BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante J, onverwachts

De relatie tussen tante Jopie, mijn vrouw en mij, normaliseerde weer. We kwamen regelmatig bij elkaar over de vloer, en de spanning tussen tante Jopie en mij was weg geëbd. Zo gingen er een paar jaren voorbij en tante Jopie werd ouder, zoals bij alle oude mensen bleven de oren, neus en kraakbeen doorgroeien. Ook begon tante Jopie te krimpen. Van haar een meter zevenenzeventig was ze reeds gekrompen naar een magere een meter tweeënzeventig. Ook had haar gezicht die lieve uitdrukking van een oudere vrouw gekregen, mede door de vergrote ogen door haar pusglazen bril. Kortom, ze zag er uit als een lieve breekbare oma.

Tot een paar weken geleden. Tante Jopie belde huilend mijn vrouw op en riep dat ze er niet meer uit kwam. Ze was de kasten aan het opruimen en kwam allerlei dingen tegen met dierbare herinneringen. Mijn vrouw begreep meteen wat tante Jopie bedoelde en zei dat ze er aan kwam. Hup, commandeerde mijn vrouw mij, in de benen, we gaan naar tante Jopie, die zit even moeilijk in haar vel. Moet ik nog wat meenemen, vroeg ik in mijn onschuld, waarop mijn vrouw boos reageerde dat ze alleen mijn kracht nodig had om dingen te sjouwen. Even later parkeerde ik de auto voor de flat van tante Jopie en gingen we met de lift naar zes hoog. Nog voordat mijn vrouw kon aanbellen, zwaaide de deur al open en stormde een verhuilde tante Jopie, gekleed in haar nachtpon, in mijn vrouws armen.

Snikkend kwam het er uiteindelijk uit dat tante Jopie was begonnen aan het opruimen van haar kasten, omdat het meeste wat erin hing toch niet meer paste. Maar bij de herinnering aan sommige jurken en bloesjes was het ze teveel geworden. Zachtjes manoeuvreerde mijn vrouw tante Jopie naar binnen en zette haar op een rechte stoel aan de eettafel. Ik liep naar de keuken, deed wat vers water in de waterkoker en begon een potje thee te zetten. Ondertussen keek ik wat door haar huisje en kon wel begrijpen, waardoor tante Jopie van de leg was geraakt. Haar hele huisje lag overhoop. De inhoud van de kledingkasten, lag door haar hele woonkamer en keuken, ook de halve inhoud van haar voorraadkast in de keuken lag overal verspreid.

Mijn vrouw had tante Jopie tot rust gekregen en samen dronken we een kopje thee. Ik had mijn thee het eerste op en liep naar de slaapkamer, welke ook een ontplofte indruk gaf. Omdat er toch ergens begonnen moest worden, begon ik in de slaapkamer, en liet de vrouwen samen bijkomen. Eerst sorteerde ik de verschillende broeken op een stapeltje, vervolgens haar rokken, hierna haar bloesjes en ging zo door tot ik uiteindelijk een tiental stapeltjes met kleding had, en de slaapkamer er weer redelijk begaanbaar uitzag. Net toen ik klaar was kwamen tante Jopie en mijn vrouw binnen,waarbij het mij opviel dat het lieve oude vrouwengezichtje van tante Jopie een kleur kreeg toen ze mij met haar kleding bezig had gezien, en meteen flitste haar ogen naar de nog half geopende kledingkast. Ik bedwong mijn nieuwsgierigheid zoveel mogelijk en vroeg in mijn onschuld of ik nog meer kon doen, of dat ik wat spullen naar de kledingcontainer van het Leger kon brengen, doch dat was niet nodig. Mijn vrouw bedankte me voor het sorteren en vroeg of ik wat plastic tasjes uit de keuken wilde halen, zodat hetgeen tante Jopie niet meer paste, of weg wilde doen, er meteen tussen uit kon.

In de keuken zocht ik tussen de tsunami van verdwaalde potten, pannen, tasjes, voorraadpotten en schoonmaakmiddelen wat tasjes bij elkaar en liep terug de slaapkamer in. Tante Jopie liet net een veel te grote donkerpaarse jurk met dieprode stiksel over haar hoofd zakken, wat mij de gelegenheid gaf dat hoekje in de kast te bekijken waar tante Jopie zo’n kleur van had gekregen. Ik herkende bijna blindelings de kledingstukken uit haar collectie uit de “fotoos van toen”. Een leren jurk, de zwarte laarzen, een half van het kledingknaapje geschoven, met zilveren sterren bezette, leren beha. En draaide ik mij om voordat mijn leuter dit zou kunnen herkennen. Voorzichtig keek ik tante Jopie aan en merkte dat de jurk welke ze net paste, haar veel te groot was geworden. Haar weke, lege hangtieten hingen een beetje verloren in het te diepe decolleté van deze jurk, welke haar vroeger echt fantastisch zou hebben gestaan.

Ik zal waarschijnlijk een beetje hebben staan staren, want ik kreeg een jetser, van mijn vrouw tegen mijn hoofd met de mededeling dat er nog meer te doen was. Of ik alvast in de keuken wilde beginnen, dan zouden we dadelijk bij tante Jopie een hapje eten. Kijk maar even in de koelkast, vriezer, of waar dan maar ook wat je voor ons kunt klaarmaken, als je hier maar opzout. Vooruit, hop hop hop, commandeerde mijn vrouw, en ja, zoals elke afgetrainde echtgenoot luisterde ik, mede geholpen door haar duwende handen. Inwendig glimlachend liep ik naar de keuken en liep eerst de lange voorraadkast achter de keuken in, en mijn gedachten flitsten terug naar de laatste keer dat ik hier samen met tante Jopie was geweest. Nu kon ik mijn opkomende erectie niet meer tegenhouden met de beelden van een vuistgeneukte tante Jopie op mijn netvlies.

Ik vermande mijzelf en ging terug de keuken in en begon ook hier met opruimen. Uiteindelijk viel het allemaal mee en was de keuken met een drie kwartier zover aan de kant dat er een beetje normaal gekookt en gegeten zou kunnen worden. Toen ik op de klok keek zag ik dat het al over half zeven was, en het buiten langzaam begon te schemeren. Ik schilde wat aardappelen, maakte een bloemkooltje schoon en zette de inductiekookplaat aan. Ondertussen kruidde ik wat kipfiletjes en maakte er een kerriesausje bij. Terwijl de kipfiletjes lagen aan te braden dekte ik de tafel in de keuken, daar het in de kamer best nog wel een bende was. Ik diepte uit de vriezer wat rode vruchtjes op en ontdooide voor drie schaaltje wat vruchtjes. Toen het eten klaar was, liep ik luid fluitend naar de slaapkamer, om aan te geven dat ik er aan kwam.

Toen ik mijn hoofd om de hoek van de slaapkamerdeur draaide waren tante Jopie en mijn vrouw met de laatste loodjes bezig, maar hadden wel geroken dat ik in de keuken bezig was geweest. Op mijn melding dat er aan tafel gegaan kon worden stapte tante Jopie op me af, trok mijn gezicht in haar handen naar haar toe en gaf me een paar smakkers op mijn wangen. Dank je jongen, glommen tante Jopies betraande ogen en gunde me, precies zoals ik het van haar verwachtte, een blik in haar decolleté, op zo’n manier dat mijn vrouw het niet in de gaten had. Ik ging de dames voor naar de keuken en zette tante Jopie op de stoel vlak naast het aanrecht, waarbij ze de hele keuken kon zien, alsmede kon genieten van het uitstervende daglicht, welke een bloedrood spoor langs de horizon trok, en een helverlichte kerktoren van het belendende dorp de donker wordende hemel in deed priemen. Na het warme eten trok ik de schaaltjes met rode vruchtjes uit de koelkast, schepte er wat kokosyoghurt over en zette het dessert tezamen met wat honing op de tafel. Dit hadden de beide vrouwen niet verwacht en ik zag dat zij beiden heerlijk zaten te genieten.

Ik vroeg de dames te blijven zitten terwijl ik afruimde en de keuken terug aan kant maakte, terwijl ik de, van tevoren klaar gezette, koffie aanzette. We zaten nog even gezellig na te babbelen, totdat mijn vrouw zei dat ze weg moest en of ik tante Jopie nog even wilde helpen met de zakken en tasjes die weg moesten, ik zou over een uurtje door mijn vrouw opgehaald worden. Met de schrik om mijn hart hoorde ik de mededeling van mijn vrouw, en vermoedde dat tante Jopie hier de hand in hand, want ik wist eigenlijk niet dat we vanavond nog iets in de agenda hadden staan, maar knikte dat het oké was. Ik pakte de koffiekopjes van tafel, ruimde ze de vaatwasser in en liep met mijn vrouw naar de deur waar ik haar gedag kuste en hoopte dat ze snel weer terug zou zijn.

Nadat mijn vrouw ook tante Jopie gedag had gezegd en was weggegaan, keerde ik me naar tante Jopie om en schrok me rot. Trillend en rillend stond het breekbare oude vrouwtje op zo’n aandoenlijke manier, onbedaarlijk te huilen, dat ik wel naar haar toe moest lopen en haar voorzichtig in mijn armen drukte. Ach lieverd, fluisterde ik zachtjes tegen haar, vind je het zo erg dat je van alles moet opruimen. Snikkend lag het fragiele lijfje in mijn armen, totdat ik haar armen zachtjes glijden over mijn rug naar mijn billen voelde glijden. Vragend keek ik naar beneden, en zag dat de kleur uit haar betraande ogen was verdwenen en haar ijskoude grijze kijkers zich in mijn ogen vastbeten.

Jongen, zei tante Jopie, ik heb er zo’n moeite mee dat ik niets meer voel, terwijl tante Jopie met het gemak van jaren oefening mijn broekknoop opende, mijn rits naar beneden trok en als volleerd veroveraarster haar hand onder mijn ballen liet glijden en er zo stevig in kneep dat mijn adem even in mijn keel stokte. Kil keken haar grijze ijsballen mij aan en tante Jopie ging verder, op mijn klit staat eelt, mijn tieten zijn leeg, mijn tepels lijken wel rubberspenen, en als ik mijzelf uiteindelijk klaar vinger, is de schwung weg. Het orgasme lijkt in de verste verte niet meer op de genotsensatie van vroeger. En terwijl haar hand mijn ballen onder vuur nam, wat mijn lul keihard deed worden, ging tante Jopie verder. Ik was vandaag de kasten aan het opruimen en kwam in het hoekje, wat je waarschijnlijk best wel gezien hebt, en dacht terug aan die keren, waarin wij elkaar geplaagd, gepijnigd en geneukt hebben. Ik zat in mijn nachtpon en terwijl ik met die kleren bezig was, voelde ik mij ouderwets geil worden. Ik heb die dikke kunstlul in mijn kut gepropt, ik heb met een liniaal op mijn klit geslagen, en ben uiteindelijk wel klaar gekomen, maar het gaf geen bevrediging, zo plat, zo vaal, zo…..zonder gevoel. Toen was ik er klaar mee, ik wist niet meer wat ik wilde, wat ik moest, en toen ik door mijn huisje heen keek, verloor ik mijzelf en heb jullie gebeld.

Met verbazing hoorde ik de lieve schat aan, en zei, ja tantetje, het zal best moeilijk voor je zijn, en in mijn naïviteit voegde ik eraan toe, of ik nog iets voor haar kon doen, terwijl de tranen van de genotspijn in mijn ballen, mij in de ogen sprongen. Tante Jopie keek mij aan met die bevelende blik die ik van haar kende en zei kordaat, ik wil dat je je fantasie de ruimte geeft en ik verwacht je zaterdagavond hier bij mij om mij weer te laten voelen dat ik klaar kan komen. Aan jou hoe je dat regelt, wat je voor mij in petto hebt, ik zal zaterdagavond klaar voor je zijn, waarop ze nog even haar nagels over de stam van mijn lul liet glijden en even gemeen het zachte plekje onder mijn eikel met haar nagels mishandelde. Tante Jopie gleed even op haar knieën en liet haar ervaren mond over mijn eikel glijden. Zachtjes tikte haar tong in mijn pisgaatje en liet een lekkende lul uit mijn broek hangen toen ze weer glimlachend op stond. Kan ik op je rekenen jongen, kraakte haar stem genotvol, terwijl ze met een laatste plaagstoot, twee gestrekte vingers echt hard op mijn eikel sloeg. Anders heb ik nog een filmpje van je waarvan jij zeker niet wil dat het mijn computer verlaat, glimlachte het oude lieverdje. Oh ja, als je denkt dat ik dat toch niet laat zien, moet je weten dat ik onherkenbaar ben, omdat ik het hoofd van Coby Boone erop heb geplakt.

Nu werd ik echt bang, hoe wist tante Jopie van Coby Boone. Mijn vrouw en ik hadden hier jaren geleden een knallende ruzie over gehad, terwijl er echt niets gebeurd was, maar een naïef gestuurd whatsappje totaal verkeerd was begrepen door mijn vrouw. Maar… hoe wist tante Jopie hiervan. Voordat ik hierop kon reageren, klonk de deurbel om aan te geven dat mijn vrouw terug was. Glimlachend liet het oude kreng mij staan met mijn lekkende lul uit mijn broek, die ik met geen mogelijkheid voor mijn vrouw kon verbergen. Ik vluchtte letterlijk de voorraadkast in en probeerde mezelf daar een beetje te fatsoeneren.

Terwijl ik net mijn erectie in mijn broek had gepropt, kwam ik met een rood hoofd de voorraadkast uit en liep een beetje voorover gebogen naar het aanrecht toen mijn vrouw me met een vreemde blik aankeek, maar verder niets zei. Tot mijn verrassing hoorde ik mijn vrouw tegen tante Jopie zeggen dat we zaterdag niets te doen hadden en dat we tante Jopie dan wel verder konden helpen met de boel weer op orde te krijgen, wat meteen een plannetje in mijn hoofd deed ontstaan. Als jullie alles wat weg kan dan in de grote kast in de hal kunnen zetten, zorg ik voor vervoer, opperde ik en zo geschiede.

Die zaterdag reden we ’s middags naar tante Jopie en kwamen we in een redelijk opgeruimd huis aan. Na een bakkie ging ik de grote kast leeg halen, terwijl de vrouwen nog wat laatste dingetjes regelden. Nadat alles uit de grote kast weg was en er een mooi opgeruimd huisje overbleef, bracht ik samen met mijn vrouw de spullen naar de kringloop. Toen de auto was leeg geladen vroeg ik aan mijn vrouw of de spullen uit de keukenkast ook waren meegekomen, waarop deze verbaasd reageerde, of dat er daar ook nog spullen stonden die weg moesten. Ik stelde mijn vrouw voor dat ik haar eerst naar huis zou brengen en dat ik dan terug naar tante Jopie zou gaan om de rest te regelen. Mijn vrouw knikte en drukte me op het hart om tante Jopie niet van streek te maken, het mensje had al genoeg voor haar kiezen gehad, zei mijn vrouw. Inwendig glimlachte ik, maar zei met een stalen gezicht dat ik er alles aan zou doen om tante Jopie tevreden zou stellen.

Nadat ik mijn vrouw thuis had afgezet, reed ik nog even naar onze eigen opslag en haalde daar wat gereedschap, ducktape en nog wat meer van het bruikbare spul op, wat ik dacht dat van pas zou kunnen komen. Ik reed naar tante Jopie, pakte mijn doos met spullen en had het voordeel dat ik net met een medebewoner door kon lopen naar de lift. Boven belde ik aan en werd totaal verrast toen de deur open ging. Daar stond Tante Jopie. Gekleed in haar, met zilveren sterren afgezette beha, met bijpassende leren slip, op haar halfhoge zwarte laarsjes, mij met een staalharde blik in haar grijze ogen aan te kijken.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 11410 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie