aline een kreet wil haar clit losmaken van mijn zuigende mond maar dat lukt haar niet en zakt dan schuddend door handen en knieën bovenop me, het schudden en schokken houd nog seconden lang aan tot ik ook enkel nog met m’n tong bij haar roze sterretje kan.
Dan komt ze recht neemt een draai en geeft me een tongzoen waarbij ze bijna mijn tong wil opslikken.
Lou zegt ze ik wil jouw stijve paal in mijn kont lukt dat ? Voor mij wel maar is jouw gaatje wel soepel genoeg, denk ik wel zegt ze schuift naar achter pakt mijn harde paal beet en wrijft die langs haar geile kut naar haar kontgat. Ze laat zich voorzichtig zakken, eerst lijkt het alsof mijn jongeheer gaat dubbel plooien maar met haar hand haalt ze nog meer kutvocht op en veegt die door haar bilspleet, dan zakt ze opnieuw en lukt het met een schokje zit plots mijn ganse eikel voorbij haar sluitspier, zo blijft ze enkele seconden zitten en laat zich zeer langzaam over mijn stijve piemel diep zakken. Spuit in me zegt ze en begint dan aan een slow boat sessie op en neer steeds weer.
Haar darm is ontzettend glad daarbinnen en aangenaam warm om mijn stijve paal, ze heeft haar hand over haar clit gezet en bij elke neergaande beweging gaat ze over die clit, haar andere hand achter zich tast ze naar mijn scrotum dat ze vast heeft, ze warmt mijn testikels op in haar warme hand. De schacht van mijn penis staat sterk gespannen in haar nauwe kontgaatje en de aanhoudende op en neergaande beweging van haar neuken brengen diep binnenin me een knaller van een orgasme op gang. Ik zeg Aline nog even en ik spuit je kont vol, dan geeft ze een draai aan mijn balzak een stimulans die mij over het kantelpunt helpt, en met lange halen spuit ik de inhoud van mijn ballen in haar darm leeg. Ze moet dat blijkbaar voelen want door haar kringspier aan te spannen melkt ze als het ware de laatste druppels uit mijn dikke paal. Dan buigt ze zich voorover en zegt al lachend misschien moet ik toch maar hetero worden en geeft me nog een stevige tongzoen.

Waar ik niet oplette wat de andere meiden aan ’t doen zijn kom ik blijkbaar weer tot bewustzijn en zie dat beide zo goed als stil liggen en Aline bezigheid nauwlettend hebben gade geslagen. De meiden merken op hoe ik heb bekijk en moeten beide lachen, onze Lou was even van de wereld.
Maar zowel Lien als Brenda nog steeds met die lange dubbelzijdige dildo in hun kutjes masturberen zich duidelijk al lijken ze op iets te wachten. Ik heb het door en draai me kan bij Lien’s clit en begin haar te beffen, Lien schokt bij elke beweging van mijn tong. Aline volgt mijn voorbeeld en onze hoofden naast elkaar is Aline nu ook Brenda beginnen beffen. De meiden bewegen nauwelijks maar hun goed gevulde kutjes zitten niet stil en zit duidelijk leven in blijkbaar spannen ze om beurten hun kutspieren aan onder de stimulatie van ons befwerk en die lichtjes bewegende dildo lijken ze een sterke orgastische energie op te bouwen in hun onderlichaam. En ja het waren geen minuten meer en dan ontploft Brenda haar ogen staren omhoog ik zie enkel nog het wit ervan, beide borsten in haar handen waarmee ze allerlei dingen doet, Lien heeft weer die rode uitslag die ze altijd tijdens seksen heeft en heeft ook beide borsten beet ze knijpt in haar tepels en zegt haast niet verstaanbaar ‘ja’ en dan zie ik haar komen, ze schokt zodanig dat de dildo eruit floept, die dildo word gevolg door een klein stroompje kutvocht en vermits ik er nog boven hang komt de zilte lucht me in de neus.
Hoewel ik zojuist Aline’s darm heb gevuld komt van al die hete geiligheid mijn piemel terug in beweging, ik schuif Lien wat opzij zet me voor haar en ram m’n lul in haar druipende grotje.
Haar ogen staan nu ver open ze bekijkt me als van ‘wat doet die nu’ maar de penetratie wekt nog ferme naschokken van haar orgasme op in haar binnenste. Als bij een vluggertje, kom ik onmiddellijk terug klaar maar ik voel dat mijn spieren tevergeefs naar sperma zoeken om op te pompen.
Als ik een uur later wakken ben zijn Aline en Brenda verdwenen en ligt Lien vredig naast me te slapen. Het is koeler geworden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 4621 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie