BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante Es, de keuken

Langzaam voelde Bas een warme sliert geil uit zijn lul lopen, toen de zachte, sterke handen van Tante Es zijn ballen stevig tegen elkaar rolden. Tante Es stond met haar rug tegen Bas zijn buik en met haar handen achter haar rug had ze Bas zijn ballen stevig te pakken. Bas keek zijn ogen uit toen hij langs Tantes gezicht recht naar beneden haar truitje in keek. Aan de diepe tietspleet tussen haar gebruinde licht hangende tieten leek geen einde te komen en Bas trok de stoute schoenen aan. Langzaam gleden zijn handen van Tante Es haar schouder, onder haar oksels door naar de zijkant van haar lichtpaarse truitje en gleden door de grote openingen van de opgeknipte mouwtjes naar tantes dikke tieten.

Met een trillende lul van verlangen, friemelde Bas zijn vingers tussen het bh-loze truitje en omvatten Tante Es haar beide volle tieten. Heet draaide Bas haar harde tepels tussen zijn vingers en voelde aan het knijpen van Tante Es haar handen aan zijn ballen, dat hij de juiste plekjes te pakken had. Met volle hand wreef hij zijn handpalmen over haar dikke knoppen en voelde Tante Es haar knieën licht knikken. Heet pakte Bas nu haar tieten stevig vast en liet de warme bollen stevig door zijn handen rollen. Bas keek langs Tante Es hals naar zijn handen en drukte met zijn handen de rand van haar truitje onder haar tieten, wipte haar tieten over de rand van het truitje heen en zag nu in volle glorie de licht hangende heerlijkheden welke hij door zijn handen liet rollen.

Tante Es is de jongste tante van Hatty, Bas zijn vrouw, en qua leeftijd scheelde tante Es en Hatty slechts negen jaar. Er was altijd al een warme relatie tussen tante Es, oom Bram en Bas en Hatty. Tante Es is echter altijd nogal bazig geweest en had altijd haar stevige mening klaar. Tante Es van nature donkerbruine haar, kleurde ze al vanaf haar vijftiende naar licht blond. Bas kende tante Es dus alleen maar met blond haar, welke soms kort geknipt was en soms wat langer, maar nooit langer dan schouderlengte. De relatie was dermate warm dat tante Es getuige was bij het huwelijk van Bas en Hatty.

Door de jaren heen werd de omgang met tante Es en oom Bram steeds hechter en werden er later gezamenlijke vakanties beleefd. Tante Es en oom Bram gingen zelf graag naar de Griekse eilanden op vakantie en kwamen altijd lekker bruin terug. Het verbaasde Bas weleens dat er bij tante Es geen bikinistrepen te zien waren en ging er derhalve van uit dat tante Es en oom Bram naakt onder de zon lagen. Dat werd gestaafd door de gebeurtenis, toen Bas en Hatty op een zonnige middag bij tante Es en oom Bram langsgingen, terwijl deze juist op dat moment op het dakterras in de zon lagen. Nadat de bel was gegaan, kwam alleen het koppie van oom Bram over de reling en hoorde Bas en Hatty tante Es haastig door het houten kralengordijn naar binnen glippen. Toen Bas en Hatty even later door oom Bram werden binnen gelaten, zat tante Es in een blauwgeel gestreepte bikini in de groenrood gestreepte houten strandstoel op het terras met een diepe blos op haar gebruinde gezicht.

Tante Es kapte ook een beetje en regelmatig ging Bas bij tante Es langs om zijn koppie te laten kortwieken. Meestal was oom Bram er ook, doch af en toe was oom Bram naar de sportschool of naar de vereniging waar hij lid van was, en knipte tante Es Bas zijn haar even tussendoor. Meestal als oom Bram er niet was en Bas kwam op dat moment langs, viel het Bas op dat tante Es net wat meer van zichzelf liet zien dan anders. Als ze voor hem stond om zijn pony te knippen, kon Bas duidelijk haar tieten zien hangen, als tante Es zich voorover boog.

Toen tante Es en oom Bram wat ouder werden en in een 55+ woning terecht konden, heeft Bas tante Es en oom Bram geholpen met de verbouwing en het plaatsen van een keuken. Ook naderhand werd Bas regelmatig gevraagd voor wat hand en spandiensten, welke Bas op zichzelf graag deed. Niet alleen omdat er een bepaalde klik was tussen tante Es en Bas, maar ook omdat Bas het gewoon leuk vond om juist voor tante Es en oom Bram de handen uit de mouwen te steken. Zo werden er in de berging aparte stellingen gemaakt, waar de fietsen geplaatst konden worden, er stopcontacten gemaakt waar tante Es ze nodig had, en meer van dat soort dingen. En al die tijd als Bas bij tante Es bezig was, was daar die aparte spanning tussen die twee.

Ondertussen was tante Es gestopt met werken, en ook oom Bram ging met pensioen. Nadat er een groot feest was gegeven werd de situatie weer redelijk normaal en werd Bas weer af en toe gevraagd om wat in huis te doen. Oom Bram wilde tante Es voor haar negenenzestigste verjaardag verrassen met een ander aanrechtblad in de keuken. Samen waren oom Bram en tante Es er wel achter welke het zou moeten worden, doch het ding moest nog wel gehaald en geplaatst worden. Uiteraard was Bas oom Bram ter wille en nam een paar dagen vrij. Met een smoes had Hatty tante Es weggelokt , zodat Bas en oom Bram even tekeer konden gaan. Bas had de sleutel van de stationwagen aan oom Bram gegeven, zodat oom Bram het nieuwe blad kon halen, en Bas ondertussen het oude blad netjes uit de oude keuken verwijderde.

Een en ander verliep voorspoedig en toen oom Bram terug kwam was het alleen nog een kwestie van inmeten, de spoelbak erin zagen, plaatsen en afkitten. Samen keken Bas en oom Bram het een en ander na en waren dik tevreden. Bas stuurde een appie naar Hatty en even later stapte een verbouwereerde tante Es haar keuken in. Oh jongens, wat is het mooi, en tante Es draaide zich naar oom Bram en zoende hem vol op de mond, ondanks dat Bas en Hatty erbij stonden. Stevig knuffelden tante Es en oom Bram elkaar, terwijl oom Bram een dikke knipoog naar Bas gaf. Vlak daarna kreeg Bas een beurt en ook Bas werd door tante Es vol op zijn mond gezoend, waarbij het Bas opviel dat het puntje van haar tong tussen zijn lippen doorglipte. Heet schoten de kriebels bij Bas in zijn lendenen en even kon Bas zich geen houding geven.

Tante Es was zich van geen kwaad bewust en drukte haar zachte warme lijf stevig tegen Bas aan en perste haar tieten stevig tegen Bas zijn bovenlichaam. Bas liet ongemerkt zijn handen wat zakken en grepen de zachte ronde billen van tante Es vast en drukte haar zo nog even steviger tegen hem aan. Ook Hatty kreeg een beurt van tante Es en even later zaten ze met zijn allen aan een bakkie koffie. Oom Bram haalde een mokkaschnitje uit de koelkast en zo vierden ze tante Es haar negenenzestigste verjaardag.

Een paar dagen later kreeg Hatty een verzoek van tante Es of Bas langs wilde komen in verband met een andere kraan op het aanrechtblad. Tuurlijk tante Es, zei Hatty en vroeg wanneer het uitkwam. Nou zei tante Es, Bram is moren met de club weg, wellicht dat Bas het morgen wil doen, alleen moeten we eerst nog even een nieuwe kraan kopen. Ik ben er eentje in het krantje tegen gekomen, die niet te duur is, maar toch precies is wat we zoeken. Als Bas hier morgen rand half negen kan zijn, zou dat mooi uitkomen. Zo gezegd, zo gedaan, en Bas liet zich door zijn vrouwtje naar tante Es sturen. Nu vond Bas dat toch niet erg, alleen had Bas niet mee gekregen dat oom Bram er niet zou zijn.

De andere dag stond Bas om kwart voor negen bij tante Es voor de deur, die eigenlijk met een lang gezicht stond, omdat Bas een kwartier te laat was. Bas herkende het gezicht van onweer en verontschuldigde zich al van te voren, toen hij naar tante Es liep en haar de bekende drie zoenen wilde geven. Tante Es was echter zo van de leg af dat ze haar gezicht wegdraaide en zo plotseling haar mond op die van Bas drukte. En toen was daar weer die donder in hun onderlijven. Verschrikt draaide Bas zich weg, mede om zijn groeiende lul te verbergen en gaf tante Es een arm om haar naar de auto te helpen.

Boos negeerde tante Es zijn arm en zei dat ze mans genoeg was om zelf te kunnen instappen, hierbij haar lichaam zo draaide dat Bas tot diep in haar bloes kon kijken. Weer donderde het in Bas zijn onderlijf en Bas moest zich dwingen aan de kraan te denken. Even later in de auto, draaide tante Es weer een beetje bij en begon over van alles en nog wat te praten, gedurende de rit naar de bouwmarkt. In de bouwmarkt was het eigenlijk snel gebeurd, en nadat Bas nog twee koppelingetjes en wat fiberringen had gekocht gingen ze weer naar huis.

In het huis van tante Es miste Bas oom Bram en hoorde toen pas dat oom Bram de hele dag weg zou zijn, wat voor Bas verklaarde dat tante Es wat korter aangebrand was dan gewoonlijk. Bas vroeg aan tante Es of ze de hoofdkraan uit wilde zetten, doch tante Es was weg, deze bleek op de wc te zitten. Dus draaide Bas zelf de hoofdafsluiter om en dook het keukenkastje in om de oude kraan de verwijderen en de nieuwe te plaatsen. Een fluitje van een cent en alle koppelingen van de oude kraan pasten precies op de nieuwe kraan en even later draaide Bas de hoofdafsluiter weer open en controleerde de werking van de nieuwe mengkraan.

Tante Es hoorde het water stromen en kwam even kijken. Op dat moment keek Bas tante Es aan en merkte dat het zou gaan donderen. Tante Es had zich omgekleed, had haar lichtpaarse truitje met opgeknipte mouwtjes aan, een donkerpaarse kokerrok en duidelijk haar beha vergeten, wat Bas duidelijk kon zien aan de harde tepels die door het truitje heen prikte. Hard snokte Bas zijn lul omhoog en Bas slikte. Schommelend deinden tante Es haar tieten door het truitje toen ze naar de aanrecht liep en voor Bas ging staan.

En jongen, vroeg tante Es op een snijdende hooghartige toon, hoe werkt deze kraan dan wel niet. Waaruit Bas opmaakte dat tante Es nog steeds humeurig was van zijn te laat komen die ochtend. Bas stapte wat dichter tegen tante Es aan en drukte haar onbedoeld tegen de aanrechtrand en wees langs haar heen naar de glimmend gekromde beugel welke zowel de aan/uit als de koud/warm regelaar was. Op dat moment leek tante Es haar evenwicht licht te verliezen en pakte de rand van het aanrechtblad vast, en drukte haar billen hard tegen Bas zijn onderbuik aan, waarbij ze er niet omheen kon, Bas zijn harde lul te voelen. Bas probeerde het voorval te negeren door over tante Es heen de bedieningsbeugel te pakken, doch tante Es drukte haar billen wat naar achteren, liet het aanrechtblad los en greep naar achter om het prikding wat in haar rug stak weg te halen.

Verbluft kneep tante Es stevig in Bas zijn lul en met een zucht liet Bas de kraan los en probeerde recht te staan. Tante Es liet Bas zijn lul echter niet los en probeerde met haar andere hand zijn ballen te pakken. Heet steigerde Bas zijn lul in zijn broek en Bas voelde hoe tante Es naar zijn ballen zocht. Even was Bas van het padje af, maar al die jaren van kijken, uitdagen en plagen hadden zich nu zo opgehoopt dat het tot een uitbarsting kwam.

Bas liet zijn handen langs haar schouders onder haar oksels door glijden en via de brede armsgaten van het truitje gleden zijn handen naar de weke hangtieten van tante Es. Tante Es was erin geslaagd zijn broek los te maken en liet een hand onder zijn balzak glijden en greep stevig Bas zijn ballen vast. Heet trokken de rillingen van genot door tante Es haar tieten toen Bas haar harde tepels tussen zijn vingers door liet rollen en tante Es voelde haar oude rimpelkutje bloedheet worden. Haar kwarrige bui van die ochtend was tante Es helemaal vergeten, alsof ze toen al wist dat dit vandaag zou gebeuren.

Bas liet zijn gezicht in tante Es haar nek zakken en zoende voorzichtig haar gevoelige nekspieren, terwijl zijn handen haar heerlijke tieten stevig verwende en uit het truitje wipte. Tante Es voelde haar knieën knikken door de genotscheuten en mede door dit knikken, liet Bas zijn rechterhand van haar tieten over haar buik tussen de band van haar rok door naar haar kutje glijden. Verrast was Bas eigenlijk niet toen hij een geheel kaal geschoren kutje aantrof en liet zijn middelvinger langs haar klitje haar soppende grotje inglijden. Tante Es kon een kreun niet meer inhouden en probeerde zich om te draaien, maar dit keer was Bas de baas. Hard drukte Bas zijn tantetje tegen het aanrechtblad, boog zijn bovenlichaam wat voorover, waardoor ook tante Es voorover moest buigen en Bas liet zijn hand uit haar rok glijden.

Met zijn linkerhand nog steeds rond haar linkertiet, trok Bas met zijn rechterhand de rok van tante Es rond haar heerlijke reet omhoog en schoof haar slipje wat opzij. Met inspanning trok hij de hand van tante Es van zijn ballen af en drukte zijn tante steviger tegen het aanrechtblad terwijl hij zachtjes door de knieën ging. Ook zijn linkerhand kwam nu naar tantes ronde billen en Bas trok die heerlijk reet een beetje uit elkaar en verbaasde zich over de frisse geur die hem verwelkomde vanuit tantes slipje. Bas zag tantes sterretje knipogen, maar Bas stak zijn tong naar haar kutje uit. Warm heerlijk geil smakte uit haar rimpelkutje op zijn tong en Bas begon haar schaamlippen langs achter af te likken.

Heet drukte tante Es haar kut tegen Bas zijn gezicht en voelde de eerste genotskrampen al komen. Ondanks dat ze met Bram regelmatig neukte, was dit speciale warme gevoel voor haar al te lang geleden geweest. Tante Es haar onderlijf kreeg een eigen ritme, een eigen beweging en alles wat tante Es nog kon doen, was zich vast houden aan het aanrechtblad, omdat ze anders door haar knieën zou zakken van genot. Heet drukte Bas zijn tong haar kut in en Bas werd aangenaam verrast door een overvloed aan geil. Bas liet zijn rechterhand langs de voorkant van tante Es haar dijen naar haar klitje glijden en samen met zijn tong en vingers ragde hij snel en stevig over tante Es haar harde klitje. Hevig bokkend genoot tante Es onder deze behandeling en vanuit het niets was ineens haar orgasme daar.

Zichzelf stevig aan het aanrechtblad vasthoudend, knikten haar knieën onder haar lijf vandaan en vol met haar kut op Bas zijn tong hangend kwam tante Es grommend klaar. Heftig schudde ze haar bekken over Bas zijn tong en met iedere kanteling van haar bekken, gleed haar klitje met vernieuwde heftigheid over Bas zijn tong en hiermee telkens een steeds heftigere genotskramp door haar oude lijf strooide.

Omdat Bas een beetje ongelukkig met zijn gezicht onder tante Es zat, verloor Bas zijn evenwicht en zakte naar de grond. Tante Es zakte mee met Bas en kwam bovenop zijn borst terecht. Meteen zag ze de enorme bobbel in Bas zijn broek en met de snelheid van het licht, knoopte ze zijn broek verder los, trok zijn rits verder naar beneden en sleurde in een beweging zijn bovenbroek tegelijk met zijn boxer naar Bas zijn kuiten. Trillend keek Bas zijn harde lul recht naar tante Es en deze bedacht zich geen moment. Met een klein wipje schoof tante Es naar beneden en drukte haar hete vlammende scheur over de woest trillende paal van Bas.

