BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Financieel advies deel 2

Na de geile neukpartij (zie “een Financieel Advies”) met de prachtige donkere sexy Cherly neem ik rond 17.00 uur afscheid van haar. Maar niet voordat we hebben afgesproken dat zij morgenmiddag bij ons langs komt om verder te praten over de afgesproken financiële regeling voor haar schulden die ik beloofd heb van haar over te nemen. Ze kijkt mij gelukzalig aan als ik mijn kleding aan het fatsoeneren ben. Ze is weer gaan zitten op de bank. Haar benen gespreid en ik kijk recht tegen haar glanzende kutje met haar roze gezwollen schaamlippen en geile kontgaatje aan. Haar poepertje staat nog een klein beetje open nadat ik haar zojuist anaal heb genomen en een stroompje zaad loopt naar buiten tussen haar fantastische zwarte billen. Haar lange donkere vingers strelen het druipende kontgaatje en smeren het zaad uit tussen het donkere vlees. Ze kijkt mij aan als ze haar van zaad druipende vingers naar haar volle rode lippen brengt en met haar roze tong ondeugend schoon begint te likken. “Hmm, ik heb eigenlijk wel zin om nog een keer in mijn kont genaaid te worden door die grote geile pik van je”, zegt ze zwoel nadat ze haar vingers uit haar zuigende smakkende rode mond heeft genomen. Ik geef aan dat ik voor nu helaas weer terug naar huis moet omdat ik een afspraak heb met Brenda en vraag haar of ze een plugje heeft. Cherly beaamt dit. Ik draag haar op deze in te doen als we elkaar weer zien. “Dan ben je alvast goed opgerekt liefje”, zeg ik.
Haar zware punters met de forse gitzwarte tepels hangen uitdagend uit haar satijnen beugel beha en zijn zichtbaar door haar openstaande rode zijden blouse. De sensuele strik hangt tussen haar borsten gedrapeerd. Ik loop naar haar toe en geef haar als afscheid nog een lange tongzoen die vol passie wordt beantwoord terwijl ik het warme vlees van haar lekkere toeters nog even plagerig streel en zachtjes kneed. Het zachte, warme vlees voelt heerlijk aan door de transparante stof. Ik proef mijn eigen sperma als onze tongen elkaar raken en mijn pik begint alweer te groeien, net als haar tepels. Dit brengt mij op het geile idee om haar kontje schoon te likken. Maar ik bedenk mij dat we elkaar nog vaak genoeg zullen zien en dat de tijd dringt. Ik met nu echt naar huis.

“Dank je wel Jeroen, lief schatje”. “Je hebt mij heerlijk verwend en je ziet mij morgen bij jullie thuis”. Ik richt mij weer op en loop vervolgens naar de voordeur. Als ik buiten sta via de galerij naar de lift loop, bedenk ik mij dat ik in een bizar verhaal terecht ben gekomen waarin ik in ruil voor seks een prachtige donkere dame kan helpen met het oplossen van haar financiële problemen. “Is dat geen misbruik maken van de situatie?” Ik vind van niet want we hebben hier te maken met een volwassen vrouw die we een reële keuze laten en die geheel vrijwillig instemt met afbetaling van haar schulden met seks. Ik besluit dan ook dat ik er geen nacht van wakker van zal liggen. Hoewel….

Thuis aangekomen zie ik tot mijn genoegen dat Brenda’s cabrio al op de oprit staat. Ze is vroeg thuis voor haar doen en zich hopelijk al aan het omkleden voor een avondje samen uit. Dat was ik bijna vergeten maar we zouden uit eten en dan naar de film gaan. Dat doen we altijd als ik voor langere tijd op reis ga.

Als ik naar boven loop en de slaapkamerdeur open doe, zie ik Brenda op ons bed zitten. Ze is juist bezig met het aantrekken van een paar zwarte nylon kousen en maakt deze vast aan de metalen clips van een zwart satijnen jarretelgordeltje, afgezet met fraai kant. De clips zitten mooi verdeeld op de juiste plek en de zwarte knopjes die het nylon door de clips drukken worden bedekt met een glanzende lintje. De uitvinder van deze lingerie mag van mij postuum de Nobelprijs uitgereikt krijgen. Ik kan mij alleen niet bedenken in welke categorie. De borsten van Brenda rusten in een eveneens zwarte ¼ cup beha en daaroverheen draagt ze een zwart-wit vintage polka dot blouse van dunne zijde. Deze staat nog open. Hi lieverd, roept ze. Hoe was je middag? We geven elkaar een intense kus en ik ga half liggend naast haar op bed zitten, bekijk haar belangstellend van achteren en wordt opgewonden bij het zien van haar zwarte behaatje door de ragfijne, sensuele stof van haar blouse… Ik vertel haar een beetje schor dat ik mij prima heb vermaakt. Je haar is mooi geknipt lieverd, onderbreekt ze mij en ze draait zich naar mij toe om mij nogmaals een sensuele kus te geven en eens lekker door mijn haar te kroelen. “Hé?, wat ruik je lekker apart? Roept ze opeens. Wat heb jij in hemelsnaam uitgespookt vanmiddag? Waar ben je eigenlijk geweest? Kom op, over de brug ermee. Kom eens biechten bij moeder overste”…..

“Oh, uuuh, ik heb iemand geholpen met wat financieel advies maar daar wilde ik je vanavond tijdens ons diner over bijpraten”. “En die geur die begrijp je dan ook vast beter.”
Brenda roept echter meteen; “lieverd, Ik ben niet gek. Je hebt volgens mij seks gehad vanmiddag”.
En terwijl ze mij nogmaals een tongzoen geeft voel ik haar hand richting mijn kruis gaan en hoor ik Brenda in mijn oor fluisteren; “en deze non denkt dat je nog steeds zo bronstig bent als een hengst.” “Maar als je nu eerst eens even gaat douchen dan kunnen we zo snel mogelijk weg want ik ben erg nieuwsgierig naar wat je mij te vertellen hebt.” “En vergeet niet je pik heel erg goed te wassen”. Tijdens het douchen komt Brenda binnen om haar blonde haar te doen en zich verder op te maken. Ik zie haar vanuit de inloopdouche van de achterkant en haar spiegelbeeld van voren. Door de verwarmde spiegel beslaat deze niet en ik heb dan ook geweldig uitzicht op haar ranke goed gevormde figuurtje, haar hoge hakken, de sexy leren enkelbandjes van haar glanzende open pumps, de Cuban heel met de kaarsrechte naad van haar nylons, de plooitjes van haar korte rokje dat net boven de knie eindigt en haar sexy vintage blouse. Alles zit lekker om haar sportieve lijfje en van voren ziet ze eruit om op te vreten met haar puntborsten die door de ¼ cups worden ondersteund. Haar ontblote tepels die tegen de glanzende transparante stof van haar blouse strelen staan al stijf naar voren. Haar lippen worden aangezet met zacht rode lippenstift en haar mascara is met veel zorg opgebracht. Haar blonde haar wordt opgestoken waardoor haar sexy hals goed zichtbaar is en deels bedekt wordt met een paar blonde haartjes. Door haar blouse heen zie ik de bandjes en sluiting van haar beha en ik kan niet voorkomen dat ik een stijve krijg. ‘De obers krijgen het weer zwaar vanavond’, bedenk ik mij. Ze rennen vast om beurten naar het toilet om even snel te masturberen bij het zien van al dit heerlijks. Dat hebben we al eens eerder meegemaakt namelijk, maar daar misschien later meer over.

Als ze ziet dat ik haar bekijk knipoogt Brenda ondeugend naar me en maakt een kusje met haar heerlijke lippen. Ook kneedt zij speels even haar borsten terwijl ze mij een knipoog geeft. ‘Geile hete slet dat je bent’ zeg ik. Mijn lul staat alweer keihard bij de gedachte aan wat ik ga voorstellen vanavond aan deze prachtige vrouw en bij de gedachte aan hoe Brenda mij daarna heerlijk zal verwennen. Ze verlaat met een gespeelde hooghartige blik de badkamer voor ik haar kan vragen mijn lul te komen inzepen. Lekker puh, zie ik haar denken.

Een half uur later zijn we gedoucht en omgekleed in een fraaie chino broek, wit overhemd en mooie schoenen en vooral met de mooiste vrouw op aarde op weg. Als we na een autorit van ruim een kwartier in het restaurant zitten, een aperitief voor ons hebben staan en onze bestelling hebben opgegeven aan de beleefde maar duidelijk zenuwachtige ober, kijkt Brenda mij streng maar ondeugend aan met haar donkere ogen. “Nou Jeroentje, vertel mij nu eerst maar eens wat je vanmiddag allemaal beleefd hebt.” “Volgens mij ben je heel erg stout geweest en zul je dat vanavond met mij op de een of andere manier goed moeten maken.”

Ik bekijk haar en bedenk mij wat een ongelooflijk lekker ding Brenda toch is. Zoals ze daar zit in haar opwindende, goed gevulde blouse, haar mooie gezichtje met grote ondeugende ogen, een parelketting rond haar hals waarvan de parels deels verdwijnen tussen de zachte welvingen van haar boezem, en dan haar heerlijke opwindende lingerie, subtiel te onderscheiden rond haar prachtige lichaam. Mijn pik staat keihard in mijn broek bij de gedachte dat ik vanavond deze hete slet lang en diep over mijn paal heen en weer mag halen. Het liefst van achter met uitzicht op haar ronde billen, haar lichtbruine kontgaatje en haar gordeltje dat haar heupen omspant. Ik kom bijna spontaan klaar bij dit beeld.
Maar eerst vertel ik haar uitgebreid en tot in detail over de hete belevenissen vanmiddag met Cherly, haar problemen en de deal die ik haar voorgesteld heb om de komende jaren de rente en aflossing met haar lichaam af te betalen. Ik excuseer mij wel voor mijn gedrag en kijk Brenda ondeugend als een stoute schooljongen aan.
“Zij weet nog niet dat ze jouw erbij krijgt als strenge bazin en dat je haar, naast het gebruik als seks slaafje, wat mij betreft ook kunt gebruiken om wat huishoudelijk werk te laten doen lieve schat”. Hoe we dit laatste aan Cherly gaan vertellen weet ik nog niet, maar dat is van later zorg.

Brenda krijgt rode vlekken in haar hals van opwinding als ik haar dit allemaal vertel. “Ooh wat een heerlijk geil idee is dit schatje”. “Nee wacht, ik reageer helemaal verkeerd en hoor nu heel erg boos op je te worden, een glas wijn in je gezicht te gooien, hysterisch te gaan schelden en boos weg te lopen”. “Maar ik wordt goddomme zo geil als boter van jouw idee en de gedachte dat ik er een super lekkere geile zwarte huishoudster bij krijg die mij gehoorzaamt in al mijn verlangens en hete fantasieën”. “Jezus wat ben je eigenlijk ook een godverdomde klootzak”.
“Ik zie het al helemaal voor me liefje; in witte nylon kniekousjes, een ultra kort rokje, high heels en verder alleen in haar blote tieten en zo’n wit satijnen halsbandje.” ”Zo wil ik dat zij stofzuigt, strijkt en ons bed opmaakt”. “Ik ga voor haar een paar fraaie pakjes aanschaffen”. Vervolgt Brenda.. “Fuck, ik heb zin om af te rekenen en zo snel mogelijk naar huis te gaan voor een knetterend hete beurt”. “Mijn kut staat gewoon op ontploffen”…
“En als ik er niet ben, lieverd, dan heb je dus de beschikking over een beeldschone seksgodin op afroep”. Reageer ik plagerig. Waarop Brenda roept; “ik wil dat je haar nu een berichtje stuurt en haar opdraagt vanavond nog bij ons langs te komen voor de afronding van het contract”. “En, wacht, laat mij maar even de tekst typen, dan maken we er gelijk een leuk feestje van”. “Laat de film dus maar zitten wat mij betreft”. “Geef je telefoon even aan mij. Dan stuur ik het bericht wel”.

De tekst die naar Cherly wordt gezonden gaat als volgt;
“Hoi Cherly, Brenda en Jeroen hier. Jeroen heeft zojuist verteld van jullie avontuurtje vanmiddag en jouw voorstel tot afbetaling van je schulden. Ik ben akkoord met de vanmiddag besproken regeling onder de voorwaarde dat je ook 100% beschikbaar bent voor mij, Brenda, en dat ik bij afwezigheid van Jeroen jouw bazin ben. Dit betekent dat ik je kan oproepen waarna je tot mijn beschikking staat. Uiteraard rekening houdend met je werkschema. Ga je hiermee akkoord? “
“Hete kusjes Brenda en Jeroen”….. verzend!

Na verzending kunnen we bijna niet wachten op een reactie en die komt na ongeveer 5 minuten; “Ik ga akkoord met jullie voorstel”.”Wacht eerste oproep af!” “Sta volledig tot jullie beschikking!” “Hete kus Cherly”.

“Yes!!” Roept Brenda en ik zie aan haar ogen en vlekjes in haar hals dat ze weer vreselijk opgewonden begint te raken bij de gedachte dat zij deze heerlijke donkere hoer opdrachten mag geven. “Geef je telefoon maar weer even, dan beginnen we vanavond nog”.

En Brenda tikt; “Cherly, jouw eerste opdracht: Kom vanavond om 23.30 uur bij ons langs.” “Kleding: kort rokje, nylon kousen/of korte nylon kousjes, naaldhakken”. “Doorkijk blouse, geen beha, geen slipje”. ….verzend.

Brenda kan bijna niet meer wachten om naar huis te gaan maar ik besluit haar nog even op de proef te stellen en bestel een heerlijk nagerecht en koffie. Tijdens het eten van de crème brulé is Brenda een beetje stil. Ik vraag haar wat er aan de hand is en ze verteld dat ze aan het nadenken is over vanavond en dat ze toch ook wel een beetje zenuwachtig is over wat we aan het doen zijn. En of dit niet te ver gaat. Ik vertel haar dat Cherly dit echt zelf ook wil en een volwassen vrouw is die haar eigen keuzes maakt in het leven. “Wij verkopen haar niet aan derden, dus!!” “Daar heb je ook weer gelijk in Jeroen”, zegt ze. “Althans, nog niet…”.
“Ze is volwassen en een regeling als deze waarbij we allemaal voordeel hebben is dan een geweldig leuke en vooral erg geile oplossing”. “Het is gewoon oké zo”

Na te hebben afgerekend rijden we opgewonden terug naar huis. In de auto schuift Brenda haar plooirokje omhoog, haar naadkousen zitten nog steeds, door het mooie gordeltje, prachtig rond haar bovenbenen en de satijnen lintjes van haar jarretelsluitingen glanzen in het zachte licht van de auto. Buiten is het al bijna donker en de in de verte zien we een schitterende lucht van de zojuist ondergegane zon. De vingers van Brenda strelen over haar glanzende slipje dat haar glad geschoren poesje omsluit. Ze spreid haar benen en het dunne, nylon broekje is al kletsnat van het geil dat tussen haar schaamlipjes naar buiten stroomt. Haar hand glijdt vervolgens van bovenaf naar binnen. Ik hoor een zacht soppend geluidje als haar vingers in haar opgewonden kut op en neer beginnen te bewegen. Met haar ogen dicht kreunt mijn hete sletje zachtjes voor zich uit terwijl het soppen steeds luider wordt en ik haar andere hand snel over haar klitje zie bewegen. Haar boezem beweegt sensueel doordat deze door haar armen in haar blouse naar voren wordt gedrukt. Mijn hand gaat langs haar knie omhoog, ik voel de rimpeling in haar nylons en mijn handen gaan verder richting de donkere rand en haar roomwitte dijen. Plotseling begint ze heftiger te ademen en harder te kreunen en komt vervolgens met schokjes hard kreunend klaar. Haar knieën komen van de schokken bij elkaar en haar rug bolt wat mijn uitzicht op haar borsten alleen maar fraaier maakt. Op het moment dat ik onze straat in rijd, ontspant haar lichaam weer. Wat een hete sloerie heb ik toch getroffen met deze geweldige vrouw. Haar borsten deinen door haar versnelde ademhaling zachtjes als ze mij aankijkt en zegt dat ze de hele nacht alleen nog maar seks wil. Als ze haar vingers uit haar kut haalt, brengt ze deze naar mijn mond en ik begin het geil ervan af te likken. Ik proef en ruik nu haar warme kutsap en kan niet wachten tot we binnen zijn. Door het vingeren is Brenda weer volkomen tot rust gekomen en heeft ze haar zenuwen weer volledig onder controle.

Thuis aangekomen is het inmiddels half 11 en stil in huis. We doen de lichten gedimd aan en Brenda steekt kaarsen aan. Ondertussen zorg ik dat er een zacht ritmisch lounge muziekje wordt opgezet via Spotify. De sfeer is in 5 minuten opwindend gezellig en ik besluit dan ook maar meteen de haard aan te steken. Met een druk op de knop is dat bij ons geregeld en een mooi vuur begint te branden. Brenda heeft intussen een stel glazen gepakt en de flessen sterke drank op tafel gezet. Als zij de dop van de fles draait kom ik achter haar staan en ze laat mijn handen haar borsten strelen. Ik kneed haar warme prammen door de sensuele stof van haar blouse en de kleine kanten cups van haar beha. Mijn lul wordt direct keihard. Brenda draait haar billen tegen mijn harde bobbel in mijn broek. Door deze beweging hoor ik haar gladde kousen langs elkaar schuren. Dat geluid van die klassieke naadkousen, dat dunne nylon, maakt mij botergeil.

Terwijl haar armen omhoog gaan en achter mijn hoofd mijn haar strelen, gaan mijn handen stevig over het zachte vlees van haar borsten en ik voel de harde tepels. Ze kreunt als ik haar harde knoppen door de dunne stof tussen mijn vingers neem en wat steviger begin te knijpen en draaien. Haar handen gaan weer omlaag en ze draait zich langzaam om, trekt haar rokje een beetje op en gaat op haar hurken voor de tafel zitten. Met haar benen gespreid zit ze daar op haar hoge hakken en ze kijkt omhoog terwijl ze haar lippen ondeugend tuit. Ondertussen maakt ze mijn broek open en haalt mijn lul eruit. Deze springt uit mijn boxer naar voren. Mijn eikel is ontbloot en glanst van het voorvocht. Mijn ballen worden ook naar buiten gehaald en terwijl deze hete slet mij strak aan blijft kijken likt ze eerst aan het spleetje van mijn eikel, glimlacht ondeugend, en haar tong neemt een sliert voorvocht mee. Vervolgens sluit ze haar warme lippen rond mijn eikel en schuift ze mijn paal langzaam tot diep achter in haar keel. Soppende kokhals geluidjes van haar pompende mondje over mijn grote lul gaan gepaard met speeksel dat van haar onderlip druipt en ik geniet van deze diepe intense afzuigbeurt en het bekijken van de bewegingen van mijn pijpslet. Het beeld van haar hete mond rond mijn harde lul en de blik op haar inmiddels vochtige decolleté met zacht schommelende parelketting is zo heerlijk om naar te kijken dat ik zin heb om klaar te komen. Brenda laat haar lange nagels nog even zachtjes langs de zijkant van mijn ballen gaan en mijn lul verdwijnt nu ¾ in haar mond. Ik voel dat ik ga klaarkomen en Brenda pompt nu op ¼ van mijn lul. Haar lippen sluiten zich verder alleen nog rond de top van mijn eikel en het gevoelige randje. Alsof ik in een strakke kut gevangen zit. Door de korte pompende bewegingen gecombineerd met haar warme tong en haar nagels langs mijn ballen houd ik het niet langer vol om mijn orgasme te beheersen. Als ze voelt dat ik kom schuift ze mijn lul weer diep achter in haar keel. Ik kom bijna gillend klaar en aan haar slikbewegingen merk ik dat ze de lading sperma uit alle macht probeert te verwerken. Dat lukt haar grotendeels. Slechts een klein deel van mijn warme zaad druipt uit haar mondje langs mijn zak en een ander deel loopt via haar mondhoek richting haar hals.

Als ze na deze ontlading mijn lul uit haar mond neemt likt ze eerst nog de klodder sperma van de zijkant van mijn zak terwijl ze mij strak aan blijft kijken en ik haal met mijn vinger de sliert zaad van haar hals. Ze likt mijn vinger af en vervolgens likt ze met haar tong smakkend langs haar lippen om het helemaal af te maken. Ze kijkt zo ondeugend en geil uit haar ogen dat ze helemaal klaar lijkt voor een hete stomende nacht. We schenken ons nu dan toch maar een heerlijke Whisky in, proosten op mijn ontlading in haar mond en wat nog komen gaat en slaan de heerlijke Schotse nectar in een keer achterover voor nog een bijschenk moment. Het is inmiddels 11.15 uur.

Om 11.30 uur precies gaat de bel en ondanks dat we een afspraak hebben schrikken we toch een beetje. Door de afzuigbeurt van daarnet zijn we de tijd vergeten. We hebben ondertussen ook al een forse bel whisky op en zijn dus in combinatie met de genoten wijn tijdens het eten niet erg nuchter meer. Ik loop naar de deur en doe open. Voor mij staat Cherly, in een lange soepele leren jas. Achter haar staat haar auto die haar ex, zo weet ik sinds vanmiddag, dus op afbetaling heeft gekocht. Ze heeft een grote handtas aan haar schouder hangen. Onder haar lange mantel steken witte nylon kniekousjes met kanten randjes in zwarte lakpumps met dunne hoge hakken. Wat een heerlijke verschijning.

“Kom binnen Cherly, wat zie je er prachtig uit vanavond, en wat een plezier om je zo snel alweer te mogen ontmoeten”.
Scherly stapt binnen. Een beetje zenuwachtig zegt ze dat het genoegen geheel wederzijds is na vanmiddag en dat ze dan ook niet lang na hoefde te denken om na het SMSje van Brenda zich in haar juiste tenue om te kleden en in haar auto te stappen. Maar ze vertelt ook dat ze erg zenuwachtig is om Brenda te ontmoeten. “Spannend, maar maak je geen zorgen, het wordt vast erg gezellig en voor geil” zeg ik.

Als Cherly haar jas openmaakt en van haar schouders laat glijden, weet ik even niet wat ik moet ik zeggen en slik een paar keer. Ze draagt een prachtige witte, transparante, hoog gesloten blouse van glanzende tule met daarop een zijden sjaaltje in een strik. Haar prachtige zware donkere tieten en pikzwarte spenen steken trots door de glanzende vitragestof. Onder haar blouse draagt zij, zoals bevolen, geen beha. Ze is dus een heel braaf sletje dat opdrachten strikt uitvoert. Verder draagt deze hete slet een uiterst kort geblokt plooirokje als van een Brits schoolmeisje. Haar dunne nylon kousjes glanzen en benadrukken dit schoolmeisjesbeeld nog eens extra. Haar zwarte lakpumps met duizelingwekkend hoge naaldhakken bevestigen dat we hier te maken hebben met een heel stout zwart hoerig teefje die de komende tijd tot onze beschikking zal staan.

Ik hang haar jas op en merk dat Cherly wat loopt te dralen en even niet weet wat ze moet zeggen of doen. Ik begrijp dat en besluit dan ook dat ze haar rol als seksslavin maar meteen moet ondergaan nog voordat Brenda en zij met elkaar hebben kennisgemaakt.

Nadat ik haar jas heb weggehangen neem ik haar forse tas aan. Hij voelt redelijk zwaar en ik vraag mij af wat er allemaal in zit. Maar dat is voor later en ik berg deze op in de gangkast. Cherly kijkt mij een beetje verschrikt aan en ik vertel haar dat zij niets anders nodig heeft voor dit moment en anders eerst aan ons toestemming moet vragen om iets uit haar tas te pakken. “Je bent er in de eerste plaats voor ons en niet voor jezelf”. “Dat dit duidelijk is!!”

Nadat dit is gezegd begeleid ik haar naar de wachtende Brenda in de gezellige salon van onze villa. Terwijl we de gang doorlopen houd ik mijn hand op haar onderrug. Mijn hand rust op de overgang van haar rokje en haar witte doorkijk blouse. Uit het klikken van haar hakken merk ik dat ze rechter gaat lopen als we dichter bij de woonkamer komen en dat ze zekerder wordt. Alsof ze nu beseft dat ze toch niet meer terug kan, de situatie maar volledig accepteert en er vol voor wil gaan.

Vlak voordat we de kamer betreden laat ik Cherly stoppen. Ze draait zich vragend naar mij om en ik zeg, terwijl ik zachtjes de zijkanten van haar zacht wiegende borsten streel, dat ze even moet wachten. Ik loop naar de gangkast en neem daaruit een zijden sjaaltje van Brenda. Ik loop ermee naar Cherly en beveel haar deze voor haar ogen te binden. Terwijl zij bezig is met de blinddoek bekijk ik weer haar perfecte borsten. Ze zijn echt super!! Door de bewegingen van Cherly bewegen haar punters zo geil in haar doorschijnende blouse. Twee schommelende joekels kijken mij gewoon smekend aan. Haar rokje is zo kort dat ik net haar blote, heerlijk geurende kutje niet kan zien. Ik kan mij maar met moeite inhouden om haar in de hal ter plekke aan mijn inmiddels alweer opgewonden lul te rijgen. Als zij geblinddoekt voor mij staat vraag ik haar mee te komen en met mijn hand onder haar rokje op haar fraaie blote kontje begeleid ik haar vervolgens de salon in. Tot mijn onvoorstelbare genoegen voel ik een butt plug als ik haar kontje streel. “Ze is echt heel erg stout en enorm gehoorzaam” bedenk ik mij.

In de salon zit Brenda al met smart te wachten op het bezoek. Ze is bloedheet na de geile pijpbeurt van zojuist. Als ze ons binnen ziet komen stokt haar adem bij het zien van de geblinddoekte negerin in haar super geile outfitje. Brenda heeft zelf inmiddels haar rokje uitgedaan en staat nu dus op haar hoge hakken, in naadnylons, jarretelgordel en beha met daarover haar sexy blouse naar Cherly te kijken.
Ons hete hoertje staat braaf af te wachten. Ik zeg haar dat ze rechtop moet blijven staan en haar handen achter haar rug moet houden. Als een braaf gehoorzaam schoolmeisje. Haar borsten zijn zo schitterend en Brenda wordt zo opgewonden bij de gedachten met haar seks te hebben, dat zij het niet kan laten om voor haar te gaan staan en haar handen heel zachtjes over de zijkant van haar borsten te strelen. Cherly reageert onmiddellijk met een stokkende ademhaling en haar borsten deinen hierdoor zachtjes in haar blouse. Langzaam gaat een hand van Brenda langs Cherly’s borsten omhoog en vervolgens weer langzaam naar beneden langs haar borsten en haar platte strakke buikje. Vervolgens laat ze haar hand onder het minirokje verdwijnen. Cherly kreunt…… “Hmmm” fluistert Brenda, “ik voel een geschoren, natte pruim en, godallemachtig, ik voel een plug in je kontje geile slet dat je bent”, en ze laat haar vingers lekker langzaam door de natte lipjes van Cherly haar opgewonden kut gaan. Cherly bijt op haar onderlip als Brenda haar kut blijft strelen en haar harde knopje begin te masseren. “zo, geile hoer”, “kom maar eens lekker kennismaken met je meester en meesteres voor deze nacht,” waarna Brenda vervolgens de hand van Cherly pakt en haar voorzichtig begeleid naar het grote bankstel voor de open haard.

“Ga voorovergebogen op de bank leunen” beveelt Brenda en Cherly gaat braaf met haar kontje naar achter gestoken voorovergebogen staan met haar handen op de zitting. Brenda komt achter haar staan en laat haar vingers nu langzaam langs de strak gespannen benen omhoog gaan tot ze met haar lange nagels de billen van deze hete slet bereikt. Nu zien we ook goed de zilveren buttplug. De plug is voorzien van een rode geslepen steen en komt prachtig uit tussen haar zwarte billen. Cherly kreunt zachtjes als ze de strelende handen en lange nagels voelt van Brenda. Haar schaamlippen zijn zeik en zeiknat. “Geile hoer” zegt Brenda zacht. “Je bent een vulgaire geile slet”. “Je hebt je vandaag door Jeroen in je kont laten nemen?” “Nou?”, “Is dat waar of niet?”. “Je hebt eerst aan zijn lul gezogen en vervolgens je kont laten volspuiten met zijn warme geile zaad”. “dat was vast heel erg lekker want anders stond je hier nu niet met een plug in je kontje”. “Je bent niet alleen een geil sletje”, “Je bent gewoon een perverse hoer” ”een snol die zich graag hard in haar fraaie kontgaatje laat nemen door de harde staaf van jouw meester en je gaat je de komende periode gedragen als een gehoorzame slet”. Cherly staat doodstil te wachten tot Brenda klaar is en weet even niet wat ze moet antwoorden. Ze heeft geen idee wat voor een ‘bitch’ er achter haar staat en ze begint al bijna spijt te krijgen van de overeenkomst om deze twee bloedgeile mensen voor een langere periode te gaan dienen. Ze realiseert zich echter wel dat Brenda gelijk heeft. Ze heeft zich laten nemen in haar kont. De plug ging er vanavond heel erg soepel in. Ze is een enorme geile slet en nu ze haar schulden terug gaat betalen met seks is ze ook eigenlijk een hoer. Bij de gedachte hieraan en aan die grote lul vanmiddag in haar strakke poepgaatje en het zaad dat diep in haar kont werd gespoten, wordt Cherly weer botergeil.

Brenda geeft haar een stevige pets op haar billen en gaat verder met commanderen: “je gaat vanaf nu alles doen wat wij zeggen.” En Brenda geeft een paar geile tikjes met haar vingers op de druipnatte gezwollen schaamlipjes van Sherly. Ze streelt de plug en tikt er even op. “Dit ding blijft nog even zitten slaaf”. “Geen tegenspraak”. “Ik beveel jou, Jeroen beveelt jou, en jij voert alles uit wat wij je opdragen”. “Je bent vandaag ons stoute schoolmeisje, morgen onze huishoudster en voor de rest een geile verwenslet”. “Wij heten vanaf nu meester en mevrouw voor je en je antwoord dus met ja en nee meester en ja of nee mevrouw”. “is dat begrepen?” Pets!! En nog weer een ferme tik op de mooie ronde donkere billen van deze slet.
“Ja mevrouw, dat is begrepen”. “ik zal doen wat u vraagt en wat mijn meester mij opdraagt”, antwoord Cherly met trillende stem en ze wordt helemaal opgewonden van deze neerbuigende behandeling in haar onderdanige positie. Dit heeft ze eigenlijk altijd al heel erg lekker gevonden maar door haar huidskleur heeft ze dit altijd verworpen als iets verachtelijks. “Nee, als geile zwarte vrouw onderdanig zijn mocht nooit, maar het is zo vreselijk lekker!”
“Dat is dan helder” hoor ik Brenda zeggen. Sta op, draai je om en geef me een zoen. Cherly komt omhoog draait zich om en de twee sletjes geven elkaar vervolgens een ontzettend geile warme tongzoen. Brenda maakt tijdens het zoenen twee knoopjes open van de doorkijkblouse van Sherly waarna haar handen de zware jetsers naar buiten laat vallen. Cherly, nog steeds geblinddoekt, reageert hier geil op en begint de borsten van Brenda te strelen en zij wordt helemaal week en geil als ze de sensuele lingerie voelt door de gladde stof.

“Cherly, ik wil dat je mijn pruimpje gaat likken”. “Kom op je knieën voor mij zitten” beveelt Brenda terwijl ze zelf half gaat liggen op de bank en haar benen optrekt om haar broekje uit te doen. Vervolgens komt ze weer iets overeind en spreid ze haar benen zo ver mogelijk en opent haar kut welke inmiddels druipt van het vocht tot tussen haar bilnaad en haar bruine sterretje doet glanzen. Ze neemt Cherly’s gezicht in haar handen en begint haar weer geil te tongzoenen en haar borsten te strelen. Vervolgens duwt ze het nog steeds geblinddoekte gezicht van Cherly naar beneden en drukt ze de lippen van Cherly tegen de natte lellen van haar hete kut. “Likken teefje”, “lik me helemaal de hemel in”. “ik ben de enige die nog niets gehad heeft vandaag” “dus nu ben ik aan de beurt”. Brenda voelt de warme tong en de grote volle lippen van Cherly tegen haar natte poesje. Cherly zuigt opgewonden aan haar glanzende kale lelletjes en haar harde knopje. Haar tong danst nu tussen Brenda’s kutlipjes en dringt diep bij haar naar binnen. Steeds sneller schiet de roze tong van haar heerlijke donkere slavin naar binnen en naar buiten en langs haar gezwollen klit. Ik kijk ondertussen toe hoe deze twee hete sletten bezig zijn met elkaar en begin mij uit te kleden. Mijn lul knelt teveel in mijn broek en ik wil zonder belemmering toekijken naar dit sensuele spel en ondertussen met mijn lul spelen. De glanzende kousen van Brenda, de 6 elastieken van haar jarretelgordel, haar benen maximaal wijd en opgetrokken om de mond en lippen van Cherly optimaal toegang te geven tot haar opgezwollen pruim. Daartussen zie ik het mooie hoofd van Cherly, haar slanke lijf, de zwarte puntborsten die half uit haar blouse hangen en heen en weer bewegen op het ritme van haar beffen, haar ronde en brede heupen en haar roze natte spleet onder haar geruite minirokje. Haar benen staan uit elkaar en de witte kousjes staan inderdaad heel erg ondeugend. Haar mond maakt soppende geluidjes tegen de natte kut van Brenda die steeds zwaarder begin te hijgen. “Ooooogggghhhh….. ik wil gelikt en daarna diep geneukt worden”, roept Brenda. “Zo meteen een heerlijke paal in mijn hete kutje voelen”. “Hmmmmmmm”.

Brenda voelt hoe de warme roze tong en de volle lippen van haar zwarte hoertje haar langzaam naar een hoogtepunt aan het brengen zijn. Heel behendig gaat de geile tong op en neer tussen haar druipende schaamlippen en langzaam daalt de tong af naar beneden. Yess!! Ik wil lekker gerimd worden geile slet. Lik mijn hete poepgaatje, maak mijn aarsje maar lekker nat. Steek je tong in mijn poepertje!! Hmmmmm, wat is dit heerlijk oooohhhh yess!!! Ik kom klaar schatje, ik kom zoooo lekkeerrrrr klaar. En terwijl Brenda de lippen van Cherly tegen haar hete onderkantje gedrukt houdt en geniet van de diep penetrerende tong in haar aars en de warme lippen die nog deels haar kutje blijven beroeren, komt Brenda met harde schokken klaar en begint ook een beetje te spuiten. Dit is helemaal nieuw voor haar en haar orgasme is zo diep en intens dat het vocht over Sherly’s gezicht gespoten wordt. “Likken geile slet!!!” “Likken slaafje!!!” “Oooohhhhhh, yess, yess, yesssss!!!”

Door het kijken naar dit hete tafereel is mijn lul weer keihard en volledig klaar om hard te neuken. Ik loop naar mijn twee dames en ga op mijn knieën zitten. Ik maak de blinddoek van Cherly los en nu ziet ze voor het eerst Brenda. Het blijkt liefde op het eerste gezicht, Brenda verwilderd, net klaargekomen door de tong van ons gewillige sletje, kijkt Cherly aan en andersom. Cherly ziet een prachtige blonde dame in schitterende lingerie die haar lippen op de hare drukken en haar geile tong met de hare verstrengelt. Twee tongzoenende meiden, vier verrukkelijke borsten, twee natte kutten en kontgaatjes om de komende paar uur te vullen.

“Oooooh Jeroen”, “kom hier schatje” hoor ik Brenda roepen. “ik wil je harde lul in mijn kontje”. “kom hier godverdomme en paal me hard schatje”.
Cherly maakt plaats en gaat naast Brenda zitten op de bank. Ze kijkt naar mij terwijl ik mij tussen de gespreide benen van Brenda plaats, en mijn grote lul, nat van het voorvocht, zachtjes tegen het poepgaatje van Brenda plaats. Voorzichtig druk ik mijn eikel tegen haar soepele natgelikte kringspier, die wijkt en sluit zich soepel rond mijn eikel. Mijn ene hand plaatst zich rond de heup van Brenda en ik voel de gladde stof van haar gordeltje in mijn handen. Mijn andere hand plaats ik achter haar nek en langzaam stoot ik in een keer mijn lul diep bij haar naar binnen. Het lijkt wel of Brenda in eerste instantie bezwijkt onder het gevoel van die harde genotstaaf die diep en krachtig in haar anus geboord wordt maar het gaat zo heerlijk soepel dat ik al meteen diepere halen aan het maken ben en Brenda hard kreunend schreeuwt dat ze nog harder genomen wil worden in haar kont. “Neem mij diep schat, vul mijn kont, neuk mij hard en spuit me vol!!” Anaal genomen worden lijkt nog nooit zo lekker voor haar geweest. Het rimmen van Cherly heeft het gaatje van Brenda perfect ontspannen en klaargemaakt voor dit hemelse genot. Ik voel de strakke endeldarm van Brenda rond mijn keiharde lul en het strakke holletje knijpt en pijpt alsof het er voor gemaakt is. Zoals ze daar voor mij ligt is het de hemel gelijk. Haar benen sluiten zich om mijn heupen en ik voel het nylon van haar kousen mijn rug strelen. Haar geopende schaamlipjes staan als een nat walhalla van opgezwollen vlees uit elkaar en haar kutgaatje zie ik bij iedere stoot een beetje dichtknijpen als een weekdier. De jarretelgordel van glanzend satijn zit strak om haar middeltje gespannen en omdat Brenda tijdens de hete befbeurt van Cherly haar blouse had opengemaakt liggen haar fraaie borsten bij iedere stoot te trillen in de satijnen cups van haar behaatje.

Cherly ligt naast Brenda op de bank te kijken naar hoe ik Brenda anaal aan het nemen ben en steeds harder in haar poepgaatje stoot. Cherly glijdt daarom van de bank op de grond en komt op haar knieën achter mij zitten. Ik voel haar zachte borsten langs mijn rug strelen en haar handen masseren zachtjes mijn gespierde billen. Langzaam voel ik haar hand naar de voorkant van mijn heupen bewegen en ondertussen voel ik haar warme lippen in mijn nek. Haar hand gaat steeds verder en komt nu in de buurt van mijn stotende lul en de strakke anus van Brenda. Onderlangs voel ik haar andere hand richting mijn zak bewegen en Cherly pakt nu mijn ballen zachtjes met haar vingers en start met masseren van mijn gevoelige kloten.
Haar nagels krassen zachtjes zijkant van mijn zak. Mijn ballen kletsen bij iedere stoot tegen de billen van Brenda en als ik mijn lul weer bijna helemaal terugtrek voel ik de lange nagels van onze slavin langs mijn schacht gaan. Dit bezorgt mij volledig de rillingen, zo lekker. De andere hand van Cherly streelt mijn strakke buik en gaat omhoog naar mijn tepels. Ik voel haar lippen in mijn nek en twee kokkers van tieten tegen mijn rug. Wat een genot om zo door deze twee geile dames verwend te worden. Ik blijf stevig doorstoten in de kont van Brenda en ik zie dat er in haar ooghoeken tranen komen van puur genot. Ze voelt zich machteloos zoals ze daar nu ligt met haar benen wijd en in haar kont een grote paal van 20cm die diep en hard in haar stoot en niet van ophouden weet. Ik trek mijn lul vervolgens uit haar kont en beveel Brenda zich om te draaien. Ik help haar door haar een beetje op te tillen. Ze ligt nu op haar knieën met haar armen en hoofd op de zitting van de bank. Haar benen uit elkaar haar borsten uit haar beha. Ik trek haar kousen een beetje recht en glijd met mijn handen vervolgens omhoog naar haar billen. Ik trek haar billen van elkaar en kijk recht in een opengesperde aars. “Ooooh Jeroen, ik wil je lul weer keihard in mijn reet voelen”, roept Brenda smekend. “Kom schatje, kom met die harde pik van je, neuk me in mijn kontje”. “Dat is zoooooo lekker”.En weer zet ik mijn lul tegen haar opengesperde, verlangende aars en stoot nu in een keer diep bij mijn sletje naar binnen.
Mijn lul verdwijnt helemaal naar binnen en het genot van haar strakke aars rond mijn stijve hete pik is niet te beschrijven. Ik zie door de dunne tof van haar blouse haar behaatje. De sluitingen, de bandjes….. zo opwindend. Mijn handen gaan langs de zijkant van haar borsten en beginnen deze stevig te kneden. De combinatie van mijn handen rond haar borsten en mijn harde lul diep in haar hete poepgaatje stotend, doet Brenda bijna flauwvallen van genot.

Cherly is ondertussen op de bank gekropen en heeft zich tussen Brenda en de bank gemanoeuvreerd. Met haar benen van elkaar ligt Cherly nu haar opengesperde kutje aan te bieden aan Brenda. Brenda wordt helemaal gek bij het ruiken van deze zwart met roze kut en drukt haar mondje op de hete pruim van onze slavin. Omdat Brenda mijn harde lul in haar kont in en uit voelt glijden gaan alle remmen bij haar los. Haar mond sluit zich rond de kut van Cherly en haar natte tong dringt soepel diep in het roze vlees van deze hete slet. “Hmmmm, lik mijn kutje maar lekker mevrouw”. “Geniet maar van dit heerlijke kutvlees”. “Steek uw tong maar in mijn holletje”. Kreunt Cherly terwijl haar handen stevig in haar eigen borsten knijpen.
Plotseling houd ik het niet meer en wordt de aanblik van het gebef, de geilheid van het hele tafereel en de strakke anus van Brenda mij teveel en spuit ik dikke stralen zaad in de kont van Brenda. Ik leeg mijn ballen volledig in haar strakke gaatje en blijf nog lang in haar bewegen omdat ze gewoon helemaal niet van ophouden weet met de kut van Cherly. Want onder die kut steekt de zilveren plug met rode steen nog uit haar poepgaatje. Brenda is zo geil aan het likken dat ze het niet kan laten om de forse plug half naar buiten te trekken. Dit geeft Cherly weer extra veel genot. De plug is veel groter dan ik dacht en rekt de kringspier van Cherly geweldig op. Ondertussen zit ik nog steeds tot aan mijn ballen in de fraaie kont van Brenda hoewel de zwelling van mijn pik nu wat af begint te nemen. De dames lijken echter nog helemaal niet klaar te zijn met elkaar en Brenda likt de kut en de maximaal opgerekte kringspier van Cherly alsof haar leven ervan afhangt.

Cherly wordt helemaal gek van verlangen bij het voelen van Brenda’s tong langs haar kontje. Door haar opgerekte aars in combinatie met de tong van mijn geile sletje voelt Cherly een onbeschrijfelijk heftig orgasme opkomen. “Aaaaaaahhhhhhhh fuck, ik kommmmmmmm, ik kom ik kom ik kom, Jesus, ga door met likken alstublieft mevrouw…… uuuummmm… pffffffffff… fuck, fuck, fuck…. wat lekker is dit”
Door deze stroom woorden kunnen we tijdens het klaarkomen van Cherly ons lachen niet meer inhouden en als ons hete slaafje wat tot rust is gekomen rollen we gedrieën ontspannen op het hoogpolige kleed voor de openhaard…. Wat een heerlijke geile avond is dit tot nu toe en wat zal dit verder voor ons gaan beteken de komende tijd…?? Dat wordt duidelijk in het vervolg..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Jay66

Hoog opgeleide en dominante man van midden 50, silver fox, charmant, sportief, levensgenieter. Ik ben dol op dames in lingerie, fully fashioned kousen, high heels een zijden pussybow blouses. Verder schrijf ik mijn avonturen graag op om deze vervolgens te delen met gelijkgestemden. Ik sta open voor onverwachte en spannende contacten en ideeën. email: jaybe.66@yahoo.com

Dit verhaal is 10390 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Financieel advies deel 2”

    • Dank je wel stouterd020… ik ben met deel 3 bezig… als je nog ondeugende ideeën hebt dan ben je van harte welkom om deze met mij delen…

Plaats een reactie