BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mama in de keuken

Hoi laten we beginnen met de hoofdrollen in dit verhaal. Ik een 18jr meisje uit Gelderland me moeder een 36jr vrouw uit zelfde provincie.
Veder me moeder en ik zijn nudisten heb geen vader nooit gekend en hebben geen taboe in ons huis.
Mijn moeder werkt als bdsm meesters in een bordeel. Ik studeer nog.
Hoe zien we der uit ik en mama lijken spreken op elkaar beiden 1.75 slank D cub lang bruin haar bruine ogen. Slank figuur en we hebben onze poes en kont laten laseren

zo zit iedereen of lees je dit op je mobiel zorg der voor dat je lekker zit.

Nou daar gaan we dan.

Was zomer van 2021 tijdens de corona lockdown. Was weer zo ontzettend heet. Ik was weer is wezen douchen want ja waarom niet.

Ik kom beneden gelopen en hoor mama zeggen. Jezus alweer hoe komt day toch. Ik reageer terug terwijl ik de koelkast open trek, ja sorry dit weet maakt me zo geil kan der niks aan doen ben nog steeds geil.

Jezus meid dat is de 4e keer zoek een vriend of vriendin je maakt mij zelf geil nu. ( gezien hoe ik der uit zie begrijpelijk ben een copie van haar hihi)
mama als je der zo probleem mee hebt kom het dan oplossen ( al plagend. Wist niet dat ze op dat moment der strap on had gepakt) test me niet meisje. Niet schreeuwen straks om vergeven is want die zal der niet zijn. Alleen pijn en genot.
Dus ik die met me kop kn de koelkast sta zeg. Jaja mam doe je ergste maar.

Ok zegt ze en voor ik door had stond ze achter me en voelde ik die harde dildo tegen me kutje aan drukken( 19x6cm dik is die) dus ik draai me om en half verbaast zeg ehuu…mam. wtf.

Nee meisje mond dicht dus ze geeft me een dike tong zoen en opeens zitten me handen op me rug vast( ze haf een stel bdsm handboeien gepakt en die snel aan me vast gemaakt ) oke meisje zegt ze en ze stopte midden zins. Nee geen meisje je bent gewoon een vieze slet. En voor ik wat kon zeggen had ok een gage bal in me mond en lag ik op me buik in de keuken.
Zo slet nu schreeuw voor me en zonder pardon drukt ze die dildo in 1 stoot in me kut deed zeer en ik probeerde te schreeuwen maar day wilde natuurlijk niet ( gage bal) en ze pakte me bij me haren en begon me hard dogge styl te neuken.
Voelde dat ok bijna kwam en me schreeuwen van pijn waren in middels schreeuwen van genot geworden trekt ze hem uit me en zo in me kontje dat de zeer geen glijmiddel of zo niet day nodig was die dildo was nat van me kut geworden. Ze ging goed lang door daar voor ze zelf klaar kwam ( dubbel end strap on dildo) en toen pas nam ze me kutje weer voor ik eindelijk kon klaar komen en klaren komen deed ik flink ook squirten trillen de hele 10/10Viel der flauw van zo hard kwam ik klaar.
Wordt later wakker op de bank nog steeds gebonden en gagedend met een buttplug in me en eitje op me clit getapt mama nergens te zien.
Zie ik een papiertje op de tafel dus ik lees het.
Hey geile slet van me ben boodschappen in de stad doen.
ik ben tegen 1800 weer terug wees gehoorzaam meisje en tel aantal keer dat je komt en als je eerlijk bent laat ik je me likken anders blijf je zo liggen. Dus ik kijk nog is goed naar de tafel zie ik een webcam staan en rode lampje branden kut ding stond aan.

Blijkbaar verboden met der laptop en kon ze die zien via der telefoon ( wist niet dat ze gewoon op balkon zat en me zo kon zien ) ben totaal 6x gekomen voor ik weer flauw viel. Later werd ik wakker was vrij met mama naast me en ze zei vergeet niet wat mama doet voor een leven.
Je moet nooit een dominatix uitdagen schat.

Je bent wel een heerlijke sub. Mmm kan je zien dat je me dochter bent.
Zins dien daag ik mama niet meer uit

En ja dit is geen fantasie verhaal is echt gebeur mama en ik zijn biseksueel maar ook weer niet hihi.

We weten incest wordt raar naar gekeken maar boeit me niet wat jullie vinden.

Dank je wel voor lezen en zal zeker weer posten hier.

Xxx yami

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 17680 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Mama in de keuken”

  1. Oké je hebt dan wel dyslexie, maar de volgende keer kom ik graag bij jullie kijk/meedoen.
    Heerlijk om twee van die geile sletten, want niet alleen jij ben een slet, bezig te zien.
    Dan mag mama je weer vastbinden……… op mij. 🤪🤪🤪

Plaats een reactie