Met een gemak van jarenlange ervaring schoof tante Es haar zuigende knijpkut over de lul van Bas en terwijl tante Es zich een beetje aan de rand van het aanrecht vasthield wipte ze heerlijk op en neer over Bas zijn hete harde lul. Bas voelde het zuigen van die ervaren kut en genoot van tante Es haar heerlijke kont, die telkens met zo’n heerlijke deintrilling op zijn buik terecht kwam. Bas voelde zijn orgasme aankomen doch wilde zijn tante op een andere manier neuken. Met een zichzelf verbazende zelfbeheersing, kwam Bas wat overeind, drukte de hevig wippende tante Es van zijn lul, pakte tante Es bij haar middel en draaide haar om.

Zwarte mascarasporen liepen over de wangen van tante Es, wat haar voor Bas nog geiler maakte.
Bas drukte tante Es weer over zijn lul en keek met stijgend genot naar tante Es haar heerlijke hangtieten die nu als weke peren alle kanten op werden geslingerd door tante Es haar wilde neukbewegingen. Bas trok tante Es voorover naar zich toe, voelde hoe haar hete tieten zijn borst raakte en pakte tante Es stevig vast. Met acrobatische moeite kreeg Bas tante Es omhoog, terwijl zijn lul nog diep in haar kut stak en legde tante Es voorzichtig achterover op het aanrechtblad. Tante Es opende haar dijen en drukte haar kut hard naar voren en Bas begon zijn tante nu echt hard te neuken.

Tante Es haar billen lagen het op de rand van het aanrechtblad en tante Es liet zich voorzichtig achterover zakken en leunde nu op haar ellebogen op het aanrechtblad. Hard en snel boorde Bas zijn paal diep in haar kut en genoot van tante Es haar heen en weer zwiepende tieten, welke door deze houding een beetje naar de zijkant van haar bovenlichaam waren gezakt en zo heerlijk deinde. Bas greep de benen van tante Es, trok haar dijen omhoog en drukte haar kuiten langs zijn hals omhoog. Tante Es haar benen staken nu omhoog en Bas pompte onverminderd zijn lul keihard in de soppende flamoes van tante Es. Heet en snel neukte hij haar hard door en voelde aan het krampen van haar kut dat ze haar tweede orgasme tegemoet ging. Zelf voelde Bas het branden in zijn ballen maar nog wilde Bas niet klaar komen.

Bas boog tante Es haar rechterbeen een beetje en trok haar voet naar zijn mond, terwijl hij ondertussen met zijn knetterharde lul in een moordend tempo haar spetterende kut verbouwde. Toen Bas zijn mond rond tante Es haar grote teen liet glijden en meteen hard aan haar teen begon te zuigen, knetterde tante Es haar tweede orgasme in. Heet en hard schoten de krampen door haar onderbuik en verzamelde zich in haar kut, die in reactie daarop keihard in Bas zijn lul knepen. Bas voelde dat zijn lul in een zachte bloedhete bankschroef terecht was gekomen en kon zich niet meer beheersen. Zwaar schoot het orgasme door zijn buik en zijn ballen begonnen te koken. Met een laatste woeste stoot, parkeerde Bas zijn exploderende lul diep in tante Es haar kut en spoot zijn kolkende ballen stoot na stoot diep in haar krampende knijpkut leeg, terwijl tante Es haar tieten schokten onder het krampende orgasme van tante Es. Glazig stonden de ogen van tante Es toen Bas zich een beetje naar de zijkant boog en twee velletjes keukenpapier afscheurde. Langzaam trok Bas zijn nakrampende lul uit de hete kut van tante Es en drukte meteen het keukenpapier op haar kut om het lekken te voorkomen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 17366 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Tante Es, de keuken”

Plaats een reactie