BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn buurvrouw Sam (6)

In het sterrenrestaurant voelde Sam zich aangetrokken tot sommelier Sofie. Toen zij kennismaakte met het extraatje dat Sam te bieden heeft, ging ze aan het eind van de avond mee naar onze hotelkamer.

Toen we in het hotel aankwamen, bleek de receptie onbemand. Dat kwam mij wel goed uit, zo hoefde ik niets uit te leggen. Gedrieën stapten we in de lift. Eenmaal in de kamer besprong Sam me, zoals gebruikelijk. We tongden even en toen liet ik haar los. “Ik ga de glazen vullen”, zei ik en begaf me richting minibar. Sam ging voor Sofie staan, pakte haar gezicht met de handen vast en drukte een zoen op haar lippen. En nog een. En niet veel later stonden de meiden te tongen of hun leven ervan afhing. De plop van de champagnekurk bracht ze weer terug in het heden.

Sam en Sofie namen plaats op het bed en ik zakte in de stoel. We genoten in stilte van de bubbels. Toen zei Sofie: “Ik weet niet precies wat jullie bedoeling is…” Ik antwoordde: “Er is geen vooropgesteld plan, dit met jou is ons vanavond ook overkomen. Ik zal je vertellen hoe het in elkaar steekt.” En ik vertelde hoe Sam een paar weken geleden mijn nieuwe buurvrouw werd, hoe we in het hotel terecht waren gekomen op slechts één kamer, hoe ik ontdekte dat Sam een vrouw met wat extra’s was en over onze ontdekkingstocht daarna. “We zitten dus midden in die verkenning met elkaar en genieten van het leven. Jij kunt daar vanavond deel van uitmaken, maar op welke manier, dat bepaal jij helemaal zelf. Niets moet, alles mag.”

Sofie keek me aan: “Weet je Peter, jij bent een leuke en aantrekkelijke man maar ik weet niet of ik… hoe zal ik het zeggen… of ik iets… seksueels zou willen. Met Sam zou ik graag willen vrijen, maar ik wil jou ook niet voor het hoofd stoten. Ik heb bovendien nog nooit een trio gedaan.” Toen kwam Sam in actie: “Dat geldt voor ons allemaal hier. Tot een paar dagen geleden was ik nog nooit met iemand naar bed geweest, niet met een man en niet met een vrouw. Voor Peter hier, en voor mij overigens ook, geldt dat hij bijvoorbeeld nog nooit gepijpt had. Zijn mannenkutje was nog nooit gebruikt en hetzelfde gold voor mij. Wij hebben elkaar zogezegd ontmaagd. En voor mij geldt dus ook dat ik nog nooit intiem met een vrouw ben geweest. En zeker niet zo’n mooie vrouw als jij. Laten we dus gewoon op ontdekkingstocht gaan met alle respect voor elkaar.” Sofie dacht even na, dronk haar glas ineens resoluut leeg en zei toen: “Mag ik me even opfrissen?” Ik antwoordde: “Maar natuurlijk, ga lekker even douchen. In de badkamer vind je alles wat je nodig hebt.” Ze stond op en toen vroeg Sam: “Mag ik met je mee?” Sofie knikte instemmend. Sam sprong op, pakte Sofie bij haar hand en nam haar mee naar de badkamer. Even later hoorde ik het water stromen.

Wat er zich precies in de badkamer afspeelde, ik kon er op dat moment alleen maar naar raden. Maar na een minuut of twintig stopte het water met stromen. En weer een paar minuten later kwamen de twee dames hand in hand uit de badkamer, helemaal naakt. Sam had een flinke erectie. Daarna keek ik naar Sofie. Ze zag er prachtig uit: een schitterend figuurtje, een paar mooie borsten en ik zag dat ze van onderen helemaal kaal was, zoals ik dat bij mooie vrouwen graag zie. Sam trok Sofie mee richting mij en Sam ging met haar erectie voor mijn hoofd staan. Ik boog voorover, opende mijn mond, stak mijn tong uit, likte even aan de ontblote eikel en nam vervolgens haar penis in mijn mond. Ik hoefde verder niets te doen, want Sam begon te bewegen en neukte even kort mijn mond. Daarna trok ze Sofie op bed. Ik stond op en zei: “Ik ga ook even douchen. Tot zo.”

Onder de douche waste ik mezelf even snel. Een echte erectie had ik nog niet, maar hij was wel groter dan normaal in ruststand. Ik droogde me af en trok een badjas aan. Zo betrad ik weer de kamer. Op het bed zag ik de dames in standje 69 liggen. Sam lag met haar rug op bed, Sofie lag boven haar. Ze waren elkaar oraal flink aan het verwennen. Ik nam op de rand van het bed plaats. Omdat Sam haar benen had opgetrokken, kon ik haar billen strelen. Dat zag Sofie natuurlijk, maar ze ging onverstoorbaar door. Ik ging iets verzitten, zodat ik ook de billen van Sofie kon strelen. Dat liet ze toe en volgens mij vond ze het ook wel aangenaam. Voorzichtig liet ik mijn vingertoppen al strelend door haar bilspleet gaan. Toen ik haar sterretje raakte, kreunde ze even. Blijkbaar was ook zij daar erg gevoelig. Ik maakt mijn vinger goed vochtig met wat speeksel en masseerde haar anus voorzichtig. Opnieuw kreunde Sofie. Heel voorzichtig oefende ik wat druk uit en langzaam verdween het eerste stukje van mijn vingerkootje naar binnen. Blijkbaar was dat, tezamen met het befwerk van Sam, genoeg om Sofie over de streep te trekken. Ze gilde: “Ohh, ik kom”. En vervolgens begon haar hele lichaam te schokken. Pijpen kon ze op dat moment niet, daarvoor was haar orgasme te heftig. Ze rolde van Sam af, op haar rug en sprak hijgend: “Dat was heftig… ik ben nog nooit… zo lekker…. klaargekomen. Sam, jij bent qua beffen… echt een natuurtalent.”

Ik sprong van het bed af: “Daar moet op gedronken worden.” Ik vulde de glazen en overhandigde die aan Sam en Sofie die waren gaan zitten. “Proost”, zei ik. “Op Sam, die voor de eerste keer een vrouw heeft laten klaarkomen.” “En hoe”, zei Sofie, “dankjewel Sam”, en gaf haar een kus. “En nu wil ik je in me voelen.” Sofie zette haar glas weg en ging op haar rug liggen. Sam nam boven haar plaats en penetreerde haar voorzichtig. Na een paar stootjes zat ze helemaal in haar en daarna begon ze Sofie op een rustig tempo te neuken. “Dat voelt heerlijk Sam”, zei Sofie, “wat heb je een lekkere lul.”

Ik trok mijn badjas uit en positioneerde me zo, dat Sam tegelijk Sofie kon neuken en mij kon pijpen. Ze had hem binnen de kortste keren helemaal stijf. Sofie keek naar mijn geslacht en zei: “Zo Peter, die van jou is een stuk dikker. Mag ik hem ook even proeven?” Ik knikte. Ik trok mijn penis terug uit de mond van Sam en ging richting Sofie. Ze pakte hem eerst met haar hand vast en trok me rustig af. Toen trok ze me naar haar mond toe en begon te pijpen. Wat deed ze dat zalig. Niet beter dan Sam, maar anders. Toen kondigde Sam aan dat ze bijna ging komen. Ik haalde mijn pik uit de mond van Sofie en ging zitten om alles goed te kunnen zien. “O ja Sam, spuit me vol.” Na een paar stoten was het zover en spoot ze haar stralen in Sofie. “O ja, ik voel het, je spuit tegen mijn baarmoeder.” Even later liet Sam zich uitgeput op Sofie vallen. Ze gaven elkaar een tongzoen en toen rolde Sam van Sofie af.

Om te voorkomen dat haar sperma op het bed zo lopen, ging ik snel met mijn mond naar het kutje van Sofie om haar zo helemaal leeg te zuigen en schoon te likken. “Peter, wat doe je nu?… Ga door, maak me klaar met je tong, ik ben er bijna.” Ik befte het sappige kutje van Sofie en vrij snel kreeg ze opnieuw een orgasme. Ik bleef doorlikken maar even later duwde Sofie mijn hoofd weg: “Stop alsjeblieft, het is veel te gevoelig.” Vanzelfsprekend gaf ik aan haar wens gehoor. Ik stapte van het bed af en nam nog een slok champagne.

“Kijk nou”, zei Sam terwijl zij Sofie aanstootte. “Wij zijn heerlijk klaargekomen, maar mijn mannetje staat daar met een stijve een glas champagne te drinken. Daar moeten we wat aan doen.” Sofie zuchtte: “Geef me even een paar minuten om bij de komen.” Sam sprong vervolgens van het bed af, ging op haar knieën voor me zitten en nam mijn erectie in haar mond. Ze pijpte me heel langzaam, met lange halen. Ik stond te genieten. Wat is het toch geweldig: met een glas voortreffelijke champagne aan je lippen terwijl je gepijpt wordt door een prachtige vrouw, terwijl een andere jongedame met gespreide benen en een kaal kutje toekijkt.

Toen zei Sofie”: “Peter, nu ga ik jou neuken. Ga maar op bed liggen. Want ik wil die grote neukstaaf van je in mijn voelen. Maar hij is zo groot, dus ik neem de regie.” Ik ging op bed liggen en Sofie kwam boven mij. Heel langzaam en voorzichtig zakte ze over mijn penis heen. Toen ik helemaal in haar zat, liet Sofie haar bovenlichaam op de mijne vallen. Terwijl we kusten, neukte ze me met lange halen. Uit mijn ooghoeken zag ik Sam de kleine vibrator pakken en die van wat glijmiddel voorzien. Terwijl Sofie mij neukte, liet Sam de vibrator door de bilspleet van Sofie glijden. Sofie keek even om, zag wat Sam deed en zei toen: “Doe je wel voorzichtig, want ik ben daar nog maagd.” Sam glimlachte: “Maak je geen zorgen, lieve Sofie, tot twee dagen geleden gold dat ook voor Peter en mij. Ga maar lekker genieten.” En heel voorzichtig penetreerde Sam het maagdelijke kontje van Sofie. Het gevoel leek haar te enthousiasmeren, want ze begon me steeds fanatieker te neuken. En niet veel later schreeuwde Sofie: “Ik kom alweer.” Haar lichaam begon te schudden en te beven. Neuken kon ze niet meer, ze liet het orgasme volledig toe.

Ze rolde van mij af en dat was voor Sam het signaal om de rol van Sofie over te nemen. Ze smeerde mijn penis in met glijmiddel, ging boven mij zitten en positioneerde haar anus precies boven mijn eikel. Sofie keek toe en zag hoe langzaam maar zeker mijn hele geslacht in het prachtkontje van Sam verdween. Sam begon me te berijden als een ware amazone. Ze kneep met haar kontje en niet veel later kon ik mijn orgasme niet meer uitstellen. Ik spoot mijn zaad met kracht bij haar naar binnen.

Na ons even opgefrist te hebben, lagen we half zittend met zijn drieën in bed en dronken de laatste champagne. “Zeg Peter”, vroeg Sofie. “Toen Sam in mij was klaargekomen, dronk je mijn hele kutje leeg. Is dat niet vies? Ik bedoel, ik heb een man nog nooit in mijn mond laten klaarkomen.” Sam zei: “Het is helemaal niet vies, sperma is gewoon lekker.” Ik beaamde dat: “En helemaal wanneer het is vermengd met jouw sappen.” Sam keek op. “Is dat zo”, vroeg ze. “Want dan wil ik dat natuurlijk ook proberen. Als dat van Sofie tenminste mag.” Ze knikte: “Maar niet nu. Voor mij is het wel even genoeg voor vandaag. Ik ben echt op en helemaal voldaan. Dit had ik aan het begin van mijn dienst niet kunnen denken.” Sam glimlachte: Wij ook niet, toen we vanavond jouw restaurant binnenstapten.“ Ik dronk mijn glas leeg en zei: “Het is mooi geweest voor vanavond. Wat wil je Sofie: blijf je hier slapen of moet ik een taxi voor je bellen?” Sam haakte direct in: “Ahh, blijf lekker slapen, het bed is groot genoeg voor ons allemaal.” Sofie keek Sam even aan. “Ik blijf hier bij jou, lekkere Sam, en bij jou, lieve Peter.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8438 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn buurvrouw Sam (6)”

Plaats een reactie