BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tessa neemt papa mee naar Amsterdam

Inmiddels heeft Tessa ( 17 lentes nu) haar vader, Ton, aardig in haar macht. Zij geniet ervan thuis de zeer onschuldige tiener te spelen die nog steeds mammas en pappas kleine meid is. En daar tegenover staat dan de dominante Tessa, de nymph die van geile en gemene spelletjes houd. Bij toeval heeft ze haar vader betrapt. En er ernstig misbruik van gemaakt. Met hulp van haar beste vriendin Jessica. Samen hebben ze inmiddels een heel scala aan fotos en filmpjes waarmee ze Ton chanteren en onder de duim houden. Waarmee Tessa haar vader keer op keer een grens laat overschrijden. Ton ondergaat de grillen en opdrachten van zijn dochter en stiekem geniet hij er enorm van. Hij is een echte sub / cuckold geworden die er duidelijk bevrediging uit haalt.  Zie eerdere avonturen van pappas kleine meid. Verder bestaat het gezin uit moeder Anne en broer Arnoud van 16.

Mams, zaterdag willen we gaan stadten in Haarlem. Jessi en nog 2 meiden. Ga je mee? vraagt Tessa heel liefjes aan haar moeder. Effe wachten, zucht Anne die gebogen staat over een 3,000 stukjes puzzel op tafel. Kijk hier is een randje, zegt Tessa blij . Hmmm , is alles wat Anne antwoord. Geergerd kijkt ze waar dat stukje nou weer past. Word heel gezellig hoor. Is maar een uurtje met de trein. Dringt Tessa aan. Anne zucht, ik heb geen tijd meisje, weet je toch. En ze kijkt Tessa even beetje verward aan. Uhhh neem je vader maar mee. Hoeven jullie ook niet met de trein. vervolgt Anne resoluut. En laat die ouwe vrek dan maar op een lunch of zo trakteren. En dan gaat al haar aandacht weer naar de puzzel op tafel.  Yesssss, denkt Tessa van binnen. Ze wist het dat Anne zo zou reageren. En haar vader zou geen moment durven tegenstribbelen. Niet tegen zijn vrouw en zeker niet tegen zijn dochter.

En dus stapt Ton die zaterdag met Tessa en 3 meiden in de auto. Uiteraard Jessica en dan nog Hennie en Cathy. Op de A2 zegt Hennie dat ze wat wagen ziek is en vraagt of ze even kunnen stoppen. En zo staan ze even later stil bij Breukelen. Tessa denkt dat het misschien een idee is als Hennie dan voorin gaat zitten. Als Hennie op de passagiersstoel zit gebeurd er opeens iets onverwachts:  ze trekt haar tshirt omhoog en direct haar BH mee. Ze duwt haar jonge ontspruitende tietjes tegen Ton aan. Tegelijk zitten ook Jessica en Cathy topless achterin. En Tessa staat met haar mobje dit allemaal vast te leggen. Duurde maar 10 seconde maar weer was Ton vastgelegd in een situatie waar hij zich thuis niet uit kon kletsen.  Tessa stapt weer in de wagen naast hem. Zo nu weet je alvast dat je je vandaag maar beter gedraagt, zegt ze half lachend. En ze rijden weer verder richting Haarlem maar… bij de A9 krijgt Ton instructies naar de Arena te rijden. Verbaasd kijkt hij zn dochter aan. Arena?  Jazeker, vandaar de trein naar Centraal. Amsterdam is veel leuker dan Haarlem hoor.  En dan weet je direct waarom je mee mag:  jij  bent onze chauffeur maar ook onze bodyguard, jij houd vieze mannetjes bij ons weg. Ton weet niet goed wat er van te denken. Half uur later lopen ze het centraal station uit en zo de winkelstraat in. Vrijwel aan het begin van de Nieuwendijk zit er al direct een Ann Summers, sexy lingerie en adult toys.  Ton ziet al vanaf een afstandje het naambord hangen. Hij krijgt een vreemd gevoel. En inderdaad dat vreemde voorgevoel word bevestigd. Giechelend en joelend gaan de meiden naar binnen.

Ton wil buiten blijven wachten maar word naar binnen getrokken. Wie denk je dat gaat betalen? vraagt Jessica hem met een big smile. Binnen word er van alles bekeken en voelt Ton zich steeds meer opgelaten. Opeens komt de verkoopster naar hem toe, kan ik u helpen meneer?  Als u de maten van uw vrouw weet dan kunnen we samen wat uitzoeken. Uhhh, ik uhh nee niet voor mn vrouw, stamelt Ton. Ik ehh ik hoor bij uhh, mompelt hij verder, dat daar is uhh mijn dochter. En hij wijst naar Tessa.  Ahh juist ja, en de verkoopster kijkt hem veel betekenend aan, uw dochter, ja natuurlijk. Dat zie je zo. Zegt ze zonder overtuiging. En die anderen zijn zeker haar zusjes? zegt ze bijna spottend en gaat weer achter de kassa staan. Paps, roept Tessa, en ze leid haar vader naar de kleedkamer, kijk eens wat Jessica heeft gevonden, wat denk jij?  en ze schuift het gordijntje opzij. Ton krijgt zowat een hartstilstand, daar staat Jessica in misschien wel de meest sexy outfit die hij ooit heeft gezien. Nylon kousen , glad mooi glinsteren zwart over de eindeloos lange benen. Een kanten jarretelletje om haar zo strakke, slanke middel. Haar venusheuvel die zo mooi licht behaard is met blonde donshaartjes. En dan het kanten slipje dat nog net haar jonge frisse kutje bedekt. Even slikt Ton, kijkt heel schuldbewust en verward richting de kassa waar hij een veel betekende blik terug krijgt van de verkoopster. Even denkt hij dat hij beter de winkel kan ontvluchten voor dat ze de zedenpolitie belt. Maar Jessicas goddelijk lijfje trekt hem meer.

Zijn blik gaat verder omhoog over haar strakke spier witte buikje en dan het zwart kanten bhtje over haar strakke ontluikende maar best al stevige borsten. Wat een verschil met wat thuis zit, denkt hij. Deze tepels wijzen nog fier omhoog en zijn goed zichtbaar door de dunne stof van het bhtje. Dan weer haar blanke huid, haar hals waar hij nu wel een zuigzoen in wil zetten. Haar rode lippen met de zo verleidelijke glimlach. Haar grote grijs blauwe ogen die hem vragend aankijken.  Zijn droom word wreed verstoord door Tessa die lachend zegt:  kijk ik denk dat deze wel is goedgekeurd!  en ze knijpt even in de harde bult achter zijn rits.  Dan worden ze nog wreder verstoord door de verkoopster:  ik denk dat er zo wel genoeg gezien is, zegt ze geërgerd terwijl ze Ton weg trekt.  Word er nog iets gekocht of staat u hier alleen maar zichzelf te verlekkeren aan uw uhhh dochters?  vraagt ze met een harde stem.  Ton neemt timide plaats op het stoeltje naast de kassa en een ruim kwartier later mag hij 4 setjes afrekenen.

Als ze buiten staan overhandigd Tessa hem al de tasjes en wijst een kroegje met terrasje aan. We zien je daar over een uurtje ofzo, zegt ze. Winkelen is niet echt jouw ding toch? Opgelucht neemt Ton plaats in een hoekje van de kroeg en bestelt een koffie en een dubbele borrel. Inderdaad halverwege de middag zijn de meiden er weer. We komen onze bodyguard ophalen voor de volgende missie, grapt Cathy.  Hij kent het kind amper maar haar indo uiterlijk is wel heel lekker denkt Ton. Wat zou zij hebben uitgezocht vanmorgen? Kom we gaan wandelen, commandeert Tessa haar vader. Niet goed wetend of hij blij of bang moet zijn laat Ton zich door de meiden leiden door de straatjes van binnenstad Amsterdam. Hij in het midden gearmd met aan elke kant 2 dames. Voor hij het beseft lopen ze door the red light district. Daar krijgen ze veel bekijks. Er word gefloten en geroepen maar de mannen blijven op afstand. Zou dat door hem komen???  En dan gebeurd er weer iets waarvan zn hart verzakt…  Tessa en Jessie leiden hem Casa Rosso in, een peepshow/pornofilm gebeuren.

Giechelend gaan de meiden ieder in een peepshow hokje staan en al snel gaat het giechelen over in ohhh, ahhh en wat lekkerrrrrrrrr.   Na een 10 minuutjes neemt Tessa, wie anders , weer de leiding. Meiden, zegt ze: boven is een filmzaal. Wie durft? vraagt ze en kijkt uitdagend het kringetje rond.  Dan juichen de andere 3 tegelijk van yessss.  Dus Ton koopt 5 tickets en ze rennen bijna de trap op.  Boven staan ze even achterin de filmzaal naar het grote scherm te kijken waarop net een neger met een lul als een paard de behaarde kut van een MILF binnen ramt.  Als de ogen gewend zijn aan het donker zien ze dat er al verschillende mannen zitten en er zelfs wat zitten te rukken. Alle mannen kijken om en zijn duidelijk blij verrast. Tessa loopt de achterste rij in die leeg was en nu helemaal van hun is. Ton is de hekkensluiter.  Paps, jij houd dat zooitje geile mannetjes op afstand! fluistert Tessa hem toe.  Tegelijkertijd kijken de meiden geobsedeerd naar de harde staven waar enkele mannen aan zitten te rukken. En naar de goed bedeelde neger op het scherm.  Een man loopt met zn pik uit zn broek naar het groepje toe. Hij loopt de rij voor hen in en begint brutaal Cathy s benen te strelen terwijl hij druk aan het masturberen is.  Papsssssssss, sist Tessa.  Ton staat op en schreeuwt kwaad tegen de brutale rukker.  Niet aankomen jongens, en een rij afstand houden.

Zijn stemverheffing lijkt te werken want de man en inmiddels meerdere staan nu zich te verlekkeren aan de meiden met de gepaste afstand. De meiden wijzen elkaar naar de neukstaven die daar te zien zijn, ze praten geil tegen elkaar en Tessa laat haar hand onder Hennies rokje glijden. Ze heeft alle aandacht van de heren nu.  Hennie trekt haar rokje omhoog waardoor haar kleine slipje goed zichtbaar is en te zien is hoe Tessa haar vingers in het grotje van haar vriendin heeft.  Hennie trekt nu Tessas shirtje omhoog en floept 1 tiet uit de bh. Ze zuigt er wellustig op terwijl de mannen hijgend staan te kijken. Ton is jaloers, waarom zit Tessa niet naast hem.  Jessica , naast hem zit te tongen met Cathy en ze strelen elkaars tietjes. Zo teasen ook zij de mannen en vooral Ton. Al spelend en zoekend halen ze zo elkaars jonge tietjes te voorschijn. Ze giechelen, hijgen en zuchten en dan trekt Jessie haar jurkje uit. Ze heeft het pikante setje nog aan van de lingerie zaak.  Nu kan je nog even goed zien wat je voor me hebt gekocht, fluistert ze hees in Tons oor. En reken maar dat Ton zijn ogen goed de kost geeft. Jessie en Cathy zijn weer in heftig tongen vervallen en plagen elkaars tepels. De eerste klodders sperma vliegen hun kant op van uit een grote witte lul, de man in strak kantoor pak veegt zijn pik af met een zakdoekje en verdwijnt.

Ton weet niet meer hoe hij het heeft en ziet hoe aan de andere kant van de rij zijn dochter haar voeten op de stoel voor zich heeft gezet en hard kreunend word gevingerd door Hennie.  De mannen staan elkaar te verdringen voor een goed uitzicht. Een steek van jaloezie gaat door Ton heen. Dan trekken de twee naast hem weer zijn aandacht. Hij hoort hoe de vingers van Cathy in en uit het drijf natte gleufje van Jessie gaan. Hij ziet hoe Jessie nu weer zit te lurken aan de donkere tepels op de keiharde borstjes van Cathy. Jessie plukt aan de zwarte haartjes op het heuveltje van het indo meisje, Dan ziet hij de roze binnenkant van haar kutje glinsteren in het halfdonker. Ook Cathy ligt heftig te hijgen. Ton word gek van geilheid. Hij legt voorzichtig een hand op het bovenbeen van Jessie. Zijn hand glijd zo lekker over de gladde stof en dan steeds even over haar blote warme huid. Geen reactie maar hij durft niet zo maar verder, Bang dat de betovering wordt doorbroken. Hij merkt niet eens dat er een kerel naast hem is gaan zitten die al rukkend mee kijkt op nu wel erg korte afstand. Ton streelt nu met 1 hand zachtjes de naakte huid van Jessies blanke warme dijen. Ton voelt hoe Cathys hand wild tekeer gaat in het grotje van haar vriendinnetje.  Ton word overmoedig en streelt met zn andere hand de strakke buik van Jessica. Glijd langs de onderkant van haar heerlijke borstjes.  Hij legt zn hand op die van Cathy en voelt nu pas echt goed hoe nat Jessi is.  Ton bevrijd zijn keiharde lul. Zijn broek is gewoon te strak nu en hij wil even rukken. Zijn ene hand om zn pik en zn andere op de hand van Cathy. Vingers verdwijnen met die van Cathy in de natte strakke flamoes van Jessie. Dan draait Jessie zich naar hem.

Kom hier ouwe viezerik, zucht ze , en ze neemt zijn hoofd vast en duwt zijn gezicht in haar natte kruis. Ton laat zijn tong met genoegen glijden over de gladde lipjes, de warme dijen en dan weer door het spleetje dringt hij zachtjes haar  natte kutje binnen. Hij slurpt haar geil op.  Cathy steekt haar natte kleverige vingers in zn mond en hij likt ze gretig schoon.  Hij ziet uit zn ooghoek hoe het prachtige mooie ranke  lijfje tegen de hand van Jessie op rijd. Dan richt hij zn focus weer op de mooie lekkere roze vrucht onder hem. Hij pulkt de lipjes open en ziet hoe haar clitje groot en rood en uitnodigend tussen de roze lipjes staat. Hij likt van het malse kontje met een lange haal door haar gleuf naar het clitje en zuigt die tussen zijn lippen naar binnen. Alsof hij een klein pikkie pijpt. Over pijpen gesproken, zijn eigen pik krijgt ook een geweldige beurt. Zn ballen worden gemasseerd en hij voelt een warme tong om zn eikel draaien terwijl zijn hele staaf een hete mond in gaat. Dan beseft hij dat Jessie s tong diep in Cathy s keel zit. Hij kijkt even verbaasd naar zn kruis en ziet hoe zijn stijve diep in de mond van een jonge gozer zit. Zijn snor kriebelt aan zn zak. Hij kijkt Ton aan zonder de lul uit zn mond te laten schieten. Hij geeft Ton een knipoog.  Ton stoot zijn bekken hard omhoog en neukt zo even in de heerlijke pijpbek.

Dan begraaft hij zijn neus weer tussen de geile vochtige lipjes van Jessica.  Als hij dan rechtop gaat zitten om even wat adem te happen ziet hij hoe zn dochter nu uitdagend met haar tieten zit te spelen terwijl ze word gebeft door Hennie.  Een rijtje mannen staat als gekken te rukken en kwijlend naar de life porno show te kijken.  Ook vlak bij hem staan 3 mannen met de leuter uit de broek en verlekkerd te kijken naar het geile lijfje van Jessica die buiten zichzelf van geilheid tegen Tons hand aanrijd en zit te tongen met Cathy die gulzig en kreunend het tonggevecht aangaat. Intussen dwalen haar handjes over het licht getinte zachte huid van het indo meisje en trekt ze zachtjes aan de donkerbruine tepels. Haar vingers kroelen door de krullende schaamharen op het donkere poesje en haar vinger gaat soppend tussen de natte uitpuilende lipjes. Dan buigt Ton zich weer naar het heerlijke sweet salty poesje van Jessie en neukt haar heftig met zijn tong. Laat drie vingers in haar grotje glijden en draait kringetjes om haar clitje.  Jessica laat zich verder onderuit zakken in de bioscoopstoel waardoor Ton nu ook bij haar bruine sterretje kan. Als hij het puntje van zn tong naar binnen duwt dan reageert Jessi met een langgerekte schreeuw van genot. Ton voelt intussen zijn ballen borrelen en neemt even pauze om het hoofd van de pijpende gozer vast te houden. Dan stoot hij nog 5x diep in zn keel en Ton spuit en spuit en spuit meer dan de gozer kan slikken.

Zaad druipt langs zijn kin op de stoel. Ton krijgt niet de gelegenheid na te genieten want direct trekt Jessica hem weer aan zijn haar naar haar flamoes. Ton weet wat verwacht wordt en begint weer als een bezetene te beffen. Van haar clitje naar haar sterretje en weer terug. Met zijn tong draaiend om haar clitje en zn vingers diep in en uit haar drijvend kutje gaand begint Jessie opeens enorm te schudden en ongecontroleerd te schoppen en slaan.  Dan spuit ze haar geil recht in Tons gezicht. Hij probeert wat op te vangen en de tweede squirt vangt hij op in zn mond. Wat een verdomde geile bitch, denkt Ton.  Dan zakt Jessica even in elkaar , Cathy vingert in tien seconden zichzelf over the edge.  Hennie en Tessa liggen in elkaars armen na te genieten. Ton staat op en nu neemt hij de leiding. De mannen laten zich makkelijk wegsturen en die gaan of weg of samen in een hoekje de film verder kijken en elkaar masturberen. Ton haalt de meiden uit hun roes, laat ze zich weer goed aankleden en dan volgen ze hem naar buiten. Ze lopen zonder wat te zeggen het red light district uit en pas op het Leidseplein besluit Ton te gaan zitten om even wat te drinken. Tessa kijkt haar vader triomfantelijk aan.

Goede bodyguard, hij mag vaker mee, zegt Jessica. Nou , voegt Tessa daar aan toe. Een bodyguard hoort wel zn handen thuis te houden! De andere twee meiden kijken nu erg verlegen en beetje beschaamd naar hem.  Ze weten zich geen houding te geven. Niet zo sip meiden, zegt Tessa met een vrolijke stem.  Hij is dan wel mijn vader maar hij doet alles wat wij zeggen, he Jess?  en ze kijkt Jessi aan voor bevestiging.  Tessa geeft haar vader een tik tegen zijn kop.  Waag het niet hier met iemand over te praten, waarschuwt ze hem, wij hebben meer over jou dan jij over ons.  Wij gaan wat eten, besluit ze, we zien je bij de auto om half 8.   Vrolijk kwebbelend en lachend laten de meiden Ton achter met zn pilsje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14557 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie