BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante J, orgasme

Ik wilde met de doos onder mijn armen naar binnen lopen, maar tante Jopie dacht daar anders over. Ze pakte met beide handen mijn hoofd vast, trok mijn hoofd naar beneden, drukte haar mond hard op mijn lippen en liet haar tong dwingend mijn mond inglijden. Bijna verloor ik het evenwicht en gleed de doos bijna uit mijn handen, waarbij wel het door mij onderweg geplukte, in kranten gewikkelde, “speciale” wildboeket uit mijn handen glipte. Ik rukte mijn mond los van tante Jopies zuigende tong en probeerde dan alleen maar mijn doos te redden. Tijdens haar dwingende zoen, had haar hand mijn broeksriem gevonden, deze los gepeuterd en trok mijn broek wat naar beneden. Hmm, glinsterde haar, nu, grijsgroene ogen. Eindelijk weer de kans om een slappe lul in mijn mond te voelen groeien, zei tante Jopie, liet zich op haar knieën zakken, hapte mijn lul naar binnen en liet haar hand onder mijn ballen glijden. Ik stond in de hal naar een deur te staren en binnen de kortste keren stuiterde mijn harde lul tegen tante Jopies huig. Ik vermande mezelf, ik was hier tenslotte niet voor mezelf gekomen, maar voor tante Jopie. Ik trok met moeite mijn lul uit haar mond, zeer tegen de wil van tante Jopie in en trok haar overeind. Heb je die koffer met spulletjes nog van ”toen”, vroeg ik haar, waarop ze knikte en zei dat deze op de kast stond. De kast in de slaapkamer, of de computerkamer, vroeg ik tegen beter weten in. Tante Jopie pakte mijn lul vast en trok me mee naar de slaapkamer. Daar boven op de kast, pak die bruine leren koffer maar. Ik tilde de koffer van de kast, zette deze op het hoge seniorenbed en klikte de sluitingen open.

Terwijl ik in de koffer keek, had tante Jopie mijn, op mijn knieën hangende, broek verder naar beneden getrokken en begon met mijn ballen te spelen. Ik zag in de koffer alles wat ik verwachtte en pakte de, met klittenband uitgevoerde, pols en enkelboeien. Door tante Jopies vaardige handen voelde ik mijn ballen gaan gloeien en de eerste druppel voorvocht verliet mijn kloppende eikel. Ik vermande mezelf, stond met een ruk op, wat mij een heerlijk brandend gevoel in mijn ballen gaf toen tante Jopies hand er met kracht vanaf werd getrokken, draaide mij om en pakte tante Jopie vast. Ik draaide haar rug naar mij toe en drukte haar zo voorover op het bed. Ik pakte de polsboeien en terwijl ik daar me bezig was protesteerde tante Jopie op haar eigen manier. Wat doe je godverdomme nou, laat me los eikel, patjepeejer, schold het oude vrouwtje me uit. Ik glimlacht in mezelf en ging gewoon door en plakte ook de enkelboeien rond haar enkels. Ik pakte tante Jopie op, gooide haar over mijn schouder en liep een paar rondjes door de slaapkamer met een, met haar benen spartelende, scheldende tante Jopie rond. Ik pakte de deurhaken uit de koffer en liep met tante Jopie op mijn schouder naar de deur, schoof de deurhaken aan de bovenkant op de deur en haakte tante Jopies polsboeien aan de haken vast. Het ouwetje kon net met haar voeten bij de grond, en even dacht ik erover om haar schoenen uit te doen, maar dan zou haar hele gewicht aan haar armen en schouders komen te hangen en dat wilde ik het frêle lichaam niet aandoen.

Tante Jopie was het hier niet mee eens en begon een nieuwe scheldkanonnade. Homo, hoerenjong, moederneuker, tierde het oude vrouwtje, en ging verder helemaal los. Demonstratief pakte ik mijn mobieltje en maakte een paar fotoos. Ik liep naar tante Jopie toe, haakte haar beha los en zag tot mijn genoegen haar heerlijke lege hangtieten naar beneden rollen. Tante Jopies, inmiddels ijsgrijze ogen keken mij aan en als haar ogen mij wat aan konden doen, was ik terplekke in een ijsschots veranderd. Ik liep terug naar het bed, pakte de spreidstang en haakte haar enkelboeien aan de stang vast, zodat het mensje met wijd gespreide benen stond te wiebelen op haar schoenen. Toen ik zo op mijn knieën voor haar zat, haakte ik haar leren slipje los en meteen knipoogde haar kale kutje naar mij. Ik kon het niet laten en liet een vinger langs haar lies over haar schaamlip haar kutje inglijden, en was niet verbaasd dat het daar al kletsnat was. Tante Jopies onderlichaam reageerde met bokkende bewegingen op mijn vinger, maar haar hoofd dacht er anders over. Denk je nou echt dat ik wat voel van dat vingertje van jou, tierde tante Jopie verder. Ik liet mijn vinger nog even door haar soppige grotje glijden en keerde mij toen om naar het bed. Ik pakte uit de koffer drie vacuümpompjes en liep terug naar tante Jopie. Ik liet mijn mond vanuit haar hals naar haar lege hangtiet glijden en zoog op haar stevig aanvoelende tepel. Toen ik haar tepel hard had gezogen zette ik het pompje op haar linkertiet en pompte de lucht er zover uit dat er wel twee centimeter tepel in het pompje zat. Ook haar rechter tepel onderging deze behandeling. Tante Jopies ogen hadden de harde grijze uitstraling verloren en ik merkte dat ze wat wazig begon te kijken. Ik knielde tussen haar benen en liet mijn tong vanuit haar lies naar haar schaamlippen glijden en verbaasde mij over de heerlijke pikante smaak die haar kutgeil had. Ik likte haar klitje en zoog het genotsknopje uit haar hoedje, zette hier het laatste pompje op en zoog ook haar klitje bijna twee centimeter naar buiten.

Toen kwam het eerste gemene voor tante Jopie. Ik liep naar de koffer op het bed, haalde er het bolletje vliegertouw uit en knipte drie stukjes van ongeveer twintig centimeter af, liep terug naar tante Jopie en draaide een touwtje een paar slagen om haar uit gezogen tepel en legde er een stevig knoopje, met een lus in. Ook haar andere tepel en haar klitje kregen er een touwtje om. Ik wist dat als deze touwtjes zouden blijven zitten, tante Jopie er behoorlijk last van zou krijgen, omdat het bloed niet terug kon lopen zou de pijn zou steeds erger worden. Ik haalde de pompjes van haar lichaam af en genoot van haar harde uitstekende bollende tepels. Even keek ik het oude vrouwtje aan, en verbaasde mij over de veerkracht van haar oude lijf. Haar ogen half gesloten zag ik haar de pijn een plekje geven. Ik liep terug naar de koffer, haalde er een telescoopstang uit met aan de ene kant een zuignap, en aan de andere kant een draadeind, waarop ik een vijfentwintig centimeter lange dildo schroefde.

Ik knielde tussen haar benen, spoot een flinke kwak glijmiddel op de dildo en schoof voorzichtig een dikke vijftien centimeter dildo haar oude soppende kutje in. Achteraf gezien was het glijmiddel niet nodig, haar kut golfde van nattigheid. Ik zette de telescoopstang met de zuignap een beetje naar voren op de grond vast en regelde de hoogte zo, dat de vijftien centimeter dildo in haar kutje zou blijven zitten. Tante Jopie had best door wat er gebeurde en probeerde haar bekken zo te bewegen dat ze zichzelf neukte. Ik pakte een bolvibrator en drukte de bol stevig tegen haar klitje aan en zette deze vast met ducktape aan de telescoopstang. Tante Jopie wiegde haar onderlichaam heen en weer tegen de bolle knop en neukte zichzelf zo op de dildo. Ik liep terug naar de koffer en haalde er twee cloverklemmen uit en plaatste deze vlak achter de touwtje op haar tepels. Deze cloverklemmen hadden de eigenschap dat ze steeds harder begonnen te knijpen als er aan getrokken werd. Weer schoot ik een paar fotoos van het kronkelende geile lichaam van tante Jopie en genoot van de zwieberende klemmen aan haar tieten. Toen kwam het tweede gemene. Uit haar kledingkast haalde ik een kleerhangertje speciaal voor broeken, je weet wel, met die twee knijpertjes voor aan de broekriem. Ik liep met dat hangertje naar tante Jopie en haakte de knijpertjes vast aan de cloverklemmen. Ik wist dat tante Jopie een paar uittrekbare drooglijnen voor de was in de slaapkamer had en trok het beginstuk van de drooglijn uit en haakte deze aan het kleerhangertje. Langzaam rolde ik de drooglijn terug op en rekte daarmee haar tieten tot een puntvorm uit. Ik trok haar parallel hangende slappe hangtieten zover uit dat haar tieten in een puntvorm naar voren stonden en haar lichaam een beetje van de deur af kwam.

Met in zichzelf gekeerde ogen zag ik het ouwetje genieten. Half gesloten ogen en haar onderlichaam in een eigen ritme over de dildo, deed me besluiten dat ik nu kon beginnen. Ik schakelde de bolvibrator in en met een schok begon tante Jopies bekken een eigen leven te leiden. Ik liep terug naar het bed en pakte het zestig centimeter lange rotanstokje uit de koffer en liep terug naar tante Jopie. Ik hoorde het oude vrouwtje gaan grommen naar haar orgasme toe en sloeg toen met gemiddelde kracht, vlak boven haar afgebonden klitje op haar schaamheuvel. Met een grom van pijn sperde tante Jopie haar ogen open en staarden haar ogen als ijsballen mij aan. Nadat de pijn in haar schaamheuvel was over gegaan in een hete gloed, hief ik het stokje weer op en zag hoe tante Jopie haar buik spande. Dit keer liet ik het stokje met gemiddelde kracht aan de onderkant van haar tieten, tegen haar, onder spanning staande, tieten neerkomen. Ik hoef niet te vertellen dat mijn lul al een poosje op standje lekken stond, toen ik zo met tante Jopie bezig was. Weer gromde tante Jopie, maar ik zag hoe haar ogen wat van de ijskoude kleur verloren en merkte dat haar onderlichaam weer meer tegen de neukstok op reed. Ik zette de bolvibrator een standje hoger en zag hoe tante Jopie haar ogen naar binnen richtte in aanloop naar haar orgasme.

Nu liet ik het stokje met meer kracht over haar schaamheuvel dansen, daarbij telkens langs genoeg wachtte tot de pijn in een gloed veranderde. Tante Jopie keek me nu met grijsgroene ogen aan, maar zag niets. Haar blik was ergens in de verte op een denkbeeldig punt gericht en ze begon weer te schelden. Godverdomme klereleijer, laat me klaar komen, takkejong, klootzak. Tante Jopie ging nu echt los, en ik zette de bolvibrator nu op de hoogste stand en zag het breekbare lijf kronkelen onder haar orgasme. Doordat ze aan de deur hing, kon tante Jopie eigenlijk alleen haar onderlichaam maar bewegen en in een donderende ritme gooide ze haar kut op en over de neukstok, telkens opnieuw geplaagd door mijn steeds hardere klappen met het stokje. Ik sloeg een traliewerk aan rode strepen over haar schaamheuvel en liet het stokje mede een raster van strepen over haar tieten ontstaan.

Dikke rode striemen liet het stokje achter op haar ziedende lichaam en tante Jopie begon te kwijlen, te schelden en het oude lichaam krampte in een gigantisch orgasme. Heftig bokte haar heupen op de neukstok tekeer en scheldend en tierend kwam tante Jopie klaar. Ik liet bewust de bolvibrator aanstaan en zag hoe het lichaam van tante Jopie in een orgasmekramp kwam en besloot dat het tijd werd voor de afmaker. Ik liep naar de koffer op het bed, haalde er een brede stevige leren plak uit en liep terug naar het geil kronkelende oude vrouwtje. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten, zette de bolvibrator uit, trok met een ruk de dildo uit haar kolkende kut en gaf er meteen met de leren plak een stevige klap dwars over haar klaarkomende kut. Heet spoot het geil er met iedere klap uit. Tante Jopie hing spuitend klaar te komen, dit was zo’n geil gezicht dat ik meteen een filmpje van draaide.

Ik legde de plak weg, haalde de drooglijnen van haar tieten af, knipte de cloverklemmen los, trok de lussen uit de touwtje van haar tepels en klitje en wreef even over de supergevoelig geworden tietknoppen. Huilend van dankbaarheid keek tante Jopie mij aan toen ik de spreidstang tussen haar benen weghaalde, haar een beetje optilde en haar dicht tegen mij aan naar het bed droeg. Zachtjes ging ik op de rand van het bed zitten en met tante Jopie tegen mijn borst aan, liet ik mij zachtjes achterover rollen en drukte het frêle lichaam tegen mij aan. Een poosje lagen we zo en tante Jopie fluisterde zachtjes woorden van dankbaarheid in mijn oor. Toen haar ademhaling weer rustig geworden was, voelde ik hoe ze haar benen spreidde, ze haar knieën naast mijn lichaam op het bed zetten en zich op mijn borst omhoog drukte. Haar grijsgroene ogen zag ik weer grijzer worden toen ik haar handen op mijn borst voelde, haar vingers mijn tepels vonden en ze met haar nagels hard in mijn tepels begon te knijpen, terwijl ze op haar bekende gevaarlijke zachte toon zei; als je denkt dat ik hier wat van voelde, jongen, dat moet ik je teleurstellen. Een beetje gekriebel aan mijn kut voelde ik, wanneer laat je me nou eens echt genieten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 13962 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie